Ptt Memur Alimi Basvuru Haberleri

Emekli maaş farkı ödeme tarihleri belli oldu! Kimine 1 kimine 3 ödeme: SGK'dan açıklama geldi

Son dakika haberi... Emekli Sandığı emekli maaş farkı ne zaman yatacak? Sosyal Güvenlik Kurumu SGK tarihi duyurdu! Emekli Sandığı'ndan aylık alanların Ocak ayı 2024 zam farkı ile harp ve vazife malullerinin 2023 ek ödemeleri 26 Ocak’ta ödenmeye başlanıyor. Yaklaşık 2,5 milyon memur emeklisi için yapılacak fark tutarı 19,3 milyar lira olarak hesaplandı. Ödemeler ise bankalar ve PTT üzerinden yapılacak.

Finans 2024-01-25 13:47:34

EGM POLİS ALIMI BAŞVURULARI 2023: Polis alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? Bakan Yerlikaya'dan son dakika açıklaması!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne (EGM) 10 bin yeni polis alımı yapacaklarını duyurdu. Memur olmak isteyen vatandaşların merakla beklediği polis alımı başvurularına ilişkin detayların kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, hangi tarihte?

Finans 2023-12-06 07:55:37

VAKIFBANK MEMUR ALIMI BAŞVURU EKRANI 2023: VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? KPSS'siz 1985 kişi alınacak!

VakıfBank memur alımı başvurusu şartları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bankaya KPSS şartsız; BT müfettiş yardımcısı, BT kontrolör yardımcısı, Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve memur gibi pozisyonlar için toplamda 1985 personel alımı yapılacak. Peki, VakıfBank memur alımı başvuru şartları neler, son gün ne zaman? İşte Vakıfbank memur alımı başvuru ekranı...

Finans 2023-10-20 14:48:55

PTT İŞE ALIM 2023: KPSS'siz PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları nelerdir?

PTT personel alımı başvuru tarihleri internette araştırılıyor. T.C. Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü bünyesinde işe alınacaklarda aranılacak güncel şartlar ve KPSS koşulu olup olmadığı merak konusu oldu. Peki, PTT memur alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? PTT personel alımı başvuru ekranı erişime açıldı mı?

Finans 2023-05-09 10:14:07

PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? 2022 PTT 55 bin personel alımı şartları neler?

Geçtiğimiz günlerde, PTT bünyesinde 2022'de 55 bin kişinin istihdam edileceği açıklanmıştı. Bunun üzerine, kamuda memur olarak görev yapmak isteyen binlerce aday PTT 55 bin personel alımı şartlarını araştırmaya koyuldu. PTT yazılı sınavı konu başlıkları PTT Genel Müdürlüğünün sınav kılavuzunda yer aldı. PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

Haber 21-02-22 12:40

Sırra kadem bastı! PTT memurundan dudak uçuklatan vurgun

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesindeki PTT Şubesi'nde görevli bir memur, müşterilerin imzalarını taklit ederek kredi çekmek ve gelen havale paralarını zimmetine geçirme yöntemi ile yaklaşık 3 milyon TL ile ortadan kayboldu. 60’a yakın kişiyi aynı yöntemle dolandıran memur hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Haber 15-09-20 14:55

PTT çalışanlarına bayram öncesi 2 bin TL ödeme yapıldı

Memur Sen’e bağlı sendikalardan Birlik Haber Sen, Kayseri’de pandemi sürecinde çalışan 650 personele 2 bin TL ikramiyelerini Ramazan Bayramı öncesinde dağıttı.

Yurthaber 22-05-20 12:40

Memur-Sen’den sağlık ve PTT çalışanlarına koruyucu maske desteği

Memur-Sen Kayseri Şubesi, sağlık ve PTT çalışanlarına bin 200 adet koruyucu maske dağıttı.Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, yaptığı açıklamada, "Kamu çalışanlarımızın fedakarca çalışmalarına şahit oluyoruz.

