Sabriye Şengül Haberleri Ve Son Dakika Sabriye Şengül Haberleri

Sabriye Şengül Haberleri Ve Son Dakika Sabriye Şengül Haberleri

Survivor yarışması ile tanınırlık kazanan kickboksçu ve boksör Sabriye Şengül 12 Kasım 1988’de Trabzon’da doğdu. Spor kariyerine hentbol oynayarak başlayan Şengül koçunun önerisi üzerine 2006 yılında boks ile ilgilenmeye başladı. Kickboks ve boksta üç adet Türkiye şampiyonluğu bulunan sporcu 2016'da düzenlenen WKU Dünya Şampiyonluğu maçında Vanessa De Waelle isimli Belçikalı rakibini yenerek dünya şampiyonluğunu elde etti. Viyana'da gerçekleşen Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing maçında Avusturyalı rakibini mağlup ederek ikinci kez uluslararası şampiyonluk kazandı. Survivor yarışmasına katılan Şengül, 2017 sezonunda Ünlüler Takımı ve 2019 sezonunda Beyaz Takım’da yarıştı. Fenomen yarışma ile hafızalara yerleşen milli sporcu Survivor sonrası stil değişikliğine gitmiştir. Sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır.

Sabriye Şengül Haberleri

Sabriye Şengül'ün son hali ağızları açık bıraktı! Survivor itirafı olay oldu! Adem Kılıçcı sorulunca...

Survivor'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Survivor'a iki defa katılan Sabriye Şengül sempatik halleri ve samimi tavırları ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Sabriye Şengül bir YouTube programına konuk oldu ve son haliyle herkesi şaşırttı. Şengül'ün Survivor itirafı ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-03-2024 15:30

Survivor Sabriye Şengül’den tepki çeken hareket! Ringde zor anlar yaşadı, ikinci raundda pes etti

Keri Taylor Melendez, Sabriye Şengül’ü ikinci rauntta pes ettirdi. Ringde zor anlar yaşayan Sabriye Şengül'ün mağlup olduktan sonra rakibini tebrik etmemesi sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Spor 18-11-2023 10:19

Survivor Sabriye Şengül'ün son halini görenler tanıyamıyor! Eski halinden eser yok

Survivor'un unutulmaz isimlerinden biri olan Sabriye Şengül, Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu elde etmişti. Geçirdiği estetik operasyonlar sonrası bambaşka biri olan ünlü sporcunun son halini görenler tanıyamıyor.

Magazin 06-09-2023 21:05

Survivor Sabriye Şengül'den Phuket kaçamağı! Bikinili pozlarına ve son haline yorum yağdı

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran milli sporcu Sabriye Şengül zaman zaman değişimiyle gündeme geliyor. Survivor Sabriye son olarak Phuket kaçamağı yaptı. Sporcu bikinili pozlarıyla ve son haliyle dikkat çekti.

Magazin 01-08-2023 07:37

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül Hakkındaki Haberler Mynet'te. Sabriye Şengül Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Survivor Sabriye Şengül imaj değiştirdi! Son hali gündemdeydi... Çok güzel olmuş

Survivor Sabriye Şengül değişimiyle sık sık adından söz ettiriyor. Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran Milli sporcu Sabriye Şengül son olarak da imaj değişikliğine gitti ve saç rengini değiştirdi. Survivor Sabriye son halini paylaşarak "Nasıl olmuş?" diye sordu.

Magazin 02-06-2023 10:08

19 Mayıs Survivor Anlat Bakalım oyununu hangi takım kazandı? Survivor'da Sabriye ve Cemal Can rüzgarı!

Survivor'da heyecan, takımların yavaş yavaş azalmasıyla devam ediyor. Birçok kişinin merakla beklediği 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde ise Suvivor Anlat Bakalım oyununun kazananı merak ediliyor. Survivor yeni sezon oldukça heyecanlı olarak devam ediyor. İşte eski yarışmacıların konuk olduğu 19 Mayıs Cuma tarihli bölümde Suvivor Anlat Bakalım ödül oyunu kazananı...

Magazin 20-05-2023 10:42

Survivor'ın unutulmaz ismi Sabriye Şengül'ü görenler şaşırıyor! O artık bambaşka biri!

Survivor ile adını geniş kitlelere duyurmayı başaran milli sporcu Sabriye Şengül, kendine has tavırları ve parkur performanslarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Şengül, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. 2017 ve 2019'da yarışan ünlü dövüşçü Sabriye Şengül, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Şengül'ün paylaşımlarına sosyal medyadan yorum yağdı.

