Refah Sinir Kapisi Nerede Haberleri

Refah Sınır Kapısı nedir, nerede? Refah Sınır Kapısı açıldı mı?

Refah Sınır Kapısı nedir, nerede gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Tüm dünyanın beklediği haber sonunda geldi. Gazze'ye insani yardım için gereken adım atıldı. İsrail'deki ABD Büyükelçiliği, Refah Sınır Kapısı'nın açıldığını duyurdu. Peki, Refah Sınır Kapısı nerede? İşte tüm detaylar...

Haber 2023-10-21 10:36:53

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Konya'da konuştu:

"(Kılıçdaroğlu'nun ABD ziyareti ) 8 saat ortadan kayboldu. 8 saat gazeteciler, korumalar, tüm yetkililer atlatılmış. Onlardan ayrı, kamuoyundan gizli ne yapıldı? Ne için, kimlerle, hangi maksada yönelik, nerede, kiminle, ne görüştünüz? Milletimiz, kamuoyu bu soruların yanıtını bekliyor" - "Masanın başındaki 6 benzemez bir de masanın altında gizlenmiş gizli ortak HDP. Bu 7 tane parti bunların yaptığı 37 toplantıdan şu ülkenin, şu milletin hayrına bir tane somut proje çıktı mı?"

Yurthaber 2022-10-16 21:36:33

Cinsel organların kaşınmasının dört korkunç nedeni

Kadınlarda da erkeklerde de cinsel organlar hassas bölgelerdir. Hijyene çok dikkat edilmeli. Kaşıntı sadece cinsel organlar da değil, nerede ve nasıl olursa olsun sinir bozucudur. Ancak özel bölgelerin kaşınıyor olması rahatsız edicidir. Ara sıra kaşıntı tamamen normal olsa da eliniz sürekli o bölgelere gidiyorsa bir şeyler ters gidiyor olabilir.

Haber 2022-06-03 16:05:24

Kuveyt nerede, nasıl bir ülke? Nüfusu kaç; parası, dini, dili, başkenti nedir?

Orta Doğu’nun giderek zenginleşen ülkelerinden Kuveyt, yaklaşık 2,9 milyon insanın yaşadığı bir devlettir. Köklü bir tarihe sahip olan Kuveyt, barındırdığı petrol yatakları sayesinde Orta Doğu’nun refah seviyesi artan devletlerindendir. Bu yazıda Kuveyt nerede, Kuveyt vizesi, Kuveyt iş imkanları gibi çeşitli başlıklar altında Kuveyt hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Trend 2020-12-16 11:21:49

Geçen yıl 129 bin 787 terör operasyonu yaptık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: (1) - "2018'de tüm terör örgütlerine dönük toplam 129 bin 787 terör operasyonu, 147 bin 552 uyuşturucu operasyonu yaptık. Çok kaba bir hesapla Türkiye'de 2018'de ele geçirilen uyuşturucunun maddi değeri 3.5 milyar Türk lirasıdır. Geçen yıl sonu itibarıyla yakaladığımız düzensiz göçmen sayısı 268 bin kişidir. Bu rakamlar dünyanın gelişmiş ülkelerinin, parası bol ama vicdanı kıt ülkelerinin duymaktan bile korkacağı rakamlardır" - "Başka milletlere, onların inançları ne söyledi bilemem ama biz insanlığa zulmedenlerden olmadık. Biz ne para ne petrol ne de zenginlik ve refah için mazlum milletlerin ahını almadık. Bugün dünyada terör var, biz yapmadık" - "Artık kimseden hiçbir şey istemiyoruz, icazet almıyoruz. Tehlikeyi nerede görürsek, Afrin'de görürsek Afrin'e, Cerablus'ta görürsek Cerablus'a, Azez'de görürsek Azez'e korkmadan, çekinmeden müdahale ediyoruz"

Haber 22-02-19 12:43

Sincan'da toplu açılış töreni

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Evlatlarımızın huzur, güven ve refah içinde yaşayacakları bir ülke için gece gündüz demeden çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu mücadelede yerli ve milli kim varsa, herkesle birlikte yürümeye hazırız" - "(Ankara) Havalimanımız yoktu doğru dürüst. Şu anki havalimanını bizler yaptık. Sırtüstü yatarak uçağa bakıyorduk ama şimdi böyle bir şey yok. Uçağa binmek nerede, otobüsle gidiyorduk. Şimdi rahatlıkla uçağa da biniyor muyuz? Bu nedir? Bu refah seviyesini gösteriyor"

Haber 11-02-19 18:08

DHA YURT BÜLTENİ 10

ÇOBANBEY SINIR KAPISI, GEÇİŞLERE KAPATILDI KİLİS'in Elbeyli ilçesinde bulunan Çobanbey Sınır Kapısı, teknik sebeplerden dolayı geçişlere kapatıldı.  GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nün Kilis’in Elbeyli ilçesinde bulunan  Çobanbey Sınır Kapısı'nın teknik sebeplerden dolayı ticari geçişlere kapatıldığını duyurmasından sonra, TIR ve kamyon sürücülerinin sınır hattında bekleyişi sürüyor.

