Murat Unalmis Haberleri Ve Son Dakika Murat Unalmis Haberleri

Murat Unalmis Haberleri Ve Son Dakika Murat Unalmis Haberleri

Oyuncu Murat Ünalmış 23 Nisan 1981 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldi. İlköğretimini tamamladıktan sonra İstanbul’a yerleşti.

Lise yıllarında Fenerbahçe Spor Kulübü’nde basketbol oynayan Ünalmış Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olduktan sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk eğitimi aldı.

“Gecenin Kanatları, Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare” isimli sinema filmlerinde rol aldı. “Güneşi Gördüm” filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ünalmış’ın rol aldığı televizyon dizilerinden bazıları ise “Kurşun Yarası, Üç Kadın, Şöhret, Yer Gök Aşk, Seddülbahir 32 Saat, Sevda Kuşun Kanadında, Deli Gönül, Bir Zamanlar Çukurova”dır. 2011 yılında kendisi gibi oyuncu olan Birce Akalay ile evlenen Ünalmış’ın evliliği kısa sürdü, bir buçuk yıl sonra boşandı.

Murat Ünalmış Haberleri

Murat Ünalmış'tan olay hareket! İBB Başkan adayı Murat Kurum'un afişlerini çöpe atıp...

Gülcemal, Bir Zamanlar Çukurova ve Deli Gönül gibi yapımlarla tanınan Murat Ünalmış son paylaşımıyla gündem oldu. Yerel seçimler öncesinde kapısına Murat Kurum'un hediyelik eşya ve broşürleri asılan Ünalmış çok sinirlendi.

Magazin 26-03-2024 07:26

Sessiz sedasız evlenmişti! Murat Ünalmış müjdeli haberi duyurdu

Son olarak Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Murat Ünalmış başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Geçen eylül ayında sessiz sedasız evlenen Murat Ünalmış müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 23-02-2024 13:36

Sessiz sedasız evlenmişti! Gülcemal'in yıldızı Murat Ünalmış'tan balayı pozları

Son olarak Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Murat Ünalmış geçtiğimiz aylarda sessiz sedasız evlenmişti. Sadece yakın çevresinin katılığı bir dünyaevine giren Murat Ünalmış'tan balayı pozları geldi.

Magazin 06-12-2023 12:40

Gülcemal'in yıldızı Murat Ünalmış sessiz sedasız evlendi! İşte nikahtan ilk kare

Son olarak Melis Sezen ile başrolünü paylaştığı Gülcemal dizisiyle ekrana gelen Murat Ünalmış başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Ünlü oyuncudan müjdeli haber geldi. Murat Ünalmış üç yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı Albena İlieva'yla evlendi.

Magazin 23-09-2023 13:03

Murat Ünalmış

Murat Unalmis Hakkındaki Haberler Mynet'te. Murat Unalmis Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gülcemal bitiyor mu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman? Fox TV'den açıklama!

Gülcemal dizisi merakla izlenmeye devam ediyor. Melis Sezen , Murat Ünalmış, Nilay Erdönmez, Edip Tepeli, Ayda Aksel ve Cahit Gök gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizi, perşembe akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Kullanıcılar Gülcemal'in final tarihini araştırıyor. Peki, Gülcemal bitiyor mu? Gülcemal yeni bölüm ne zaman? Fox TV'den açıklama!

Magazin 08-06-2023 21:02

Gülcemal'in yıldız ismi Murat Ünalmış bir zamanlar bakın kimle evliymiş! Yaşattığı acılar için teşekkür ederim

FOX TV'nin yeni dizisi Gülcemal, ekranlara fırtına gibi bir giriş yaptı. Dizide Gülcemal karakterini canlandıran Murat Ünalmış, gerek oyunculuk kariyeri gerekse de özel hayatı ile magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Ünlü oyuncunun eski eşi de oldukça ünlü çıktı, görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-04-2023 17:27

Melis Sezen'li Gülcemal ne zaman başlayacak? Gülcemal konusu ne, oyuncuları kimler?

