Tamer Karadağlı Haberleri Ve Son Dakika Tamer Karadağlı Haberleri

Tamer Karadağlı Haberleri Ve Son Dakika Tamer Karadağlı Haberleri

Tamer Karadağlı, 24 Mayıs 1967 yılında Ankara'da doğdu. Kariyerine oyunculuk ve seslendirme sanatçısı olarak devam etti. Ailesi Azeri kökenlidir ve aslen Sarıkamışlıdır. İlkokul öğrenimine başlamadan önce ailesiyle ABD'ye yerleşti.

Lise hayatının son yıllarında Türkiye'ye kesin dönüş yaptı ve seslendirme sanatı yapmaya başladı. Shakespeare'in "Kuru Gürültü" adlı oyununu Türkçe ve İngilizce olarak oynayarak ve Bilkent Üniversitesi macerasına başladı.

TED Ankara Koleji, Çankaya Lisesi ve Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümünde eğitim gördü. İlk filmi olan Ferhunde Hanımlar dizisini 1993 yılında çevirdi ve bu diziyle ün kazandı.

Karadağlı, Arzu Balkan ile evliydi ve Zeyno adında bir kız babasıdır. Çift 2007 yılında boşanmıştır. Karadağlı, izleyiciler tarafından sevilen Çocuklar Duymasın dizisinde de Haluk rolünü oynamıştır.

Tamer Karadağlı Haberleri

Şahan Gökbakar'ın Tamer Karadağlı'ya yaptığı videolu gönderme çok konuşulmuştu... Karadağlı'dan hamle geldi

Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etmiş ve binanın bakımsızlığına isyan etmişti. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı çektiği videoyla taklit etmişti. Karadağlı, söz konusu paylaşımla ilgili Gökbakar, hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını ve dava açacağını söyledi.

Magazin 02-04-2024 11:40

Tamer Karadağlı 'Burası Antalya, rezalet' diyerek isyan etti! Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile hafızalara kazınan Tamer Karadağlı şimdilerde Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak görev yapıyor. Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ni ziyaret etti ve binanın bakımsızlığına isyan etti. Muhittin Böcek'ten açıklama gecikmedi.

Magazin 29-03-2024 15:55

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno 17 yaşında! Kimisi annesine kimisi babasına benzetti!

Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. 56 yaşındaki Karadağlı'nın özel hayatı ve paylaşımları sosyal medyada çok merak ediliyor ve yakından takip ediliyor. Son olarak Tamer Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan'la olan evliliğinden kızı Zeyno Karadağlı'nın son hali sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-02-2024 14:44

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü, kocaman oldu! Duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalarımıza kazınan yakışıklı oyuncu Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla dikkat çeken Karadağlı şimdi de kızı Zeyno ile gündem oldu. Ünlü oyuncunun kızı duru güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 29-12-2023 13:02

Çocuklar Duymasın’ın Emine’siydi! Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz, Melek Şahin’in son hali şaşırttı

Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Gönenç ve Özgür Ozan'ın başrollerini paylaştığı bir dönemin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'da Emine karakterini canlandıran Melek Şahin sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncunun değişimi, "Çaycı Hüseyin görse tanıyamaz" gibi yorumları beraberinde getirdi.

Magazin 05-12-2023 11:02

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son hali şoke etti! Gören tanımadı

Bir dönemin en çok izlenen dizisi Çocuklar Duymasın'da 'Amerikalı Mary' rolünü oyunu Demet Tuncer canlandırıyordu. Dizide Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 27-09-2023 18:03

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno büyüdü! Güzelliğiyle mest etti

Bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tamer Karadağlı geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. Başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla çok konuşulan Karadağlı bu defa kızıyla gündem oldu. Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno'yu görenler hayran kaldı.

Magazin 26-09-2023 08:42

Tamer Karadağlı ve Tan Sağtürk, Kültür ve Turizm Bakanı ile buluştu! Bürokrasiyi çözmek için...

'Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri' konserini Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ve Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Tan Sağtürk birlikte izledi. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 19-09-2023 15:05

Tamer Karadağlı yeni işinde Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırladı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanan Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İrfan Şahinbaş Atölye Sahnesi’nde incelemelerde bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u karşıladı. Çocuklar Duymasın ile tanınan Karadağlı'nın yeni işindeki ilk görüntüsü hayranlarından beğeni aldı.

