Lavaş Haberleri

Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği açıklandı! Zirvede bakın hangi yemek varmış...

TasteAtlas, Türk mutfağının yemeklerini değerlendirdi. Değerlendirme sonucu Türk mutfağının en lezzetli 25 yemeği seçildi.

Yemek 26-02-2024 10:11

Günlerce bayatlamayan lavaş tarifi! Evde lavaş nasıl yapılır?

Lavaş uzun süre boyunca bayatlamamasıyla kullanımı en rahat olan yiyecekler arasında yer alıyor. Evde lavaş yapımı sıklıkla aratılıyor. Özellikle deprem bölgelerine gidecek yardımlarda uzun süre bayatlamayan yiyecekler çok daha etkili oluyor. Evde lavaş nasıl yapılır merak ediyorsanız bu pratik lavaş tarifine bakabilirsiniz.

Yemek 10-02-2023 14:58

Lezzet değil zehir saçıyorlar! Sevilerek yeniliyor ama kalp krizi ve beyin kanaması riskini artırıyor

Yüksek tansiyon oldukça riskli durumlara sebep olabiliyor. Toplumda birçok kişi yüksek tansiyon hastası olduğunun farkında değil. Tedavi edilmeyen yüksek tansiyon kalpte damar tıkanıklığına, kalp kasında kalınlaşmaya ve kalp krizine; beyinde ise damar tıkanıklığı ve beyin kanamasına yol açabiliyor. Tansiyonu yükselten çok tehlikeli yiyecekler bulunuyor. İşte yenmemesi gereken tansiyon yükselten yiyecekler...

Haber 27-12-2022 11:29

Daha kolayını bulamazsınız: Lavaştan pizza tarifi! Pratik pizza nasıl yapılır?

Pizza her ne kadar oldukça sevilen bir lezzet olsa da hamurunu mayalama ve açma işlemi çok uzun ve yorucu olabiliyor. Daha pratik olan pizza yemek isteyenler bu duruma alternatif çözümler arıyor. Lavaş ile yapılan pizza hem oldukça pratik hem de çok lezzetli. Pratik lavaştan pizza nasıl yapılır? merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 06-10-2022 08:43

Lavaş

Lavaş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Lavaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Severek yiyorsunuz ama resmen zehir saçıyor! Sağlığınızdan olmak istemiyorsanız evinize sokmayın

Sağlık için beslenmenin ne kadar önemli olduğu her fırsatta belirtiliyor. Doğru beslenme hastalıklardan korunmamızı sağlarken sağlıksız beslenmek birçok hastalığa davetiye çıkarıyor. Severek tükettiğimiz yiyeceklerin zararları birçok insan tarafından bilinmiyor. Yediğimiz gıdalar yavaş yavaş hasta olmamıza neden oluyor. Asla yememeniz gereken gıdaları öğrenmek istiyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Haber 16-09-2022 08:12