Sadakatsiz dizisinde hayat verdiği Derin karakteri ile büyük beğeni toplayan Melis Sezen'in yeni dizisi Gülcemal için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Tanıtımı ile büyük beğeni toplayan Gülcemal'in yapımını MF Yapım üstlenirken, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor. Peki, Gülcemal ne zaman başlayacak? Gülcemal dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 30-03-2023 17:36

Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor? Melis Sezen ve Murat Ünalmış başrolde!

Gülcemal dizisi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. MF yapım imzalı Gülcemal dizisi, yakında yayın hayatına başlayacak. FOX TV'de başlamaya hazırlanan Gülcemal dizisinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan, senaristliğini ise Eda Tezcan üstleniyor. Başrollerinde Melis Sezen ve Murat Ünalmış'ı buluşturan dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı. Peki, Gülcemal dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Gülcemal dizisi ne zaman başlıyor?

Magazin 21-03-2023 14:48

Murat Ünalmış ve Melis Sezen'li Gülcemal dizisinin kadrosu belli oldu! Gülcemal ne zaman başlayacak, konusu ne?

Fox Tv'nin yeni projesi Gülcemal dizisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Murat Ünalmış ile Melis Sezen'i buluşturan Gülcemal dizisinin kadrosu da belli oldu. Eda Tezcan'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Ali Balcı oturuyor. Peki, oldu! Gülcemal ne zaman başlayacak, konusu ne? İşte yeni dizi hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 21-01-2023 15:01

Sadakatsiz ile yıldızı parlamıştı... Murat Ünalmış’ın partneri Melis Sezen oldu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle öne çıkan Murat Ünalmış'ın FOX'ta ekrana gelecek Gülcemal adlı dizideki partneri sonunda belli oldu. Sadakatsiz ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Melis Sezen başrol olarak diziye dahil oldu.

Magazin 03-01-2023 13:37

Sette rol arkadaşına hakaret etmişti! Kerem Alışık'ın cezası belli oldu

Oyuncu Murat Ünalmış'ın 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin setinde meslektaşı Kerem Alışık’ın kendisine hakaret ettiği iddiasıyla açtığı davada karar açıklandı.

Magazin 07-10-2022 13:58

Bir Zamanlar Çukurova'nın Demir'i Murat Ünalmış koronavirüse yakalandı! Sağlık durumunu açıkladı

Son olarak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış, koronavirüse yakalandı. Tedavisine evinde devam eden Murat Ünalmış, hastalığıyla ilgili son durumu sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 28-12-2021 02:06

Bir Zamanlar Çukurova'nın 'Demir'i Murat Ünalmış'ın eski eşi de kendisi kadar ünlüymüş!

Murat Ünalmış, 13 Eylül 2018'den beri yayınlanan reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılığı ile konuşuluyor. Senaryo gereği ölerek diziden ayrılan Murat Ünalmış gerek oyunculuk kariyeri ile gerek özel hayatı ile magazin gündeminde sık sık yer alıyor.

Magazin 21-11-2021 11:08

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Demir’i Murat Ünalmış, eski rol arkadaşlarıyla Kapadokya’da buluştu

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Demir karakterine hayat verirken 3. sezonda veda eden Murat Ünalmış, dizideki eski rol arkadaşlarıyla Kapadokya’da buluştu. Aktör, eski rol arkadaşlarıyla buluştuğu anları Instagram’dan paylaştı. Murat Ünalmış’ın fotoğrafları paylaşması hayranları arasında “acaba diziye geri mi dönüyor?” heyecanı yarattı.

Magazin 13-11-2021 02:44

Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm fragmanı yayınlandı! Züleyha'nın mutluluk gözyaşları

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 105. bölüm fragmanı, izleyiciyle buluştu. Yeni bölümde Züleyha'nın sevinç gözyaşları, seyirciyi heyecanlandırırken, Yaman Holding'in yeni hissedarı Mehmet Kara'nın asıl niyeti merak konusu oldu.

