Tam Haberleri

TAM ATM nedir? TAM ATM'de hangi bankalar var?

Türkiye’nin 81 ilinde 5.600 bankamatikle birlikte hayata geçirilen TAM ATM projesinin 7 ayrı kamu bankasının ortak girişimi olduğu bilinir. Yaşadığı yerde TAM ATM bankamatiklerinin aktif olarak kullanıma açıldığını gören kişiler ise bu projeye yönelik olan belirli hususları sorgular. Bunlar arasında TAM ATM projesinin kime ait olduğu, ne gibi avantajları beraberinde getirdiği ve Türkiye’nin dört bir yanında konumlandırılan bu bankamatiklerin hangi işlemler için kullanılabildiği yer alır.

Finans 15-05-2024 22:39

Sayıları 19 bini bulacak! Masrafsız, komisyonsuz işlem yapılabilecek! 7 kamu bankası tek ATM'de toplandı

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, "Sektördeki 7 bankanın (Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT) işbirliğiyle Türkiye'nin ATM Merkezi'ni (TAM) hayata geçirmekten dolayı çok büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi.

Finans 10-05-2024 12:26

Bütün eş anlamlısı nedir? Bütünün eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçedeki birçok kelimenin birden fazla karşılığı vardır. Son derece zengin bir dil olan Türkçe, sadece kelimelerin asıl anlamlarının çeşitliliği açısından değil, eş anlamlı kelimelerin çokluğu açısından konuşma ve yazma dilinde farklı alternatiflere sahiptir. Kelimelerin farklı anlamları, eş anlamlarında da çeşitliliğe sebep olur. Bütün kelimesi de bu özelliklere sahip kelimelerden bir tanesidir. Bütün kelimesinin eş anlamlısı nedir? İşte bütün eş anlamlısı kelime...

Egitim 04-08-2022 07:15

Tam

Tam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.