Meydan Okuma Haberleri

Gençlerin son meydan okuması ultra acı cipsler yasaklandı! Onlarca kişi hastanelik oldu... 1 kişi hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nde gençler arasında sosyal medyada meydan okumaya dönüşen ultra acı cipsler onlarca kişiyi hastanelik etmeye devam ediyor. Tabasco sosu veya jalapenostan yaklaşık 400 kat daha acı olan baharatlar Amerika'da bir kişinin ölümüne neden olmasının ardından birçok Alman eyaletinde yasaklandı. Ancak gençler TikTok'ta bu meydan okumayı yapmayı hala sürdürüyor.

Trend 17-11-2023 13:15

TikTok’ta korkunç akım! Hareket halindeki tekneden takla atarak atlıyorlar: 4 kişi boynunu kırarak hayatını kaybetti

TikTok’ta büyük bir hızla kullanıcılar arasında popüler olmayı başaran meydan okumalara bir yenisi daha eklendi. Son olarak hareket halindeki bir tekneden takla atarak atlanan akım Amerika 4 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Uzmanlar yeni TikTok trendinin denenmemesi konusunda uyardı.

Trend 11-07-2023 10:58

TikTok’ta büyük tehlike! 6 gün boyunca yaşam savaşı verip öldü…

Sosyal medyanın yol açtığı facia haberi bu kez ABD’den geldi. 13 yaşındaki bir çocuk TikTok’taki meydan okuma nedeniyle aşırı dozda ilaç alarak 6 gün boyunca hastanede yaşam savaşı verdikten sonra hayatını kaybetti. Çocuğun ebeveynleri anne-babaları sosyal medyadaki bu akımın tehlikesine karşı uyardı. İşte Tiktok’taki ‘meydan okuma’ tehlikesine ilişkin haberin detayları…

Trend 18-04-2023 16:29

14 yaşındaki çocuğu ölüme götüren tehlikeli TikTok oyunu! Detaylar dehşete düşürdü

TikTok'ta viral olan tehlikeli oyun, 14 yaşındaki Leon Brown'un ölümüne yol açtı. Birleşik Krallık'ta yaşayan Brown'un cansız bedeni annesi tarafından odasında bulundu. Brown'un boğma oyunu nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi. Acılı anne, oğlunun tehlikeli oyuna nasıl katıldığını anlatırken detaylar dehşete düşürdü.

Haber 02-09-2022 15:47

Diğer Haber Etiketleri

Meydan Okuma

Meydan Okuma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Meydan Okuma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.