Tesla Haberleri

Kim Kardashian 100 bin dolarlık lüks aracını paylaştı! Ölene kadar senin av tüfeğin olacağım

Kim Kardashian, 100.000 dolarlık Tesla Cybertruck'ını paylaşarak sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada adından söz ettiren Kim arabasına dair yazdığı notuyla dikkat çekti.

Magazin 03-04-2024 13:27

Yer: Bursa... Tesla alev alev yandı! Saniyeler içinde küle döndü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde Tesla marka elektrikli otomobil alev alev yandı. Sürücünün son anda yol kenarına çekip terk ettiği otomobil saniyeler içerisinde küle döndü. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 30-03-2024 10:30

Tesla ve Volvo'nun ardından bir otomobil devi daha üretim durdurdu

Tesla ve Volvo'nun ardından Suzuki Motor da Kızıldeniz'de Husilerin saldırıları sonrası oluşan tedarik sorunları nedeniyle Macaristan'daki üretimini geçici olarak durdurdu.

Finans 17-01-2024 11:57

Gören duruma anlam veremedi! Otomatik pilot özelliğini açıp direksiyon başında uyudu... Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem yarattı. Amerika'daki bir otobanda kaydedilen görüntülerde ismi açıklanmayan bir sürücünün Tesla marka aracını otomatik pilota alarak seyir halindeki arabasının içinde uyuduğu görüldü. O anlar saniye saniye kaydedilerek sosyal medyadan ifşa edildi.

Trend 12-01-2024 13:28

Tesla Cybertruck park halinde görüntülendi! İşte o anlar

ABD'de Tesla'nın elektrikli kamyonet modeli Cybertruck park halinde görüntülendi.

Haber 07-01-2024 10:19

Tesla Cybertruck mahsur kaldı, yardımına en büyük rakibi koştu! O şirketin Türkiye hesabından yaptığı paylaşım gündem oldu

Tesla'nın ilk pick-up modeli Cybertruck, tanıtımının üzerinden geçen 4 yılın ardından satışa sunulmuştu. ABD'nin Kaliforniya eyaletinde karda mahsur kalan bir Tesla Cybertruck'ın görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Şimdiden çok konuşulan görüntüler arasına giren anlarda, mahsur kalan Cybertruck'ı en büyük rakibi kurtardı. O şirket ise bu olayı bakın sosyal medya üzerinden nasıl değerlendirdi.

Haber 20-12-2023 09:31

Kurşun geçirmiyor, drag yarışında rakip tanımıyor... Ama o bir kamyonet! Karşınızda Tesla'nın 'yeni oyuncağı' Cybertruck

Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ı bir etkinlik ile ilk müşteri grubuna teslim etti. Düzenlenen teslimat etkinliğinde Tesla Cybertruck'ın fiyatı da başta olmak üzere merak edilen bazı teknik detaylar da açıklandı.

Haber 01-12-2023 10:24

Tesla'dan Cybertruck için dikkat çeken yasak! Teslim alan ilk 1 yıl satamayacak

Tesla, uzun süredir beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın satış koşullarını 30 Kasım'da teslimatlarına başlamadan önce açıkladı. Buna göre Cybertruck sahiplerinin ilk yıl boyunca araçlarını satmaları yasaklandı. Yani müşteriler, ilk yıl boyunca araçlarını satamayacak.

Haber 13-11-2023 15:54

Yapımı 100 gün sürdü: Karşınızda ahşaptan Cybertruck! Elon Musk'a hediye etmek istiyor

Bir YouTube kanalı, Tesla'nın uzun bir süre beklenen elektrikli pick-up modeli Cybertruck'ın ahşaptan bir örneğini yaptı. Ahşaptan yapılmış Cybertruck, ayrıntılı bir dış ve iç mekanıyla dikkat çekerken, modelin etkileyici olduğuna dair yorumlar yapıldı. İddiaya göre ahşap Cybertruck süreci 100 gün sürdü.

