Macron Haberleri

Fransa savaşa dahil mi oluyor? Macron yeni açıklama, 'Kara operasyonu' mesajı

Rusya ve Ukrayna arasında savaş devam ederken Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Macron, gazetecilerin "Ukrayna’ya asker göndermek ihtimal dışı değil" açıklamasını sorması üzerine "Belki bir noktada Rus kuvvetlerine karşı koyması için kara operasyonu yapılması gerekecek" dedi.

Haber 17-03-2024 18:39

Fransız Cumhurbaşkanı Macron'a çiftçilerden büyük tepki! Ortalık savaş alanına döndü... Macron istifa!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Paris Uluslararası Tarım Fuarı'na katıldı. Fransız Cumhubaşkanı, çiftçilerin yoğun protestosuyla karşı karşıya kaldı. Öfkeli çiftçiler "Macron istifa" sloganları atıp, polise yumurta fırlattı. Polis ekipleri eylemcilere biber gazıyla müdahalede bulundu.

Haber 24-02-2024 17:14

SON DAKİKA | Kassam Tugayları paylaştı! En net görüntü, İsrail askerleri böyle vuruldu

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sonrasında bölgedeki kriz giderek derinleşiyor. Son olarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron, İsrail'e durması yönünde çağrı yaparak "Bebekler, kadınlar, yaşlılar bombalanıp öldürülüyor. Bunun hiçbir gerekçesi ve meşruiyeti yoktur. Bu yüzden İsrail'i durmaya çağırıyoruz" dedi. Bu sözlere Netanyahu'dan açıklama gelirken, İsrail askerlerinin vurulduğu anlara ait görüntüler paylaşıldı.

Haber 11-11-2023 15:50

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Büyükelçimiz rehin tutuluyor

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Nijer’deki Fransız diplomatlarıyla ilgili açıklama yaptı. Emmanuel Macron açıklamasında, "Büyükelçimiz ve diplomatlarımız tam anlamıyla rehin tutuluyor" dedi.

Haber 15-09-2023 21:09

Macron

Macron Hakkındaki Haberler Mynet'te. Macron Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Rugby Dünya Kupası açılışına katıldı! Törende yuhalanınca sesini zor duyurdu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, başkent Paris'te dün başlayan 2023 Rugby Dünya Kupası'nın açılış töreni sırasında yuhalandı. Macron yoğun ıslık sesiyle devam eden protesto sırasında sesini duyurabilmek için bağırarak konuştu.

Trend 09-09-2023 11:15

Fransa'ya 48 saat süre verilmişti! Macron'dan açıklama: 'Geri çekmeyeceğiz'

Nijer'deki darbe sonrasında Fransız Büyükelçi Sylvain Itte ülkede istenmeyen adam ilan edilmişti. Itte'nin ülkeden ayrılmasını isteyen darbeciler, Fransa'ya 48 saat süre vermişti. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron konuyla ilgili yaptığı açıklamada Itte'yi baskılara rağmen geri çekmeyeceklerini duyurdu.

Haber 28-08-2023 17:17

Macron'u bitiren 6 gün! Kritik 'Şanzelize' hamlesi geldi: Her şeyi yapın!

Dünyanın gözü Fransa'da yaşanan olaylarda. Banliyölerde kısıtlı imkanlarla yaşamaya çalışan kesim, 17 yaşındaki Nael'in polis tarafından öldürülmesi sonrası oldukça sert protestolara başladı. Git gide artan gösteriler neredeyse 1 haftadır devam ediyor. Protestolarda 3 binden fazla kişi gözaltına alındı. Hükümetin verdiği en önemli sınav olarak ifade edilen bu gösterilerden Macron hükümeti sıyrılabilecek mi? İşte haberin detayları!

Haber 03-07-2023 16:30

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan çok konuşulacak açıklama: Devletin değil, ailelerin görevi... Savaş alanına dönen ülkede bir yeni karar daha!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkede yaşanan şiddet olaylarına ilişkin daha fazla polisin görevlendirileceğini duyurdu. Sosyal medyanın şiddeti körüklediğini vurgulayan Macron, hassas içeriklerin kaldırılmasını isterken, ebeveynlere de "gençleri evde tutun" çağrısı yaptı. Öte yandan çıkan olaylarda 1000 kişinin gözaltına alındığı bildirilirken ülkede toplu taşımanın saat 21.00'den itibaren yasaklanması talimatı verildi. İşte haberin detayları ve Macron'un o açıklamaları...

Haber 30-06-2023 19:11

NATO harekete geçiyor! ‘Güvenliğimizi korumak için kararlar alacağız’

Fransa’da Macron ile görüşen NATO Genel Sekreteri Stoltenberg’den tüm dünyayı ilgilendiren çarpıcı mesajlar geldi. Stoltenberg de Vilnius'ta düzenlenecek NATO Zirvesi'ne işaret ederek, "Daha tehlikeli bir dünyada güvenliğimizi korumak için kararlar alacağız" dedi.

Haber 29-06-2023 07:30

İkinci tur seçimleri dünya basınına böyle yansıdı! Ülke liderlerinden Erdoğan'a peş peşe tebrik mesajları

Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimlerine kitlenmiş durumdayken dünya basını da gözünü Türkiye'deki ikinci tur seçimlerine çevirdi. Gelişmeleri anlık olarak aktaran birçok uluslararası basın organı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zaferini okurlarına duyurdu. Ayrıca, dünya liderlerinden Erdoğan'a peş peşe tebrik mesajları geldi.

