Prime Haberleri

Prime Akşam Fırsatları başladı! Yalnızca bugüne özel indirimleri kaçırmayın

İndirimlerle dolu mart ayı, alışveriş severleri yine sevindirmeye devam ediyor. Prime Akşam Fırsatları'na özel onlarca kategorideki binlerce ürün, bu akşam 23.45'e kadar %70'e varan indirimlerle sizleri bekliyor. Bu kısa süreli alışveriş etkinliğinden yararlanmak, bütçe dostu alışverişin keyfini çıkarmak için acele edin!

Haber 27-03-2024 17:22

Baharın gelişi fırsatları da beraberinde getirdi: Stanley termos, Camper ayakkabı ve daha birçok üründe indirim

Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan kozmetiğe onlarca kategorideki binlerce ürüne cep yakmayan, indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde Amazon'un Bahar Fırsatları'nı kaçırmamalısınız. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 27-03-2023 11:56

Amazon Prime nedir, ne işe yarar? Amazon Prime hizmetleri nelerdir?

İnternet kullanıcı sayısının her geçen gün arttığı çağımızda alışveriş de e-ticaret şirketleri aracılığı ile yapılıyor. Bu şirketlerden biri de üyelik koşulu ile alışveriş yapılabilen Amazon. Amazon'un ayrıcalıklı hizmetlerini internet kullanıcıları ile bulaştırdığı Amazon Prime aboneliği ise, yediden yetmişe herkesin ilgisini çekiyor. Aylık olarak ödenen abonelik ücreti ile sunduğu tüm servislerden yararlanmak mümkün oluyor. Bu servisler arasında en çok Amazon Prime Video hizmeti öne çıkıyor.

Haber 12-10-2022 09:29

Prime

Prime Hakkındaki Haberler Mynet'te. Prime Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.