Özkan Uğur Haberleri Ve Son Dakika Özkan Uğur Haberleri

Özkan Uğur Haberleri Ve Son Dakika Özkan Uğur Haberleri

MFÖ grubunun üyesi olan Özkan Uğur, 1953 yılında İstanbul'da doğdu. Çok küçük yaşta müzikle tanışan Uğur, ilkokul yıllarında mandolin çalmaya başlar. Önce 1970'de Şerif Yüzbaşıoğlu Orkestrası ardından 1971'de tanıştığı Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in de içinde bulunduğu Kaygısızlar adlı grupta bas gitar çalmasıyla profesyonel anlamda müzik kariyerine başlar. 1970'ler boyunca farklı gruplarda çalan Özkan, buralarda Alanson ve Güner'le çalışmaya devam eder ve 1984'te MFÖ olarak ilk albümleri Ele Güne Karşı Yapayalnız ile Türkiye çapında şöhreti yakalarlar. 1985-1988 yıllarında Eurovision'da Türkiye'yi temsil eden grup, albüm yapmaya devam ederler. Özkan Uğur, birçok sinema ve dizide de rol almıştır. İkinci Bahar, İstanbul Şahidimdir, Cennet Mahallesi gibi dönemin önemli dizilerinde rol almış, Eşkiya, Komser Şekspir, GORA, Arif V 216 gibi gişe rekortmeni filmlerde oynamıştır.

Özkan Uğur Haberleri

Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan'ın paylaşımı duygulandırdı! Yokluğuna alışamadım

MFÖ adlı efsane müzik gurubunun üç üyesinden biri olan Özkan Uğur daha önce üç kez yendiği lenf kanserine yenik düşerek vefat etmişti. Uzun bir süre yoğun bakım tedavisi altına alınan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayata gözlerini yummuştu. 69 yaşında vefat eden Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan evlilik yıl dönümlerinde duygu dolu bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-09-2023 12:39

Özkan Uğur'un ölümü derinden yaralamıştı! Mazhar Alanson 52 yıllık dostunun vefatının ardından sahneye çıktı

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü hayata gözlerini yummuştu. Yakın arkadaşının ölümünün ardından adeta yıkılan ünlü şarkıcı Mazhar Alanson Ankara'da sahne aldı. Ünlü şarkıcı, seyirciden büyük ilgi gördü.

Magazin 03-09-2023 11:06

Fuat Güner'den Özkan Uğur paylaşımı! Sonsuza dek...

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Uğur'un MFÖ grubundan arkadaşı Fuat Güner sosyal medya hesabında yakın dostunu andığı bir paylaşımda bulundu.

Magazin 28-07-2023 11:53

Vefatıyla herkesi üzmüştü! Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur'dan babasına duygusal veda: Uğurlar olsun

Kanser hastası olan oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybederek aramızdan ayrıldı. Usta sanatçının vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Eşi Aysun Aslan Uğur'un ardından oğlu Alişan Uğur da babasına veda ettiği bir mektup paylaştı.

Magazin 20-07-2023 21:39

Özkan Uğur'un eşinden duygusal paylaşım! Bundan sonrası sensiz bir kara delik...

Usta sanatçı Özkan Uğur, uzun süre mücadele ettiği hastalığa yenilerek 8 Temmuz'da hayatını kaybetti. Uğur'un 34 yıllık hayat arkadaşı Aysun Aslan Uğur sosyal medyadan eşine dair hissetiği duyguları, acısını paylaştı.

Magazin 19-07-2023 15:14

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden paylaşımıyla tepki çekmişti! 'Şimdi de tatile gidiyorum' dedi ortalık kızıştı

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayata gözlerini kapadı. Bu acı haber sonrası yakınları ve sanat camiası yasa boğuldu. O isimlerden biri de Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'di. Özkan Uğur'un yakın arkadaşı Biricik Suden, son olarak spor salonundan paylaşımlar yapınca tepkilerin hedefi olmuştu. Biricik Suden'den yeni bir paylaşım daha geldi ve sosyal medya ikiye bölündü.

Magazin 18-07-2023 11:24

Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden eleştirilere dayanamadı! 44 yıllık arkadaşım diyerek açıkladı

Usta sanatçı Özkan Uğur 8 Temmuz’da hayatını kaybetti. Uğur’un yakın arkadaşı olan Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in spor salonundan paylaşım yapması sosyal medyada tepki çekti. Ünlü isim "Haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım" diyerek eleştirilere ateş püskürdü.

