Mhp Haberleri Ve Son Dakika Mhp Haberleri

Mhp Haberleri Ve Son Dakika Mhp Haberleri

MHP, 9 Şubat 1969 tarihinde Alparslan Türkeş’in liderliğinde kurulmuş olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin resmî kısaltmasıdır. Simgesi üç hilal olan Türk siyasi partisidir. Türkiye Büyük Millet Meclisinde 48 milletvekiliyle temsil edilir. Sloganı ‘Ülkenin geleceğine oy ver’ olan MHP’nin ideolojisi milliyetçilik, dokuz ışık, ülkücülük ve Türk-İslam sentezi üzerine kuruludur. Resmî renkleri kırmızı beyazdır. Meclis’te Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP, aşırı sağ yelpazede konumlanır. Milliyetçi muhafazakar tabana seslenmiştir. Partinin en önemli sembolü bozkurt işaretidir. Kurucusu olan Alparslan Türkeş, ‘Başbuğ’ olarak nitelendirilir. Genel başkanlığını yapan kişiler emekli bir albay olan Alparslan Türkeş ve siyasetçi ve ekonomist olan Devlet Bahçeli olmuştur. Devlet Bahçeli aynı zamanda MHP’nin eski Başbakan yardımcısıdır.

Mhp Haberleri

Son dakika | Bahçeli'den ikinci 'terörist başı Öcalan' çağrısı: Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de konuşsun!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli'den terörist başı Öcalan için ikinci çağrı geldi. Bahçeli, "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyerek terör örgütünün silah bırakması yönünde çağrı yaptı.

Haber

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kitabı bakanlara hediye edildi: O fotoğrafları dikkat çekti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hayatını konu alan "Bahçeli'nin yaşam öyküsünü anlatan "Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi" kitabı okuyucuların beğenisine sunuldu. Bahçeli'nin kitabında yer alan çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğrafları dikkat çekti.

Haber

Sonar'dan dikkat çeken anket! CHP, AK Parti ve MHP'nin toplam oyunu geçti

Kamuoyuna yansıyan anketlere bir yenisi daha eklendi. Son olarak SONAR yaptığı araştırmayı paylaştı. SONAR'ın anket sonuçları ise dikkat çekici nitelikteydi. Ankete göre CHP'nin oyu AK Parti ve MHP'nin toplam oyunu geride bıraktı. CHP'nin oyu yüzde 36,6 olarak ölçülürken, AK Parti'nin oyu yüzde 25,1, MHP'nin oyu ise yüzde 10,5 olarak ölçüldü. Anketi yorumlayan gazeteci Şaban Sevinç, "CHP örgütü ve genel kamuoyunun Özgür Özel- Ekrem İmamoğlu birlikteliğine açtığı kredi aynen devam ediyor" dedi.

Haber

'Çözüm süreci' sorusuna MHP'den çok konuşulacak yanıt! Bahçeli'nin DEM Parti'yle el sıkışması gündeme damga vurdu

Devlet Bahçeli'nin sürpriz 'DEM Parti' hamlesi siyasi atmosfere yeni bir soluk kattı. Meclis'in yeni yasama yılına başladığı gün Bahçeli'nin DEM Partililerle tokalaşması akıllara 'Yeni bir çözüm sürecinin işaret fişekleri mi?' sorusunu getirdi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum'un konuyla ilgili çarpıcı açıklamasından sonra MHP'li Feti Yıldız 'çözüm süreci' sorusuna "Adım atmak gerekiyor" yanıtını vermesiyle dikkat çekti.

Haber

Mhp

Mhp Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Mhp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Bahçeli'den DEM Partililerle tokalaşma açıklaması: Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir

TBMM Genel Kurulunda yeni yasama yılı açılışı sırasında DEM Partisi vekilleriyle tokalaşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, konuyla ilgili olarak kendisine sorulan soruya yanıt verdi. Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısına karşılık verdiğini belirterek, "Ellerini sıkmam Türkiye partisi olarak gerekeni yaptığımın göstergesidir" dedi.

Haber

Narin Güran cinayetiyle ilgili verilen önerge reddedildi! Ece Üner'den sert eleştiri: Hangi milletin vekillerisiniz siz?