Haber 06-11-2023 13:15

300 bin TL düştü! Tesla'da 'Hemen teslim' araçlar için büyük indirim

Türkiye'de elektrikli otomobilde tercih edilen markalardan olan Tesla, hemen teslim edilebilecek modellerinde büyük indirime gitti. İndirimin yaklaşık 300 bin TL civarında olduğu görüldü.

Finans 04-11-2023 11:17

Tesla marka aracına yakıt koymaya çalıştı! Elinde benzin pompasıyla dakikalarca yakıt konulacak yeri aradı

Tesla marka elektrikli aracına yakıt koymak isteyen bir kadın sürücünün görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Benzinlikte arkada bulunan araç sürücüleri tarafından kaydedilen görüntülerde kadın elindeki benzin pompasıyla dakikalarca araca yakıt konulacağı bölümü aradı. Kadının hareketlerine bir süre gülen sürücülerden biri aracından inerek kadına aracın elektrikli olduğunu anlattı.

Trend 21-10-2023 13:37

55 bine yakın Tesla otomobil geri çağırıldı! Sebebi ise...

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, 2021 ila 2023 yılları arasında üretilen Model X araçlarından bazılarını geri çağırdı. ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi'ndan yapılan açıklamada 54 bin 676 araçta, 'düşük fren hidrolik sistemi' ve 'uyarı ışığı' sorunlarının gözlemlenme riski olduğu ifade edildi.

Haber 17-10-2023 17:10

Mersin'de Tesla ile drift atan sürücüye ceza! Trafikten men edildi

Mersin'de 'Tesla' marka aracıyla drift atan sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edilirken, aracı da trafikten men edildi.

Haber 15-10-2023 19:02

Tesla'nın yeni fabrikası için 'Manisa' detayı! Elon Musk Türkiye'de arsa bakıyor iddiası gündem yarattı

Dünyanın en zengin isimlerinden olan Elon Musk'ın Türkiye'de fabrika açmaya hazırlandığı iddiası gündem yarattı. Tesla'nın 8. fabrikası için harekete geçtiği Musk'ın Türkiye'de arsa bakmaya başladığı belirtilirken, Manisa'daki dev arazinin Tesla'ya devredilmesinin masada olduğu konuşulmaya başlandı.

Finans 10-10-2023 10:23

Tesla'ya 'ırkçılık davası' şoku! İş yerinde gamalı haç ve Ku Klux Klan çizimlerinin olduğu iddia ediliyor!

Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla şirketine "siyahi işçilere iş yerinde ırkçılık yapıldığı" iddiasıyla dava açıldı. Dava dilekçesinde "gamalı haç" ve "Ku Klux Klan (KKK)" gibi ırkçı çizimlerin iş yerinin çeşitli bölgelerinde görüldüğü de kaydedilirken, siyahi çalışanların, söz konusu ırkçılık nedeniyle şikayette bulunmalarının ardından işten çıkartıldığı öğrenildi.

Haber 29-09-2023 15:22

Tesla'dan otomobilde indirim hamlesi! Model 3 ve Model Y fiyatları indi... İşte son durum

Elon Musk'ın şirketi, elektrikli otomobil üreticisi Tesla'dan ABD'de dikkat çeken bir indirim hamlesi geldi. Şirket, kar marjları üzerindeki etkisine yönelik endişelere rağmen ABD'de iki elektrikli araç modelinin fiyatlarında bu yıl altıncı kez indirime gitti. Elektrikli otomobil üreticisi, ABD'de Model Y araçlarının ve Model 3 araçlarının fiyatlarını düşürdü. İşte detaylar...

Finans 19-04-2023 11:02

Market alışverişi yapar gibi Tesla aldı! O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Elon Musk’ın CEO’su olduğu Tesla’nın kısa bir süre önce Türkiye’de araç satışlarına başladığının açıklanmasından sonra ön siparişler yapıldı. Sosyal medyada Fatih Aydın isimli bir kişinin sadece internet üzerinden sipariş verilen Tesla marka otomobili aldığı anları paylaşması gündem yarattı.