Magazin 15-07-2023 13:30

Özkan Uğur'a son veda! Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmakta zorlandı... Cenaze namazında aileden özel istek

Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden efsane sanatçı Özkan Uğur, yaşam savaşını kaybetmişti. Taksim AKM'de düzenlenen veda töreninde Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in konuşması herkesi ağlattı. Alanson konuşma sırasında zor anlar yaşadı. Usta isim için Taksim Cami'de de yoğun bir kalabalık vardı. Cenaze namazında ailenin özel isteği de dikkat çekti.

Magazin 11-07-2023 15:06

Özkan Uğur neden öldü, kaç yaşındaydı? MFÖ üyesi Özkan Uğur kimdir? Cenaze töreninde göz yaşları sel oldu

Bir süredir kanser tedavisi gören Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 tarihinde hayatını kaybetti. MFÖ üyelerinden olan ünlü şarkıcının ölümü sevenlerini yasa boğdu. Usta sanatçının cenaze töreni bugün yapıldı. Peki, Özkan Uğur neden öldü, kaç yaşındaydı? MFÖ üyesi Özkan Uğur kimdir? İşte detaylar...

Magazin 11-07-2023 14:58

Özkan Uğur anmasında Cem Yılmaz'ın zor anları

Özkan Uğur için ilk tören Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Özkan Uğur'a veda anlarında zor anlar yaşandı. Usta sanatçının yakın arkadaşlarından Cem Yılmaz bir konuşma yapmazken sahnedeki konuşmalar sırasında zor anlar yaşadı.

Magazin 11-07-2023 11:58

Özkan Uğur'un doktoru son anlarını anlattı, sözleri yürek sızlattı! Ölüm haberini verdiğim an...

Usta sanatçı Özkan Uğur bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Sevilen sanatçının hayatını kaybetmesi sevenlerini adeta yasa boğdu. Uğur’un yoğun bakım sürecinde yanına olan doktoru son anlarını anlattı.

Magazin 11-07-2023 08:28

Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Ozan Güven, Özkan Uğur'un evinde... Acılı aileye destek

MFÖ Grubu'nun solisti müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur, uzun süredir lenf kanseriyle mücadele ediyordu. Özkan Uğur'un ölüm haberi sonrası Cem Yılmaz, Zafer Algöz ve Ozan Güven gibi ünlü isimler usta sanatçının evine taziyeye gitti. Özellikle Cem Yılmaz'ın paylaşım yapmaması sosyal medyada gündem olmuştu.

Magazin 10-07-2023 11:10

Cennet Mahallesi'nin Beter Ali'si Özkan Uğur'a rol arkadaşlarından hüzünlü veda! Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel...

Sanat dünyası bugün bir ölüm haberiyle sarsıldı. Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış olan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Müzisyenliğinin yanı sıra oyunculuk da yapan Özkan Uğur için Cennet Mahallesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu arkadaşlarından veda mesajları geldi. Alişan, Melek Baykal, Çağla Şıkel gibi isimlerin paylaşımları yürek dağladı.

Magazin 09-07-2023 13:02

Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un vefatı sonrası ağlamaktan konuşamadı... Melek gibi çocuk

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti. Ünlü sanatçının vefatı, sevenlerini yasa boğdu. MFÖ'nün bir diğer üyesi Mazhar Alanson ise arkadaşı Özkan Uğur'un vefat haberini aldıktan sonra bağlandığı canlı yayında zor anlar yaşadı. Ağlamaktan konuşamayan Alanson, "Melek gibi bir adamdı. Ağızından tek bir kötü şey duymadım yıllardır. Melek gibi çocuk." ifadelerini kullandı.

Magazin 09-07-2023 11:25

Özkan Uğur'un duygu dolu anları gündem oldu! Ah tontonum...

Özkan Uğur'un hayatını kaybetmesi Türkiye'de 7'den 77'ye herkeste derin üzüntü yarattı. Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte "No Problem" isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anları hatırladı.

Magazin 09-07-2023 08:15

Melek Baykal Özkan Uğur'un acı haberini alışını gözyaşlarıyla anlattı! 'Kendime gelebilmek için...' Ünlü isimlerden peş peşe paylaşımlar

Usta sanatçı, MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un vefatı sanat camiasını ve tüm sevenlerini büyük üzüntüye boğdu. Sanat camiasından pek çok isim, Uğur'un vefatından duydukları üzüntüyü yaptıkları paylaşımlarla dile getirirken Uğur'un Cennet Mahallesi dizisinden rol arkadaşı ünlü sanatçı Melek Baykal da telefon bağlantısıyla katıldığı canlı yayında Özkan Uğur'u gözyaşlarıyla anlattı.