Magazin 22-08-2023 15:41

SERHAT DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI: Serhat dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir?

Serhat dizisi konusu ve oyuncuları merak konusu haline geldi. Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'nın başrolünde yer aldığı Serhat dizisi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizi saat 20:00'da başladı. Peki, Serhat dizisi konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var? İşte merak edilenler

Magazin 14-08-2023 20:02

Hayal Köseoğlu'ndan Tamer Karadağlı'nın o göreve atanmasına tepki! Şaşkınlıklar içerisindeyim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan atama kararına göre Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Karadağlı'ya hem destek mesajları vardı hem de eleştiri... Genç oyuncu Hayal Köseoğlu Karadağlı için serf ifadeler kullanarak gündem oldu.

Magazin 13-08-2023 14:59

Magazin dünyasında neler oldu? Erkin Koray'ın ölüm haberinden Serdar Ortaç'ın skandal sözlerine...

Türkiye ve dünyada magazin gündeminde bu hafta neler oldu? İşte gündemde olan ve çok konuşulan magazin olayları...

Haber 13-08-2023 08:55

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanmıştı! Tamer Karadağlı'dan ilk açıklama geldi! 'Şu an kurum ön planda...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararlarına göre yeni Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak ünlü oyuncu Tamer Karadağlı atandı. Tamer Karadağlı atama kararı sonrası ilk açıklamasını yaptı.

Magazin 12-08-2023 16:49

Nefise Karatay'dan Tamer Karadağlı'ya tebrik mesajı! Hem destek hem eleştiri geldi

Pınar Altuğ'dan sonra eski manken Nefise Karatay da Cumhurbaşkanı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı'yı tebrik etti. Karatay'ın Serhat dizisindeki partneri Tamer Karadağlı'yı sosyal medyadan tebrik etmesine hem eleştiri hem de destek mesajları yaptı.

Magazin 11-08-2023 13:34

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı

Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Çocuklar Duymasın ile tanınan oyuncu Tamer Karadağlı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu da, karar sonrasında ünlü oyuncu Karadağlı'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Magazin 11-08-2023 13:22

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atandı! Pınar Altuğ'dan Tamer Karadağlı paylaşımı

"Çocuklar Duymasın" dizisinde Meltem ile Haluk karakterlerine hayat veren Tamer Karadağlı ile Pınar Altuğ Atacan dostluklarını dizi setinden özel hayata da taşıdı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanan Karadağlı'ya ilk tebrik de Altuğ'dan geldi.

Magazin 11-08-2023 09:31

Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Biyografisi ve oynadığı yapımlar

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu. Çocuklar Duymasın dizinde canlandırdığı Haluk karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, 11 Ağustos 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı sonrası merak konusu oldu. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadağlı nereli ve kaç yaşında? İşte, Tamer Karadağlı'nın biyografisi, oyunculuk kariyeri ve rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-08-2023 09:06

Tamer Karadağlı 10 bin TL'lik kirasını 55 bin'e çıkarmak isteyen ev sahibiyle mahkemelik olmuştu! Karar çıktı

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle kira bedeli yüzünden mahkemelik olmuştu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açmıştı. Tamer Karadağlı'nın kira davasında karar çıktı.

Magazin 03-06-2023 17:27

Tamer Karadağlı'dan Merve Dizdar'a olay sözler! “Cezayir için de aynı şeyleri düşünüyor mu?”

Kuru Otlar Üstüne filmindeki performansı ile Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Merve Dizdar'ın konuşmasına tepki gösterenler arasında ünlü isim Tamer Karadağlı da yer aldı. Karadağlı, Dizdar’ı önce tebrik etti sonra ise eleştirilerini dile getirdi.

Magazin 29-05-2023 22:16

10 bin TL olan kira 55 bin'e çıktı! Tamer Karadağlı ev sahibiyle davalık oldu: Tehdit ve şantajla yürütmeye çalışıyor

Çocuklar Duymasın ile hafızalara kazınan oyuncu Tamer Karadağlı, ev sahibiyle mahkemelik oldu. 10 bin TL olan kirasını 18 bine çıkaran ama ev sahibini mutlu edemeyen oyuncuya ev sahibi dava açtı. 55 bin lira kira isteyen ev sahibiyle davalık olan Tamer Karadağlı "Tehdit ve şantajla yürütmeye çalışıyor" dedi.