Trend 07-04-2023 10:00

TESLA MODEL Y boyutları ve fiyatı nedir? TESLA MODEL Y ön sipariş nasıl verilir? Türkiye'de satışa çıktı, ön sipariş başladı!

Tesla, Türkiye satışlarına başlayacağını açıkladı. ABD'li elektrikli araç devi Türkiye'ye ilk olarak Model Y aracıyla giriş yapacak. Aracın boyutu, fiyatı ve ön sipariş ekranı araştırılıyor. Açıklama sonrasında TESLA MODEL Y ile ilgili araştırmalar hızlandı. elektrikli araç devinin Türkiye'de satışa başlaması araba meraklılarında oldukça büyük bir heyecan uyandırdı. Peki TESLA MODEL Y boyutları ve fiyatı nedir? TESLA MODEL Y ön sipariş nasıl verilir? İşte merak edilenler...

Finans 04-04-2023 13:02

Tesla Model Y ile Türkiye'de! Fiyatı ve tarihi açıklandı: Yerli sim kart sürpriz oldu; İstanbul, Edirne, Bolu ve Ankara detayı...

Tesla Türkiye piyasasına giriş yaptı. ABD'li elektrikli otomobil devi, bugün itibariyle Türkiye'de araç satışlarına başlandığını duyurdu. İlk olarak Model Y ile yollarda göreceğimiz Tesla'nın satış fiyatları da açıklandı. Servis ve şarj hizmetlerinin de olacağı Tesla'da 'yerli sim kart' ve il detayı dikkat çekti. İlk teslimatların Mayıs ayında yapılacağı Tesla için ön siparişler bugün itibariyle resmen başladı. İşte Türkiye'de satışa sunulan Tesla Model Y ile ilgili detaylar...

Finans 04-04-2023 11:17

Hatanın böylesi! Herkesi şaşırttı... Yanlış arabayı kullanıyorsun

Kanada'da yaşayan Rajesh Randev isimli bir adamın başına gelen ilginç olayda, iddiaya göre Randev kendi telefonundaki uygulamayı kullanarak kendi Tesla'sı yerine bir başkasının Tesla'sına bindi. Öne sürülenlere göre 51 yaşındaki adam sadece yanlış Tesla'ya binmekle de kalmadı, onu kullandı da. Belki de Randev'i aydınlatan şey "Bence yanlış arabayı kullanıyorsun" mesajı oldu.

Trend 20-03-2023 16:18

Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı? Bordo-Mavili kulüpten flaş açıklama

Trabzonspor YouTube kanalının hacklendi. 301 bin abonesi OLAN Bordo Mavili kulübün Youtube kanalına girenler Elon Musk’ın, Tesla’nın yeni aracını tanıttığı canlı yayın ile karşı karşıya kaldı. Kanalın ismi ve logosu da Elon Musk’ın şirketi olan Tesla ile değiştirildi. Bu durum sonrası yeni bir gelişme yaşandı. Birçok kişi internette "Trabzonspor YouTube kanalı hacklendi mi? Trabzonspor YouTube kanalı kurtarıldı mı?" sorularını araştırıyor. İşte Bordo-Mavili kulüpten yapılan flaş açıklama...

Spor 11-03-2023 16:23

Trabzonspor'dan resmi açıklama geldi! Hacklenen Youtube hesabı geri alındı

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi. 301 bin abonesi bulunan Youtube kanalı yaklaşık 4 saat boyunca internet korsanlarının elinde kaldı. Bordo-mavili kulüpten bu konuyla ilgili yeni açıklama geldi.

Spor 11-03-2023 15:38

Trabzonspor'un Youtube kanalını hackledi! Elon Musk'un sahibi olduğu Tesla'nın canlı yayınları yapılıyor

Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un Youtube kanalı hacklendi. 301 bin abonesi bulunan Youtube kanalı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Spor 11-03-2023 11:32

Tesla hakkında skandal iddia! Sürüş esnasında direksiyonunun yerinden çıktığı şikayetleri üzerine inceleme başlatıldı

ABD Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi (NHTSA), elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın bir SUV modeli hakkında gelen şikayetler üzerine soruşturma başlattı. İddiaya göre sürüş sırasında direksiyonun yerinden çıktığına dair iki şikayet alındı.