Magazin 17-09-2021 11:21

Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde Demir Yaman öldü mü? Diziden ayrılan Murat Ünalmış veda mesajı paylaştı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 102. son bölümüyle sezon finali yaptı. Ekim ayına kadar ekrana ara verecek olan Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finalinde şok bir ayrılık yaşandı. Son sahnede eşkıyalar konağı basarak her yeri ateşe verdi. Çıkan çatışma sırasında ise Demir ortadan kayboldu. Demir Yaman'ı canlandıran ünlü oyuncu Murat Ünalmış ise diziden ayrıldı. Murat Ünalmış, üç sezondur başrol oynadığı diziye Instagram'dan veda paylaşımı yaptı.

Magazin 25-06-2021 01:31

Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman neden ayrıldı? Murat Ünalmış Çukurova'dan neden ayrıldı?

Atv ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu akşam sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verecek. Dizinin yeni bölümüne ait yayınlanan fragmanında dikkat çeken o ölüm sahnesi izleyiciyi meraklandırdı. Peki Bir Zamanlar Çukurova Demir Yaman'ı Murat Ünalmış neden ayrıldı? Detaylar haberimizde...

Magazin 24-06-2021 20:01

Bir Zamanlar Çukurova neden sezon finali yapıyor? Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarında yayınlanan ve uzun zamandır ilgi ile izlenen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu akşam 102. bölüm sezon finali ile ekranlarda olacak. Dizinin seyircileri "Bir Zamanlar Çukurova neden sezon finali yapıyor?" , "Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlayacak?" sorularının yanıtını araştırmaya başladı. İşte ayrıntılar...

Magazin 24-06-2021 16:59

Bir Zamanlar Çukurova sezon finalinde acıklı son! Demir Yaman’ı canlandıran Murat Ünalmış diziden ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon yaşanan oyuncu ayrılıklarıyla gündemden hiç düşmedi. Bu akşam yayınlanacak olan sezon finali bölümüyle dizide Demir Yaman’ı canlandıran Murat Ünalmış da Bir Zamanlar Çukurova’ya veda ediyor.

Magazin 24-06-2021 11:05

Bir Zamanlar Çukurova 100. son bölümde Ümit annesi Sevda'yı vurdu! Sevda öldü mü? Nazan Kesal Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrıldı mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 100. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölüm final sahnesi izleyenleri şaşırttı. Demir'e silah doğrultan Ümit "Yaptıklarının bedelini ödeyeceksin" diye bağırdı. Ümit arkasını dönüp giden Demir'i vurmak üzereyken annesi Sevda araya girdi ve kurşunun hedefi oldu. Ümit annesi Sevda'yı vurunca büyük şok yaşadı. Peki Sevda öldü mü? Sevda'yı canlandıran ünlü oyuncu Nazan Kesal diziden ayrıldı mı?

Magazin 11-06-2021 00:46

Bir Zamanlar Çukurova 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Ümit'in hamilelik haberi Züleyha ve Demir'i şoke ediyor!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 99. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm fragmanında, Ümit'in Demir'den hamile olduğunu öğrenen Züleyha gözyaşlarına boğuluyor. Demir ise Ümit'ten hesap soruyor. Ancak Ümit, Demir'e hamile olduğunu açıklıyor.

Magazin 01-06-2021 02:28

Bir Zamanlar Çukurova 98. son bölümde Doktor Müjgan öldü! Melike İpek Yalova diziye veda etti

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 98. son bölümüyle 27 Mayıs Perşembe akşamı ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümünde şoke eden bir ayrılık yaşandı. Doktor Müjgan'ın bindiği Adana-İstanbul uçağının düştü. Müjgan'ın ölüm haberi ise Çukurova'yı sarstı. Bir Zamanlar Çukurova'nın Doktor Müjgan'ı ünlü oyuncu Melike İpek Yalova son bölümde diziye veda etti. Doktor Müjgan'ın ölümü Çukurova'yı ağlatacak.

Magazin 28-05-2021 01:54

Bir Zamanlar Çukurova çekimleri sırasında korkutan orman yangını!

ATV’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova setinden bir kötü haber daha geldi. Sık sık dizideki gerginlik haberleriyle gündeme gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu kez de yangın haberiyle gündeme geldi. Dizinin Demir Yaman'I Murat Ünalmış kötü haberi duyurdu.

