Twitch Haberleri

Twitch'e erişim engeli kaldırıldı

Türkiye'de milyonlarca kullanıcıya sahip olan canlı yayın platformu Twitch'e geçtiğimiz günlerde Türkiye'den erişim engeli getirilmişti. BTK, 29 Şubat tarihi itibariyle Twitch’e yönelik erişim engeli kararını kaldırdı.

Haber 29-02-2024 18:40

Son dakika| Canlı yayın platformu Twitch'e erişim engeli getirildi!

Türkiye'de milyonlarca kullanıcıya sahip olan canlı yayın platformu Twitch'e Türkiye'den erişim engeli getirildi. Geçtiğimiz günlerde de canlı yayın platformu Kick, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişime engellenmişti.

Haber 23-02-2024 19:08

Sosyal medya canlı yayında Türk kızlarını yerden yere vurdu! Sözleri tepkilere neden oldu...Kıskanç, kezban, iğrenç

Twitch'te yapılan bir canlı yayın sırasında sosyal medya kullanıcısının Türk kızlarına yönelik söylediği sözler sosyal medyanın gündemine yerleşti. Maskeli bir şekilde canlı yayın yapan Twitch kullanıcısının, "Türk kızlarına önerin nedir?" sorusuna verdiği cevap sosyal medyada çok konuşuldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kıza hak verdiğini dile getirirken bazıları ise eleştirdi.

Trend 06-02-2024 09:20

Twitch yayıncısı Nazar Toyoğlu'ndan şoke eden açıklama! Ekip arkadaşının cinsel saldırısına uğradığını söyledi... Dost sandığımız...

Twitch'te 'Counter-Strike' serisine ait oyunlar oynadığı sırada açtığı yayınlarla tanınan ve kısa sürede fenomene dönüşen Nazar Toyoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı cinsel saldırı itirafıyla gündem oldu. Twitch'te 'nanazort' kullanıcı adıyla tanınan Toyoğlu, ekip arkadaşlarından biri tarafından taciz edildiğini gözyaşları içinde anlattı.

Trend 19-01-2024 12:11

Sosyal medyada fenomeninin yıkanmamış iç çamaşırını kokladı... Bir de bunun için para ödedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde fenomenin yıkanmamış iç çamaşırını koklayan bir adam dikkatleri çekti. Fenomen isim takipçilerinin iç çamaşırını koklamak için kendisine para ödediğini söylerken genç adama, "İsterken bu sende kalabilir" dedi. O anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 12-01-2024 09:53

Sonunda bu da oldu! Sosyal medyada fenomeninin yıkanmamış iç çamaşırını kokladı... Bir de bunun için para ödedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde fenomenin yıkanmamış iç çamaşırını koklayan bir adam dikkatleri çekti. Fenomen isim takipçilerinin iç çamaşırını koklamak için kendisine para ödediğini söylerken genç adama, "İsterken bu sende kalabilir" dedi. O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 11-01-2024 11:37

Twitch fenomeni canlı yayında üzerini çıkarttı! Sansür bandı kaybolunca gerçek ortaya çıktı... O anlar sosyal medyada gündem oldu

Twitch kullanıcısı Firedancer, canlı yayın sırasında üzerini çıkartarak hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşatmak istemişti. Göğüslerinin canlı yayında gözükmemesi için siyah banttan bir sansür uygulayan Twitch yıldızı bir anda bandın ortadan kaybolmasıyla şoke oldu. Fenomen ismin hareketine sosyal medyadan tepki yağdı.

Trend 21-12-2023 11:38

Sosyal medya fenomeninin üstünü çıkartmasını Twitch affetmedi! Kara listeye alınıp yasaklandı

Morgpie isimli Twitch yayıncısı sosyal medyadan yaptığı canlı yayın sırasında üstünü çıkartınca tepkilerin odağına yerleşti. Tamamen üstsüz bir şekilde kaldığı yayının ardından Morgpie platformundan bir kez daha yasaklandı.