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 8 Eylül 2024'te cesedi bulunan Narin Güran olayını tüm Türkiye yakından takip ediyor. Tutukluların arasında birçok aile ferdi de bulunurken, geçen günlerde TBMM'de Narin Güran olayının aydınlatılması için önerge verildi. Bu önerge AK Parti ve MHP oyları ile reddedilirken, gazeteci Ece Üner konuya ilişkin sert bir açıklama yaptı. Üner yaptığı açıklamada, "Utanç bile utandı bugün. Hangi milletin vekillerisiniz siz demekten başka hiçbir şey yok" dedi.

Haber

Yeni bir çözüm süreci mi geliyor? Erdoğan da DEM Partililerin elini sıkacak mı? AK Parti'den açıklama geldi, Portakal dikkat çekti: Bir şeyler oluyor!

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin DEM Partililerle tokalaşmasının yankıları sürerken AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'tan dikkat çeken açıklamalar geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da herhangi bir törende DEM Partililerle karşılaştığında el sıkmasını beklediğini söyleyen Elitaş, "Yeni çözüm süreci mi?" sorusuna da yanıt verdi. Gazeteci Fatih Portakal da Bahçeli'nin "Barış" dediği açıklamalarına ve DEM Parti ile ilgili Anadolu Ajansı'nın yaptığı habere dikkat çekti: "Bir şeyler oluyor!"

Haber

Anket sonuçlarında dikkat çeken değişim! AK Parti, CHP'nin önüne geçti; Zafer Partisi, İYİ Parti'yi yakaladı

Siyasi gündemde erken seçim tartışmaları devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen günlerde yaptığı açıklama ile erken seçim olasılığının olmadığını aktardı. Bu süreçte yayınlanan anketler ise dikkatle takip ediliyor. Son zamanlardaki anketlerde AK Parti'nin geride kaldığı saptanırken, ORC'nin yaptığı son ankette sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. Ankette AK Parti kıl payı öne geçti, CHP ise ikinci parti konumunda duruyor. Zafer Partisi ile İYİ Parti arasındaki oy farkı ise yüzde 0,3.

Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'den sürpriz görüşme... Tespih detayı dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da bir araya geldi. MHP lideri Bahçeli Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşılarken, bir süre kapıda beklemek durumunda kaldı. Bahçeli'nin Erdoğan'ı beklediği sırada ise elindeki tespih dikkat çekti. Yapılan bu görüşmenin Sinan Ateş’in karar duruşmasından sonra gerçekleşmesi ise gündem oldu.

Haber

Devlet Bahçeli ile Ahmet Davutoğlu arasında gündem olan diyalog! 'Bu dönemde birikiminize çok önemli ihtiyaç var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile diyaloğunun ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı konuşma da gündem oldu. Daha önce 'Serok Ahmet' diyerek eleştirdiği Davutoğlu'na Bahçeli, "Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var" dedi.

Haber

Yakup Kürşad Yılmaz yenidoğan bebeğiyle birlikte Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti: 'Dualarını aldık'

Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Yakup Kürşad Yılmaz, yenidoğan bebeğiyle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. O anlara ait fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz, "Liderim Sayın Bahçeli ile yeni dünyaya gelen evladım 'Devlet İbrahim Kürşad' aynı karede olması benim için büyük mutluluk oldu. Dualarını aldık" dedi.

Haber

MHP'den Hüda Par'a 4. madde göndermesi! 'Tartışmalar boş ve beyhude' dedi, CHP'ye de yanıt verdi

Siyasette son günlerin tartışmalı konularından biri olan ve Hüda Par Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun sözleriyle daha da çok alevlenen Anayasa'nın 4. maddesiyle ilgili MHP'den bir açıklama geldi. Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, 'Anayasa'nın ilk 4 maddesi ile ilgili başlatılmak istenen tartışmalar boş ve beyhudedir." derken Bahçeli'ye seslenen Özgür Özel'e de yanıt verdi.

Haber

Dün Bahçeli'yi ziyaret etmişti, bugün istifa etti! Murat Nuri Demirbaş sosyal medyadan duyurdu

Dün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret ederek 'talimat ve hayır dualarını' aldığını söyleyen MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş bugün 'sağlık sebepleri'ni gerekçe göstererek görevinden istifa etti.

Haber

MHP, Bahçeli'yle ilgili paylaşımlar için harekete geçti: Bakanlıkla paylaşıldı

Akşam saatlerinde bazı hesaplarca MHP lideri Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili paylaşımlar yapıldı. Bazı hesaplar ise Bahçeli'nin hayatını kaybettiğini yazdı. MHP bu iddialara sessiz kalmayarak tepki gösterdi.