Magazin 03-04-2023 08:13

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku! Kirasını eksik ödeyince...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarımıza kazınan Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ünlü aktörün evden tahliyesi için dava açıldı.

Magazin 01-04-2023 11:11

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı'dan kahreden paylaşım! ''Kelimeler gerçekten kifayetsiz''

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremin ardından yaralar sarılmaya devam ediyor. Ünlü isimler afet bölgelerine giderek depremzede çocuklarla biraraya geliyor ve yardımlarını götürüyorlar. Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı da soluğu Gaziantep'in İslahiye ilçesinde aldı. Ünlü isim son durumu buradan duygusal sözlerle paylaştı.

Magazin 01-03-2023 12:32

Çocuklar Duymasın'ın Amerikalı Mary'si Demet Tuncer'in son haline bakın! Görenler tanımakta zorlandı

İlk bölümü 2002 yılında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Vatan Şaşmaz ve Meriç Acemi gibi isimler yer alıyordu. Çocuklar Duymasın'da Haluk ve Selami'nin Amerikalı patronu Mary'ye hayat veren Demet Tuncer, son görüntüsüyle şaşırttı.

Magazin 07-12-2022 14:54

Çocuklar Duymasın'ın dominant teyzesi Zeyno Günenç son haliyle ağızları açık bıraktı!

İlk bölümü 2002 yılında ekrana gelen Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Gönül karakteriyle hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Zeyno Günenç yıllara meydan okuyor. 55 yaşındaki Zeyno Günenç'in son halini görenler ''Zaman senin için durmuş'' demeden edemedi.

Magazin 05-12-2022 15:31

Tamer Karadağlı Andropoz'un ardından yeni diziyle dönüyor! Özel harekatçıyı canlandıracak

Son olarak Netflix'te yayınlanan Andropoz dizisinde Engin Günaydın'la birlikte başrol oynayan ve performansıyla çok konuşulan Tamer Karadağlı yeni bir yapımla seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Tamer Karadağlı, yapımcılığını da üstlendiği 'Serhat' isimli dizide bir özel harekat polisine hayat verecek.

Magazin 24-11-2022 21:56

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno büyüdü! Duru güzelliği dillere destan

2002 yılında dünyaevine giren Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çifti, evlendikten 4 yıl sonra kızları Zeyno'yu kucaklarına almışlardı. Şimdilerde 16 yaşında olan Zeyno Karadağlı, duru güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 20-10-2022 09:18

Andropoz dizisindeki Halit rolüyle gündem oldu! Engin Günaydın'dan Tamer Karadağlı'ya övgü: Kendisine hayran bıraktı

Engin Günaydın'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynadığı Andropoz isimli dizi, Netflix'te yayına girdiği gün en fazla izlenen yapımlar arasında ilk sıraya yükseldi. Andropoz'da Halit isimli sıra dışı bir karakteri canlandıran Tamer Karadağlı'nın performansı ise çok konuşuldu. Engin Günaydın, rol arkadaşı Karadağlı'ya övgüler yağdırdı. Tamer Karadağlı'nın ilk başta rolü kabul etmediğini açıklayan Günaydın, "Tamer olduğu zaman o rolün önemli olacağını düşündüm ve öyle de oldu" dedi.

Magazin 10-10-2022 22:21

Altın Portakal'a damga vurmuştu! Tamer Karadağlı'dan 1 yıl sonra gelen Nihal Yalçın itirafı

Tamer Karadağlı ile Nihal Yalçın arasında geçen yılki Altın Portakal'da mimik polemiği yaşanmıştı. Yalçın konuşurken, arkada ödül vermek için bekleyen Karadağlı'nın hareketleri olay olmuştu. Gündeme oturan bu olaydan 1 yıl sonra, Tamer Karadağlı'dan açıklama geldi. "Bu zamana kadar kimse o mimikleri neden yaptığımı sormadı" diyen Karadağlı, sahnede son derece kibar davrandığını fakat o dönem siyasi propaganda malzemesi olarak kullanıldığını ifade etti.

Magazin 02-08-2022 20:55

Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç, magazin basınında yer alan haberlerin ardından günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Gönül karakteriyle bilinen Zeyno Günenç'in babası yaşamını yitirdi. Peki Zeyno Günenç'in babası Bilal Günenç kimdir? Bilal Günenç ölüm sebebi nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 27-06-2022 12:20

'Muhalefet adayı' yorumu gündem oldu! Tamer Karadağlı hemen açıklama yaptı

Sosyal medyada oyuncu Tamer Karadağlı'ya ait olduğu iddia edilen bir açıklama gündem oldu. Muhalefet adayı yorumu sosyal medyada dolaşıma girince Karadağlı hemen Instagram hesabından bir paylaşım yaparak gerçeği açıkladı.