Haber 08-03-2023 17:56

Tesla'dan indirim kararı: Model S ve Model X fiyatları düşürüldü

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, ABD'de fiyatlarında bir kez daha indirime gitti. Şirket, ülkede en pahalı iki elektrikli araç modelinin fiyatlarında indirim yaptı. Elektrikli otomobil üreticisi, ülkede Model S ve Model X araçlarının fiyatlarını yüzde 4 ila yüzde 9 arasında düşürdü.

Finans 06-03-2023 18:02

Togg için ÖTV düzenlemesi Elon Musk’ı kızdırdı: Yüzde 60 ÖTV, 54 gümrük, 18 de KDV… Türkiye kararı rafa kalkabilir!

Geçtiğimiz günlerde elektrikli araçlar için ÖTV’de yeni düzenlemeler açıklanmıştı. Çin menşeli araçlara getirilen ilave gümrük vergisi Türkiye’de şirket kuran Elon Musk’ın Tesla’sını da zora soktu. Model 3’ü Çin’den getirme planı da suya düşen şirket, Türkiye’deki yatırım kararını gözden geçiriyor.

Finans 06-03-2023 10:20

Çarpıcı karar: Otomobil devi, 363 bine yakın aracını geri çağırdı

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, yazılım güncellemesi yapmak üzere 362 bin 758 aracını geri çağırma kararı aldı. ABD Ulusal Kara Yolu Trafik Güvenliği İdaresinden (NHTSA) yapılan açıklamada hangi araçların geri çağrıldığı bilgisi verildi. Tesla'nın Üst Yöneticisi Elon Musk'tan ise "geri çağırma" kelimesinin kullanılmasına tepki geldi.

Finans 17-02-2023 12:32

Yer: ABD... Ekipler, binlerce litre su harcadı! Paylaşılan görüntüler hasarın boyutunu gözler önüne serdi

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bir elektrikli araç, otoyolda alevler içinde kaldı. Yangının söndürülmesi için binlerce litre su kullanıldığı bildirilirken, yetkililer, aracın pil bölmesinin "kendiliğinden" alev aldığını söyledi. İtfaiye yetkililerinin paylaştığı görüntüler ise aracın aldığı hasarın boyutunu gösterdi.

Haber 30-01-2023 11:50

ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla Türkiye pazarına girmek istiyor! Bakan Varank: Sayın Cumhurbaşkanımız ile Musk arasında samimi bir ilişki var

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ünlü milyarder Elon Musk'ın CEO olarak görev yaptığı ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla hakkında önemli bir açıklama yaptı. Bakan Mustafa Varank, Tesla'nın Türkiye pazarına girmek istediğini belirterek bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Bakan Varank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Elon Musk arasında samimi bir ilişki olduğunu da belirtti.

Finans 11-01-2023 12:02

Tesla hissesi nasıl alınır, Tesla hisse senedine yatırım yapmak için ne yapılır? Tesla hisse senedine nasıl yatırım yapılır?

Yatırımcılar, birikimlerini ve kazançlarını değerlendirmek için çeşitli yatırım araçları kullanır. Geçmişte döviz alım satım işlemlerinden ibaret olan piyasa pazarı hisse senetleriyle daha da gelişmiştir. Yatırımcılar için sadece döviz işlemleri değil aynı zamanda farklı para birimleri, NFT ya da hisse senetleri gibi çeşitli alan mevcuttur. Yatırımcıların gözdesi olan ve beklentilerinin de yüksek olduğu Tesla hisse senedine yatırım nasıl yapılır?