Yurthaber 16-04-20 13:21

Nevşehir’de Kamu-Sen üyeleri bordrolarını yaktı

Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilciliği verilen maaş zamlarını protesto etmek için PTT Başmüdürlüğü önünde Ocak ayı bordrolarını yaktı.Türkiye Kamu-Sen Nevşehir İl Temsilcisi ve Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Tayfur Urgenç, Türk Büro Sen İl Temsilcisi Mehmet Burunkaya, Türk Haber Sen İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Türk Yerel Hizmet Sen İl Temsilcisi Metin Taşçı, Türk İmar Sen İl Temsilcisi Recep Kılıç, Türk tarım Orman Sen İl Temsilcisi Ahmet Cengiz Yaşar, Türk Emekli Sen İl Temsilcisi Yavuz Soysaldı, TÜRKAV İl Başkanı Agah Bahadır Ceylan, Türk Büro Sen Aksaray Şube Başkan Yardımcısı Ömer Koç, Şubelerimizin Başkan Yardımcıları ve üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirilen eylemde Ocak ayı zamlı bordrolarımızı yakarak yapılan memur zammıma tepkimizi gösterdik.

Yurthaber 15-01-20 17:09

Kolilerini incelemek isteyen görevliyi oyuncak silahla tehdit etti

SAMSUN'da kargoyla göndermek istediği kolileri güvenlik gerekçesiyle incelemek isteyen PTT şubesindeki memur Y.Ö.'yü (39), oyuncak tabancayla tehdit ettiği öne sürülen M.Ş.

Haber 17-12-19 13:07

Birlik Haber Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş: “PTT personelleri çözüm beklemekten bıktı”

PTT çalışanlarının mesai ve iş yoğunluğu sorunları ile ilgili basın açıklaması yapan Birlik Haber Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş, “PTT personelleri çözüm beklemekten bıktı” dedi.PTT dağıtım merkezi önünde yapılan basın açıklamasına Birlik Haber Sen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Taş, Memur Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan ve sendika üyeleri katıldı.Yetersizlikten dolayı personelin moral ve motivasyonunun düşük olduğunu söyleyen Mehmet Taş, “1840 yılında posta teşkilatı olarak kurulan kurumumuz, 179 yıllık tecrübesi ile vatandaşlarımıza hizmet götüren bir kamu kuruluşudur.

Yurthaber 11-12-19 10:32

Memur-Sen’den 15 Temmuz açıklaması

Afyonkarahisar’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde STK Platformu ile Memur-Sen İl Başkanlığı tarafından PTT önünde açıklama yapıldı.Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Memur-Sen İl Başkanı Mustafa Arslan ve çok sayıda sendika üyesi ile vatandaşın katıldığı basın açıklamasında, 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olanların fotoğrafları sendika üyelerine dağıtıldı.

Yurthaber 15-07-19 14:35

Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen üyelerinin kadro beklentisi

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen üyeleri "Hakkımız olanı istiyor, kadro mücadelemize destek bekliyoruz" diye haykırdılar.Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Bilecik Başmüdürlüğü önünde toplanan grup adına açıklama yapan Toç Bir-Sen Bilecik İl Başkanı Nur İşler, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sözleşmeli personelin sözleşme sürelerinin 4+2’den 3+1’e düşürülmesine tepki gösterdi.

Yurthaber 05-07-19 16:20

Toç Bir-Sen üyeleri TBMM’ye mektup gönderdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde sözleşmeli olarak görev yapan öğretmen, sağlık çalışanı ve din görevlilerinden bir kısmına yönelik sözleşme sürelerinin 4+2’den 3+1’e düşürülmesine yönelik yasa değişikliğine karşı Memur-Sen’e bağlı Toç Bir-Sen ve Bayındır Memur-Sen sözleşmeli personeller ile birlikte TBMM’ye mektup gönderdi.Kayseri Gar’ında bulunan PTT Şubesi’nde toplanan sendika üyeleri adına konuşma yapan Toç Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Murat Kuzkale; “Hakkımız olanı istiyor, kadro mücadelemize destek bekliyoruz” dedi.

Yurthaber 05-07-19 15:55

Memur-Sen’den PTT ile işbirliği

Memur-Sen Manisa İl Temsilcisi Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgatoğlu, "Memur-Sen Konfederasyonu ile PTT arasında yapılan işbirliği sonucunda üyelerimizin yaptığı harcamalarda indirim sağlayacak ’Motif Kart’ uygulaması hayata geçirildi ve kartların üyelere dağıtımı başlıyor" dedi.Memur-Sen ile PTT arasında gerçekleştirilen işbirliği kapsamında geliştirilen Motif Kart uygulamasıyla sendika üyeleri indirimli alışveriş imkanı kazanacak.

Yurthaber 30-01-19 12:10

PTT çalışanları enflasyon farkı istedi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber Sen) Niğde Şubesi tarafından memur maaşlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesine yönelik açıklama yapıldı.Türkiye’deki diğer Birlik HaberSen şubeleri ile birlikte eş zamanlı olarak Niğde’de bir basın açıklaması gerçekleştirildi.Açıklamayı Birlik HaberSen Şube Başkanı Naci Şenol okudu.

