Renee Gracie kimdir?

Renee Gracie kimdir?

5 Ocak 1995 doğumlu olan Renee Gracie aslen Avustralyalı bir yarış pilotu ve yetişkin sinema oyuncusudur. İlk olarak 2013 yılında Porsche Carrera Cup Avustralya Şampiyonası’nda yarışarak bu alanda yarışan ilk kadın olarak tarihe geçti. Bir sonraki dönemde yüzde yüz olarak yarış bitirme rekorunu kırdı. 2015 yılında Paul Morris Motorsport için farklı bir seriye geçerek 14 yıl sonra ilk tam zamanlı kadın yarışmacı unvanı aldı. O yılı 634 puan ile bitiren Gracie, 18. sırada yer alarak en iyi yarış sonucunda 12. sıraya düştü. 2019 senesine kadar yarış pilotu kariyerine başarılı yarışlar ile devam eden Renee Gracie, bu yıldan itibaren yetişkin sinema oyuncusu sektörüne giriş yaparak pilotluk mesleğine son verdi. Bunu “yarış arabaları artık benim tutkum değil” sözüyle göstermiş oldu.

Renee Gracie Haberleri

Renee Gracie, anne olmak istemediğini söyledi ve kararını verdi!

Motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktalayan ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlayan Renee Gracie, anne olmak istemediğini söyleyerek Histerektomi (Rahmin vücuttan tümden çıkarılması) olmayı planladığını söyledi.

Spor 23-06-2021 18:48

Renee Gracie çıplak görüntülerini satıp para kazanıyor! Şaşırtan itiraf

Araba yarışçısı iken ünlülerin hayranlarına cinsel içerikli video ve fotoğraflarını sattığı ve canlı cinsel aktiviteler yaptığı bir siteye üye olduktan sonra ayda 14,000 sterlin kazandığını söyleyen Avutralyalı 25 yaşındaki Reni'den dikkat çeken açıklama.

Magazin 19-06-2021 08:32

Avustralyalı yarış pilotu Renee Gracie sonunda patladı: Beni kullandılar

Avustralyalı yarış pilotu Renee Gracie 2015 yılında başladığı pilotluk kariyerine, yeterli kazanç elde edemediği için geçtiğimiz yıl son vermiş ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye üye olarak çok daha yüksek kazançlar elde etmeye başlamıştı. Güzel sporcu, eski sektörüne sonunda patladı.

Spor 20-10-2020 18:53

Renee Gracie, çıplak fotoğraflarıyla servet kazandı!

Mesleğini bırakıp cinsel içerikli siteye çıplak fotoğraf ve videolarını satarak servet kazanan yarış pilotu Renee Gracie'nin, aldığı ultra lüks aracın fiyatı dudak uçuklattı.

Spor 11-09-2020 19:14

Diğer Haber Etiketleri

Renee Gracie, fotoğraf ve videolarını çalarak satan hacker'lara küfretti

Motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktalayan ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başlayan Renee Gracie, fotoğraf ve videolarını çalarak satan hacker'lara küfretti.

Spor 23-06-2020 19:45

Renee Gracie,cinsel içerikli sitede video yayınlamaya başladı

25 yaşındaki pilot, motor sporlarından yeterli kazancı elde edememesini gerekçe göstererek sporculuk kariyerini noktaladı ve cinsel içerikli fotoğraf ve videoların satıldığı bir siteye içerik üretmeye başladı.

Spor 07-06-2020 16:37