Magazin 28-03-2023 20:26

Sabriye Şengül son haline bir bakan bir daha baktı! Bu kim?

Survivor programına katıldıktan sonra oldukça popüler olan milli sporcu Sabriye Şengül, yarışmadan sonra değişen pek çok yarışmacı gibi bambaşka biri oldu. Survivor Sabriye'nin son haline bir bakan bir daha baktı!

Magazin 24-01-2023 14:12

Survivor Sabriye Şengül ile ablasını arasındaki benzerlik şaşırttı! İkiz gibisiniz

Katıldığı Survivor programı ile adını duyuran sporcu Sabriye Şengül, son zamanlarda değişimi ve iddialı pozlarıyla magazin gündemine geliyor. Yeni görüntüsüyle sık sık gündem olan Şengül'ün, ablasıyla benzerliği şaşırttı.

Magazin 30-08-2022 09:11

Survivor Sabriye Şengül'ün son halini görenler tanıyamıyor! Estetik sonrası bambaşka biri oldu

2017 -2018 yıllarında Survivor'da yarışan Sabriye Şengül, Boks ve Kickboks'ta 3 Türkiye Şampiyonluğu da elde etmişti. Ünlü sporcu geçirdiği estetik operasyonlar sonrası bambaşka biri oldu. 33 yaşındaki Milli sporcu Sabriye Şengül'ün son halini görenler ünlü ismi tanımakta zorlanıyor.

Magazin 26-08-2022 10:24

Survivor Sabriye Şengül denizin içinden bikinili poz verdi! Yaktı gemileri

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran sporcu Sabriye Şengül, son zamanlarda birbirinden iddialı pozlarıyla sosyal medyada oldukça konuşuluyor.

Magazin 04-08-2022 10:56

Survivor Sabriye Şengül mini elbisesiyle poz verdi! Alev aldı buralar

Survivor programı ile adını geniş kitlelere duyuran Türk kickboksçu ve karma dövüş sanatçısı Sabriye Şengül, mankenlere taş çıkartacak türden pozlarına tam gaz devam ediyor.

Magazin 21-07-2022 23:32

Survivor Sabriye Şengül bikinili poz verdi! Bu nasıl fizik

Türk kickboksçu ve karma dövüş sanatçısı Sabriye Şengül, Survivor programıyla adını geniş kitlelere duyurdu. Son zamanlarda sosyal medyada popüler olan Sabriye Şengül, iddialı pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Magazin 18-07-2022 23:38

Survivor Sabriye Şengül süper mini elbisesiyle poz verdi! Favorim sensin

Türk kickboksçu ve karma dövüş sanatçısı Sabriye Şengül, asıl ününü Survivor programı ile elde etti. Programa iki defa katılan Sabriye Şengül, renkli karakteri ile dikkat çeken isimlerden biri oldu. Şengül şimdilerde iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 14-07-2022 21:35

Eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül şampiyon adaylarını açıkladı!

Survivor yarışma programına 2017 ve 2019 sezonlarında katılan Sabriye Şengül, programın dikkat çeken isimlerinden biri olmuştu. Şimdilerde fenomenleri aratmayan sosyal medya pozlarıyla gündeme gelen Şengül, Survivor 2022 All Star sezonda şampiyon olmasını istediği yarışmacıları açıkladı.

Magazin 07-06-2022 23:48

Eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül'den bikinili poz! O nasıl bakış?

Popüler program Survivor'a 2017 ve 2019 sezonlarında katılan Sabriye Şengül, sempatik tavırlarıyla seyircilerin aklına kazındı. Bu programla ün kazanan Şengül, yarıştığı dönemde Adem Kılıçcı ile yakın arkadaştı. Şengül yıllar içerisinde adeta başka biri oldu.

Magazin 26-05-2022 22:22

Eski Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül mini elbiseli pozunu paylaştı! Survivor'un sensiz tadı yok

Türk kickboksçu ve karma dövüş sanatçısı Sabriye Şengül, Survivor programı ile ün saldı. Yarıştığı dönemde Adem Kılıçcı ile dostluğuyla dikkat çeken Sabriye Şengül Survivor'un renkli isimlerinden biriydi.

Magazin 08-05-2022 09:41

Survivor Sabriye'nin cesur pozları şaşkına çevirdi

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'da hafızalara kazınan Sabriye Şengül geçirdiği estetik operasyonların ardından bambaşka biri oldu. Sabriye, şimdilerde sosyal medya paylaşımları dikkatleri üzerine çekiyor.

