Leyla Ilıcalı Haberleri Ve Son Dakika Leyla Ilıcalı Haberleri

Leyla Ilıcalı

Leyla Ilıcalı Haberleri

Acun Ilıcalı'nın 16 yaşına basan kızı Yasemin Ilıcalı'nın doğum günü kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

İş insanı Acun Ilıcalı kızı Yasemin ılıcalı'nın doğum gününü kutladı. Zeynep Yılmaz ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasemin Ilıcalı 16 yaşına girdi. Kutlamaya Ilıcalı'nın diğer kızları ve torunu da katıldı. Yasemin Ilıcalı'nın kutlamada giydiği kombinin fiyatı ortaya çıktı. Duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 08-07-2023 13:02

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla'ya hediyesi ağızları açık bıraktı! Son model araba sosyal medyada gündem oldu

Ünlü sunucu ve televizyoncu Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya aldığı hediyeyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Kızına son model bir araba hediye eden Ilıcalı kızıyla trafiğe çıkıp o anları takipçileriyle paylaştı. Baba kız arasındaki diyalog ise herkesi duygulandırdı.

Magazin 21-06-2023 12:53

Acun Ilıcalı kızı Leyla'nın doğum gününü duygusal satırlarla kutladı

Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, televizyondaki başarısı kadar özel yaşamıyla da sık sık gündem oluyor. Ilıcalı, son olarak kızı Leyla'nın doğum gününü sosyal medyadan yayınladığı paylaşımla kutladı. 18 yaşını dolduran Leyla için Acun Ilıcalı, "Ne kadar büyüsen de benim için soru makinesi, o tatlı tombiş yanaklı prensessin.." ifadelerini kullandı.

Magazin 12-08-2022 14:00

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı nereli ve kaç yaşında?

Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı, babası ve annesi Zeynep Yılmaz ile mezuniyetinde çektirdiği fotoğraflar nedeniyle gündem oldu. Acun Ilıcalı, kızı ve eski eşi Zeynep Yılmaz ile verdiği pozlarını 4 milyona yakın takipçisinin bulunduğu Instagram hesabında paylaştı. Peki Acun Ilıcalı'nın kızı Leyla Ilıcalı kimdir? Leyla Ilıcalı nereli ve kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Magazin 23-06-2022 09:29

Leyla Ilıcalı

Leyla Ilıcalı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Leyla Ilıcalı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.