Trend 20-12-2023 13:51

Twitch yayıncısı 'Pqueen' Pelin Baynazoğlu'ndan üzen haber! Kansere yakalandığını açıkladı

Twitch yayınlarıyla ünlenen 'Pqueen' lakaplı Pelin Baynazoğlu kansere yakalandığını açıkladı. Kasım ayının kendisi için zorlu geçtiğini dile getiren Baynazoğlu, meme kanserine yakalandığını ve bir ameliyat geçirdiğini söyledi. Kendisini takip eden kadınları bu konu hakkında bilinçlendirmek isteyen Baynazoğlu, "Meme kanserinde erken tanı" başlıklı bir video ile hem hastalığı hakkında bilgilendirme hem de yaşadığı süreci anlattı.

Magazin 05-12-2023 19:23

Twitch fenomeni Amouranth gıda sektörüne atıldı! Vajinal mayasından üretilen biraları piyasaya çıkarttı...Muhtemelen buna bayılacaklar

Sosyal medyada 'Amouranth' kullanıcı adını tercih eden Kaitlyn Siragusa, Twitch'ten yaptığı yayınları sayesinde geniş bir kullanıcı kitlesine ulaştı. Fenomen isim sosyal medya paylaşımlarının yanında yeni bir sektöre atıldı. Gıda sektöründeki atılımından söz eden fenomen isim Polonyalı bir şirket ile kendi vajinal mayasından üretildikleri biraların satışını tanıttı.

Trend 10-11-2023 14:35

Canlı yayında taciz anları! Sosyal medyada fenomenin Twitch yayınında kalçasına dokundu... Böyle tepki gösterdi

İspanyol sosyal medya fenomeni Twitch'te canlı yayın yaptığı sırada arkasında bulunan bir adamın cinsel tacizine maruz kaldı. Twitch canlı yayını sırasında kalçasına dokunan tanımadığı adama tepki gösteren Isabella Gonzalez aynı zamanda durumu polise bildirerek şikayet oldu.

Trend 26-09-2023 14:13

Twitch hesap silme - Twitch hesabı kalıcı olarak silme ve kapatma nasıl yapılır?

Günümüzde canlı yayın imkanı sağlayan pek çok sosyal medya platformu mevcuttur. Bunlardan birisi de Twitch platformudur. Twitch adındaki sitede oyun oynayan ya da paylaşacağı bir şeyler olduğunu düşünen herkes kolay bir şekilde yayın yapabilmektedir. Üyelik sistemi ile hizmet veren bu site içerisinde bazı sebeplerden dolayı üyeliğini silmek isteyenler de olabilir. Peki kalıcı ve geçici olarak Twitch hesabı nasıl silinir ve kapatma işlemi nasıl yapılır?

Haber 30-07-2023 21:55

Twitch canlı yayında fenomenin zor anları! Köpeği bir anda kucağına çıkıp tuvaletini yaptı... Cezası gecikmedi

Valannnnn adlı Twitch yayıncısı sosyal medya hesabından canlı yayın yaptığı sırada köpeğinin bir adan kucağına çıkarak tuvaletini yapması üzerine zor anlar yaşadı. Twitch’in topluluk kuralları gereğince dışkı gösterdiği için fenomen isim bir günlük erişim yasağı cezasına çarptırıldı.

Trend 29-07-2023 14:56

Twitch fenomeni Kylee Carter korku dolu anlar yaşadı! Hayranı evine kadar gelip arabasını ateşe verdi... O anları paylaşmayı ihmal etmedi

Twitch fenomeni Kylee Carter bir hayranın evinin önüne kadar gelerek park halindeki aracını ateşe verdiğini söyledi. Fenomen isim aracının alev alev yandığı anlarda çekilen görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-06-2023 15:50

Sonunda bu da oldu! Tıkabasa dolu trende canlı yayın yapan fenomene böyle tepki gösterdi... Bir anda üzerine oturmaya çalıştı

