Samuel Ayomide Adekugbe Haberleri

Galatasaray'da iki oyuncunun bileti şimdiden kesildi! Okan Buruk kararını verdi ve Dursun Özbek'e bildirdi...

Galatasaray'ın teknik patronu Okan Buruk, önümüzdeki sezonun planlamasına başladı. Şampiyonlar Ligi için kuvvetli bir kadro kurmak isteyen sarı-kırmızılılarda yolların ayrılacağı ilk iki isim netlik kazandı.

Spor 11-05-2023 09:59

Rıdvan Dilmen canlı yayında ayrılığı duyurdu! ''Sezon sonunda gönderirler''

Lider Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında konuk ettiği Adana Demirspor'u son bölümde bulduğu gollerle 2-0 yendi. Galibiyete rağmen performansı soru işareti yaratan Sam Adekugbe, taraftarlar tarafından eleştiri aldı.

Spor 02-04-2023 09:54

Galatasaray'ın yeni transferi Sam Adekugbe, kulüp tarihine geçti!

Galatasaray, ligden çekilen Hatayspor'un sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı. Sezon sonuna kadar kiralık olarak sarı-kırmızılılar ile anlaşan yıldız oyuncu kulüp tarihine geçti. İmzayı attıktan hemen sonra konuşan Adekugbe , Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğini ve şampiyonluk için yardım etmek istediğini söyledi.

Spor 19-02-2023 08:18

Galatasaray'ın yeni transferi Sam Adekugbe'den imza sonrası ilk açıklama: Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim!

Galatasaray’ın yeni transferi Kanadalı futbolcu Sam Adekugbe, Hatay’da yaşadığı deprem felaketi ile ilgili olarak, "Deprem anında tesise geldim ve takımdakileri görmek istedim. Tek isteğim herkesin huzur içinde olmasını görebilmek ve onlara yardım edebilmek oldu" dedi. Adekugbe, ayrıca Türkiye’nin en büyük kulübüne geldiğini ve şampiyonluk için yardım etmek istediğini söyledi.

Spor 17-02-2023 23:33

Son dakika: Galatasaray, transferi resmen açıkladı! Takımı ligden çekilen Sam Adekugbe, 'Parçalı' formayı giydi ve açıklamayı yaptı: Birbirimize ihtiyacımız var!

Son dakika haberleri: Merkez üssü Kahramanmaraş olan iki büyük depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'ın Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden takımı Atakaş Hatayspor'un sezonun geri kalanında yer almayacağı açıklanmıştı. Futbolcuların kariyerlerinin sekteye uğramaması için transfer olabilecekleri açıklanırken, Galatasaray'dan flaş bir hamle geldi. Sarı - kırmızılılar, sol bek oyuncusu Sam Adekugbe'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Spor 17-02-2023 00:11

Galatasaray, Hatayspor'un sol beki Sam Adekugbe ile her konuda anlaşmaya vardı!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara ulaştırılması için yardım çağrısı yaptı. Bir yandan da transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, ligden çekilen Hatayspor'un sol beki Sam Adekugbe ile anlaşmaya vardı.

Spor 15-02-2023 15:59

Galatasaray'dan deprem bölgesindeki takımlara destek! Gaziantep FK ve Hatayspor'dan iki oyuncu transfer ediliyor...

Galatasaray, depremzedelere yardım için maddi/manevi değeri bulunan eşyaların, Dev Müzayede iş birliği ile gerçekleştirilecek müzayede için Nef Stadyumu’nda teslim edilebileceğini duyurdu. Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'dan transfer yaparak oyunculara ve kulübe destekte bulunacak.

Spor 13-02-2023 11:18

Christian Atsu'nun takım arkadaşı Sam Adekugbe'nin anlattıkları korkuttu: 'Durumu artık şüpheli!'

Atakaş Hatayspor’un Kanadalı futbolcusu Sam Adekugbe, deprem gecesi yaşadıklarını anlattı. 6 Şubat'ta takım arkadaşı Christian Atsu ile aynı evde olduklarını ve Ganalı futbolcudan hala haber alınamadığını söyledi.

Spor 10-02-2023 12:26

Hatayspor’a Kanadalı sol bek Samuel Ayomide Adekugbe

Hatayspor, Kanada Milli Takım oyuncusu Samuel Ayomide Adekugbe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 18-06-2021 15:05