Finans 06-01-2023 09:08

Aracını otopilota alıp uyudu! Sürücü uyurken araba 15 dakika boyunca polisten kaçtı

Almanya'da yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Tesla sahibi bir sürücü aracını otopiloto alarak uyudu. Polis aracı durdurmak istedi fakat araç polisten kaçtı. Saatte 110 km hızla gittiği tespit edilen aracın sürücüsü uyanınca aracını sağa çekti. Kimsenin yaralanmadığı olayda polis mahkemeye kadar şoförün ehliyetine el koydu.

Haber 02-01-2023 19:18

Şaşırtan olay! Tesla'dan cenaze aracı yaptılar

Hollandalı bir şirket, elektrikli araç Tesla Model 3'ten cenaze arabası yaptı. Herkesi şaşırtan araç için özel değişiklikler yapıldığı belirtildi. Yapılan özel değişiklikler nedeniyle 350-375 km arasında daha düşük menzil tahminlerine neden olan aracın, buna rağmen şarj istasyonuna uğramaya ihtiyaç duymadan cenazeyi mezarlığa götürmek için fazlasıyla yeterli olduğu söyleniyor.

Haber 28-12-2022 10:21

Elon Musk bunu beğenmeyecek! Tesla ve Togg rekabeti başlıyor: ÖTV ve KDV ile 2,2 milyon lirayı geçecek…

Türkiye’nin otomobili Togg Mart 2023’te yollara çıkmaya hazırlanırken, elektrikli araç piyasasında rekabeti arttıracak hamle Elon Musk’ın Tesla’sından geldi. Markanın Model 3 ve Model Y araçlarının yeni yılın ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa çıkaracağı belirtiliyor. Tesla’nın yeni modelinin Türkiye’de yüzde 60 ÖTV ve yüzde 18 KDV ile 2,2 milyon TL’nin üzerinde bir satış fiyatı ile satılması planlanıyor. Togg’un baz versiyonunu ise yüzde 10 ÖTV dilimine sokma hedefi var.

Finans 26-12-2022 09:13

Tesla, dikkat çeken planını gerçeğe dönüştürdü! Otomobilde Steam dönemi

Tesla'nın Steam planı gerçeğe dönüştü. Elektrikli otomobil üreticisi Tesla, otomobillerine Steam desteği sağladı. Bu sayede pek çok oyunun yeni Model S ve X araçlara getirildiği belirtildi. Böylece Tesla otomobillerde Steam dönemi başladı. Tesla'nın paylaştığı tanıtım videosunda ise ağırlıklı olarak Cyberpunk 2077 yer aldı.

Haber 14-12-2022 12:11

Yüz binlercesi geri çağrılıyor! Sahipleri şokta Çarpışma riski doğurabilir O tarihlerde üretilenler...

Çin'de Tesla araç kullananları şoke eden bir gelişme yaşandı. ABD'li elektrikli araç üreticisi Tesla, Çin'e ihraç edilen 435 bin 132 elektrikli otomobilini geri çağırdı. Geri çağrılan araçlarda "Model 3" ve "Model Y" marka olurken geri çağırma nedeninin ise stop lambalarının yanmamasına yol açan yazılım hatası olduğu belirtildi. Bu durumun karanlıkta çarpışma riski yaratabileceği de ifade edildi. İşte detaylar...

Finans 04-12-2022 18:53

Uzun zamandır bekleniyordu! Tesla CEO’su Elon Musk startı verdi, teslimatlar başladı...

Twitter'ın sahibi Elon Musk'ın şirketi elektrikli araç üreticisi Tesla uzun zamandır beklenen elektrikli kamyonu Tesla Semi teslimatlarına başladı. Tesla CEO'su Elon Musk, dün şirketin Nevada'daki fabrikasında düzenlenen etkinliğe katılarak Tesla Semi teslimatlarını başlattı. İlk kez 2017'de konsept olarak tanıtılan kamyonların 2019'da üretime girmesi gerekiyordu ancak çeşitli nedenlerden dolayı ertelemeler yaşandı. Musk ise gecikme için özür diledi.