Hong Konglu bir sosyal medya fenomeni Kiaraakitty, toplu taşımada seyahat ettiği sırada ilginç bir tepkiyle karşılandı. Genç kızın canlı yayın yapmasından memnun olmayan adam treninin yoğunluğundan şikayet etmeye başladı. Ardından ise fenomen ismin üzerine oturmaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameraya yansırken sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 31-05-2023 09:15

Yeni trende o da katıldı! Twitch fenomeni Amouranth yapay zeka versiyonunu piyasaya sürdüğünü açıkladı

Twitch fenomeni Amouranth sansasyonlarıyla gündeme geldikten sonra şimdi yeni girişimini tanıtarak bir kez daha adından söz ettirdi. Aboneleriyle sohbet etmek için sesini yeniden oluşturan bir yapay zeka sohbet ortamı yarattığı duyuran fenomen isim girişimini “Hayranlarımın ihtiyacını karşılamak için kendimin yapay zeka formunu oluşturdum” sözleriyle anlattı.

Trend 24-05-2023 15:03

Sokak ortasında taciz edilen kadını gördü! Twitch canlı yayında ifşa edip duruma müdahale etti

Tokyo sokaklarında ‘Sammit’ kullanıcı adıyla yayın açan Twitch fenomeni bir kadının tacize uğradığı anları saniye saniye kaydetti. Genç kadına yaklaşarak onu rahatsız eden bir adamı gören Sammit duruma müdahale etti. Fenomen isim adamı tanıyor gibi yaparak omzuna dokundu. O kısacık anda genç kadın ise kalabalığa karışarak gözden kayboldu.

Trend 10-05-2023 14:02

Hırsızlık anları saniye saniye kamerada! Ünlü fenomen Twitch canlı yayınında hayatının şokunu yaşadı... Bir anda karşısında görünce ne yapacağını şaşırdı

Twitch fenomeni Lluna Clark hayranlarına canlı yayın açtığı sırada hayatının en büyük şokunu yaşadı. Kameraya dönük bir şekilde konuşurken arkasındaki sürücü kapısında araca binmeye çalışan adamı fark eden fenomen korku dolu anlar yaşadı. O anlarda çığlık atarak duruma tepki gösteren fenomen ismin yaşadığı korku saniye saniye canlı yayında kaydedildi.

Trend 25-04-2023 07:46

Sosyal medya fenomeni yapay zekayla oluşturulan çıplak fotoğraflarıyla şantaj yapıldığını açıkladı! Hayranlarından destek mesajları yağdı

Twitch’te ‘Indiefoxx’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Jenelle isimli fenomen 6 kez yasaklanmasının ardından manşetlerdeki yerini almıştı. Müstehcen içerikleri nedeniyle sosyal medya platformundan yasaklanan isim bu kez şantaj haberleriyle gündemde. Indiefoxx, yapay cezayla oluşturulan çıplak fotoğraflarını kullanarak kendisine şantaj yapıldığını açıkladı. Açıklamasının sonrasında hayranları fenomen isme destek yorumlarını gönderdi.

Trend 18-04-2023 14:28

Kıyafeti açık bulunan sosyal medya fenomenini polisler sokak ortasında durdurdu! O anları saniye saniye çekti

Singapurlu Twitch yayıncısı ve OnlyFans fenomeni Kiaraakitty’in Güney Kore’nin başkenti Seul’da yaptığı canlı yayın sırasında ilginç anlar yaşandı. Kıyafetinin açık bulunduğunu iddia ederek çevresindekilerin polise şikayet ettiğini söyleyen fenomen sosyal medya canlı yayını sırada sokak ortasında kendisini durduran polislerle diyaloğunu gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 10-04-2023 14:36

Canlı yayındaki oral seks skandalından sonra cezası ödül oldu! Fenomen ismin izlenmesi zirve yaptı

Twitch’te yaklaşık 7.4 milyon takipçiye sahip olan Heelmike geçtiğimiz aylarda canlı yayın açtığı sırada yaptığı uygunsuz hareketlerin sonrasında kısa bir süre yasaklanmıştı. Yasağın ardından geri dönen fenomen ismin izlenmeleri zirveye ulaştı.

