Müjde Uzman Haberleri Ve Son Dakika Müjde Uzman Haberleri

Müjde Uzman Haberleri Ve Son Dakika Müjde Uzman Haberleri

26 Eylül 1984 senesinde İstanbul’da doğan Müjde Uzman’ın mesleği oyunculuktur.
Aynı zamanda müzik yazarlığı, pazarlama müdürlüğü ve modellik görevlerini de üstlenmiştir.
Son yer aldığı proje Muhteşem Yüzyıldır.
Oyunculuk kariyerine ilk kez 2008 senesinde başlayan Uzman, Paramparça isimli dizide oyunculuğa başlamıştır.
Günümüze kadar birçok proje ve dizide rol almıştır.
2010 senesinde Kapalı Çarşı ve Aşk Bir Hayal dizilerinde konuk oyuncu olmuştur.
Daha sonra ise Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Muhteşem Yüzyıl’da oynamıştır.
Yeni yapımlar arasında yer alan Kiralık Aşk gibi dizilerde de yer alan oyuncunun sinema dünyasına girişi ise 2015 yılında olmuştur.
Hadi İnşallah filmiyle sinemada da boy göstermiştir.
Şimdilerde ise Savaşçı filminde oynamaktadır.

Müjde Uzman Haberleri

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-2024 10:55

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-2024 08:39

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-2024 09:50

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-2024 10:27

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-2024 09:11

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-2024 15:31

Umut Emre Aytekin nişanlısının kollarında can verdi! Müjde Uzman isyan etti

Müzisyen Umut Emre Aytekin nişanlısıyla gittiği kafede iki kişi tarafından saldırıya uğradı. Aldığı darbelerin ardından bayılan müzisyen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Müzisyenle ilgili bir paylaşım yapan oyuncu Müjde Uzman" Yeter artık" diyerek isyan etti.

Magazin 05-02-2024 15:46

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman banyo pozlarıyla olay oldu! Yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev rolüyle büyük bir çıkış yakalayan Müjde Uzman, özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Uzman bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Banyoda poz veren ünlü oyuncu iddialı tarzıyla da adından söz ettirdi.

Magazin 02-02-2024 10:52

Ünlü fenomen Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti'ne konuk oldu, sosyal medya yıkıldı! 'Şaka sandım'

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye ünlü fenomen Meriç Keskin konuk oluyor. Keskin'in sevilen dizide rol aldığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-01-2024 15:18

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman süper mini elbisesiyle poz verdi! Cesur seçimi olay oldu

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Işıltılı süper mini elbisesiyle poz veren Uzman saçı, makyajı ve cesur seçimiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 19-01-2024 07:55

Ajda Pekkan'ın konuk olduğu Kızılcık Şerbeti'nden ilk kareler geldi!

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti yine adından söz ettirdi. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği “Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Fenomen dizinin yeni bölümüne bölümüne süper star Ajda Pekkan konuk oluyor. Pekkan'ın konuk olduğu Kızılcık Şerbeti'nden ilk kareler geldi.

Magazin 29-12-2023 15:58

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı! ''Ne şanslı adamsın''

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle dikkat çeken Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun 16 yıllık eşini görenler çok şaşırdı. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 26-12-2023 14:37

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman süper minisiyle sosyal medyayı salladı! Apo görmesin

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren oyuncu Müjde Uzman son pozlarıyla hayranlarının dikkatini çekti. Dizideki karakteriyle son dönemde oldukça popüler olan Uzman süper minisi ve derin göğüs dekolteli elbisesiyle poz verdi.

Magazin 24-12-2023 11:44

Kızılcık Şerbeti’nin Alev’i ve Apo'su gerçek hayatta da aşk mı yaşıyor? Müjde Uzman çıldırdı: Resmen ahlaksızsınız

Reyting rekorları kıran dizi Kızılcık Şerbeti’nin her bölümü her sahnesi olay oluyor. Dizide Alev’i canlandıran oyuncu Müjde Uzman'ın dizideki Abdullah karakteri Settar Tanrıöğen ile aşk yaşadığı iddia edildi. Müjde Uzman bu iddia ile çıldırdı.

Magazin 17-12-2023 15:44

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde büyük olay! Fragmandaki sahneler sosyal medyayı salladı!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanıyla adeta gündeme bomba gibi düştü. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, bu hafta cuma günü 43. bölümü ile ekrana gelecek.