Haber 02-12-2022 10:47

Artık çok az kaldı! Elon Musk'tan sürpriz paylaşım... 36 ton ağırlıkla 800 km yol

Tesla CEO'su Elon Musk, uzun zamandır beklenen elektrikli kamyon Tesla Semi hakkında dikkat çeken bir duyuru yaptı. Musk, 36 ton ağırlığında bir Tesla Semi'nin yaklaşık 800 km'lik yol kat ettiğini açıkladı. Tesla'nın Semi teslimatlarına başlamasına ise artık çok az kaldı. Şirket, önümüzdeki hafta teslimatlara başlamayı planlıyor.

Haber 28-11-2022 09:29

2017'de yüklenen video, bugün bile izleyenlerini şaşkına çeviriyor! Sadece tuz kullanarak...

Kendi kendine giden arabalar çok ilgi çekiyor. Henüz Hollywood yapımı bilim kurgu filmlerinin seviyesinde olmasalar da otonom dediğimiz kendi kendine giden araçlar trafikte dolaşmaya başladı. Hatta sürücüsüz arabalar artık birçok insanın elinin altında bulunuyor. 2017'de internete yüklenen bir video ise herkesi şaşkınlığa uğrattı. Bugün bile izleyenlerini şaşkına çeviren o "tuz tuzağı" videosundan yıllar sonra ise Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan da dikkat çekici bir yorum geldi.

Haber 25-11-2022 18:05

Otomobil devinden flaş bir çağrı daha! 80 binden fazla aracı kapsıyor

Elon Musk'ın elektrikli otomobil şirketi Tesla, flaş bir çağrı yaptı. ABD merkezli otomobil üreticisinin geçtiğimiz günlerde ise 321 binden fazla aracını geri çağırmıştı. Şimdi ise otomobil devinin yazılım ve emniyet kemeri sorunları nedeniyle 80 binden fazla aracı geri çağırdığı açıklandı.

Finans 25-11-2022 16:15

Elon Musk Twitter'dan açıkladı! Tesla'da heyecanlandıran gelişme: Önemli bir aşamaya daha geçildi

Elon Musk'ın elektrikli otomobil şirketi Tesla yeni bir aşamaya daha geçiyor. Heyecanlandıran gelişmeyi Tesla'nın CEO'su Elon Musk kendi Twitter hesabından duyurdu. Musk, yaptığı paylaşımla Tesla'nın tam otonom sürüş özelliğinin Kuzey Amerika'da aktif olacağını açıkladı. Bu gelişmeyle birlikte elektrikli otomobil üreticisi Tesla önemli bir dönüm noktasına ulaştı.

Finans 25-11-2022 11:52

Dev otomobil markasından korkutan çağrı! Sayısı 321 binden fazla

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu ABD'li elektrikli otomobil devi Tesla, belirli 2023 Model 3 ve 2020-2023 Model Y modellerinden oluşan 321 binden fazla aracını geri çağırıyor. Tesla'nın arka lambaların beklendiği şekilde yanmamasına neden olan bir yazılım hatası nedeniyle geri çağırma adımını attığı açıklandı. Bu hatanın karanlık koşullarda "çarpışma riskini artırabileceği" söyleniyor. Fakat artık geri çağırma kararı alınmış durumda.

Finans 21-11-2022 13:36

Kontrolden çıkan Tesla faciaya yol açtı! Bir ülke bu kazayı konuşuyor: 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

Elon Musk'ın elektrikli araç şirketi Tesla, birden fazla model ile pazarda yer alıyor. Ancak Tesla markalı bir otomobil, Çin'in Guangdong eyaletinde can aldı. Yerel basına göre, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşanan Tesla Model Y kazasında iki kişi öldü ve üç kişi yaralandı. Dehşet verici kaza Uzak Doğu ülkesinde infiale yol açtı. Tesla'dan ise yaşanan kazaya dair önemli bir açıklama geldi.

