Chp Haberleri Ve Son Dakika Chp Haberleri

Chp Haberleri Ve Son Dakika Chp Haberleri

CHP, 9 Eylül 1923’te Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde kurulmuş olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin resmî kısaltmasıdır. Türk siyasi partisi olan CHP’nin simgesi altı oktur. Türkiye Büyük Millet Meclisinde 138 milletvekiliyle ana muhalefeti temsil eder. Sloganı ‘Önce insan, önce birlik, önce Türkiye’ dir. İdeolojisi sosyal demokrasi ve Atatürkçülük üzerine kurulu olan bu siyasi partinin, parti içi düşünceleri ise demokratik sosyalizm, ulusalcılık ve sosyal liberalizmdir. Resmî renkleri kırmızı ve beyazdır. Merkez solda yer alan CHP, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk yasal siyasal partisi olma özelliğini taşır. 1923 yılından 1950 yılına kadar aralıksız bir şekilde iktidarda kalan CHP, Türkiye’de en uzun süre iktidarda kalmış bir parti olarak da adını tarihe yazmıştır.

Chp Haberleri

Erdoğan'ın 'belediye borçları tahsil edilecek' açıklamasına Özel'den yanıt! En borçlu belediyeler AK Parti'den devraldıklarımız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'de açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hazine ve Maliye Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine cevap veren Özel, "Kendi ödemedikleri parayı bizden kesmeye kalkıyorlar" dedi. Özel ayrıca en borçlu belediyelerin de AK Parti'den devralınan belediyeler olduğunun altını çizdi.

Haber

CHP'nin Akçakoca yönetimi karıştı! Kayyum kararına sert tepki gösterdiler

CHP Akçakoca yönetimine kayyum atanması tepkilere yol açtı. Teşkilat üyeleri kararın mantıksız olduğunu ifade ederek "Tuğrul Başkan olmadan bu seçimi kazanamazdık" dediler. Görevden alınan Abanoz ise "İçi boş olan dik duran buğday başaklarıyla görev yapmanın acziyetini yaşıyorum" dedi.

Haber

Kılıçdaroğlu'ndan Özgür Özel'e 'el sıkma' yanıtı! Çok sert sözler: Sarayda oturan zatla mücadele edeceğiz!

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de düzenlenen bir panelde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Cumhurbaşkanı'nın elini sıkmıyor" eleştirisiyle ilgili konuştu. Zehir zemberek ifadeler kullanan Kılıçdaroğlu, "Gazeteciler, öğrenciler, akademisyenlerin hakkını aramak için onun elini sıkmadım ve sıkmayacağım. Süleyman Şah türbesini kaçırıp vatan toprağını terk ettiği için elini sıkmayacağım ve yüzüne bakmayacağım. Seçimler için sahte videolar hazırladığı içini elini sıkmayacağım" dedi.

Haber

Yavaş dinlemedi, İmamoğlu'ndan manidar sözler geldi! İkili arasında soğuk savaş iddiası... O detayı ilk kez anlattı

Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında 'kriz var' iddiası bir anda gündem yarattı. CHP'nin 'Eğitim Maratonu' etkinliğinde ikili arasında soğuk rüzgarların estiğini belirten gazeteci Altan Sancar, yaşanan o detaya dikkat çekti. Son günlerde ortaya çıkan sosyal medya hesaplarından da adeta 'savaş' açıldığını belirten Sancar, "Bunu gizlemenin bir anlamı yok. Yavaş ve İmamoğlu arasında bir soğukluk olduğunu bütün CHP açık açık konuşuyor" dedi.

Manşet

Chp

Chp Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Chp Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Son ankette tablo tersine döndü: Fark bıçaksırtı! Özgür Özel Keyfimiz yerinde demişti

CHP lideri Özgür Özel erken seçimi gündeme getirmeye devam ederken bazı anket sonuçlarını da açıklamıştı. Bu sırada MAK Araştırma'nın temmuz ayı seçim anketi sonuçları ortaya çıktı. AK Parti ile CHP'nin ilk iki sırayı paylaştığı ankette iki parti arasındaki fark bıçaksırtı. Seçmenlerin 14 Mayıs 2023'teki tercihleri de soruldu; bu tercihler dikkate alındığında Temmuz 2024'te iki partinin de oylarında büyük değişim olduğu görüldü.

Haber

CHP'den Doğu Perinçek'e çok sert tepki: Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir televizyon programında "Hiç kimse PKK'nın yanında olan bir partiyi Türkiye'nin başkenti Ankara'nın tepesine oturtmaz. Ne ordu razı olur, ne polis razı olur" sözleriyle CHP'yi hedef aldı. Bu sözler üzerine CHP'li Ali Mahir Başarır'dan çok sert tepki geldi: "Kandil'in püskülü! Çeneni kes, haddini bil! Hadsiz herif!"