Magazin 11-12-2023 23:37

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından söz ettiriyor. Özel hayatı merak edilen yakışıklı oyuncunun 16 yıldır evli olduğu biliniyor. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi sonunda ortaya çıktı. Ayşegül Kılıç güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 13-11-2023 16:04

Kızılcık Şerbeti'nden Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahne! Yayınlanmadan gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi bu akşam 36. bölümüyle ekrana gelecek. Yine heyecan dolu sahnelerin nefesleri keseceği dizide Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahneler de ekrana gelecek. Kızılcık Şerbeti'nin o özel görüntüleri yayınlanmadan gündem oldu.

Magazin 27-10-2023 23:25

Sinan Akçıl ve Müjde Uzman ilk kez görüntülendi! Açıklaması kafa karıştırdı

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan Müjde Uzman özel hayatı ile sık sık gündeme geliyor. Son dönemde adı eski aşkı Sinan Akçıl ile anılan Uzman, Sinan Akçıl ile ilk kez görüntülendi. Açıklaması ise kafa karıştırdı...

Magazin 26-10-2023 17:25

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne yayınlanmadan ifşa oldu! 'Dilan Polat' göndermesi sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin bir sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki 'Dilan Polat' göndermesi olay oldu.

Magazin 24-10-2023 16:57

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 35. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Hakan Kırvavaç'ın yönettiği dizinin senaryosu ise İstanbul Yazı, Melis Civelek ve Zeynep Gür'e ait. Dizi Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bugün var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte, 35. bölüm tarihi

Magazin 20-10-2023 19:09

Edis de Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı! Bakın kimden nefret ediyormuş

Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Edis dün akşam Harbiye’de konser verdi. Edis’i izleyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman da yer aldı. Uzman’ı gören Edis “Nefret ediyorum ondan” diyerek dizideki sevmediği karakteri açıkladı.

Magazin 14-10-2023 12:24

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Sibel Taşçıoğlu'nun eşi bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Pembe karakteriyle büyük beğeni toplayan Sibel Taşçıoğlu başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiriyor. Dizideki performansıyla çok konuşulan Taşçıoğlu'nun eşi bakın kim çıktı. Ünlü oyuncunun eşinin kim olduğu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-10-2023 16:38

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler!

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizinde Rüzgar karakterine hayat veriyor. Dizide ilk kez bu akşam ekrana gelecek olan 33. bölümde görülecek olan Rüzgar, Alev'in eski aşkıdır. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler...

Magazin 06-10-2023 13:18

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in zayıflama sırrı bakın neymiş! 2,5 ayda 20 kilo verdi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Nilay karakterine Feyza Civelek hayat veriyor. Bu zamana kadar birçok projede yer alan genç oyuncu 2,5 ayda 20 kilo verdi. Feyza Civelek zayıflama sırrını açıkladı.

Magazin 29-09-2023 13:15

Sinan Akçıl'dan yeni sevgilisi Müjde Uzman'a kutlama! Oğuzhan Uğur'a olay gönderme

Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Kızılcık Şerbeti'nin yıldızının doğum gününü ilginç sözlerle kutladı. Akçıl'ın bazı ifadeleri ise Uzman'ın eski aşkı Oğuzhan Uğur'a gönderme olarak algılandı.

Magazin 27-09-2023 07:36

Dekolte sevmem diyen Sinan Akçıl'ın sevgilisi Müjde Uzman'dan iddialı seçim...

Eski sevgilisi Müjde Uzman ile yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl sözleriyle dikkat çekmişti. Konuşması sırasında "Dekolte sevmem" diyen Akçıl'ın aşkı Uzman'dan iddialı pozlar geldi. Sinan Akçıl ise paylaşıma bakın ne yazdı.

Magazin 24-09-2023 15:05

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman 'Ne ağlattın beni be' diyerek paylaştı! Beğeni yağdı

Reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, paylaşımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezon çekimlerinden kareler paylaşan ünlü oyuncu o anları 'Ne ağlattın beni be kızçe' diyerek paylaştı.

Magazin 16-09-2023 23:08

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak kimdir, kaç yaşında? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti’ne katıldı!

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezon ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluştu. Kayra Şenocak; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Kayra Şenocak kimdir? İşte Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un hayatı...