Trend 06-04-2023 11:33

Twitch CEO'su Emmett Shear'dan dikkat çeken karar! Görevinden ayrılıyor...

Canlı görüntü akışı platformu Twitch'te on yılı aşkın bir süredir CEO'luk görevini yürüten Emmett Shear'dan dikkat çeken bir karar geldi. Karara göre Twitch CEO'su Shear görevinden ayrılıyor.

Haber 17-03-2023 11:33

Twitch canlı yayını sırasında bir anda ayağı kayınca çukura düştü! Hayranları onun öldüğünü zannetti

Sosyal medyada ‘Jinnytty’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Twitch fenomeni Yoo Yoonjin, canlı yayın yaparken ayağı kayınca çukura düştü. O anlarda sosyal medyadan yaptığı canlı yayına devam eden fenomen isim hayranlarını endişelendirdi. O anlar kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 08-03-2023 09:59

Klavye veya kol gerekmeden 'beyin gücüyle' oyun oynadı, ağızları açık bıraktı! Görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü

Sadece beyin gücünü kullanarak oyun oynayan Twitch yayıncısı Perrikaryal ağızları açık bıraktı. Perrikaryal kafasında sensörlerle aksiyon-rol yapma oyunu Elden Ring'i oynadı. Bir espor muhabiri, Twitter hesabı üzerinden Perrikaryal'ın düşünce gücüyle Elden Ring oynadığı anlara ait bir görüntü paylaştı. Söz konusu görüntü, sosyal medyada 1 milyondan fazla kez izlendi.

Haber 25-01-2023 13:43

Sosyal medya fenomeni Kiaraakitty canlı yayında iç çamaşırıyla sosisli sandviç yediği için yasaklandı

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını abonelerine satarak kısa sürede popülerliğe kavuşan Hong Konglu fenomen Kiaraakitty, canlı yayındaki hareketinden sonra yasaklandı. Twitch’te iç çamaşırıyla sosisli sandviç yediği anları paylaşan fenomen isim gönderisinden sonra engellediğini duyurdu.

Trend 24-01-2023 15:07

Twitch yayıncısı JustKeth çıplak ayaklarını gösterince yasaklandı! Sosyal medyadan isyan etti

Twitch yayıncısı JustKeth, platformdan cinsel içerikli paylaşım gerekçesiyle yasaklandığını dile getirdi. Çıplak ayaklarını canlı yayın sırasında hayranlarına gösterdiği için hesabına erişiminin engellediğini dile getiren JustKeth, Twitter’dan durumu ti’ye alarak ayaklarının site için fazla seksi olduğu konusunda şaka yaptı ve duruma isyan etti.

Trend 13-01-2023 10:37

Twitch yayıncısı TheDanDangler, hayranından gelen hediyeyle şaşkına döndü! Bir kutu dolusu parayı gönderme nedeni şaşırttı

Twitch yayıncısı TheDanDangler, hayranından gelen bir hediye karşısında şaşkına döndü. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayın sırasında kendisine gelen bir kutuyu açan TheDanDangler, paketten 8 bin sterlinlik (yaklaşık 183 bin TL) nakit parayı görünce şaşırdı. İsimsiz bir hayranı tarafından gönderilen paketteki notta TheDanDangler’in kalça estetiği olması için bu paranın gönderildiği yazılıydı.

Trend 13-01-2023 10:02

Twitch fenomeninin koruması bilek güreşi meydan okumasına çıktı! Canlı yayında dirseği kırılınca herkesi şoke etti

Twitch’in dünya genelindeki popüler yayıncılarından biri olan Adin Ross, canlı yayını sırasında bilek güreşi meydan okumasını başlattı. Twitch yayınları yapan Zias ile Ross’un koruması Ant bilek güreşi yaptı. Ancak canlı yayını izleyenler ve odada bulananların hiç beklemediği bir durum yaşandı.