Magazin 04-05-2022 07:30

Survivor Sabriye Şengül değişimiyle şaşırttı! ''Makyajın ve botoksun gücü adına!''

2017 ve 2019'da Survivor'da yarışan ünlü dövüşçü Sabriye Şengül, yıllar içindeki değişimiyle görenleri şaşırttı. Şengül'ün paylaşımlarına, sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 03-02-2022 15:50

Survivor Sabriye Şengül bambaşka biri oldu! Estetik furyasına o da katıldı!

2017 ve 2018 yıllarında Survivor'da yarışan başarılı sporcu Sabriye Şengül'ün geçirdiği estetik operasyonlar olay oldu. 33 yaşındaki Milli sporcu Sabriye Şengül, daha önce kafes dövüşünde rakibi Denise Kielholtz'a 32 saniyede yenilmesiyle gündem olmuştu. Survivor'daki rakip arkadaşlarıyla yaptığı tatlı atışmalarla bilinen Şengül'ün yarışma sonrasındaki büyük değişimi görenleri şaşırttı. İşte estetik furyasına katılan Sabriye Şengül'ün son hali...

Magazin 11-08-2021 15:47

Sabriye Şengül, Dubai’de büyük bir başarıya imza attı

Sabriye Şengül, MMA'deki ilk galibiyetini Fransız dövüşçü Mona Ftouhi'ye karşı aldı.

Spor 19-06-2021 13:26

Survivor Sabriye Şengül hangi diziyle anlaştı?

Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor 2017' ve 'Survivor 2019' yarışmalarında mücadele eden 33 yaşındaki kick boksçu Sabriye Şengül de oyuncu oldu.

Magazin 20-03-2021 15:11

Sabriye Şengül Kırmızı Yol dizisiyle anlaştı

Survivor eski yarışmacılarından Sabriye Şengül de oyuncu oldu. Survivor yarışmacısı Kırmızı Yol dizisiyle anlaştı.

Magazin 18-03-2021 11:56

Survivor Sabriye Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı! 'Abla ya...'

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Sabriye Şengül Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı

Magazin 21-02-2021 14:05

Survivor Sabriye Şengül değişimiyle şaşırttı! Sabriye'den intihar itirafı

Survivor Sabriye Şengül son haliyle ve açıklamalarıyla dikkat çekti. Sabriye Şengül sevgilisiyle ilgili yaptığı açıklamalarla ve itirafla da olay oldu.

Magazin 11-02-2021 10:52

Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Şengül kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Sabriye yeni hali

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve samimi tavırlarıyla çok sayıda kişinin sevgisini kazanan Sabriye Şengül Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Kick boks şampiyonu Şengül, sürprizleriyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Şimdi, ünlü isimle ilgili araştırmalar da hızlandı. Çok sayıda kişi Sabriye Şengül kimdir sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki, Sabriye Şengül kaç yaşında, nereli? İşte Survivor Sabriye yeni hali

Magazin 22-01-2021 10:39

Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Şengül kaç yaşında? Survivor Sabriye Şengül aslen nereli? İşte Sabriye Şengül’ün hayatı...

Surivor Ünlüler-Gönüllüler 2017 yarışmasına katıldıktan sonra ünlenen Sabriye Şengül Demet ve Alişan İle Sabah Sabah programına konuk oldu. Komik tavırları ve eğlenceli halleriyle izleyicilerin gönlünde taht kuran fenomen yarışmacı hakkında yapılan araştırmaların detayları derinleştirildi. Peki Sabriye Şengül kimdir? Sabriye Şengül kaç yaşında? Sabriye Şengül aslen nereli? İşte eski yarışmacıyla ilgili tüm merak edilenler...

Magazin 16-10-2020 10:50

Survivor Sabriye gözyaşlarına boğuldu

Kafes dövüşünde rakibine 32 saniyede nakavt olan Survivor Sabriye Şengül, canlı yayında "Rakibime değil hırsıma yenildim" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Spor 25-11-2019 13:40

Survivor Sabriye Şengül, kafes dövüşünde 32 saniyede nakavt oldu

Survivor'ın eski yarışmacısı Sabriye Şengül, kafes dövüşünde rakibi Denise Kielholtz'a 32 saniyede yenildi. Boksör ve MMA sporcusu Sabriye Şengül, "Sinirime ve hırsıma yenik düştüm" paylaşımıyla takipçilerinden özür diledi.