Magazin 15-09-2023 23:47

Eski aşk mı alevleniyor? Müjde Uzman o ismin evinden paylaştı! Pek eski değil demekki

Sevenlerinin heyecanla beklediği Kızılcık Şerbeti dizisi 15 eylül Cuma günü yeni sezonuna başlıyor. Dizinin oyuncuları dönem dönem konuşulmaya devam ediyor. Alev karakteriyle oyunculuğundan söz ettiren Müjde Uzman, yaptığı bir paylaşımla gündem oldu. Uzman'ın manzara fotoğraflı paylaşımında o detay dikkat çekti.

Magazin 13-09-2023 19:04

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman ünlü oyuncuyla karesi sosyal medyayı salladı! Aşk mı yaşıyorlar?

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Müjde Uzman hakkındaki aşk iddiası sosyal medyayı salladı. Uzman'ın, son olarak gönlünü kendisi gibi ünlü bir oyuncuya kaptırdığı iddia edildi. Bu iddiaların ardından ikilinin sinemada sevgili koltuğunda oturduğu bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

Magazin 06-09-2023 17:36

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'dan yeni sezon hakkında paylaşım! Ağlamaktan içim çıktı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman dizi hakkında dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezonu çekimleri devam ederken Müjde Uzman'dan yeni sezon hakkında tüyo geldi. "Ağlamaktan içim çıktı" diyerek paylaşım yapan Uzman, sahnenin etkisinden çıkamadığını dile getirdi.

Magazin 04-09-2023 20:27

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman da estetik güzeli çıktı! Oyuncunun eski hali görenleri şaşırttı! Bu kadar mı değişir insan

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev rolüyle büyük çıkış yakalayan Müjde Uzman, özel hayatıyla da zaman zaman gündeme gelmeye devam ediyor. Canlandırdığı Alev karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncunun da estetikli olduğu ortaya çıktı. Görenler 'Bu kadar mı değişir' yorumları yaptı.

Magazin 01-09-2023 20:35

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Evrim Alasya kendisine hakaret eden takipçisini böyle ifşa etti! 'Huzurunu kaçıracağım'

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Kıvılcım karakteriyle büyük beğeni toplayan Evrim Alasya, sosyal medya üzerinden kendisine hakaret eden kadın takipçisini ifşa etti. Dava açacağını dile getiren Alasya, "Ben onun huzurunu kaçıracağım bir süre kusura bakmazsa!" dedi.

Magazin 10-08-2023 08:20

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu! Sevgilisi bakın kim çıktı

Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve şimdilerde ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek aradığı aşkı sonunda buldu. Geçtiğimiz aylarda 'aldatma' konusundaki yorumlarıyla gündem olan ünlü oyuncu gizemli sevgilisiyle el ele görüntülendi. Civelek'in sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 04-08-2023 16:21

İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor! Hande Ünal müjdeli haberi böyle duyurdu

Uzun süre aşk yaşadığı Hande Ünal ile 2021 yılında evlenen oyuncu İsmail Ege Şaşmaz baba oluyor. Eşi Hande Ünal müjdeli haberi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Ünlü ismin bu gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 05-07-2023 12:32

Müjde Uzman sere serpe uzandı! Sütyenli pozuna beğeni yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman düzgün fiziği ve oyunculuğu ile beğeni topluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Uzman sere serpe uzanarak sütyenli poz verdi.

Magazin 17-06-2023 22:05

Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, bitti mi? Kızılcık Şerbeti son bölüm özeti ve 16 Haziran Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisi ile ilgili aramalar dizinin yayın saati yaklaştıkça hız kazandı. Geçtiğimiz hafta 29. bölümü ile ekrana gelen sevilen dizi, cuma akşamlarının reyting sıralamasında Yalı Çapkını ile yarışıyor. Kullanıcılar dizinin bu akşam olup olmadığını sorguluyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı? Kızılcık Şerbeti bitti mi? 16 Haziran Show TV yayın akışı...

Magazin 16-06-2023 19:10

Kızılcık Şerbeti'nde Atatürk rozetinin sansürlendiği iddiası sosyal medyayı salladı! Yapımcısı çılgına döndü

Sezon finali bölümü ile fırtınalar estiren Kızılcık Şerbeti dizisinde Atatürk rozetinin sansürlendiği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Dizinin 28. bölümünde Atatürk rozetinin sansürlendiği ileri sürüldü. Bu iddia Gold Film’in sahibi Faruk Turgut’u çok sinirlendirdi. Yapım şirketinden ise açıklama gecikmedi.