Magazin 24-05-2021 20:18

Bir Zamanlar Çukurova setindeki kötü haberi Murat Ünalmış duyurdu: Çekim yaptığımız sırada...

Sevilen dizi "Bir Zamanlar Çukurova", son dönemde sette yaşanan gerginliklerle gündeme geliyor. Dizinin Demir'i Murat Ünalmış, çekimler sırasında yaşanan kötü bir olayı daha paylaştı.

Magazin 24-05-2021 14:32

Bir Zamanlar Çukurova'nın kadrosuna İlayda Çevik Betül karakteri ile dahil oldu!

Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya bomba oyuncu transfer oldu. Tims&B Productions imzalı diziye başarılı oyuncu İlayda Çevik, Demir Yaman’ın kuzeni Betül karakteriyle dahil oluyor.

Magazin 18-05-2021 17:07

Bir Zamanlar Çukurova 96. bölüm final sahnesi! Müjgan'dan Züleyha'ya büyük şok! Ümit ve Demir'in fotoğrafını gösterdi

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 96. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm final sahnesinde, Müjgan Züleyha'yı Ümit ile Demir konusunda uyardı. Ancak Züleyha, Müjgan'ın anlattıklarına inanmadı. Müjgan ise Ümit ve Demir'in samimi şekilde çekilen fotoğrafını Züleyha'ya gösterdi. Ümit ve Demir'in fotoğrafını gören Züleyha büyük bir şok yaşadı.

Magazin 14-05-2021 01:30

Bir Zamanlar Çukurova 95. bölüm final sahnesi! Hastanelik olan Ümit gerçekleri açıklayacak mı?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 95. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Fikret'le kavga eden Ümit, merdivenlerden düşerek yaralandı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Ümit, ifadesini almaya gelen polislere anlattıklarıyla dikkat çekti. Ümit, kendisini merdivenden iterek yaralanmasına neden olan kişinin Fikret olduğunu açıklayacak mı? İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölüm final sahnesi.

Magazin 07-05-2021 02:50

Bir Zamanlar Çukurova'da gerilim! Murat Ünalmış’tan Kerem Alışık hakkında suç duyurusu

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir Yaman’ı Murat Ünalmış kavga etti. Kavga mahkemeye de taşındı.

Magazin 02-05-2021 13:30

Bir Zamanlar Çukurova 94. bölüm final sahnesi! Fikret ve Ümit'ten Züleyha'ya büyük tuzak!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 94. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde kaza yapan Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha hastanede ölüm kalım savaşı verdi. Ağır yaralanan Züleyha bebeğini kaybetti. Finalde ise Züleyha, Fikret Fekeli ve Ümit'in tuzağına düştü. Züleyha ile buluşan Fikret, beklenmedik bir anda elini tuttu. O sırada ise Ümit ikilinin fotoğrafını çekti. Ancak Ümit, o sırada yanına gelen kişiyi görünce dondu kaldı.

Magazin 30-04-2021 02:10

Bir Zamanlar Çukurova 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Demir ve Fekeli ölüyor mu? Murat Ünalmış ve Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova'nın 25 Mart Perşembe akşamı 89. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova'nın 90. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Demir kendisini kaçıran kişinin Fikret olduğunu görüyor. Fikret'in işkence yapıp silah çektiği Demir'in kanlar içinde yerde kalması dikkat çekiyor. Demir'e işkence yapıyor. Diğer yandan ise Fekeli kalp krizi geçiriyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli ve Demir ölecek mi? Murat Ünalmış ve Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

Magazin 26-03-2021 02:38

Bir Zamanlar Çukurova 88. son bölüm final sahnesi! Baş başa yemek yiyen Demir ve Ümit, Sevda'ya yakalandı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 18 Mart Perşembe akşamı 88. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüm finalinde Ümit evinde Demir için romantik bir yemek hazırladı. İkilinin yemeklerini yediği sırada eve gelen Sevda herkesi şoke etti. Ümit kapıyı açtığında karşısında Sevda'yı gördü. Sevda ise sert bir ifadeyle Demir'i çağırmasını istedi. İşte Bir Zamanlar Çukurova son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 19-03-2021 02:23

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Hülya Darcan dahil oldu

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış'ın başrollerini paylaştığı ATV ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'ya usta oyuncu dahil oldu.