Haber

MHP'li Yalçın'dan muhalefetin 'erken seçim' çağrılarına manidar yanıt: Rüya görüyorlar!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, MHP'nin yeni dönemde gerçekleştireceği siyasi faaliyetler ile ilgili bir açıklama yaptı. Yeni yasama döneminde hem iç hem de dış meselelerin önemli olacağını söyledi. Yalçın, "Muhalefet partilerinin erken seçim rüyaları görmek yerine, Türkiye'nin önündeki iç ve dış engellerin aşılmasına ne ölçekte katkı sağlayacağı önemli" ifadelerini kullandı.

Haber

MHP'li Feti Yıldız'ın acı günü: Eşi Yasemen Yıldız yaşamını yitirdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız hayatını kaybetti. MHP'den açıklama geldi.

Haber

Cami temizlemesiyle gündemdeydi! Mesut Özil, bu kez de MHP lideri Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti

Geçtiğimiz yıl futbolu bırakan eski futbolcu Mesut Özil, Üsküdar'da bir camiyi temizlerken görüntülendi. Söz konusu görüntüler sosyal medyada geniş yankı uyandırırken; Özil bu kez de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

Haber

MHP lideri Bahçeli'den DEM Parti çağrısı: Hazine yardımı kesilsin!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli terörle mücadele mesajı verdi. Bahçeli mesajında TBMM'de terörün sona erdirilmedikçe kanlı eylemlerin son bulmayacağını ifade etti. Bahçeli ayrıca DEM Parti'nin milletvekilleri için devlet hazinesine yük oluşturduğunu belirterek sağlanan hazine yardımının kesilmesi gerektiğini söyledi.

Haber

Ali Koç'un Ankara'da dikkat çeken görüşme trafiği! Önce CHP'ye sonra MHP'ye gitti

Göztepe deplasmanında saldırıya uğrayan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bugün Ankara'da önemli görüşmeler gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşen Koç, daha sonrasında ise MHP Genel Merkezi'ne geldi. MHP lideri Devlet Bahçeli, görüşme sonrası Koç'u kapıya kadar uğurladı.

Spor

Bahçeli'den 'Can Atalay' ve TBMM'deki kavgayla ilgili ilk açıklama: AK Parti, MHP olmasa da gereğini yapmıştır

TBMM önce Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ı ağırlamış ardından 'Can Atalay' görüşmesinde kanlı kavgaya sahne olmuştu. MHP lideri Bahçeli olaylar sonrasında yaptığı ilk açıklamada, "AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan da gereğini yapmış, takdire şayan bir duruşla haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa müsaade etmemiştir." ifadelerini kullandı.

Haber

Ayşe Ateş hakkında soruşturma!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, MHP Genel Başkan Yardımcıları Yönter ile Yalçın'a duruşmada hakaret ettiği gerekçesiyle Ayşe Ateş hakkında soruşturma başlattı.

Haber

MHP'lilerin topa tuttuğu Alparslan Türkeş ateş püskürdü: Hepsi 30 yıldır soy ismimin ekmeğini yiyor! Gansterliği size o mu öğretti?

AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş cezaevindeki Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayacağından bu yana MHP'lilerin yaylım ateşinin hedefinde. Son olarak MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Türkeş için "Soy ismini taşımayı beceremiyor" demişti. Zehir zemberek çıkışlara Türkeş'ten de çok konuşulacak yanıtlar geldi. MHP'liler için "Hepsi 30 yıldır soy isminin ekmeğini yiyor" diyen Türkeş, sosyal medyadan "Seni mermi manyağı yapacağım" şeklinde tehditler aldığını söyledi.

Haber

MHP lideri Bahçeli İsrail için açtı ağzını yumdu gözünü! 'Askeri hazırlık' vurgusu dikkat çekti: Her türlü senaryo gündemde olmalı

İsrailli Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki skandal ifadelerine MHP lideri Devlet Bahçeli'den çok sert tepki geldi. Bahçeli açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan; siyasi, tarihi ve nesnel gerçeklerle asla bağdaşmayan alçak sözlerini nefretle lanetliyorum." ifadelerini kullandı. Bahçeli'nin açıklamasındaki 'askeri hazırlık' vurgusu ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı! Beyninde kist tespit edildi

TBMM'de bugün İYİ Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay arasında gerginlik yaşanmıştı. Bugün Akçay'ın yüksek tansiyon şikayetiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Haberi duyuran gazeteci İsmail Saymaz, Akçay'ın beyninde kist tespit edildiğini aktardı.