Magazin 08-07-2023 18:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sanatçı Özkan Uğur için taziye mesajı

Usta sanatçı ve MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur 69 yaşında hayatını kaybetti. Sevenlerini büyük bir üzüntüye boğan bu haberin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da sosyal medya hesabından bir başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan paylaşımında "Ailesine, sevenlerine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Haber 08-07-2023 17:06

Özkan Uğur öldü mü, kaç yaşındaydı? Özkan Uğur hastalığı neydi, neden öldü?

Özkan Uğur öldü mü sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. MFÖ grubunu üyesi, müzisyen, sinema ve dizi oyuncusu Özkan Uğur hayatını kaybetti. Acı haberi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından duyururken sanat camiasının acı kaybı sevenlerini yasa boğdu. Bu üzücü haberin ardından Özkan Uğur öldü mü, kaç yaşındaydı? Özkan Uğur hastalığı neydi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Magazin 08-07-2023 16:35

SON DAKİKA | Ünlü sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Bakan Koca 'Çok üzgünüz' diyerek duyurdu... Ailesinden ilk açıklama

Son dakika haberi: MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur hayatını kaybetti. Sağlık Bakan Fahrettin Koca acı haberi, 'Çok üzgünüz' sözleriyle duyurdu. Daha önce 3 kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden Uğur'un tedavisi bir süredir İstanbul'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Özkan Uğur 69 yaşındaydı. Öte yandan Özkan Uğur'un ailesinden de usta sanatçının vefatına ilişkin ilk açıklama geldi. Açıklama, Uğur'un sosyal medya hesabından yapıldı.

Magazin 08-07-2023 16:30

Özkan Uğur'dan haber var! Sağlık durumunu açıkladı: Doktorun dediğine göre...

MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Müzisyen Emre Irmak, Uğur'un oğlu ile görüştüğünü belirtip doktorların Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin verdiği bilgiyi paylaştı.

Magazin 01-07-2023 13:25

Tarkan'dan Özkan Uğur paylaşımı: Seni seviyoruz

Megastar Tarkan, tedavisi yoğun bakımda devam eden MFÖ grubunun üyelerinden usta sanatçı Özkan Uğur için takipçilerine çağrıda bulundu. Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgilendirme paylaşımı ise eşi ve oğlundan geldi.

Magazin 26-06-2023 15:12

Sağlık durumu merak edilen Özkan Uğur'un eşi isyan etti!

MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur, 2013 yılında yakalandığı lenfomayı tedavi sürecinin ardından atlatmıştı. Hastalığı nükseden 69 yaşındaki sanatçının uzun süredir yoğun bakımda olduğu ortaya çıkmış ve bu haber herkesi üzmüştü. Eşi Aysun Uğur, Özkan Uğur hakkında çıkan 'öldü' haberlerine isyan etti.

Magazin 26-06-2023 09:47

Bakan Koca'dan Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin açıklama

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden MFÖ grubunun üyelerinden sanatçı Özkan Uğur'un sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu. Uğur'un yeğeni de geçtiğimiz saatlerde bir açıklama yaparak bazı paylaşımlara sitem etmişti.

Magazin 25-06-2023 13:18

Yoğun bakımda entübe edilen Özkan Uğur'un yeğeninden tepki: 1 saat içinde...

Ünlü müzik grubu MFÖ'nün üyesi başarılı müzisyen Özkan Uğur, entübe edildi. Üç aydır yoğun bakımda olduğu öğrenilen ünlü sanatçıya ilişkin sosyal medyada yer alan asılsız haberler sonrası dikkat çeken bir açıklamada bulunuldu. Özkan Uğur'un yeğeni Özlem Uğur yüzlerce mesaj aldığını belirtip "1 saat içinde sosyal medyada amcamla ilgili yayımlanan haber asılsızdır. Yüzlerce mesaja cevap vermeye çalışıyorum. Lütfen müsterih olunuz" ifadesini kullandı.