Magazin 15-03-2021 14:55

Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölümde Züleyha ve Demir'in romantik anları: Seni seviyorum

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 87. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölüme Züleyha ve Demir'in romantik anları damga vurdu. Demir'e aşkını ilan eden Züleyha "Seni seviyorum" dedi. Final sahnesinde ise Fikret'in intikamı Çukurova'nın diline düştü. Peki Bir Zamanlar Çukurova son bölümde neler oldu?

Magazin 12-03-2021 02:28

Bir Zamanlar Çukurova 86. son bölüm final sahnesi! Demir'den Ümit'e itiraf: Züleyha'ya boşanmak istediğimi söyleyeceğim

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 4 Mart Perşembe akşamı 86. son bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Demir, Züleyha'dan boşanmak istediğini Ümit'e açıkladı. Demir, çocukları için evli kalmaya devam ettiğini itiraf etti. Final sahnesinde ise Demir, "Dönünce Züleyha'ya boşanmak istediğimi söyleyeceğim" dedi. Demir'in boşanma kararı Ümit'i de şaşırttı. İşte Bir Zamanlar Çukurova 86. son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 05-03-2021 02:33

Bir Zamanlar Çukurova'ya Demir ve Ümit'in öpüşme sahnesi damga vurdu! Bir Zamanlar Çukurova 82. son bölümde neler oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 4 Şubat Perşembe akşamı 82. bölümüyle ekrana geldi. Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni katılan ünlü oyuncu Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit karakteri, Demir'i kendine bağlamayı başardı. Demir'e aşk sözleriyle yaklaşan Ümit baş başa bir buluşma ayarladı. Demir ve Ümit ilk defa öpüştü. Ümit'in "Seni gördüğüm ilk andan beri bunu hayal ettim" sözleri Demir'i bile şaşırttı.

Magazin 05-02-2021 02:11

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde neler olacak? Demir ve Ümit aşkı başlıyor mu? Bir Zamanlar Çukurova 82. bölüm fragmanı izle!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın 4 Şubat Perşembe ekrana gelecek olan 82. bölümünde sürpriz gelişmeler yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova'ya yeni katılan Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit karakteriyle Demir'in arasındaki yakınlaşma dikkat çekecek. Demir ve Ümit baş başa yemeğe çıkıyor. Demir ise Ümit'ten etkilendiğini her adımıyla gösterecek. Peki Demir ve Ümit sevgili mi olacak?

Magazin 03-02-2021 22:18

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Hünkar Yaman'ı için Murat Ünalmış’dan unutulmaz veda! ‘Kalp kalbe, göz göze....’

ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Bir Zamanlar Çukurova üçüncü sezonuyla izleyicisinin gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın paylaştığı dizide şoke eden bir ayrılık kararı verildi. Dizinin 71. bölümünde Hünkar Yaman karakterine hayat veren Vahide Perçin vedası yaşandı. Usta oyuncuya Murat Ünalmış duygusal bir şekilde veda etti.

Magazin 05-11-2020 16:13

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Demir’i Murat Ünalmış oyuncu arkadaşlarını ağırladı

Bir Zamanlar Çukuorova dizisi 3. sezonuyla ATV ekranlarına gelmeye devam ediyor. Perşembe günlerine damga vuran dizinin sevilen oyuncuları tatil gününde Kapadokya’yı ziyaret etti. Dizide Demir Yaman rolünü canlandıran Murat Ünalmış oyuncu arkadaşlarını Kapadokya’daki restoranında ağırladı.

Magazin 01-10-2020 13:55

Murat Ünalmış'ın sofra paylaşımı tepki çekti! 'Ne varmış hanımefendi?'

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Murat Ünalmış takipçisinin tepkisine sessiz kalmadı. Murat Ünalmış verdiği yanıtla gündem oldu.

