Millî Saraylar İdaresi Başkanlığı Haberleri

Kaşıkçı Elması çalındı mı? Milli Saraylar'dan açıklama! Kaşıkçı Elması kayıp mı? Çalındığı iddiaları doğru mu?

Kaşıkçı Elması’nın kaybolduğu iddiaları sonrası olayın gerçekliği merak ediliyor. Sosyal medyada konuşulan iddialara sonrası Topkapı Sarayı Daire Başkanı İlhan Kocaman, Kaşıkçı Elmas'ı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki Kaşıkçı Elması çalındı mı? Kaşıkçı Elması kayıp mı? İşte durumu ve merak edilenler...

Haber 12-05-2022 17:51

Dünyada eşi benzeri olmayan Kaşıkçı Elması çalındı mı? Sosyal medyayı sallayan o iddia sonrası açıklama geldi

Dünyada eşi benzeri olmayan ve en meşhur elmaslardan biri olan 86 karatlık Kaşıkçı Elması'nın Topkapı Sarayı'ndan çalındığı ileri sürüldü. Sosyal medyada konu olan iddiayla ilgili olarak Milli Saraylar'dan açıklama geldi. Öte yandan bir açıklama da Topkapı Sarayı Daire Başkanı İlhan Kocaman'dan geldi.

Haber 12-05-2022 13:44

Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuruları başladı mı? İşte Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuru şartları!

Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuruları başladı mı? sorusunun yanıtı yayımlanan kamu ilanı duyan kişiler ile iş değiştirmeyi düşünen ya da işe girmek isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İnternet kullanıcıları, Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuruları başladı mı? 2022 Milli Saraylar İdaresi personel alımı başvuru şartları nelerdir? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 15-04-2022 15:00

Milli Saraylar Başkanlığı'ndan kayıp vazo açıklaması

Milli Saraylar Başkanlığı tarafından CHP Milletvekili Mahmut Tanal’ın Dolmabahçe Sarayı’ndaki 2 altın vazonun kayıp olduğu iddiasıyla ilgili yapılan açıklamada, "Milli Saraylar’ın envanterinde yer alan 300 bini aşkın taşınabilir tarihi eserler içerisinde iddia edildiği gibi ’46 kilogram ağırlığında som altından 2 adet vazo’ hiçbir zaman var olmamıştır. Doğal olarak eser var olmadığı için, hiçbir zaman Tanal’ın iddia ettiği gibi tefriş ve sergilemede de yer almamıştır" denildi.

Haber 16-06-2021 17:07

Millî Saraylar İdaresi Başkanlığı

Milli Saraylar Idaresi Başkanlığı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Milli Saraylar Idaresi Başkanlığı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.