Magazin 15-06-2023 12:17

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya diziden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Kıvılcım öldü mü?

Kızılcık Şerbeti dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezası nedeniyle uzun süre gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Settar Tanrıöğen, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimleri bulunduran dizinin dün akşamki bölümü heyecanla beklendi. İşte Kızılcık Şerbeti Kıvılcım ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-2023 10:32

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç diziden ayrılıyor mu? Kızılcık Şerbeti Ömer öldü mü?

Kızılcık Şerbeti dün akşam sezon finali ile ekranlara geldi. RTÜK tarafından verilen yayın durdurma cezası nedeniyle uzun süre gündemden düşmeyen sevilen dizi büyük bir kitle tarafından yakından takip ediliyor. Kadrosunda Settar Tanrıöğen, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimleri bulunduran dizinin dün akşamki bölümü heyecanla bekleniyordu. İşte Kızılcık Şerbeti Ömer ile ilgili detaylar...

Magazin 10-06-2023 10:29

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman tarzıyla dikkat çekti! Göğüs dekolteli pozlarıyla nefes kesti

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Alev karakteriyle fırtınalar estiren Müjde Uzman sosyal medyadaki iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Son olarak bir ödül gecesine katılan ünlü isim göğüs dekoltesiyle adeta nefes kesti. Müjde Uzman dekolteli pozlarını peş peşe paylaştı.

Magazin 07-06-2023 11:21

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si Çukur'un Vartolu'suyla akraba çıktı! Eşinin kim olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız

Yayınlandığı ilk günden bu yana fırtınalar estiren ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Dizide Nursema, Mustafa ve Fatih'in annesi Doğa'nın kayınvalidesi karakterine hayat veren Pembe başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Özel hayatı oldukça merak edilen Sibel Taşçıoğlu'nun Çukur'un efsane karakteri Vartolu ile akraba olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 27-05-2023 17:54

Kızılcık Şerbeti sezon finali eğlencesi! Settar Tanrıöğen sahnede...

Bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden olan Kızılcık Şerbeti sezon finali için yemek yaptı. Bütün ekibin katıldığı gecede Settar Tanrıöğen sahneye çıkarak şarkı söylerken Müjde Uzman da davul çalıp oynadı.

Magazin 23-05-2023 08:39

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih Doğa'yı aldattı! Sevişme sahnesi izleyenleri çileden çıkardı

Show Tv'nin cuma akşamları yayınlanan dizisi Kızılcık Şerbeti dün akşam 24. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümüne Fatih'in Doğa'yı aldattığı sahne damga vurdu. Sosyal medyada gündem olan o sahneye adeta yorum yağdı.

Magazin 06-05-2023 17:32

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman dekolteli pozuyla mest etti! Şimdi Abdullah Bey düşünsün

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken isimlerden biri. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Uzman'ın sırt dekolteli pozu takipçileri tarafından çok beğenildi.

Magazin 03-05-2023 16:30

Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 28 Nisan Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisi, RTÜK tarafından verilen beş haftalık yayın durdurma cezası sonrasında merak konusu oldu. Dün Ankara Bölge İdare Mahkemesi tarafından açıklanan RTÜK’ün 5 kez yayın durdurma cezasının bozulması kararı sonrasında dizinin bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 28 Nisan Show TV yayın akışı

Magazin 28-04-2023 20:23

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman'ın eski sevgilisi bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümü ile ekrana gelecek. Dizide Alev karakterine hayat veren ve güzelliği ile dikkat çeken Müjde Uzman'ın eski sevgilisinin kim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 28-04-2023 16:22

Yayın yarıda kesilmişti... Flaş Kızılcık Şerbeti kararı! Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?

"Kızılcık Şerbeti yayınlanacak mı?" sorusu merak ediliyordu. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti, gerdek ve kadına şiddet sahneleriyle RTÜK'ten ceza almıştı. Kızılcık Şerbeti dizisine 5 kez yayın durdurma cezası veren RTÜK kararı eleştirilirken dizi yayın hayatına ara vermişti. Kızılcık Şerbeti ile ilgili yeni karar verildi.

Magazin 26-04-2023 15:40