Haber 14-11-2022 12:00

Şaşkına çeviren olay: Okyanusta 'yüzen' bir Tesla bulundu! Böylesine gelişmiş bir araç için trajik bir son

Elon Musk'ın elektrikli araç şirketi Tesla, birden fazla model ile pazarda yer alıyor. Yakında su geçirmezliğiyle kısa süreliğine de olsa bir tekne görevi görebilecek olan Cybertruck isimli elektrikli pick-up da üretime geçecek. Ancak görünüşe bakılırsa Kaliforniya sahillerine gelen bir Tesla Model 3, Cybertruck'a özendi. Araç okyanusta 'yüzerken' bulundu. Sahibine, arabasını okyanustan çıkarması tavsiye edilirken, yaşanan olay "böylesine gelişmiş bir araç için trajik bir son" olarak yorumlandı.

Haber 07-11-2022 09:45

Twitter'ı satın alan Elon Musk'tan yasalara aykırı davranış! Twitter çalışanları işten çıkarılıyor: Ortalık ayağa kalktı

Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk Twitter'ı satın almasından hemen sonra flaş bir hamlede bulundu. İş gücünde yüzde 50’lik bir kesintiye gitmeyi düşünen Elon Musk 950'den fazla çalışanını işten çıkardı. Elon Musk'ın yasalara aykırı davranışı nedeniyle işten atılan Twitter çalışanları San Francisco’daki federal mahkemede grup davası açtı. İşten çıkarılan personeller Twitter’ı dava etti.

Haber 05-11-2022 09:36

Tesla'dan indirim hamlesi! Model 3 ve Model Y fiyatları indi

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'dan dünyanın en büyük otomobil pazarı olan Çin'e yönelik indirim hamlesi geldi. Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu şirket, Çin'de sattığı Model 3 ve Model Y fiyatlarını yüzde 9 oranında düşürdü.

Haber 24-10-2022 10:21

Apple'dan daha değerli olabilir! Hatta değeri 4,3 trilyon doları aşabilir bile...

Elon Musk, şaşırtan açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü milyarder Tesla'nın yakında Apple'dan daha değerli olabileceğini söyledi. Tesla'nın Apple ve Suudi Aramco'nun toplamından daha değerli olabileceğini paylaştı. Ancak Musk bununla da sınırlı kalmadı. Çünkü Musk'a göre Tesla bir gün Apple ve Suudi Aramco'nun toplamından daha değerli olabilir. Yani gelecekte Tesla'nın değeri 4,3 trilyon doları aşabilir bile!

Haber 20-10-2022 17:30

Elon Musk bunu beğenmeyecek! Tesla, üçüncü çeyrekte beklentileri karşılayamadı

Elon Musk'ın üst yöneticisi olduğu, Amerikan elektrikli otomobil üreticisi Tesla, 2022'nin temmuz-eylül dönemine ait bilançosunu açıkladı. Tesla'nın geliri, bu yılın üçüncü çeyreğinde 21,5 milyar dolara yükselmesine rağmen piyasa beklentilerinin gerisinde kaldı. Tesla bu duruma karşılık hammadde fiyatlarındaki enflasyonu işaret etti.

Haber 20-10-2022 11:05

Uzun zamandır bekleniyordu, Elon Musk resmen duyurdu: Müjde!

Tesla CEO'su Elon Musk uzun zamandır beklenen elektrikli kamyon Tesla Semi için müjdeyi verdi. Musk, Twitter'dan Semi'nin üretimine başladıklarını duyurdu. Elon Musk, Semi'yi sürmenin çok eğlenceli olduğunu da dile getirdi. Tesla, tırı ilk beş yıl önce ortaya çıkarmıştı.

Haber 07-10-2022 11:27

Elon Musk'ın robotu Optimus aslında nasıl bir robot? Fiyatı ne kadar olacak?

Tesla CEO'su Elon Musk, insansı robotu Optimus'un iki farklı aşamadaki prototipini geçtiğimiz günlerde söz verdiği gibi sahneye çıkardı. Robot izleyicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Peki 20 bin dolardan daha düşük bir fiyatla çıkması hedeflenen Optimus nasıl bir robot?

Haber 03-10-2022 12:36