Yurthaber 21-11-18 14:05

PTT taşeron işçilerinden eylem

BİRLİK Haber-Sen üyesi PTT taşeron çalışanı bir grup, Zeytinburnu'da bulunan PTT dağıtım merkezi önünde eylem yaptı.    Zeytinburnu'nda bulunan PTT Fatih ve Bayrampaşa Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü önüne gelen 50 kişilik grup, ellerinde dövizlerle sloganlar attı, temel ücretlendirmelere zam, mesai saatlerinin düşürülmesi, memur olma hakkı gibi şikayetlerini dile getirdiler.

Haber 21-11-18 12:40

PTT TAŞERON İŞÇİLERİNDEN EYLEM

Birlik Haber-Sen üyesi PTT taşeron çalışanı bir grup, Zeytinburnu'da bulunan PTT dağıtım merkezi önünde eylem yaptı.  Zeytinburnu'nda bulunan PTT Fatih ve Bayrampaşa Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü önüne gelen 50 kişilik grup, ellerinde dövizlerle sloganlar attı, temel ücretlendirmelere zam, mesai saatlerinin düşürülmesi, memur olma hakkı gibi şikayetlerini dile getirdiler.

Haber 21-11-18 12:30

PTT taşeron işçilerinden eylem

BİRLİK Haber-Sen üyesi PTT taşeron çalışanı bir grup, Zeytinburnu'da bulunan PTT dağıtım merkezi önünde eylem yaptı.  Zeytinburnu'nda bulunan PTT Fatih ve Bayrampaşa Posta Dağıtım Merkez Müdürlüğü önüne gelen 50 kişilik grup, ellerinde dövizlerle sloganlar attı, temel ücretlendirmelere zam, mesai saatlerinin düşürülmesi, memur olma hakkı gibi şikayetlerini dile getirdiler.

Haber 21-11-18 12:26

PTT çalışanları enflasyon farkı istedi

Birlik Haberleşme ve İletişim Çalışanları Sendikası (Birlik Haber-Sen) Yalova Şubesi tarafından memur maaşlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesine yönelik açıklama yapıldı.Türkiye’deki diğer Birlik Haber-Sen şubeleri ile birlikte eş zamanlı olarak Yalova’da da bir basın açıklaması gerçekleştirildi.

Yurthaber 21-11-18 11:35

PTT Başmüdürlüğü’nden eğitime destek

Bilecik PTT Başmüdürlüğü tarafından ildeki ilköğretim öğrencilerine çeşitli hediye eğitim setleri verildi.Bilecik Merkez Aşağıköy İlkokulu’nda gerçekleşen törene, Bilecik, Memur-Sen Bilecik İl Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik PTT İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik, İdari ve Mali Birimler Müdürü Sedat Çakmak ve PTT Merkez Müdürü Cemal Gayret katıldı.Yapılan hediye takdiminin ardından açıklama yapan Bilecik PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, “Öncelikle 2018-2019 eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Yurthaber 21-09-18 13:36

GAZİSEM PTT sınav sonuçları: PTT 2018 personel alımı sınav sonuçları sorgulama ekranı açıldı!

PTT tarafından personel ihtiyacına binaen yapılan PTT memur personel alımı sınav sonuçları açıklandı. 12 Ağustos'ta yapılan PTT memur personel alımı sınav sonuçları merakla bekleniyordu. GAZİSEM (Gazi Üniversitesi) tarafından yapılan PTT memur personel alımı sonuçları sorgulama ekranı PTT'nin basvuru ptt gov tr sitesi üzerinde erişime açıldı. PTT memur personel alımı sınav sonuçları sorgulama ekranı haberimizde.

Haber 20-09-18 10:18

Binlerce memur alınacak! Bakan müjdeyi verdi: PTT'ye 5 bin kişilik yeni personel kadrosu açıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bu sene, hemen önümüzdeki ay 5 bin kişinin daha PTT ailesine katılması, ülkemize hizmet etmesi adına istihdam sürecini başlatacağız ve 5 bin kişiye istihdam sağlamış olacağız." dedi.