Trend 06-01-2023 14:14

Müstehcen sitede erotik pozlarını satıyor! Twitch fenomeni Amouranth’un kazancı dudak uçuklattı

Twitch’in en olaylı isimlerinden biri olarak kabul edilen Amouranth yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasından müstehcen pozlarını satarak kazandığı parayla dikkatleri üzerine çekti. OnlyFans’a ek iş olarak başladığını dile getiren 29 yaşındaki Amouranth Her ay yeni kâr rekorunu kırdığını itiraf etti.

Trend 21-12-2022 12:07

Rus Twitch yıldızı Mira ateş püskürdü! Göğüs uçları göründüğü için bir kez daha siteden uzaklaştırılınca deliye döndü

Rus Twitch yayıncısı Mira, daha önce de müstehcen paylaşımları nedeniyle platformdan yasaklanmıştı. Genç yıldız, bu kez de gömleğinin içinden görünen göğüs uçlarının bir fotoğrafını paylaştığı için bir yıl içinde ikinci kez platformdan yasaklandı. Kararı kabullenmeyen Mira, ateş püskürdü ve durumu kadın düşmanlığı olarak değerlendirdi.

Trend 21-12-2022 08:56

Hayranından gelen gizemli paket merak uyandırdı! Canlı yayında açtı... İçinden çıkanlar şoke etti

Twitch yayıncısı Amouranth sosyal medyada gündem yaratmaya devam ediyor. Son olarak gözyaşları içinde hayranlarının karşısına geçen Amouranth kocasının cinsel yayın yapması için kendisini zorladığını söylemişti. Sansasyonel isim bu kez hayranından gelen gizemli bir paketi canlı yayında açarken gündem oldu. Paketin içinden çıkanların değeri ise dudak uçuklattı.

Trend 07-12-2022 11:10

Twitch yayını yaparken bir anda annesi yarı çıplak odanın önünden geçti! İç çamaşırıyla canlı yayına çıkınca...

İsmi açıklanmayan bir Twitch yayıncısı sosyal medyadan açtığı canlı yayında oyun oynadığı sırada talihsiz bir olay yaşadı. Kendisini oyuna kaptıran yayıncı, yatak odasının kapısının açık olduğunu fark etmedi. Oğlunun odasının önünden iç çamaşırlarıyla geçen anne bir anda canlı yayında gözüktü ve o anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 05-12-2022 17:23

Twitch yayıncısı Düzce depremine canlı yayında yakalandı! Euzübillahimineşşeytanirracim

Düzce'de merkez üssü Gölyaka olan 5.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yaşanan sarsıntı İstanbul, Ankara, İzmit ve Sakarya gibi çevre illerde de hissedildi. Bir Twitch yayıncısı ise 5.9 büyüklüğündeki Düzce depremine yayın sırasında yakalandı. Yayıncı deprem olduğunu fark etmesiyle birlikte büyük panik yaşadı. Daha sonra yayını terk etti. Twitch yayıncısının yayın sırasında depremi yaşadığı o anlar saniye saniye görüntülendi.

Haber 23-11-2022 10:20

Giyimi başına bela oldu! Genital bölgesini kapatmaya çalışırken penis gibi görününce...

Bir yılı aşkın süredir canlı yayın platformu Twitch'ten uzaklaştırılan ve yayın yapamayan yayıncı ve yetişkin içerik üreticisi JenFoxxUwU, katıldığı bir podcast yayınında Twitch'ten kalıcı olarak yasaklandığını iddia etti ve buna neden olan olayı paylaştı. Anlattığı hikaye herkesi şoke etti.