Haber 05-11-18 16:08

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın açılışı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (2) - "Yabancı karşıtı ve İslam düşmanı akımlar maalesef giderek, sosyal ve politik hayatı daha çok zehirliyor. Kısa vadeli çıkarlar uğruna kimi Avrupalı siyasetçiler de adeta yangına körükle gidiyor. 6 milyonu aşkın vatandaşı Avrupa devletlerinde yaşayan bir ülke olarak bu kötü gidişattan son derece rahatsızız" - "Avrupa'daki toy siyasetçiler, insanların sinir uçlarına dokunan manevralar yapmadan önce kendi tarihlerine bir baksınlar ve oradan da bir ders alsınlar" - "Türkiye olarak Avusturya hükümetinin yanlışta ısrar etmek yerine bir an önce aklıselime dönmesinde fayda görüyoruz" - "Talebe bağlı olarak bu kapasiteyi önce 22 milyar metreküpe, akabinde ilave yatırımlarla 31 milyar metreküpe çıkarmayı hedefliyoruz. Yunanistan sınırına ilk gaz teslimatını ise Haziran 2019'da gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. TANAP sadece arz güvenliği açısından değil, Hazar Bölgesi'nden Avrupa'ya kadar tüm rota üzerindeki ülkelerin refah ve istihdamına da katkı verecektir" - "TANAP ile Türkiye transit bir ülke olmaktan çıkıp, üreticiden nihai tüketiciye uzanan değer zincirinin her aşamasında rol oynayan kritik bir konuma geldi"

Haber 12-06-18 20:08

Rusya ile İngiltere arasındaki kriz Lahey'e taşınıyor

İngiliz askeri laboratuvarı, eski çifte ajan Skripal ve kızını zehirleyen sinir gazının nerede üretildiğini tespit edemedi.

Haber 04-04-18 00:12

AK Parti Sarıyer 6. Olağan İlçe Kongresi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Kaya: - "2023'te ülkemizi dünyanın en güçlü 10 ekonomisi arasına sokacağız. En büyük 10 ekonominin arasına gireceğiz ki inşallah ülkemizin refah seviyesini daha da arttıracağız, daha fazla yoksula, daha fazla mazluma el uzatacağız. Biz 2002 yılında iktidara geldiğimizde, 1,2 milyar liralık sosyal yardım bütçemiz vardı, bugün 36 milyar liraya çıktı bütçemiz ve bu sadece merkezi hükümetimizin sosyal yardımlara ayrılan bütçesi. Yerel yönetimlerle beraber 50 milyar lirayı bulan bir sosyal yardım bütçemiz var" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: - "Türkiye'de siyasi alanda AK Parti'nin durduğu yer var. 70-80 siyasi parti var, sağdan sola, kuzeyden güneye yelpaze şeklinde, peki AK Parti nerede duruyor? AK Parti merkezde duran bir partidir, niye merkezde? Millet orada, dolayısıyla AK Parti'nin durduğu yer milletin olduğu yerdir ve hedef kitlemiz de 81 milyonun tamamıdır"

Haber 01-04-18 21:49

Refah devleti ekonomik büyümeyi artırır mı, baltalar mı?

Refah devletlerinin sorunları nerede? Bu politikanın geleceğinde nasıl modeller yatıyor? Tim Harford refah devletini, sıradaki endüstriyel devrimi ve vatandaşlık gelirini analiz ediyor.

Finans 14-11-17 06:29

Refah devleti ekonomik büyümeyi artırır mı, baltalar mı?

Refah devletlerinin sorunları nerede? Bu politikanın geleceğinde nasıl modeller yatıyor? Tim Harford refah devletini, sıradaki endüstriyel devrimi ve vatandaşlık gelirini analiz ediyor.

Haber 14-11-17 06:29

Bakan Tüfenkci: Avrupa’Nın En Büyük 6’Ncı Ekonomisi Haline Geldik,(2)

BAKAN TÜFENKCİ: DEREKÖY SINIR KAPISI, TIR GEÇİŞİNE AÇILACAK Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bulgaristan’a açılan Kırklareli Dereköy Gümrük Kapısı’nın önümüzdeki

Yurthaber 03-08-17 17:29

Bakan Tüfenkci: Avrupa’Nın En Büyük 6’Ncı Ekonomisi Haline Geldik,(2)

BAKAN TÜFENKCİ: DEREKÖY SINIR KAPISI, TIR GEÇİŞİNE AÇILACAK Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bulgaristan’a açılan Kırklareli Dereköy Gümrük Kapısı’nın önümüzdeki

Yurthaber 03-08-17 17:02

Suriye'den Açılan Ateşle 1 Er Şehit Düştü (2)

CİLVEGÖZÜ SINIR KAPISI KAPATILDI Piyade er Gökhan Çakır'ın Suriye tarafından açılan ateşle şehit olması ardından başlatılan soruşturma kapsamında Cilvegözü Sınır Kapısı,

Yurthaber 10-09-15 13:02

Şırnak Valisi: Türkiye'yi Suriye Gibi Yapmayı Planladılar(2)

"ŞIRNAK VE HAKKARİ'DE 5 SINIR KAPISI İÇİN PROTOKAL İMZALADIK" Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nda

Yurthaber 26-01-15 19:08

Şırnak Valisi: Türkiye'yi Suriye Gibi Yapmayı Planladılar(2)

"ŞIRNAK VE HAKKARİ'DE 5 SINIR KAPISI İÇİN PROTOKAL İMZALADIK" Şırnak Valisi Hasan İpek, Silopi İlçesi'nden Irak'a açılan Habur Sınır Kapısı'nda 26

Yurthaber 26-01-15 17:23