Manşet

Meclis en gergin gününü yaşadı! Önce AK Parti-DEM kavgası, ardından İYİ Parti-MHP gerginliği... Yumruklar havada uçuştu

TBMM son zamanlardaki en gergin gecesini yaşadı. AK Partili vekillerle DEM Partili vekiller yumruk yumruğa kavga etti. İkinci perde de ise MHP'li vekillerle İYİ Partililer birbirine girdi. İYİ Partili Selçuk Türkoğlu MHP'li Erkan Akçay'ın kendisine vurduğunu söyledi. Bozdağ tüm grup başkanvekilleriyle görüşme yapmak zorunda kaldı.

Haber

Özgür Özel'i etiketleyip Seni şapşik, seninle çok eğleneceğiz diye yanıt verdi: Gerilim zirvedeyken Yönter'den ilginç çıkış

CHP lideri Özgür Özel ile MHP genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter arasındaki sert atışma sürüyor. Özel son olarak dün isim vermeden "Bütün örgütün yaka silktiği o ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor" diyerek Yalçın ve Yönter'e yüklenmişti. Yönter, Özel'e "Seni şapşik" diye seslenip ilginç bir çıkışa imza attı.

Haber

Devlet Bahçeli'nin 154 isimlik liste çıkışı gündem oldu! Murat Yetkin 22 yıl önceki anısını paylaşıp açıkladı: 'Bu isimlerin tek bir ortak özelliği var'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün bir basın toplantısı düzenledi. 154 isimin yer aldığı listeyle ilgili olarak Bahçeli, "154 kişinin ismi elimizde, günü geldiğine eyleme geçilecek. Eylem hukuki nitelikli olacaktır" dedi. Bahçeli'nin açıklamasına yanıt veren ve listede ismi yer alan Murat Yetkin, 22 yıl önceki bir anısını paylaşarak 154 kişinin tek bir ortak özelliği olduğunu açıkladı.

Manşet

Sert sözler canlı yayında okundu! Tuğrul Türkeş'in 'Osman Kavala' çıkışına MHP'den zehir zemberek tepki

Siyasetin gündemine damga vuran çıkış Alparslan Türkeş'in oğlu, AK Partili milletvekili Tuğrul Türkeş'ten geldi. Türkeş, Gezi davası hükümlüsü Osman Kavala'yı ziyaret edeceğini açıklayarak son zamanların en dikkat çeken çıkışlarından birine imza attı. CHP lideri Özgür Özel "Bakalım MHP ne diyecek" demişti. MHP'den Türkeş'in Osman Kavala çıkışına tepkiler gecikmedi.

Haber

Devlet Bahçeli'nin ziyaretindeki o kare gündem oldu! Özgür Özel'e MHP'li isimden yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir kare gündem oldu. Görüntü ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eleştiri gelmişti. Özel'e yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Haber

Bahçeli'nin 'Özel Harekat Başkanlığı' ziyaretinde yeni görüntü! Sadece o değilmiş... Elini öpmek için sıraya girmişler

15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümü nedeniyle Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öpen Özel Harekat Dairesi Başkanı Süleyman Karadeniz'in görüntüleri gündem olmuştu. Söz konusu ziyarete ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Özel Harekatçıların sırayla Bahçeli'nin elini öptüğü görüldü.

Manşet

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti! O kare gündem oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 15 Temmuz'un yıldönümünde FETÖ'cülerin hedefi olan Özel Harekat Başkanlığını ziyaret etti. Özel Harekat Başkanı Süleyman Karadeniz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi karşılama sırasında elini öptü. Karadeniz'in Bahçeli'nin elini öptüğü anlar gündem oldu.

Haber

Bahçeli'den Merih'e destek, UEFA'ya tepki: Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajıdır!

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, UEFA'nın Avusturya maçındaki golü sonrası Bozkurt işareti yapması nedeniyle soruşturma başlatmasına tepki gösterdi. MHP lideri Bahçeli yaptığı açıklamada "Merih evladımızın fileleri havalandırmasını müteakiben yaptığı Bozkurt işareti Türk milletinin dünyaya mesajı olup UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de son günlerde tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur." dedi.