Finans 28-04-18 16:20

Milletvekili Deligöz KİT Komisyonunda PTT’yi savundu

AK Parti Erzurum Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Orhan Deligöz, Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü’nün 2015-2016 yılları hesap ve işlemlerinin üst komisyon denetim toplantısında muhalefetin sorularına cevap verdi.Babasının PTT’de çalıştığını ve bu kurumun ekmeği ile büyüdüğünü belirten Deligöz, kendisinin de 1989 ve 1993 tarihleri arasında Erzurum PTT’de memur olarak görev yaptığını dile getirdi.Muhalefetin Sayıştay raporları ile ilgili sorularına net cevaplar veren Deligöz, PTT’nin posta çeki hesap müşterileri için sunulan bir bankacılık hizmeti olan PTT Kart ile ilgili de PTT’ye eleştiri de bulundu.

Haber 20-04-18 10:55

Yer: İstanbul! Soyguna geldi, hayatının şokunu yaşadı

Ataşehir’de yüzünde hasta maskesi ve silahla geldiği PTT şubesini soymaya kalkışan şüpheli Ali Rıza T. (43), içeride bulunan memur R.I.’nın direnmesi üzerine soygun yapamadan kaçtı. Olay anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenirken Ali Rıza T. kısa süre içinde polis tarafından yakalandı.

Haber 22-03-18 15:07

PTT şubesinde memur direndi, silahlı soyguncu bir şey alamadan kaçtı

ATAŞEHİR'de yüzünde hasta maskesi ve silahla geldiği PTT şubesini soymaya kalkan şüpheli Ali Rıza T.(43), içeride bulunan memur R.I'nın direnmesi üzerine bir şey alamadan kaçtı.

Haber 22-03-18 14:39

PTT ŞUBESİNDE MEMUR DİRENDİ, SİLAHLI SOYGUNCU BİR ŞEY ALAMADAN KAÇTI 

  *Soyggun girişimi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi Haber: Ali AKSOYER-İSTANBUL DHA Ataşehir'de yüzünde hasta maskesi ve silahla geldiği PTT şubesini soymaya kalkan şüpheli Ali Rıza T.(43), içeride bulunan memur R.I'nın direnmesi üzerine bir şey alamadan kaçtı.

Haber 22-03-18 13:44

PTT şubesinde memur direndi, silahlı soyguncu bir şey alamadan kaçtı

ATAŞEHİR'de yüzünde hasta maskesi ve silahla geldiği PTT şubesini soymaya kalkan şüpheli Ali Rıza T.(43), içeride bulunan memur R.I'nın direnmesi üzerine bir şey alamadan kaçtı.

Haber 22-03-18 13:38

Memurlar avantajı Motif Kart ile yakalayacak

- PTT ile Memur-Sen memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak para ve puan verecek "Motif Kart"ı hayata geçirdi - Farklı sektör ve hizmetlerdeki 4 bine yakın iş yerini kapsayan "Motif Kart" şubat itibarıyla kullanılmaya başlanacak - Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul: - "Motif Kart gerek kullanıcı potansiyeli gerekse de kapsadığı iş yeri sayısı bakımından dünyanın en değerli avantaj sağlayan kartlarından biri olacak"

Haber 11-01-18 11:21

Akşar Ptt, Memur Olmadığı İçin Haftada İki Gün Açık Kalıyor

Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Akşar Mahallesindeki PTT şubesinin iki gün değil her gün açık olması...

Yurthaber 28-12-17 11:56

PTT görevlisi memur kadına saldırmak istedi! O anlar böyle görüntülendi

İşlem için bekleyen kişi bankonun üzerinden hamle yaparak kadın memura saldırmak istedi. Vatandaşlar tarafından saldırgan şubeden dışarı çıkarıldı

Haber 27-12-17 12:15

Ptt Çalışanları Evrensel Posta Gelirlerinden Pay İstiyor

Erzincan Memur-Sen’e bağlı Birlik Haber-Sen Erzincan İl Temsilcisi Mustafa Sevilir, Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT)’nin...

Yurthaber 22-10-17 14:17

100 bin memur alınacak

Kamu kurumları düğmeye bastı. 4 bakanlık 67 bin 750, DPB 30 bin 423, PTT ise 2 bin 500 kişiyi işe alacağını duyurdu.

Finans 05-06-17 15:01

PTT çalışanı 1 milyon lira çalıp firar etti! Pavyonda yakalandı

Çalıştığı PTT'den 1 milyon lira, bankalardan sahte evraklarla 873 bin lira çekerek firar etti, İstanbul'da bir eğlence mekanında yakalandı. Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir PTT şubesinde çalışmakta olan Saadettin G. isimli memur, şubenin ATM'si, kasası ve veznesinden toplam 1 milyon lira para çekerken, babası dahil olmak üzere işlem yapan vatandaşların kimlik bilgileriyle sahte evrak düzenleyerek de bankalardan 873 bin lira para çekti ve firar etti.