Magazin 20-06-2022 10:59

Zeyno Karadağlı babası Tamer Karadağlı ile pozunu paylaştı! Değişimi olay oldu

Arzu Balkan ile evliliğinden bir kızı olan Tamer Karadağlı zaman zaman açıklamalarıyla gündeme geliyor. Çocuklar Duymasın dizisi ile yıldızı parlayan Tamer Karadağlı bu sefer kızının değişimiyle gündemde. 2006 yılında doğan Zeyno Karadağlı, Babalar Günü'nde bir paylaşım yaptı. Bebeklik pozunu paylaşan Zeyno'nun değişimi dikkat çekti.

Magazin 20-06-2022 07:34

Tamer Karadağlı ünlü oyuncuyla pozunu paylaştı! Kızı Zeyno'ya yoruma yağdı

Oyuncu Tamer Karadağlı, lise yıllarından bu yana arkadaş olduğu oyunculuktaki ilk partneri İpek Çeken ile buluşmasından pozlarını paylaştı. Ünlü ikiliye Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno da eşlik etti.

Magazin 05-06-2022 15:35

Tamer Karadağlı kızı Zeyno'yu yere göre sığdıramadı

Tamer Karadağlı kızı Zeyno Karadağlı'yı anlattı. Tamer Karadağlı kızıyla ilgili konuşarak kızının ne kadar yetenekli olduğunu söyledi ve "Kızım Zeyno konservatuvarda piyano bölümünde okuyor, şu an 16 yaşında. Besteler yapıyor hatta bir kısa filmin müziğini yazıp besteledi" dedi.

Magazin 18-04-2022 13:37

Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı mı? Erkekliğe yakıştığına inanmıyorum

Tamer Karadağlı kendisinden 30 yaş küçük sevgilisi Iraz Yıldız ile ayrıldığı haberleriyle gündemde. İkili birbirlerini takipten çıkarıp fotoğrafları sildi. Tamer Karadağlı aşk hayatıyla ilgili sorulan sorularda konuğu erkekliğe getirdi.

Magazin 27-03-2022 09:09

Tamer Karadağlı ve genç aşkı Iraz Yıldız ayrıldı! Fotoğraflar silindi

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı bir süredir genç aşkıyla gündemdeydi. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan piyanist Iraz Yıldız ve Tamer Karadağlı ayrıldı. Karadağlı ve Yıldız, sosyal medyada birlikte yer aldığı fotoğrafları sildi, takipleşmeyi de bıraktı.

Magazin 22-03-2022 09:55

Çocuklar Duymasın'ın Haluk'u Tamer Karadağlı ifade verdi! O sözleri affetmedi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Haluk karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, sosyal medya üzerinden kendisine sevgilisi Iraz Yıldız'ın hakarete uğradığı gerekçesi ile açtığı davada ifade verdi. Tamer Karadağlı, "Sanıktan şikayetçiyim, cezalandırılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Magazin 23-02-2022 14:43

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 102'nci yılı kutlanıyor

Kurtuluş Destanı oyunu sahnelendi, Kıraç konser verdi

Yurthaber 11-02-2022 22:03

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı yemek zamlarına isyan etti! ''Dalga geçiyorlar''

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Hacettepe Üniversitesi'nin konservatuvar öğrencileri için hazırladığı yemek fiyat listesini paylaşarak sitem etti.

Magazin 08-02-2022 14:27

Tamer Karadağlı karda aracını kontrol edemeyince kaza yaptı! Ankara kar cehennemi yaşadı

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı sırasında oyuncu Tamer Karadağlı Ankara'daydı. Aracını kontrol edemeyince, başka bir otomobile çarpan Karadağlı çarptığı aracın hasarını karşılamak için sosyal medyadan paylaşım yaptı. Karadağlı "Benim arabama vurup kaçsalardı çok sinirlenirdim" dedi.

Magazin 24-01-2022 07:35

Pınar Altuğ'den heyecanlandıran Tamer Karadağlı paylaşımı! Çocuklar Duymasın...