Haber 28-05-2023 19:55

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşinin yeğeni saldırıya uğradı!

Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un eşi Brigitte Macron’un yeğeni “politik” nedenlerle saldırıya uğradı. Yeğen Jean-Baptiste Trogneux’un hükümet karşıtları tarafından darp edildiği açıklandı.

Haber 16-05-2023 23:36

Macron'a büyük şok! Konuşması protestocular tarafından kesildi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hollanda ziyareti kapsamında Nexus Enstitüsü’nde yaptığı konuşma sırasında protesto edildi.

Haber 11-04-2023 19:22

Fransa sokakları hâlâ yangın yeri! Emeklilik reformu karşıtı gösteriler sürüyor... Macron sendikalara el uzattı

Fransa’da emeklilik yaşını 2 yıl daha uzatılmasını kararlaştıran yasanın ardından halkın karara tepkisi devam ediyor. Emeklilik reformu kapsamında emeklilik yaşını 62’den 64’e yükselten karar sonrasında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkesinde emeklilik reformu karşıtı geniş katılımlı gösteriler sürerken sendikalara görüşebilecekleri sinyalini verdi.

Trend 25-03-2023 09:18

Fransa’da emeklilik yasasına protestolar devam ederken Cumhurbaşkanı Macron’un lüks saat hareketi gündem yarattı! 80 bin euroluk saati...

Fransa’da emeklilik yaşının 2 yıl daha uzatılmasını kararlaştıran yasaya tepkiler devam ederken Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Fransız devlet televizyonuna verdiği röportaj bir anda sosyal medyada gündem yarattı. Emeklilik reformunu savunduğu sırada Cumhurbaşkanı Macron’un kolundaki 80 bin euro değerinde olduğu iddia edilen saatini ellerini masanın altında saklayarak çıkarttığı anlar çok konuşuldu.

Trend 24-03-2023 14:21

Macron’dan Türkçe paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmesinin detaylarını açıkladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdiği videokonferans sonrası Twitter'dan Türkçe olarak açıklamalarda bulundu. Macron, ülkesinin Türkiye ile dayanışmasını devam ettirmekte kararlı olduğunu bildirdi.

Haber 25-02-2023 07:21

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a saldırı planlayan 3 kişiye hapis cezası

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a saldırı planlayan aşırı sağ bağlantılı gruptan 3 kişi hapis cezası aldı.

Haber 17-02-2023 23:12

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taziye telefonu

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla arayarak deprem dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haber 06-02-2023 20:12

Youtuber'lar kendilerini Macron olarak tanıttı! Polonya Cumhurbaşkanı tuzağa düştü... 7 dakikadan fazla görüştüler

Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda'nın Youtuber'lar tarafından kandırılması dünya gündemine oturdu. Duda, içlerinden birinin kendisini Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron olarak tanıttığı Rus Youtuber'lar tarafından tuzağa düşürüldü. Duda'nın ofisi, görüşmeyi doğruladı. Yapılan açıklamada ilgili kurumların, Youtuber'ların Duda'ya nasıl ulaşmış olabileceğini kontrol ettiği belirtildi. Youtuber'lar, 2020'de de Duda ile kendilerini BM Genel Sekreteri Antonio Guterres olarak tanıtarak konuşmuştu.

Haber 22-11-2022 20:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Macron'un o diyaloğu çok konuşulmuştu! Fransız liderden açıklama geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Fransa lideri Macron’un Prag’da düzenlenen zirvede çekilen görüntüleri çok konuşulmuştu. Erdoğan’ın Macron’u Türk Birliği’ne davet etmesinin ardından Fransız lider ilk kez konuştu. Peki Macron, Türkiye’ye gelecek mi? Fransa ile Türkiye’nin ilişkileri ısınıyor mu? İşte çok merak edilen o soruların yanıtları…

Haber 09-10-2022 07:35

Kameraların karşısına geçti, giydiği kıyafet ülkede gündem yarattı! Günlerce tartışılmış, alay konusu olmuştu

Rusya-Ukrayna savaşının ardından patlak veren enerji krizi Fransa’da büyük sıkıntıya ve tartışmalara yol açtı. Hükümetin tasarruf önerileri bazı çevrelerde alay konusu olurken bazı bakanlar “kışlık elbise giyme” girişimi başlattı. Son olarak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un kameraların karşısına geçerek yaptığı konuşmada giydiği kıyafet ülkede gündem oldu. Macron’un enerji tasarrufu konusunda örnek olmak için kabinenin başlattığı kalın giyinme trendine destek verdiği değerlendirildi.

Haber 03-10-2022 16:27

Sosyal medyada gündem yarattı! Beninli Bakan'ın Macron'un dokunduğu omzunu temizlemesi olay oldu

Benin Dışişleri Bakanı Aurelien A. Agbenonci'nin Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un arasında geçen ilginç bir an sosyal medyanın gündemine yerleşti. Benin Dışişleri Bakanı Agbenonci'nin, Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un omzuna dokunmasından sonra ceketini temizlemesi sosyal medyada gündem oldu.

Trend 30-07-2022 14:00

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: Mali'den çıkıyoruz, sistemimizi Sahel'in ötesine genişletiyoruz

Fransa Cumhurbaşkanı Macron: "Mali'den çıkıyoruz, sistemimizi Sahel'in ötesine genişletiyoruz"

Yurthaber 26-07-2022 18:49