Haber 05-06-17 08:36

Birlik Haber-sen Temsilcisine Yapılan Saldırı Kınandı

Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Kerem Yıldırım, Birlik-Haber-Sen İl Temsilcisi Muhammed Şahiner’in, bir PTT çalışanı tarafından...

Yurthaber 04-05-16 16:38

Ptt'yi Soymaya Kalktı, Memur Sert Çıkınca Kaçtı

Büşra KAYA/GEBZE (Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde PTT Şubesi'ni kurusıkı tabanca ile soymaya kalkan Mehmet Akça, görevlinin bağırarak

Yurthaber 04-09-15 17:37

PTT'yi soymaya kalktı, memur sert çıkınca kaçtı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde PTT Şubesi'ni kurusıkı tabanca ile soymaya kalkan Mehmet Akça, görevlinin bağırarak üzerine yürümesi üzerine kaçtı.

Haber 04-09-15 15:07

Ptt'yi Soymaya Kalktı, Memur Sert Çıkınca Kaçtı

Büşra KAYA/GEBZE Olay, Ulus Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi üzerinde bulunan PTT şubesinde dün akşam saatlerinde meydana geldi. 27 yaşındaki Mehmet

Yurthaber 04-09-15 15:07

Görevli Memur Oyaladı Polis Yakaladı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bir kişi PTT şubesine sahte para vermek isterken polis tarafından yakalandı.Edinilen bilgilere...

Yurthaber 11-03-15 11:28

Afyonkarahisar’da Memurlardan Maaş Zammı Protestosu

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliği üyeleri, memur maaşlarına yapılan zammı protesto ederek bordro yaktı.Merkez PTT...

Yurthaber 15-01-15 15:35

Tarihi Eşyaları PTT Şubesinde Sergiliyor

GİRESUN (AA) - GÜLTEKİN YETGİN - KAMİL YILMAZ - Giresun'da PTT'de memur olarak görev yapan İsmail Türkmendağ, Kurtuluş Savaşı'nda kullanılan çarık,

Yurthaber 21-08-14 11:15

"Memur-Sen Sendikal Mücadelede Kara Bir Leke!"

Eğitim-Sen Elazığ şubesi Elazığ PTT meydanında bir basın açıklamasında bulundu.

Yurthaber 16-07-14 09:58

Birlik Haber-Sen'den Fakirullahoğlu'na Ziyaret

Memur-Sen'e bağlı Birlik Haber-Sen Genel Başkanı Gürbüz İnaltekin,  PTT Erzurum Bölge Müdürü Faruk Fakirullahoğlu'nu ziyaret etti. 

Yurthaber 09-04-14 17:11

Televizyon Antenini Düzeltmek Isterken Çatıdan Düştü

 Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesinde bulunan PTT Şubesinde görevli memur, televizyon antenini düzeltmek için çıktığı çatıdan düşerek yaşamını yitirdi.

Yurthaber 25-11-13 16:41

Haber-Sen Adana Şube Sekreteri Kösele:

Haber-Sen Adana Şube Sekreteri Yusuf Kösele, PTT yönetimi tarafından kurum içi unvanda, yükselme koşulları oluşturulmadan dışarıdan memur alınmasının, yıllardır unvan

Yurthaber 07-11-13 11:20

Ptt Personel Alacak

Türkiye Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) Eskişehir Başmüdürü Cemal Saraç, PTT'ye 17 dağıtıcı 7 memur alınacağını...

Yurthaber 23-10-13 18:37

Ptt Çalışanları İş Bırakmaya Hazırlanıyor

İşten çıkarılan veya emekli olanların yerine yeni memur alınmadığını iddia eden PTT çalışanları, artan iş...

Yurthaber 23-09-13 15:29

İnebolu Ptt'de Boş Kadrolara Yeni Memur

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi PTT’de özelleştirme ile birlikte 6 görevli birden emekliye ayrıldı.2 Eylül itibariyle PTT,...

Yurthaber 07-09-13 12:14

Hisarcık Ptt’de Personel Yetersizliği

Tek memur ve tek dağıtıcının görev yaptığı Kütahya’nın Hisarcık ilçesi PTT Merkez Müdürlüğü'nde işlerin yoğun...

Yurthaber 12-07-13 12:17