Trend 16-11-2022 15:56

Sosyal medyanın sınırlarını zorladı! Canlı yayın sırasında yüzlerce takipçisinin gözü önünde seks oyuncağıyla mastürbasyon yaptı

“Alielieen1” isimli bir Twitch yayıncısı sosyal medyadan platformu üzerinden açtığı canlı yayın sırasında cinsel ilişki oyuncaklarıyla mastürbasyon yaptı. Yüzlerce kişinin izlediği yayın sırasındaki hareketi nedeniyle Twitch kullanıcısının hesabı erişeme kapatıldı.

Trend 05-11-2022 07:41

Gözyaşları içinde kocasının cinsel yayın yapması için zorladığını itiraf eden Twitch yayıncısı Amouranth, sosyal medyaya hızlı döndü

Twitch’in sansanyonel isimlerinden biri olarak kabul edilen Amouranth geçtiğimiz günlerde ismi açıklamadığı kocasının kendisini cinsel içerikli pozlar paylaşması konusunda zorladığını gözyaşları içinde anlatmıştı. Açtığı canlı yayında kocasıyla yüzleşen Amouranth sosyal medyadan bir süreliğine ayrıldığını açıklamadı. Ancak fenomen isim sosyal medyaya seksi pozlarını paylaşarak çabuk döndü.

Trend 01-11-2022 15:48

Erotik giyimi ve flörtöz tavırları başına bela oldu! Yasağı bittikten 3 gün sonra yeniden kovuldu

Twitch'te kısa sürede geniş bir kitle edinen ve Kyootbot kullanıcı adıyla bilinen genç kadının, yakın zamanda yaptığı bir şaka sebebiyle, Twitch hesabı askıya alındı. Yasağı yeni biten genç kadın, siteye döner dönmez yeni bir ceza alarak gündem oldu.

Trend 31-10-2022 09:50

Gözyaşları içinde kocasının cinsel yayın yapması için zorladığını itiraf eden Twitch yayıncısından yeni hamle

Twitch’in en sansasyonel isimlerinden biri olarak kabul edilen 28 yaşındaki Amouranth, geçtiğimiz günlerce kocasının kendisini taciz ettiğini ve zorla cinsel içerikli yayınlar yaptırdığını söylemişti. Gözyaşları içinde canlı yayında kocasıyla yüzleşen fenomen isim Twitch yayınlarından bir süreliğine ayrıldığını söyledi ve hesabını kapattı.

Trend 21-10-2022 08:49

Twitch yayıncısı Amouranth cinsel yayın yapması için zorlandığını itiraf etti! Tehdit eden ismi açıklayınca...

Twitch’in en olaylı isimlerinden biri olan ve sansasyonlarıyla sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başaran yayıncı Amouranth bu kez de itirafıyla adından söz ettirdi. Twitch yayıncılığının yanı sıra yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans’ta seski pozlarını satan Amouranth evli olduğunu ve eşinin cinsel içerikli yayınlar için kendisini zorladığını söyledi.

Trend 17-10-2022 14:38

Twitch çöktü mü? 28 Eylül Twitch canlı yayın neden çalışmıyor?

Canlı görüntü akışı platformu olan Twitch'te bazı sorunlar meydana geldi. 28 Eylül akşam saatleri itibarıyla kullanıcılar, canlı yayınlara geçememeye başladı. Peki Twitch çöktü mü? Twitch canlı yayın neden çalışmıyor? İşte detaylar...

Haber 28-09-2022 23:26

Canlı yayında cinsel ilişkiye girmişti! Twitch yayıncısının cezası belli oldu... Bu sefer tamamen kapatıldı

Twitch’te ‘Kimmikka’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyada canlı yayın açtığı sırada kameranın arkasında erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girmişti. Canlı yayında kadının yüz ifadelerindeki değişiklikler ve balkondaki camın yansıması durumu ele vermişti. Fenomen ismin cezası belli oldu.