Haber

Kayseri'deki olaylar sonrası MHP'den 'Suriyeliler' mesajı! En kısa sürede ülkelerine dönmeliler

Kayseri'de Suriye uyruklu bir kişinin 5 yaşındaki çocuğu taciz etmesi büyük tepki topladı. Olaya MHP'den de sert tepki geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir "Türkiye’nin huzur ve güvenliği için Suriyeli misafirlerimizin mümkün olan en kısa sürede onurlu bir şekilde ülkelerine dönmelerinin sağlanması MHP olarak beklentimizdir" mesajıyla dikkat çekti.

Haber

Son dakika | Bahçeli'yi görenler şaşırdı: İlk defa ayakta değil! Toplantı da gecikmeli başladı

Son dakika haberi: MHP'nin TBMM grup toplantısı gecikmeli başladı. Devlet Bahçeli'nin konuşmasını bu kez oturarak yapması da dikkatlerden kaçmadı. Bahçeli konuşmasında, CHP lideri Özel'in sert çıktığı MHP genel başkan yardımcıları Ulvi İzzet Yönter ile Semih Yalçın'a da sahip çıktı.

Haber

Bahçeli'den erken seçim için tek şart! İki bakanlık detayı... Ankara kulisleri bu iddiayla hareketlendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki temaslar üzerine MHP lideri Bahçeli'nin verdiği 'geniş tabanlı ittifak' mesajının yankıları sürüyor. Bu sırada Ankara kulislerini Bahçeli'nin erken seçim talebi olduğu haberleri hareketlendirdi. Bununla birlikte Bahçeli'nin bir de şartı olduğu da öne sürüldü. İki bakanlıkla ilgili detay dikkat çekti.

Manşet

Oğlu göçmen kaçakçılığından tutuklanan MHP'li Güven Adıgüzel istifa etti

MHP'li yönetici Güven Adıgüzel'in oğlu Tunahan Adıgüzel'in göçmen kaçakçılığından yakalandığı ortaya çıkmıştı. Kamuoyunda ses getiren olayın ardından Güven Adıgüzel MHP'den istifa ettiğini duyurdu.

Haber

Babası MHP'li yönetici, kendisi göçmen kaçakçısı! Tekneden PKK'lı da çıktı: Hem Euro hem dolar hem TL taşıyordu...

Çanakkale'de göçmen kaçakçılığından dört Türk ve iki Yunan tutuklandı. Göçmen kaçakçılığı yapılan teknede bir de PKK üyesi yakalandı. Tutuklananlardan Tunahan Adıgüzel'in babasının MHP'li yönetici olduğu ortaya çıktı. Tunahan Adıgüzel, ifadesinde yaptığı işle aldığı paraya dair detayları paylaştı. Baba Adıgüzel ise "Oğlumu kullanıyorlar" dedi.

Haber

Saldırıya uğrayan CHP'li yoğun bakımda! En az 5 gün uyutulacak

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde geçtiğimiz yerel seçimlerde CHP’den meclis üyesi adayı olan Şerafettin Bahadır, kızının yanında darp edilip silahla vuruldu. Olayla ilgili önceki dönem belediye başkanı MHP'li Menduh Uzunluoğlu'nun kardeşi E.U. gözaltına alındı. CHP Kayseri yönetimi saldırıya tepki gösterdi. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç Bahadır'ın en az 5 gün uyutulacağını söyledi.

Haber

Kayseri Pınarbaşı’nda gerilim sürüyor diyerek açıkladı! Olayı böyle duyurdu: 'Önceki MHP'li başkanın kardeşi CHP’li belediye meclis üyesini dövüp silahla vurdu'

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenen seçimlerde CHP'nin adayı kazanmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, önceki belediye başkanının kardeşi ve beraberindekilerin CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurduğunu aktardı.

Haber

Osman Kavala yazısı yeni tartışmanın fitilini ateşledi! MHP'den Abdülkadir Selvi'ye sert tepki

Osman Kavala’nın avukatları 'yeniden yargılama' talebinin reddedilmesinin ardından ‘Kanun Yararına Bozma’ talebinde bulunmuş, Adalet Bakanlığı talebi incelemeye almıştı. Gazeteci Abdülkadir Selvi bugünkü köşe yazısında söz konusu gelişmeye yer verdi. Bunun üzerine MHP'den Selvi'ye çok sert tepki geldi.

Haber

Devlet Bahçeli’ye dikkat çeken hediye! İzzet Ulvi Yönter ve Semih Yalçın'dan silahlı poz

CHP lideri Özgür Özel’in açıklamalarının ardından MHP’de en çok konuşulan isimler arasında yer alan İzzet Ulvi Yönter ile Semih Yalçın'ın Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye silah hediye etmesi dikkat çekti. MHP’nin MYK üyesi İzzet Gören dikkat çeken ziyaretin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber

Son dakika | MHP lideri Bahçeli'den 'Cumhur İttifakı' mesajı: Bizde çatlama olmaz!