Magazin 05-05-2020 14:54

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Murat Ünalmış'dan saldırı iddialarına açıklama

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setinde başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın set çalışanına saldırdığı yönündeki haberler magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Söz konusu iddialar karşısında sessizliğini bozan Murat Ünalmış, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Trend 17-11-2019 22:43

Bir Zamanlar Çukurova'nın setinde kriz! Murat Ünalmış çalışana saldırdı

Bir Zamanlar Çukurova'nın sevilen oyuncusu Murat Ünalmış'ın sette bir çalışana saldırmaya çalıştığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 17-11-2019 12:16

Yabancılar Türklerin duygularını çok seviyor

Oyuncu Murat Ünalmış: - "Dönem işi, çekim anlamında tabii ki daha zor. Çünkü döneme ait evler, arabalar, kostümler kullanılıyor. Etrafınızdaki ambiyansı da döneme göre ayarlamak durumundasınız. Haliyle daha yoğun ve ehemmiyetli bir çalışma istiyor. Ruhumu da birazcık o eski dönemlere ait hissettiğim için dönem işlerini daha severek yaptığım doğrudur" - "Geçmişte Balkanlarda, Arap ülkelerinde veya Rusya'da tanınıyorduk ama şu anda Netflix'le beraber dünyanın her yerinde izlenebiliyoruz. Mesela Kolombiya'dan Adana'daki otele bizi görmeye geliyorlar, 10 yıl önce çektiğim dizi yüzünden" - "İnsanlar Türklerin duygularını çok seviyor. Unuttukları, belki dedelerinden duydukları bir şeyi hala yaşanır bir vaziyette görüyorlar. O duyguları diri gördükleri için de bizim dizilerimize bayılıyorlar"

Haber 05-04-2019 11:45

'Orada şöhret olduğumu unutturan insanlar var'

Atv dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu Murat Ünalmış, Çanakkale’deki çiftliğinde kendisini bulduğunu söyledi: Orada bana şöhret olduğumu unutturan insanlar var. Çiftlik hayatı bana terapi gibi geliyor.

Magazin 27-10-2018 17:16

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman başlıyor? Bir Zamanlar Çukurova 1. bölüm fragmanı

ATV'nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından olan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yayın tarihi belli oldu. Yapımını TİMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova ilk bölümüyle 13 Eylül Perşembe akşamı ekranda olacak. Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek'in paylaştığı dizi, 1970'lerden günümüze uzanan bir hikaye anlatılıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova 1. bölüm yeni fragmanı

Magazin 05-09-2018 02:29

Murat Ünalmış sesiyle büyüledi

Deli Gönül 7. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. FOX'un ilgiyle takip edilen dizisi Deli Gönül'ün başrol oyuncusu Murat Ünalmış sesiyle büyüledi!

Magazin 15-08-2017 08:17

İnadına Yaşamak Final Bölümü Galerisi

Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları 'İnadına Yaşamak' dizisi final bölümü ile ekrana geliyor...

Magazin 08-01-2014 15:39

İnadına Yaşamak Final Bölümü Fragmanı

Kanal D'nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış'ın paylaştıkları 'İnadına Yaşamak' dizisi final bölümü ile ekrana geliyor... Çınar, çocuk yuvasında hiç tanımadığı bir yalnızlıkla yüzleşirken, Ali ve Zeynep onu yanlarına almak için çare bulmaya çalışır. İnadına Yaşamak final bölümüyle 09 Ocak Perşembe akşamı saat 00:15'te Kanal D'de...

Magazin 08-01-2014 15:37

Kanal D'nin dizisinde büyük şok

Televizyon dünyasında yüksek bütçeleriyle dikkat çekip reyting canavarına yenilen Fatih, Firuze ve A.Ş.K. gibi dizilere İnadına Yaşamak da eklendi.

Magazin 06-01-2014 10:26

İnadına Yaşamak 2. Bölüm Galerisi

Ali'den yıllardır intikam almak için fırsat kollayan Emir Atasoylu harekete geçiyor ve Ali'yi henüz farkında olmadığı ölümcül bir kedi-fare oyununun içine çekiyor.

Magazin 04-12-2013 10:09