Trend 23-09-2022 09:47

Canlı yayında olduğunu unuttu! Sarhoş olan Twitch yayıncısı Dave Prezoh tamamen çıplak kamera karşısına geçti

Dünyaca ünlü Kanadalı Twitch yayıncısı Dave Prezoh sosyal medyada canlı yayın yaptığını unutunca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Sosyal medyadan yaptığı canlı yayını kapatmayı unutan Prezoh tamamen çıplak bir şekilde kameranın önünden geçerek yatağına yattı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 07-09-2022 15:33

Sosyal medya canlı yayınında cinsel ilişkiye girdi! Twitch yayıncısının cezası adeta ödül oldu

Twitch’te ‘Kimmikka’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada erkek arkadaşıyla cinsel ilişkiye girdiği fark edilince hesabı erişime kapatılmıştı. Genç kadına verilen erişim cezasının 1 hafta sürmesiyle birlikte, Kimmikka’nın açılan hesabındaki takipçisi sayısı da hızla arttı.

Trend 05-09-2022 13:12

Twitch fenomeni Alison Liddey canlı yayında tacize uğradı! İzleyiciler uyarınca farkına vardı

Popüler canlı yayın platformlarından biri olan Twitch’te yayın yapan Alison Liddey, süpermarkette alışveriş yaptığı sırada canlı yayın açtı. Aldığı ürünleri kasadan geçirmek için beklerken arkasından geçen bir adamın tacizine uğrayan Liddey, durumu izleyicilerinin uyarıları sonucunda fark etti.

Trend 24-08-2022 07:57

Sosyal medya bunu konuşuyor! Ünlü Twitch yayıncısı, İstanbul’dan canlı yayın yaparken çiçek satan çocuk tarafından ısırıldı

Dünyayı gezip, gezdikleri yerleri herkese tanıtan Twitch yayıncıları İstanbul’da eşine az rastlanır bir olayla karşı karşıya kaldı. Yayıncılar, "@justketh" kullanıcı adıyla İstanbul'dan yayındayken yayıncı Jay Streazy, çiçek satmaya çalışan bir çocuk tarafından canlı yayında ısırıldı. Twitch yayıncısını ısıran çocuk sosyal medyada gündem oldu.

Haber 14-08-2022 15:01

Müstehcen sitede erotik fotoğraflarını satıyor! Ünlü fenomenin kazancı dudak uçuklattı

Müstehcen içeriklerin satıldığı bir sitede fotoğraflarını satan Twitch yayıncısı Amouranth, elde ettiği toplam gelirin 33 milyon 760 bin 272 dolar olduğunu paylaştı.

Magazin 11-07-2022 14:04

İstanbul'da 'Twitch' operasyonu! Kara para aklayıp dolandırıcılık yapmışlar

Sosyal medya platformu Twitch üzerinden dolandırıcılık yaptığı öne sürülen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul'da 9 ilçede sabah saatlerinde düzenlenen baskınlarda, sosyal medya uygulaması üzerinden kredi kartı ile para akladıkları iddia edilen 18 şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü ifade edildi.

Haber 17-05-2022 07:57

Twitter: Elon Musk sosyal medya şirketini almayı neden bu kadar istedi?

Twitter ve Elon Musk arasındaki ilişki ilk bakışta bir imkansız aşk hikayesini andırıyor. BBC Teknoloji Editörü Zoe Kleinman, Musk'ın şirketi almayı neden bu kadar çok istediğini inceliyor.

Haber 26-04-2022 07:19

İbrahim Haskoloğlu neden tutuklandı? Gazeteci ve yayıncı İbrahim Haskoloğlu kimdir, kaç yaşındadır?

İbrahim Haskoloğlu neden tutuklandı? İbrahim Haskoloğlu kimdir? Twitter paylaşımlarıyla ve Twitch yayınlarıyla kısa sürede büyük bir takipçi kitlesine ulaşan gazeteci İbrahim Haskoloğlu, son paylaşımının ardından büyük tepki çekmişti. Gözaltına alınan Haskoloğlu'nun tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Peki; İbrahim Haskoloğlu kimdir? İbrahim Haskoloğlu neden tutuklandı?

Haber 20-04-2022 10:12