Magazin 25-06-2023 09:49

Yoğun bakımdaki Özkan Uğur'un ailesinden ilk açıklama geldi! ''Dualarınızı esirgemeyin''

Üç aydır yoğun bakımda olan MFÖ grubu üyesi Özkan Uğur'un entübe edildiği haberleri tüm hayranlarını üzdü. Tedavisi yoğun bakım ünitesinde devam eden Özkan Uğur'a dostlarından 'geçmiş olsun' mesajları yağdı. Usta sanatçının eşi Aysun Uğur ve oğlu Alişan Uğur, sosyal medyadan yaptıkları açıklama ile Özkan Uğur'un sağlık durumu hakkında bilgi verdiler.

Magazin 24-06-2023 15:48

Kanserle mücadele ediyordu! Özkan Uğur'dan üzen haber: Entübe edildi

Lenf kanserini ikinci kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının nüksettiğini ve akıllı ilaç kullanmaya başladığını duyurmuştu. Ünlü sanatçıdan üzen haber geldi. Uğur'un üç aydır yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.

Magazin 23-06-2023 16:24

Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Üç Kuruş'un yıldızları Alişan Uğur ile Damla Makar aşk yaşıyor!

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur özel hayatı ile gündeme geldi. Alişan Uğur'un "Üç Kuruş" dizisindeki partneri Damla Makar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin 17-06-2023 10:51

Cem Yılmaz'dan Özkan Uğur'un doğum gününü kutlaması! Mesajı dikkat çekti

Son günlerde sosyal medya hesabından yakın arkadaşlarının doğum gününü kutlayan mesajlarıyla dikkat çeken Cem Yılmaz, Özkan Uğur'un doğum günü için çok özel satırlar yazdı. Yılmaz'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 19-10-2022 13:49

Kanserle mücadele eden Özkan Uğur'dan sağlık durumuyla ilgili yeni açıklama!

Lenf kanserini ikinci kez yenen usta müzisyen Özkan Uğur, geçtiğimiz nisan ayında hastalığının nüksettiğini ve akıllı ilaç kullanmaya başladığını duyurmuştu. İmmünoterapi tedavisi gören Uğur, sağlık durumuyla ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Uğur, tedavisinin olumlu yönde seyrettiğini ifade etti.

Magazin 07-07-2022 20:57

Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Yeniden kansere yakalanan Özkan Uğur'dan gitarlı paylaşım

MFÖ grubu solistleri arasında yer alan Özkan Uğur geçtiğimiz aylarda kanser hastalığının yeniden nüksettiğini açıklamış ve sevenlerini üzmüştü. Başarılı şarkıcı kansere yakalanmasının ardından yeni bir paylaşımda bulundu. Peki, Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl?

Magazin 25-05-2022 12:54

Özkan Uğur'un sağlık durumu... Akıllı ilaç tedavisine başladım...

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur sağlık durumuyla ilgili son durumu anlattı. Özkan Uğur hastalığı nüksettiği için yeniden tedaviye başladı ve konserleri erteleyeceklerini duyurdu.

Magazin 29-04-2022 15:34

Özkan Uğur anlattı: Ferhan Şensoy'la son telefon konuşmamızda...

Ferhan Şensoy'un ölüm haberinin ardından pek çok ünlü isim usta tiyatrocuyla ilgili anılarını sosyal medyadan paylaştı. Özkan Uğur da yaptığı paylaşımla duygulandırdı.

Magazin 01-09-2021 09:03

Özkan Uğur paylaştı! 20 yıl sonra ilk defa üçümüz birlikte yüzdük

MFÖ, 2 yıl aradan sonra ilk konserini İzmir’de verdi. Bir otelde sahneye çıkan grup, konser öncesi deniz keyfi yaptı. O anları Özkan Uğur, Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 23-07-2021 09:25

Hastane çıkışı görüntülenen Özkan Uğur sevenlerini korkuttu

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur, rutin sağlık kontrolü için Nişantaşı'nda bulunan özel bir hastaneye geldi. Özkan Uğur, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 23-06-2021 08:17

İbo Show'a katılan Cem Yılmaz: Birbirimize biraz moral verelim istedik

Star TV ekranlarında yayınlanan İbo Show'un son bölümüne MFÖ, Zafer Algöz ve Cem Yılmaz konuk oldu. Geceye damga vuran Cem Yılmaz sosyal medyadan açıklama yaparak dikkat çekti.