Son dakika haberi: Bayram sabahı önemli açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifakı yoluna devam edecektir, bizde çatlama olmaz. MHP sayın cumhurbaşkanımızın yanındadır." dedi.

Haber

Özgür Özel'den çok konuşulacak erken seçim çıkışı: Bu kez tarih verdi! Gündem yaratacak 'MHP'liler istemedi' çıkışı

Siyasetin gündemi Cumhur İttifakı. Peş peşe yaşanılanlar 'erken seçimi' de tartışılır hale getirdi. CHP lideri Özgür Özel'den de dikkat çeken bir açıklama geldi. Özel, muhalefetin mecliste erken seçimi oluşturabilecek bir aritmetiği olmadığını vurgulayarak, 'Erdoğan diyor ki; 4 yıl. Bence 1-2 yıl zor gider' ifadelerini kullandı. Öte yandan MHP'lilerle ilgili 'istemediler' çıkışı da ses getirdi.

Haber

AK Parti’den ‘Cumhur İttifakı’ açıklaması: Güçlü bir birliktelikle yoluna devam ediyor

Ankara kulislerinde son günlerde AK Parti ile MHP arasında bir gerginliğin olduğu iddia edilirken açıklamalar da peş peşe gelmeye devam ediyor. Konuya ilişkin son açıklama AK Parti’den geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklamasında Cumhur İttifakı’nın güçlü bir birliktelikle yoluna devam ettiğini belirtti.

Haber

Siyasette tansiyon tavan yaptı! MHP'li isimlerden Özgür Özel'e yaylım ateşi: Haddini bildirmekten çekinmeyiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, MHP lideri Devlet Bahçeli ve kurmaylarıyla ilgili yaptığı açıklamanın ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'den ağır sözlerle karşılık geldi. Yalçın sosyal medya hesabından Özel için, "Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz" ifadelerini kullandı.

Haber

Gündem yaratan 'Ülkü Ocakları' iddiasına Valilik'ten yanıt geldi! Sinan Ateş'in ablası 'Hepsini tek tek paylaşacağım' dedi, Bahçeli'ye çağrıda bulundu

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in ablası Selma Ateş, gündem yaratan açıklamalarda bulundu. İki ayrı araçla ve birden çok kişi tarafından takip edildiğini belirten abla Ateş, yaşadıklarını anlattı. Ateş konuyla ilgili "Hepimizin aklına aynı kişiler geliyor" dedi, Bahçeli'ye çağrı yaptı. Selma Ateş'i takip edenlerin Bursa Ülkü Ocakları ile bağlantısının olduğu iddialarıyla ilgili ise Valilik'ten açıklama geldi.

Manşet

Bahçeli'nin son mesajı sonrası 'erken seçim' iddiası! Çok konuşulacak sözler: Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son mesajı erken seçim iddialarını gündeme getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Ayşe Ateş'le görüşmesi sonrası gelen açıklama zamanlama olarak dikkat çekerken Bahçeli'nin 'Siparişi yapılan normalleşme' ifadesi olay oldu. Bahçeli'nin son mesajı sonrası "Türkiye hazırlandı! Geri dönüşü olmayan yola giriyoruz" yorumu ise çok konuşulacağa benziyor.

Manşet

Üç gazeteciyi hedef alan MHP'li Semih Yalçın'a yanıt gecikmedi! Hakikatin peşinde olmaya devam edeceğiz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, gazeteciler Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan ve Ali Kemal Erdem'i hedef alarak sert tepki göstermişti. Üç gazeteciden Yalçın'a yanıt geldi. CHP de Yalçın'ın açıklamasına tepki gösterdi.

Haber

Bahçeli’nin taktığı yüzükteki 'Allah bana yeter' mesajı gündem oldu! Herkes aynı yorumu yapıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli değerlendirmelerde bulunurken, grup toplantısı sırasında parmağında bulunan yüzük ve taktığı rozet gündem oldu. Ankara'da gözler bugün gerçekleşecek olan Erdoğan-Özel zirvesine çevrilmişken Bahçeli'nin yüzüğünde ve rozetinde "Allah bana yeter" yazması dikkat çekti.

Manşet