Paige VanZant kimdir?

Paige VanZant kimdir?

Amerika'daki UFC'de mücadele eden 26 yaşındaki ünlü kadın dövüşçüdür. 26 Mart, 1994'te dünyaya gelen güzel isim, karma dövüş sporcusu, yazar ve model olarak tanınmaktadır. Paige VanZant, Eylül 2018'de dünyaca ünlü dövüşçü Austin Vanderford ile dünya evine girmiştir. UFC'nin ünlü kadın dövüşçüsü Paige VanZant, aynı zamanda sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çekmektedir. Isntagram hesabında 2,7 milyon takipçisi bulunan güzel sporcu 'Dünyanın en seksi boksörü' olarak ün salmıştır. Eşi Vanderford ile paylaştığı cüretkar fotoğraflarıyla gündeme gelen yıldız, koronavirüs salgınında 'çıplaklık akımı' başlatmıştır. Spor yaparken, antrenmanda, yemek hazırlarken ve bahçe sularken çektikleri fotoğraflarını paylaşan Vanderford ve VanZant; sosyal medyada gündem olmayı başarmıştır. VanZant sosyal medya fenomenliğinin yanında profesyonel spor yaşamını da sürdürmektedir.

Paige Vanzant Haberleri

Sosyal medya fenomeni Paige Vanzant'tan olay yaratan tanıtım! Arka plan notuyla duştan paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu

Sosyal medyada 3 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Paige Vanzant Instagram'dan yaptığı son paylaşımıyla gündem yaratmayı başardı. Fenomen isim yeni sitesinin tanıtımını yapmak için profesyonel bir çekime katıldı. Fenomen ismin çekim görüntülerini arka plan notuyla paylaşması sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 26-09-2023 11:22

Sosyal medya fenomeni Paige VanZant, iç çamaşırsız pozlarıyla mest etti! Üstü küçük gelince heyecanlandırdı

Eski UFC dövüşçücü Paige VanZant sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek sevenlerinden tam not almayı başardı. Instagram’da yaklaşık 3.2 milyon takipçisi bulunan fenomen isim son olarak kahverengi takımıyla cesur bir paylaşıma imza attı. VanZant’ın gönderisi kısa sürede hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Trend 25-11-2022 14:39

Sosyal medya fenomeni Paige VanZant şaşkına çevirdi! Ormanda yarı çıplak duş alırken pozlarını paylaştı

Eski UFC dövüşçüsü Paige VanZant, yetişkinlere özel olarak hazırlanan ve aylık abonelik sistemiyle ilerleyen OnlyFans uygulamasından seksi fotoğraflarını satmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan VanZant son olarak ormanda iç çamaşırlarıyla çekilen pozlarını paylaştı. Fenomen ismin cesur paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Trend 19-11-2022 09:55

Sosyal medya fenomeni Paige VanZant transparan tanga mayosuyla sınırları alt üst etti! Beğeni butonu çöktü

Eski UFC dövüşçüsü Paige VanZant, yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulaması üzerinden seksi fotoğraf ve videolarını satarak binlerce aboneye ulaşmayı başardı. Instagram’da 3.2 milyon takipçisi bulunan fenomen isim son olarak leopar desenli transparan tanga mayosuyla poz vererek hayranlarından tam not aldı.

Trend 12-11-2022 09:33

Diğer Haber Etiketleri

Sosyal medya fenomeni Paige VanZant, iç çamaşırsız paylaşımıyla olay yarattı! Beğeni butonu çöktü

Eski UFC dövüşçüsü Paige VanZant, yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal medya uygulamasında seksi fotoğraflarını satarak kısa sürede popüler olmayı başardı. Instagram hesabında 3.2 milyon takipçisi bulunan VanZant son olarak hayranlarını heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı. Kahverengi bluzuyla kamera karşısına geçen VanZant, üzerine iç çamaşırı giymeyi tercih etmedi.

Trend 01-11-2022 11:17

'Tavşan' kostümü giyerek takipçilerini kendinden geçirdi! Seksi fotoğrafları ortalığı yaktı...

Dövüş yıldızı Paige VanZant, Londra'daki karşılaşmasının iptal edilmesinin ardından paylaştığı seksi fotoğraflarıyla ortalığı kasıp kavurdu.

Spor 21-08-2022 09:35

Dövüşçü Paige VanZant, çıplak fotoğraf ve videolarını isteyen hayranlarını üzdü

Başarılı dövüş kariyerinin yanı sıra eşiyle verdiği çıplak pozlarla da gündem olan Paige VanZant, cinsel içerikli fotoğraf ve videoların paylaşıldığı siteye üye olmasını bekleyen hayranlarını üzdü. Bu tarz bir siteye üye olmayı planlamadığını söyleyen VanZant, hayranlarının gönderdikleri parayı hayır kurumuna bağışladığını belirtti.

Spor 16-11-2020 17:18

Çıplak poz veren ünlü sporcu Paige VanZant hırsızlık kurbanı oldu!

Ünlü dövüşçü Paige VanZant, aracının hırsızlar tarafından soyulmaya çalışmasıyla büyük bir şok yaşadı. Güzel sporcu "Beni dinle, arabama zorla girsen bile lütfen kapıyı kapat" ifadeleriyle şaşırttı.

Spor 23-10-2020 20:31

Güzel sporcu Paige VanZant eşiyle çırılçıplak pozları için ilk kez konuştu

Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşanan karantina sürecinde, eşi Austin Vanderford'la çok sayıda çıplak fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan ve uzun süre gündemden düşmeyen dövüşçü Paige VanZant, bu pozlarla ilgili ilk kez konuştu. Güzel sporcu bu pozları verirken çok eğlendiklerini dile getirdi.

Spor 11-10-2020 16:17

Paige VanZant eşiyle soyunmuştu... Şimdi de banyo yaptığı anları paylaştı

Karantina sürecinde eşiyle çıplak şekilde yaptığı antrenman ile gündeme gelen UFC'nin yıldız dövüşçüsü Paige VanZant, cesur paylaşımlarına devam ediyor. Yıldız dövüşçü bu kez de eşiyle soyunup banyoya girdiği anları paylaştı.

Spor 19-06-2020 18:42