Okullar Açılacak Mı Haberleri

15 Mayıs Pazartesi okullar tatil mi? Seçim sonrası okullar tatil mi olacak? 2023 yaz tatili tarihi

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçimleri sonrası okullar tatil mi merak edildi. Nisan ara tatili sonrasında öğretime başlayan öğrenciler yaz tatili tarihini araştırmaya başladı. Seçimin hafta sonuna denk geliyor olması nedeniyle okullar ve üniversiteler kapalı olacak. Hem öğretmenlerin bir kısmının sandıklarda görevli olması hem de seçim sandıklarının okullara kurulacak olması nedeniyle merak ediliyor. Peki, Seçim sonrası okullar tatil mi olacak? 2023 yaz tatili tarihi...

Egitim 03-05-2023 15:03

13 Mart Pazartesi Gaziantep’te okullar tatil mi? Gaziantep’te okullar ne zaman açılacak?

Deprem bölgesinde okulların açılış tarihi merak konusu haline geldi. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından eğitim öğretime verilen ara bazı illerde devam ediyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep'te okulların ne zaman açılacağını duyurdu.

Haber 10-03-2023 09:19

Adana’da okullar ne zaman açılacak? Deprem bölgesi Adana’da okullar açılacak mı? MEB duyurdu

Adana’da okulların ne zaman açılacağı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman’ın da içerisinde bulunduğu birçok ili etkileyen depremin ardından eğitim öğretime ara verildi. Deprem bölgesinde yer alan Kilis, Diyarbakır ve Şanlıurfa'da eğitim 1 Mart'ta başladı. Şimdi gözler Adana’da okulların açılacağı tarihe çevrildi.

Haber 10-03-2023 09:19

Okullar ne zaman açılacak? 27 Şubat'ta deprem bölgesinde okullar tatil mi, açılacak mı? İşte son açıklamalar

Okulların ne zaman açılacağı merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yaraları sarılmaya devam edilirken gözler eğitim öğretim tarihlerine çevrildi. Adana, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Gaziantep, Osmaniye, Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Hatay da okulların ne zaman açılacağı hakkında açıklama yapıldı. Peki, Okullar ne zaman açılacak? 27 Şubat'ta deprem bölgesinde okullar tatil mi, açılacak mı?

Haber 25-02-2023 15:11

Okullar Açılacak Mı

Okullar Açılacak Mı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Okullar Açılacak Mı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Şanlıurfa ve Adıyaman’da okullar ne zaman açılacak? Şanlıurfa ve Adıyaman’da okullar ne zamana kadar tatil, açılacak mı?

Okulların ne zaman açılacağı ile ilgili son dakika açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarafından yapıldı. Deprem sonrası bazı illerde eğitim öğretim açılacağı tarih hakkında net bir bilgi verilmemişti. Bakan Özer yaptığı duyuruda Şanlıurfa ve Adıyaman’da da okulların açılacağı tarihi bildirdi. Peki, Şanlıurfa ve Adıyaman’da okullar ne zaman açılacak? Şanlıurfa ve Adıyaman’da okullar ne zamana kadar tatil, açılacak mı?

Haber 20-02-2023 12:42

Tahliye ne demek, ne anlama gelir? İstanbul Valiliği'nden son dakika açıklaması: İstanbul'da 93 okula tahliye kararı!

Tahliye kelimesinin anlamı, İstanbul'da 93 okula tahliye kararı verilmesinin ardından merak konusu oldu. İstanbul Valiliği 20 Şubat 2023 Pazartesi günü itibarıyla, riskli 93 okul ve eğitim kurumundaki öğrencilerin, depreme güvenli okullara nakledilerek, eğitim öğretim görmeye devam edeceklerini açıkladı. Peki, tahliye ne demek, ne anlama gelir? İşte detaylar...

Haber 18-02-2023 15:22