Miss Bumbum Haberleri

Miss BumBum dünyaca ünlü kalçasına Lionel Messi’nin imzasını dövme olarak yaptırdı! Bağlılığını böyle kanıtladı

Eski Miss BumBum kazananı Suzy Cortez, ünlü futbolcu Lionel Messi’ye olan hayranlığını başka bir boyuta taşıdı. Rekortmen Cortez, sosyal medyada bir hayli ünlenmesini sağlayan kalçasına Messi’nin dövmesini yaptırdı. O anları da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Trend 05-04-2023 09:36

Miss BumBum yarışmasının ikincisi Laysa Padovani’den şaşırtan itiraf! “Erkekleri gözlerimle baştan çıkartıyorum”

Laysa Padovani kısa süre önce Miss BumBum yarışmasında en iyi kalçaya sahip olmak için yarışmıştı. Yarışmada ikinci olan Padovani şimdilerde ise Miss BumBum’un İngiltere versiyonunda mücadele etmek için gün sayıyor. Saç renginin başarısının sırrı olduğunu dile getiren Padovani özel hayatına dair yaptığı itirafla dikkatleri üzerine çekti.

Trend 06-09-2022 17:07

Miss Bumbum 2022 kazananları belli oldu! Trans yarışmacı damga vurdu

27 Brezilyalı güzelin ülkedeki en iyi kalçalar ünvanı için mücadele ettiği yıllık Miss BumBum yarışmasının kazananı belli oldu. '5 saatlik cinsellik diyeti' açıklamasıyla gündem olan Caroline Lekker, yarışmanın kazananı oldu. Bu yıl yarışmada trans Thaynna Dantas da derece alarak yarışmaya damga vurdu.

Magazin 10-08-2022 14:14

Miss BumBum modeli Deny Barbie, cinsellik itirafıyla herkesi şaşırttı! “Günde 14 kez cinsel ilişkiye giriyorum”

Brezilya’da her yıl düzenlenen Miss Bumbum yarışmacılarından Deny Barbie, programın sonrasında sosyal medyada ünlenmeyi başardı. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satan Deny, son olarak cinsellik itirafıyla bir kez daha popüler oldu. Günde 14 kez cinsel ilişkiye girdiğini söyleyen Deny’e sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 08-08-2022 11:47

Miss Bumbum

Miss Bumbum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Miss Bumbum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Miss BumBum finalisti Caroline Lekker, katı diyet programını açıkladı! “5 saatlik cinsellik diyeti...”

Miss BumBum 2022 finalisti Carolina Lekker, yarışmanın finalinin birkaç gün için Brezilya’da gerçekleşeeceğini duyurarak katı bir diyet programına başladığını duyurdu. Final için hazırlıklara başladığını ifade eden Lekker, fazla kilolarından kurtulmak için ilginç bir diyet programına başladı. Lekker, 5 saat boyunca cinsellik diyeti sayesinde fazla kilolarından kurtulmayı amaçladığını söyledi.

Trend 26-07-2022 16:57

‘En İyi Kalça’ yarışmasına katılacak modelden şaşırtan itiraf! “Kızıma bu kadar yatırım yapmadım”

34 yaşındaki çarpıcı model Anne Lima, bu yıl Ağustos ayında gerçekleşmesi planlanan Miss BumBum yarışması için Brezilya'nın Rio de Janeiro eyaletini temsil edecek. 27 yarışmacının boy göstereceği yarışmada birinci olmak isteyen Lima, kendi kızının eğitiminden çok kalça bakımına para harcadığını dile getirdi.

Trend 24-06-2022 16:22

En büyük kalça yarışmasını kazanmak için mikroçip yerleştirdi! Kendiliğinden büyüyecek

Her yıl Brezilya’da düzenlenen Miss BumBum yarışması bu sene ilginç bir olaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Brezilyalı kadınların en büyük ve güzel kalça unvanını kazanmak için kıyasıya mücadele ettiği yarışma için model Carolina Lekker, kalçasına mikroçip yerleştirdi. Yarışmayı kazanmak için bu uygulamanın kendisine yeni bir şans vereceğini söyleyen Lekker, mikroçip sayesinde kalçasının kendiliğinden büyüyeceğini söyledi.

Trend 09-05-2022 14:34

En iyi kalçaların yarıştığı 'Miss Bumbum' yarışmasının galibi olmuştu! Eski halini görenler tanıyamadı

2020 yılında en iyi kalçaların yarıştığı 'Miss Bumbum' yarışmasının galibi olan Lu Duarte, sosyal medya hesabından hayranlarını şaşırtan bir paylaşım yaptı. Miss Bumbum olarak dünya genelinde kısa sürede ünlenen Lu Duarte, estetik ameliyatlarından önceki halini paylaştı. Görenler tanımakta zorluk çekti.

Trend 17-11-2021 11:59

Popo güzelliği yarışması 'Miss Bumbum'un kazananı Lunna LeBlanc oldu

Brezilya'da düzenlenen en iyi popoların yarıştığı 'Miss Bumbum' yarışmasının kazananı belli oldu.

Magazin 08-07-2021 10:19

Biri Playboy güzeli diğeri bankacı: Miss BumBum 2021'in ilk adayları belli oldu!

Miss BumBum 2021'de yarışacak olan iki isim belli oldu. 28 yaşındaki manken ve Playboy güzeli Vanusa Freitas ve 35 yaşındaki Suzana Simonet iddialı yarışmanın ilk adayları oldu.

Magazin 04-03-2021 09:20

Miss BumBum’dan Dünya Yaban Hayatı Günü’ne özel fotoğraflar

2020 yılında yeniden Miss BumBum seçilen Lu Duarte, Dünya Yaban Hayatı Günü’ne özel fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Magazin 02-03-2021 12:08