Philips Fritöz Haberleri

Yemekten tatlıya canınızın çektiği her şeyi yapabileceğiniz en iyi airfryer marka ve modelleri

Airfryerlar, mutfakta hünerlerini sergilemek isteyenlere sıklıkla öneriliyor. Yemekten tatlıya birçok farklı yiyeceği en kısa sürede pişiren airfryerlar, tadına doyum olmayan lezzetlerin hazırlanmasını sağlıyor. Üstelik yağa ihtiyaç duymadığı için gıdaların besin değerini de koruyor. Gelin, en iyi markaların en kaliteli airfryer modellerini hep beraber inceleyelim.

Haber 15-11-2022 15:07

Tefal ve Arçelik Airfryer karşılaştırması ve kullanıcı yorumları

Pratiklik sunan klasik fritözler, özellikle kızartmaların lezzetini kat kat artırırken yeni nesil fritözler olan airfryer modelleri; sıcak hava teknolojisini kullanarak dışı çıtır, içi yumuşacık yemekler pişiriyor. Leziz ve sağlıklı yemekler pişirmek istiyorsanız Arçelik Airfryer ve Tefal Actifry modellerini inceleyebilirsiniz. Gelin, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak bu ürünlerin özelliklerine ve onlara alternatif olabilecek airfryer ve klasik fritöz modellerine beraber bakalım.

Yemek 08-11-2022 17:34

Airfryer ile kısa sürede hazırlayabileceğiniz hem lezzetli hem sağlıklı tarifler

Son günlerde en popüler mutfak aletleri arasında bulunan airfryer, mutfakta harcanan süreyi minimuma indirirken aynı zamanda inanılmaz lezzetli yemekler hazırlamanızı sağlıyor. Normalden çok daha kısa bir sürede yemek hazırlamanızı sağlayan bu cihazla hazırlanan tarifler, az yağlı olduğu ya da hiç yağ içermediği için son derece sağlıklı. Birbirinden leziz yemekleri dakikalar içerisinde hazırlamanızı sağlayan airfryer ile birbirinden farklı tarifler denemeye ne dersiniz?

Yemek 31-10-2022 17:09

Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması, kullanıcı yorumları

Airfryerlar, ister az yağ kullanarak ister hiç yağ eklemeden birbirinden sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirilmesini sağlıyor. En iyi airfryer markaları söz konusu olduğunda ise Karaca ve Philips markaları, kaliteleriyle öne çıkıyor. Gelin, mutfakta kolaylık sağlayan Philips ve Karaca airfryer karşılaştırması yapalım ve en iyisi hangisi, hep birlikte karar verelim!

Yemek 27-10-2022 18:50

Philips Fritöz

Philips Fritöz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Philips Fritöz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Philips ve Xiaomi Airfryer karşılaştırması ve detaylı ürün incelemeleri

Sağlığına dikkat eden ve yiyeceklerini özenle en pratik şekilde pişirmek isteyenlere airfryer fritöz modelleri tavsiye ediliyor. Airfryer denildiğinde zirvede yer alan Xiaomi ve Philips markaları, sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin kapısını aralamak isteyenlere müthiş özellikler sunuyor. Eğer siz de "Hangi airfryer markası alınır?" sorusuna yanıt arıyorsanız gelin, birlikte airfryer Philips ve Xiaomi karşılaştırması yapalım ve en iyi model hangisi siz karar verin!

Yemek 19-09-2022 15:46

Pratik ve sağlıklı tarifler için Schafer Airfryer kullananlar ve yorumları

Bol yağda kızarmış patates kızartmasından vazgeçmek istemiyorsunuz ama sağlıksız ve kalorili olduğunu düşündüğünüz için de uzak durmaya mı çalışıyorsunuz? O zaman sizi sıcak hava fritözleri ile tanıştıralım. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan lezzetli ama bir o kadar da sağlıklı yiyecekler yapabilirsiniz. Peki, kullananların çok sevdiği Schafer Fit Fry Dijital Airfryer'ı birlikte incelemeye ne dersiniz?

Yemek 31-08-2022 11:43

Çıtır çıtır kızartma isteyenlerin bir numaralı tercihi Karaca Airfryer kullananlar ve yorumları

Son dönemlerde hayatımıza giren yağsız fritözler sayesinde çok az yağ kullanarak ya da hiç yağ kullanmadan sağlıklı kızartmalar yapabilmek artık mümkün. Airfryerlar yani sıcak hava fritözleri sayesinde mutfağınızı ağır kokulardan ve etrafa sıçrayan yağlardan kurtarabilirsiniz. Birçok markanın airfryer teknolojisi ile ürettiği fritöz çeşitleri mevcut. Henüz marka ve modelleri incelemediyseniz Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz'e göz atmaya ne dersiniz?

Yemek 29-08-2022 15:48

Uygun fiyatı ile dikkat çeken Electrolux Airfryer kullanıcı yorumları ve incelemesi

Sağlıklı ve lezzetli yiyecekler tüketmek isteyenlere airfryer modelleri tavsiye ediliyor. Airfryerlar, sıcak havayı başarılı bir şekilde pişirme haznesinde dolaştırarak en lezzetli yiyeceklerin pratik şekilde hazırlanmasını sağlıyor. Gelin, birlikte Electrolux Explore 6 E6AF1-4ST Airfryer'ın detaylı incelemesini yapalım ve modelin bilinmeyen tüm özelliklerini keşfedelim!

Yemek 29-08-2022 15:42

Hızlı ve yağsız bir şekilde kızartma yapmak isteyenlerin bir numaralı tercihi Philips Airfryer kullananlar ve yorumları

Sizi sağa sola sıçrayan yağ derdinden kurtaracak müthiş bir ürün önerimiz var. Son zamanların yükselen yıldızı fritözler, neredeyse her mutfakta kendine yer edinmeye başladı. Philips HD9870/20 Airfryer XXL Smart Sensing Star White Fritöz, yağsız kızartma özelliğiyle mutfakta en iyi dostunuz olmaya aday. Öyleyse gelişmiş teknolojisiyle kullanıcıların karşısına çıkan Philips Airfryer inceleme yazısına göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 25-08-2022 14:28

Her evde mutlaka olması gereken Airfryer fritöz çeşitleri

Yağ kullanmadan çıtır çıtır patates kızartması hazırlayabileceğinizi biliyor musunuz? Evet, yanlış duymadınız. Yeni nesil airfryer fritöz modelleri sayesinde kısa sürede en iyi ve en sağlıklı kızartmaları hazırlamak artık mümkün. Piyasada pek çok özellikte airfryer üretiliyor. Sizler için birbirinden kaliteli airfryerları listeledik. Gelin, bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Yemek 19-08-2022 16:08