Profesyonel Haberleri

Bikini ağdacısı kadınları uyardı! Sakın bunu yapmadan ağdaya gitmeyin

Yaz ayları yaklaşırken birçok kadın uzun süre pürüzsüz kalabilmek için ağdacıya gidiyor. Ağda tıraş bıçaklarına göre çok daha pürüzsüz bir sonuç sağlasa da acısı katlanılmaz olabiliyor. TikTok'ta profesyonel bikini ağdacısı bir kadın ağdaya gitmeden önce yapmanız gerekenleri açıkladı.

Kadin 10-05-2023 10:00

Bayram temizliğinde koltuklarınızı tertemiz yapacak! Koltukların yeni gibi olması için...

Bayram temizliklerinde kullanılan temizlik tüyoları etkili ve pratik çözümler sağlayabiliyor. Tüm zamanımızı geçirdiğimiz koltuklarda görmediğimiz birçok kir bulunuyor. Bayram temizliğinde koltuk temizliğini nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız sadece profesyonellerin bildiği koltuk silme tüyosunu deneyebilirsiniz.

Kadin 19-04-2023 13:22

Profesyonel ağdacı genital ağdası yapmadan müşterilerinin regl olduğunu anladığını açıkladı

Ağda kadınlar için oldukça can acıtıcı ve sıkıcı olabiliyor. Birçok kadın ağdacıya gitmeden önce çekince yaşıyor. Özellikle regl dönemlerinde bu problemlerde artış görülüyor. TikTok'ta paylaşım yapan profesyonel bir ağdacı müşterilerine genital ağdası yapmadan onların regl olduğunu anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 02-04-2023 14:26

Profesyonel ağdacı ağda sırasında yaşanan kanamaların nedenini açıkladı

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çeşitli yöntemlere başvuruluyor. Ağda acısına ve kızarıklığına rağmen en sık kullanılan yöntem olarak biliniyor. Kadınlar ağda sırasında yaşanan kanamalardan şikayet ediyor. TikTok'ta profesyonel bir ağdacı bu kanamaların iyi olduğunu paylaştı.

Kadin 24-02-2023 13:24

Profesyonel

Profesyonel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Profesyonel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Profesyonel piercingci açıkladı! En tehlikeli piercing bölgeleri

Piercing vücudun çeşitli bölgelerine yaptırılabiliyor. Eskiden piercinglere karşı olan sert bakış açısı giderek azalıyor. Özellikle kıkırdaklara sık sık yaptırılan piercingler sağlık açısından risk yaratabiliyor. Profesyonel piercingci en tehlikeli piercing bölgelerini paylaşarak yaptırmadan tekrar düşünmeniz gerektiğini belirtti.

Kadin 21-02-2023 15:55

Ağdacılar tek tek açıkladı: Gerilmemize gerek yok! Ağda sırasında düşündükleri...

Ağda istenmeyen tüylerden kurtulmamızı sağlayan acılı ama jilete göre çok daha pratik çözüm olarak görülüyor. Ağdayla alınan tüylerin çok daha geç çıkması özellikle tatilde ve özel günlerde hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak birçok kadın ağda aşamasında gerginlik yaşayabiliyor. Ağdacıların ağda yaparken ne düşündüklerini merak eden kadınlar bu konuda tedirgin olabiliyor. Profesyonel bir ağdacı TikTok hesabında tüm bu sorunları ortadan kaldıracak çözümü paylaştı.

Kadin 29-11-2022 14:47

Hayatınızı kolaylaştıracak! Profesyonel mutfaklarda kullanılan 10 püf nokta

Mutfakta yemek yapmak birçok kişi için terapi gibi dinlendirici ve zevkli. Yapılan leziz yemekleri başkalarına sunmak ve övgülerini almak da oldukça mutluluk verici olabiliyor. Mutfakta yemek yaparken karşılaşılan ufak sorunlar olabiliyor. Sadece profesyonel şeflerin bildiği hayatı kolaylaştıran 10 püf nokta bulunuyor.

Yemek 28-10-2022 11:39

Kaşlarınızı aldırmak için kuaföre gitmenize gerek yok! Evde profesyonel kaş şekillendirme

Kaş yüzümüz için oldukça önem taşıyan bölümler arasında bulunuyor. Tüm ifademizi etkileyen kaşları alırken yanlış yapılan hamleler uzun süre boyunca kötü görünümlere sebep olabiliyor. Dışarıda yüksek fiyatlar verilerek aldırılan kaşlar istediğiniz görünümde olmuyorsa evde profesyonel kaş alımı yöntemini deneyebilirsiniz.

Kadin 20-10-2022 07:49