Ev Yaşam Haberleri

Yaşam alanınızın havasını yenileyecek! İşte ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünleri

Yaşam alanınızın ambiyansını değiştirecek loş bir aydınlatma, her yeri pırıl pırıl yapacak son teknoloji dikey bir süpürge ya da modern ve zarif aksesuarlar arıyorsanız doğru yerdesiniz. Evinizi sıradanlıktan çıkaracak, sıcak bir atmosfer yaratacak ev ve yaşam kategorisinin en çok satan ürünlerini sizler için bir araya getirdik.

Haber 03-01-2024 14:27

Marka Festivali başladı! Moda ve ev yaşam ürünlerinde özel indirimlerden yararlanmanın tam zamanı

Marka Festivali'ne özel Jimmy Key ve Nandy Home'da moda ve ev yaşam ürünlerinde indirimler sizleri bekliyor. İster moda tutkunu olun ister evinizi, mutfağınızı yenilemek isteyen biri olun her ihtiyaca ve beğeniye yönelik geniş ürün yelpazesi içinden seçeceğiniz ürünlere uygun fiyatlarla sahip olun.

Haber 22-06-2023 14:53

Evinizin havasını değiştirecek Chakra ürünlerinde %50 indirim

Yaşam alanınızı daha da keyifli hale getirecek ürünler arıyorsanız Chakra indirim kampanyası tam size göre! Chakra'nın onlarca ürününde %50 indirim kampanyası başladı. Hem tarzınıza hem de bütçenize uygun seçenekler sunan sevilen markanın ürünlerini keşfedin; siz de yaşam alanınıza şık, kaliteli ve konforlu bir dokunuş katın.

Haber 11-06-2023 10:00

Her evin ihtiyacı olan ürünlerde indirim! Yaşam alanınıza yeni bir soluk getirecek

Her evde mutlaka bulunması gereken ev yaşam ürünlerini keşfetmeye ne dersiniz? İster evinizdeki eksikleri gidermek ister sıkıldığınız eşyalarınızı yenilemek için olsun, hazır Anneler Günü'ne özel indirimleri yakalamışken kaliteli markaların çok sevilen ürünlerini keşfederek yaşam alanınıza yeni bir soluk getirebilirsiniz. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 03-05-2023 00:53

Ev Yaşam

Ev Yaşam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ev Yaşam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Baharın gelişi fırsatları da beraberinde getirdi: Stanley termos, Camper ayakkabı ve daha birçok üründe indirim

Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan kozmetiğe onlarca kategorideki binlerce ürüne cep yakmayan, indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde Amazon'un Bahar Fırsatları'nı kaçırmamalısınız. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber 27-03-2023 11:56