Melis Sütşurup Haberleri

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal cayrokopter kazasında yaralanmıştı! Soruşturma tamamlandı

Muğla'da motor arızası sebebiyle tarlaya zorunlu iniş yapan cayrokopterin ağaçlara çarptığı, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal ile Sinan Yılmaz'ın yaralandığı kazayla ilişkin soruşturma tamamlandı.

Magazin 25-01-2024 11:07

Mustafa Sandal 54 yaşında! Melis Sandal'dan romantik doğum günü kutlaması... Yanağını öperek kutladı

İki yıl önce İtalya'nın başkenti Roma'da Mustafa Sandal ile sosyetik güzel Melis Sütşurup evlenmişti. Sütşurup, 54'üncü yaşına giren popçunun doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla kutladı.

Magazin 12-01-2024 09:22

Mustafa Sandal'ın karın kasları sosyal medyayı salladı! O memeye o kas çıkmaz

Geçtiğimiz günlerde Uzi ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Mustafa Sandal, Akyaka’daki Kitesurf'te görüntülendi. Güneşin tadını çıkartan şarkıcının karın kasları da sosyal medyanın gündemine geldi. Sosyal medya kullanıcıları Musti'nin kaslarını estetik olduğunu iddia etti.

Magazin 07-08-2023 13:33

Mustafa Sandal eşi Melis Sütşurup tatilde! Kaslarıyla şov yaptı

Geçtiğimiz ay dünyaevine giren şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Melis Sütşurup, Bodrum'da tatil sezonunu açtı. Tatil görüntülerinde şarkıcının fit vücudu ve özellikle de belirgin karın kasları dikkat çekti.

Magazin 04-07-2022 13:07

Melis Sütşurup

Melis Sütşurup Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Melis Sütşurup Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup düğün yaptı! Düğüne Doğu Demirkol damga vurdu

Geçtiğimiz hafta evlenen Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup, Marmaris'te düğün töreni gerçekleştirdi. Düğüne katılan Doğu Demirkol davetlileri güldürdü.

Magazin 11-06-2022 11:55

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup İtalya'da evlendi! Düğün Marmaris'te...

Emina Jahovic ile boşanan Mustafa Sandal uzun süredir aşk yaşadığı Melis Sütşurup ile İtalya'da dünya evine girdi. Türkiye’nin Roma Büyükelçiliği’nde nikah masasına oturan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup düğünü ise Marmaris'te yapmaya karar verdi.

Magazin 05-06-2022 08:51

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi mi? Ünlü çiftten güzel haber! Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nerede ve ne zaman evlendi?

Ünlü popçu Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un evlenip evlenmediği merak ediliyor. Ünlü çiftin son dönemde evlilik hazırlıkları yaptığı biliniyordu. Peki Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup evlendi mi? Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nerede ve ne zaman evlendi? İşte merak edilenler...

Magazin 04-06-2022 12:05

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup kimdir? Melis Sütşurup kaç yaşında ve nereli?

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi. Bunun ardından Melis Sütşurup'un kim olduğu araştırılmaya başlandı. Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup ikilisi 2018'den beri aşk yaşıyor. Peki Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sütşurup kimdir? Melis Sütşurup kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 03-06-2022 22:02

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar... Nişandaki kıyafeti çok konuşulmuştu, bakın bu kez ne giydi

Geçtiğimiz aylarda nişanlanan ve evlilik haberleri heyecanla beklenen ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evlendi. Çift, sosyal medya hesaplarından evlilik cüzdanlarını paylaştı. Melis Sütşurup'un Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarda nikahtan ilk görüntüler de yer aldı. Sade bir nikahla dünyaevine giren çift, önümüzdeki günlerde ise Marmaris'te ailelerinin ve dostlarının katılacağı bir düğün gerçekleştirecek. İşte Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'un nikah töreninden kareler...

Magazin 03-06-2022 19:22

Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile evlilik hazırlığında! Düğün için paraya kıydı

Emina Jahovic ile nafaka krizi yaşayan Mustafa Sandal Melis Sütşurup ile düğün hazırlığı yaparken kesenin ağzını açtı. Sandal iddialara göre; Marmaris’teki çok lüks bir otelde yapılacak ve iki gün sürecek düğüne 200 bin Euro ödeyecek.

Magazin 12-05-2022 07:07

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup nişanlandı! Kıyafetiyle sosyal medyanın diline düştü

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile sevgilisi Melis Sütşurup nişanlandı. Aile arasında yapılan nişan töreninden en özel anları, Melis Sütşurup Instagram hesabından paylaştı. Mustafa Sandal ise nişan töreninde giydiği siyah tişörtle sosyal medyanın adeta diline düştü. Ünlü ismin bazı hayranları Sandal'ın nişan töreninde siyah tişört giymesini eleştirdi.

Magazin 20-02-2022 00:00

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Nikah masasına oturmaya hazırlanan Mustafa Sandal-Melis Sütşurup çifti, düğün tarihini netleştirdi. Sosyetik güzel, davetiyeyi sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 18-02-2022 11:06

Melis Sütşurup'tan Mustafa Sandal'a: Gelecekteki soyadım!

Melis Sütşurup sevgilisi Mustafa Sandal'ın doğum gününü kutladı. Evlilik hazırlığı yapan Sütşurup paylaşımında "İyi ki doğdun gelecekteki soyadım" dedi.

Magazin 11-01-2022 14:13

Midemi bulandıran şeyler öğrendim diyen Melis Sütşurup Mustafa Sandal ile evlilik hazırlığında

Boşandıktan sonra Melis Sütşurup ile aşk yaşamaya başlayan Mustafa Sandal yeniden evlenmek için adım attı. "Ufak ufak hazırlığımızı yapıyoruz" diyen Mustafa Sandal'ın sevgilisinin geçmişte yaptığı açıklamalar gündeme geldi.

Magazin 26-12-2021 10:45

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un nikah tarihi belli oldu!

Emina Jahovic ile Haziran 2018'de boşanan, şarkıcı Mustafa Sandal, uzun süredir sosyetik isim Melis Sütşurup ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz aylarda kısa süreli bir ayrılık yaşayan, daha sonra 'aşk yeniden' diyen ikili, şimdilerde evlenmek için harekete geçti. Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup, nikah tarihine karar verdi.

Magazin 15-12-2021 11:22

Mustafa Sandal ve Melis Sütşurup'tan aşk pozu

Uzun süredir bir dargın bir barışık aşk yaşayan Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup, katıldıkları bir düğünden aşk pozu verdi. İkilinin şıklığı dikkat çekti.

Magazin 08-07-2021 13:40

Melis Sütşurup'tan 'Mustafa Sandal' paylaşımı

Şarkıcı Mustafa Sandal ile yaklaşık beş ay önce tekrar barışan sosyetik güzel Melis Sütşurup, aşkını sosyal medyaya taşıdı. Sütşurup, Sandal'a "Hayatımın en iyi arkadaşı" sözleriyle seslendi.

Magazin 16-03-2021 11:46