Magazin 10-01-2021 07:08

İbo Show'da Cem Yılmaz sürprizi! İbo Show 9. bölüm tanıtımı yayınlandı! İşte yeni bölüm konukları

İbrahim Tatlıses'in her hafta birbirinden ünlü isimleri konuk ettiği İbo Show'un 9. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. İbo Show'un 9 Ocak Cumartesi ekrana gelecek olan yeni bölümdeki ünlü konukları da belli oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, İbo Show'un yeni bölümüne konuk olacak.

Magazin 05-01-2021 00:16

Cem Yılmaz: Nice yıllara güzeller

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tarkan, Nil Karaibrahimgil ve Özkan Uğur'un yeni yaşını kutladı. Yılmaz, gönderisine "Nice yıllara güzeller" notunu düştü.

Magazin 17-10-2020 17:12

Özkan Uğur ikinci kez kanseri yendi

MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla, son raporlarının temiz çıktığını ve lenf kanserini yendiğini açıkladı.

Magazin 06-07-2020 20:28

Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur açıklaması

'MFÖ' grubunun solistlerinden Mazhar Alanson, ikinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan yakın arkadaşı Özkan Uğur'un sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 10-06-2020 13:29

Özkan Uğur daha fazla kayıtsız kalamadı: Maalesef beni gene öldürdüler

Bir süredir kanser tedavisi gören ünlü sanatçı Özkan Uğur, Twitter'da hakkında çıkan ve hızla yayılan 'öldü' iddiaları üzerine açıklama yaptı.

Magazin 23-05-2020 21:53

Özkan Uğur ne kanseri? Kanserle mücadele eden Özkan Uğur’ın sağlık durumu nedir?

Maske Tak videosu ile gündeme gelen MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur ikinci kez kanser tedavisi görüyor. Sevenleri, hayranları ve onun için endişelenenler Özkan Uğur ne kanser ve kaç yaşında merak ediyorlar. İşte Özkan Uğur’un son sağlık durumu ile ilgili detaylar...

Magazin 20-05-2020 16:10

Kanser tedavisi gören Özkan Uğur kamera karşısına geçti

İkinci kez kanser tedavisi görmeye başlayan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, haftalar sonra kamera karşısına geçti. O anları Fuat Güner sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-05-2020 14:09

Mazhar Alanson'dan Özkan Uğur paylaşımı! Olay oldu

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Mazhar Alanson, kişisel hesabından Özkan Uğur'un gençlik fotoğrafını paylaştı ve onun oğlu Ali Şan'la olan benzerliğine dikkat çekti.

Magazin 08-05-2020 15:00

Özkan Uğur'un sağlık durumu nasıl? Ünlü sanatçı sosyal medyadan açıklama yaptı

Kanseri nükseden ve yeniden tedavi görmeye başlayan MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 29-04-2020 21:42

Özkan Uğur'dan sevenlerini üzen haber!

MFÖ grubunun solistleri Mazhar Alanson ve Fuat Güner, dün 23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Gülhane Parkı'nda konser verdi. Şarkı arasında konuşan Fuat Güner, Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğü için konsere gelemediğini söyledi.

Magazin 25-04-2020 09:50

Mazhar ve Fuat'tan Özkansız 23 Nisan konseri! 'Doktoru izin vermedi'

Mazhar Alanson ve Fuat Güner, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gülhane Parkı'nda konser verdi. Konser öncesi konuşan Mazhar Alanson, Özkan Uğur'un kanser tedavisi gördüğü için aralarında olmadığını açıkladı.

Magazin 24-04-2020 10:57

Özkan Uğur’un abisi Tarık Uğur hayatını kaybetti

Özkan Uğur'un kendisi gibi müzisyen olan abisi Tarık Uğur hayatını kaybetti. Acı haberi Uğur sosyal medya hesabından verdi...

Magazin 13-04-2020 16:45

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü'ne layık görülen MFÖ: Onur duyduk

Mazhar Alanson: "Hakikaten bu tip ödüllerle de nefsimiz okşanıyor" - Fuat Güner: "Bize bu ödülü layık gören herkese teşekkür ediyoruz. Aslında bu tür ödülleri almak bir sanatçı için yaşama sevincidir" - Özkan Uğur: "Demek ki doğruyu, güzeli hedefleyen eserler bırakmışız. Her zaman kalıcı eserler bırakmak da önemli. Bunun karşılığını görmek de çok güzel bir duygu"

Magazin 25-11-2019 19:49

MFÖ açık havada konser verdi

MFÖ açık havada konser verdi

Haber 09-08-2018 23:42