Levrek Haberleri

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere birbirinden lezzetli fikirler! 20 Şubat yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne yemek yapsam?' diye düşünüyorsanız birbirinden lezzetli yemek tariflerinin yer aldığı içeriğimiz tam size göre! Bu sağlıklı menü ile proteine doyacaksınız! Tatlı olarak ise menüde şekerpare tatlısı var. Şerbetli ve şekerli bir tatlı olduğu için tüketirken dikkat etmenizde fayda var. İşte 20 Şubat yemek menüsü...

Yemek 20-02-2023 13:06

Özel sosuyla fırında levrek tarifi! Lokum gibi yumuşacık levrek nasıl yapılır?

Balık kış aylarının vazgeçilmez yemeği olarak görülüyor. Bol salata ile enfes bir lezzet sağlayan balıkların doğru pişirilmesi oldukça önem taşıyor. Fırında levrek tarifi hem pratik hem de lezzetli bir yemek yemenizi sağlıyor. Fırında levrek nasıl yapılır merak ediyorsanız bu tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 17-02-2023 17:27

Özel sosuyla nefis levrek buğulama tarifi! Levrek buğulama nasıl yapılır?

Levrek balığı en lezzetli balıklar arasında yer alıyor. Özel sosuyla lezzetine lezzet katan levrekler yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. Zeytin ve balığın uyumunun tadı damağınızda kalacak. Zeytin soslu levrek buğulama tarifini kesinlikle denemelisiniz.

Yemek 01-02-2023 14:53

Airfryer limonlu levrek tarifi kokusuz ve pratik! Airfryer'da limonlu levrek nasıl yapılır?

Hafif ve lezzetli bir öğün için genel olarak balık tercih edilir. Levrek en çabuk pişen balıklardan biridir. Limonlu levrek fileto, levrek balığından yapılan ve marine edilerek hazırlanan bir yemektir. Airfryer ile pişirilen levrek daha hızlı zamanda hazırlanır ve tadı da daha lezzetli olur. Ayrıca yağ oranı da daha azdır ve airfryer ile balık pişirdiğiniz zaman mutfağınızda yoğun balık kokusu oluşmaz.

Yemek 19-12-2022 17:36

Levrek

Levrek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Levrek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MasterChef levrek şaşlık nasıl yapılır? Levrek şaşlık malzemeleri neler?

MasterChef Türkiye'de bu akşam levrek şaşlık yapıldı. Mangalda yapılan levrek şaşlık şefler tarafından oldukça beğenildi. Öncelikle yerken sorun yaşamamak için balıkların kılçıklarının iyice temizlenmesi gerekiyor. Peki MasterChef levrek şaşlık için hangi malzemeler gerekli? Levrek şaşlık nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Yemek 10-12-2022 23:29

Zıpkınla 8,5 kiloluk levrek yakaladı

Zıpkınla 8,5 kiloluk levrek yakaladı

Yurthaber 27-09-2022 18:04