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ, Instagram'dan peş peşe yayınladığı karelerle dikkat çekti. "Bugün Çocuklar Duymasın'ın 20. yaş günü. Kaybettiklerimizle, yeni doğanlarımızla geçen kocaman 20 yıl, iyi ki" notuyla fotoğraflar paylaşan Pınar Altuğ, kısa sürede sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 17-01-2022 07:23

Tamer Karadağlı'nın kızı annesi Arzu Balkan'ı paylaştı! Ünlü oyuncunun değişimi şaşırttı

Tamer Karadağlı ve Arzu Balkan çiftinin kızları Zeyno Karadağlı, Instagram hesabından annesiyle pozunu paylaştı. Arzu Balkan'ın yıllar içindeki değişimi, görenleri şaşırttı.

Magazin 04-01-2022 09:47

Tamer Karadağlı, 25 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'ın ateşli pozlarına kayıtsız kalamadı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, bir süredir kendisinden 30 yaş küçük piyanist Iraz Yıldız ile aşk yaşıyor. Sosyal medyada epey aktif olan Iraz Yıldız, Instagram hesabından ateşli pozlarını paylaştı.

Magazin 21-12-2021 09:47

Tamer Karadağlı'ya göndermesi dikkat çekmişti! Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'un platonik aşkı bakın kimmiş

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde 'Serdar Kılıçaslan' rolüne hayat veren Çağlar Ertuğrul hem oyunculuğu hem de espirili tavırları ile gündemde sık sık yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde ödül almak için sahneye çıkan ve Tamer Karadağlı'ya gönderme yapan Çağlar Ertuğrul'un platonik aşkı bakın kimmiş!

Magazin 08-12-2021 15:17

Göndermesi olay olmuştu! Çağlar Ertuğrul'a Tamer Karadağlı'dan yanıt geldi

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Tamer Karadağlı'nın ödül takdimi sırasında Nihal Yalçın ile yaşadığı olaya göndermede bulunan Çağlar Ertuğrul'a Karadağlı'dan yanıt geldi. Teşkilat dizisinin yıldızı Çağlar Ertuğrul'un törendeki sözleri Altın Kelebek'te geceye damgasını vurmuştu.

Magazin 07-12-2021 10:22

Altın Kelebek'te ödül alan Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul'dan Tamer Karadağlı göndermesi!

TRT 1'de yayınlanan MİT dizisi Teşkilat'ta Serdar rolünü canlandıran Çağlar Ertuğrul, 47. Pantene Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. Ünlü oyuncu ödülü aldıktan sonra teşekkür konuşması yaparken aniden arkasına döndü. Çağlar Ertuğrul, Nihal Yalçın ve Tamer Karadağlı olayına gönderme yaparak "Biri arkamdan mimik yapıyor zannettim" dedi.

Magazin 05-12-2021 21:11

Hasan Can Kaya'dan olay Tamer Karadağlı göndermesi!

Exxen platformunda yayınlanan Konuşanlar programıyla dikkatleri üzerine çeken komedyen Hasan Can Kaya, ödül törenindeki tavırlarıyla gündem olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'ya göndermede bulundu.

Magazin 26-11-2021 12:33

Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno paylaşımıyla beğeni topladı! Tıpkı annesi!

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteriyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno Karadağlı, Instagram hesabından paylaştığı pozuyla beğeni topladı.

Magazin 08-11-2021 14:24

Tamer Karadağlı, 30 yaş küçük sevgilisini aileye soktu! Dikkat çeken detay!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden olan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'nın, kendisinden 30 yaş küçük Iraz Yıldız ile aşk yaşaması olay olmuştu. Sosyal medyada, tartışma yaratan çiftle ilgili bir detay dikkat çekti.

Magazin 06-11-2021 14:28

Tamer Karadağlı'nın 25 yaşındaki sevgilisi Iraz Yıldız'ın tavırlarına tepki yağdı! ''Kendini beğenmiş!''

Tamer Karadağlı ile yaşadığı aşkla geniş kitlelerce tanınan 25 yaşındaki piyanist Iraz Yıldız'ın, geçmişte bir YouTube kanalına verdiği bir röportaj yeniden gündeme geldi. Röportajda sanatçı kişiliğinden bahseden Iraz Yıldız'ın tavırlarına ''Sakil'' ve ''Kendini beğenmiş'' gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 30-10-2021 10:54