Spor 24-11-2019 11:20

Survivor Sabriye'den bikinili paylaşım

2017 yılında Survivor'a katılan Sabriye Şengül bu yıl gerçekleşen Survivor Türkiye-Yunanistan'a da sonradan dahil olmuştu. Geçtiğimiz hafta elenen Sabriye Şengül, bikinili pozunu takipçileriyle paylaştı.

Trend 26-05-2019 09:40

Survivor'da Atakan'dan Sabriye için ilginç itiraf!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'a sonradan katılan yarışmacılar olan Sabriye ve Emre adaya ve arkadaşlarına gün geçtikte daha çok alışıyor. Atakan, Sabriye çok sevdiğini ve onu yakın arkadaşının kadın versiyonuna benzettiğini söyledi. Hikmet ise, Emre'nin garip hareketleri olduğunu ifade etti.

Magazin 29-03-2019 01:49

Survivor'da Seda ve Sabriye kavgası çıktı!

Survivor 2019 yarışmasında Türk takımının dikkat çeken iki yarışmacısı Sabriye ve Seda arasında gergin anlar yaşandı.

Magazin 22-03-2019 01:03

Survivor 2019'da Acun Ilıcalı'dan Sabriye Şengül yorumu! 'Sen geldiğinden bu yana...'

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Türk takımı ile ilgili detayı paylaştı. Türk takımı Sabriye'nin takıma dahil olduğu günden itibaren hiç oyun kaybetmediğini söyledi.

Magazin 11-03-2019 01:39

Survivor Sabriye sorusuna Acun Ilıcalı'dan güldüren yanıt: 'Velisi gibi oldum'

Survivor Panorama'nın konuğu olan Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye Yunanistan ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Acun Ilıcalı'nın Sabriye sorusuna verdiği yanıt güldürdü. Ilıcalı bu sene Survivor'da daha önce görülmemiş çok büyük bir ödülün de olacağını açıkladı.

Magazin 05-03-2019 01:50

Survivor 2019'da Sabriye Şengül'ün korkutan kazası!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında Sabriye Şengül oyun sırasında yaşadığı sakatlıkla korkuttu. Oyunda denize atlayan Sabriye suya ters düşünce belinden sakatlandı.

Magazin 04-03-2019 23:40

Survivor'da Sabriye gözyaşlarına boğuldu! 'Dejavu yaşadım'

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasının 18. son bölümünde Sabriye Şengül ile Bora arasında oyun sonrası gerginlik yaşandı. Olayın ardından Sabriye gözyaşlarını tutamadı.

Magazin 04-03-2019 01:43

Survivor'a geri dönen Sabriye Şengül oyun kazandı mı? Sabriye'den iddialı sözler!

Survivor Türkiye Yunanistan on altıncı bölümde ödül oyunu öncesi Türk takımının heyecanla beklediği yeni yarışmacı geldi. Ödül oyunu öncesinde Sabriye Şengül Türk takımına katıldı. Sabriye Şengül iddialı sözlerle Survivor'a giriş yaptı. Peki Sabriye Survivor'daki ilk gününde oyun kazanabildi mi?

Magazin 27-02-2019 02:36

Survivor'a katılacak Türk yarışmacı Sabriye Şengül imiş!

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında, Acun Ilıcalı Türk takımına sürpriz bir ismin katılacağını açıklamıştı. O ismin daha önce de Survivor'da yarışan Sabriye Şengül olduğu ortaya çıktı.

Magazin 20-02-2019 14:10

Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu

Survivor'ın eski yarışmacısı Dünya Kick Boxing Şampiyonu Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı özel programına damga vurdu.

Magazin 01-01-2019 10:40

Survivor Sabriye'nin fotoğrafına beğeni yağdı

Survivor yarışması ile ünlenen Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 22-08-2018 14:09

Survivor Sabriye'den anlamlı ziyaret

Operasyona katılan askerleri ziyaret eden ve kamuflaja benzer pantolonu ile dikkat çeken Sabriye Şengül, çelik yelek giydi, silah kuşandı.

Magazin 23-10-2017 15:01

Survivior Sabriye izleyenleri ekrana kilitledi

Survivor'da dün ödül oyununu ünlüler kazandı. Ödülün ardından Sabriye dansıyla şov yapan Sabriye, hem takım arkadaşlarını hem de ekran başındakileri şaşkına uğrattı.

Magazin 28-03-2017 10:36