Tarim Kredi Marketlerde Indirim Basladi Mi Haberleri

FAİZ İNDİRİMİ Mİ GELİYOR? Türkiye Bankalar Birliği Başkanı’ndan kredi faizi, kredi kartına taksit, enflasyon ve dolar açıklaması

Merkez Bankası yılın ilk politika faizi kararını 25 Ocak'ta verecek. Toplantı öncesi Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, "Merkez Bankasının, faiz artırım sürecini piyasa beklentisi doğrultusunda muhtemelen ocak ayı itibarıyla tamamlayacağı kanaatindeyim. Son çeyrek içerisinde ülkemizde de faiz indirim sürecine doğru gidileceğini düşünüyorum" düşüncesini dile getirdi.

Finans 2024-01-24 09:24:08

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ EKİM 2023: 16 Ekim-2 Kasım Tarım Kredi Kooperatif Markette hangi ürünler indirimde?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik yaptığı indirim çağrısı sonrası Tarım Kredi Marketlerde birçok ürünün fiyatı aşağı çekildi. Gıdadan temizlik malzemelerine kadar çok sayıda üründe fiyatlar değişti. Tarım Kredi Market indirimli ürünler listesi ve detaylar merak konusu oldu. Peki, Tarım Kredi Marketlerde indirimli ürünler neler?

Finans 2023-10-17 08:09:57

Tarım Kredi Kooperatif Market indirimli ürünler listesi çıktı! 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL, 1 kg çay 96,90 TL, 2 kg yoğurt 44,90 TL!

Tarım Kredi Kooperatif Market'in indirimli ürünler listesi yayınlandı. Eylül ayına özel uygun fiyat avantajının sunulduğu Tarım Kredi marketlerde sepetler dolacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kar amaçlı kurulmadığını söyleyerek indirim talimatı verdiği Tarım Kredi Kooperatif Marketler'de 16'lı tuvalet kağıdı 72,90 TL'den, 1 kg çay 96,90 TL'den, 2 kg yoğurt 44,90 TL'den satışa çıktı. İşte aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 2023-09-05 11:52:34

Bu fiyatlara yetişen alacak! Yağ, çay, salça fiyatlarında DEV İNDİRİM! Tarım Kredi Market ay sonuna kadar fiyatları İNDİRDİ!

Tarım Kredi Kooperatif Market'te enflasyonla mücadele kapsamında indirimli satışlar devam ediyor. Kar amacı güçmeyen Tarım Kredi Marketlerde ay sonuna kadar bir çok üründe avantaj devam edecek. Yağdan salçaya, undan beyaz peynire bir çok üründe uygulanan bu indirimden yetişen faydalanacak. İşte 19-31 Ocak 20233 Tarım Kredi Kooperatif Market aktüel ürünler listesinin tamamı...

Finans 2023-01-20 09:18:56

Tarım Kredi Kooperatif Markette İNDİRİM rüzgarı başladı! Un, şeker, bakliyat, beyaz peynir en ucuz burada!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim talimatı ile Tarım Kredi'nin 2 bin 170 hizmet noktasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulmaya devam ediliyor. Un, şeker, bakliyat, beyaz peynir en ucuz burada satılıyor. Tarım Kredi Marketlerde beyaz peynir 80 lira kg fiyatında raflardaki yerini alıyor.

Finans 29-12-22 09:09

Tarım Kredi indiriminden sonra zincir marketlerden indirim hamlesi!

Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren gıda indirimi haberi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrası bin 400 markette 30'dan fazla temel ihtiyaç ürünlerinde indirim kararı alınmıştı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, Tarım Kredi marketlerindeki indirimin ardından bazı zincir marketlerde de indirimlerin görülmeye başlandığını bildirdi.

Finans 23-08-22 12:16

Tarım Kredi Kooperatiflerinde indirimli satış başladı! CHP'li vekilden çarpıcı iddia

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde gıda ürünlerinin indirimli satışı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası 30'dan fazla temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapılırken, etiketler değişti. Marketlerde vatandaşlar yoğunluk oluştururken CHP'li vekil Ali Fazıl Kasap sosyal medyadan dikkat çeken bir iddiada bulundu.

Finans 15-08-22 23:16

Son dakika | Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde etiketler değişti! Tavuk, yağ, balık, peynir ve şekerin indirimli fiyatları

Son dakika haberi: Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde gıda ürünlerinin indirimli satışı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı sonrası bin 400 markette 30'dan fazla temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapılırken, etiketler değişti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren yurdun dört bir yanındaki marketlerde vatandaşlar yoğunluk oluştu. Peki tavuk, balık, peynir, yağ, şeker, çay fiyatı ne kadar oldu, hangi ürüne ne kadar indirim geldi? İşte tüm detaylar...

Finans 15-08-22 15:13

İzmir ve Denizli'deki Tarım Kredi marketlerde indirim hareketliliği

İzmir ve Denizli'deki Tarım Kredi marketlerde indirim hareketliliği

Yurthaber 15-08-22 11:30

Kredi faizlerine indirim gelecek mi? Merkez Bankasına faiz yetkisi verildi

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte Merkez Bankasına faiz yetkisi verildi. Bu kararın vatandaşa yansıması ne olacak? Prof. Dr. Sefer Şener, konuyla ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Şener, 'Merkez Bankası'na verilen yeni yetkiyle vatandaş daha ucuza konut kredisi, araç kredisi, ihtiyaç kredisi alabilecek.' ifadelerini kullandı.

Finans 01-02-22 15:09

SON DAKİKA | Dolar ve Euro düştü! Zincir marketlerde indirim başladı

Son dakika haberine göre dövizde yaşanan düşüş marketlerdeki ürün fiyatlarına da yansımaya başladı. Dev market zincirleri de ürünlerde indirim yaptığını peş peşe duyurdu. Tarım Kredi, Şok, CarrefourSa ve Migros'tan da indirim açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 27-12-21 11:37

Dolar düştü! Fiyatlarda yüzde 30 indirim yaptılar

Döviz kurunun düşmesiyle birlikte indirim haberleri gelmeye başladı. Tarım Kredi marketlerde, yüzde 30'a varan indirimler fiyatlara yansıtıldı.

Finans 23-12-21 15:17

Otomobilde ÖTV indirimi gelecek mi?

Son dönemlerde ikinci el piyasasındaki aşırı yükseliş ve pandemi sürecinde devletin birçok sektör için kredi faizlerini düşürmesinin ardından vatandaşlar arasında ’sıfır araç alımlarında ÖTV indirimi gelebilir’ beklentisi hayal oldu. Adana Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Mehmed Güveloğlu, "Sıfır araç üretilmediği için fiyatlar düşmez. Bu bir arz-talep meselesi. Talep çok fazla olduğu için şu an indirim olacağı imkansız gözüküyor" dedi.

Finans 26-06-20 10:09