Haber

Son seçim anketi yayınlandı! Bu zamana kadarki en dikkat çeken oran: Zirvede 1.7 puanlık fark

Temmuz ayında yapılan ve 2 bin katılımcının olduğu son anket Asal Araştırma ve Danışmanlık şirketi tarafından yayınlandı. Vatandaşlara 'Bu pazar milletvekili seçimi olsa kime oy verirsiniz? sorusu yöneltildi. CHP birinci parti çıkarken son yerel seçimlerde olduğu gibi AK Parti yine ikinci parti olarak çıktı. Zirvedeki rekabette puan farkının 1.7 olması ise dikkat çekti.

Haber

Özgür Özel ve Müsavat Dervişoğlu'ndan 'ittifak' sorusuna yanıt: Orada birleşiriz

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın sona ermesiyle birlikte Türkiye siyasetinde önemli değişiklerde beraberinde gelmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, ortak açıklama yaptı. Gazetecilerin ittifak sorusuna da yanıt veren iki lider seçimlere kadar geçecek zamanı işaret ederek cevap verdi.

Haber

CHP'den TÜİK hakkında suç duyurusu

TÜİK’in açıkladığı sonuçların tartışma yaratmasının ardından CHP’den dikkat çeken bir hamle geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekilli Gamze Taşçıer, enflasyon rakamlarının doğru olmadığını iddia ederek, TÜİK hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber

CHP'den Tanju Özcan kararı! Kılıçdaroğlu'na yönelik sözleri nedeniyle disipline sevk edildi

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti. Tanju Özcan'ın kendisine yönelik sözlerine yanıt veren Kılıçdaroğlu "Gün olur ecel vuku bulursa cenazeme katılmanı istemiyorum...Yazık sana, sana verdiğim emeklere…" ifadelerini kullanmıştı.

Haber

Hem CHP hem İYİ Parti'nin koridorlarında 'Kürşad Zorlu' sesleri: Gündem olan transfer iddiasına yanıt geldi

İYİ Parti'nin önde gelen isimlerinden Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu hakkında gündeme gelen iddia geniş yankı uyandırdı. Zorlu'nun CHP'ye geçeceği öne sürüldü. Bununla birlikte CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın Zorlu ile CHP'ye katılması için görüştüğü iddiası da gündem oldu. Ses getiren iddialarla ilgili iki isimden gelen açıklamalar dikkat çekti.

Haber

Devlet Bahçeli'nin ziyaretindeki o kare gündem oldu! Özgür Özel'e MHP'li isimden yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Özel Harekat Başkanlığı'nı ziyareti sırasında bir kare gündem oldu. Görüntü ile ilgili olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den eleştiri gelmişti. Özel'e yanıt MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'dan geldi.

Haber

Mansur Yavaş'ın bu ifadesi uzun uzun konuşulacak! Salonda 'cumhurbaşkanı adayı' ol çağrısı geldi, yanıtı net oldu

Önümüzdeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayının kim olacağı konusu gündeme getirilmeye devam ediyor. Son olarak ABB Başkanı Mansur Yavaş'a bazı partililerin adaylık çağrısı yaptığı öne sürüldü. Yavaş'tan bu çağrıya gündeme damgasını vuracak nitelikte bir yanıt geldi!

Haber

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in gururlu günü! Kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) Hukuk Fakültesi’ni bitiren kızı İpek Özel’in mezuniyet törenine katıldı. İstanbul’da gerçekleşen törende, 6 bin öğrenci mezun olurken, Özel de kızının mezuniyet heyecanına ortak oldu.

Haber

Özgür Özel'den İzmir'deki acı olayla ilgili paylaşım: 'Paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacağız'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak ölen Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay ile başsağlığı mesajı yayımladı. "21'inci yüzyılda hiçbir yurttaşımız böylesi trajik biçimde ölmeyi hak etmiyor" diyen Özel paylaşımında, sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

Haber

Yeni müfredatın iptali için harekete geçtiler! CHP'den Danıştay hamlesi geldi

Yeni müfredat modeli geçtiğimiz günlerde açıklanmış, müfredatın içeriğine ilişkin detaylar gündem olmuştu. CHP yeni müfredatın iptali için Danıştay'a başvurdu.

Haber

Fazıl Say, CHP liderini eleştirdi: ‘Bilinçsel düşüş yaşadım’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bir YouTube kanalında paylaştığı şarkı listesine Fazıl Say, ‘oy potansiyeli malum, bilinçsel düşüş’ diyerek eleştiride bulundu.

Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanından doktora taciz! Mesajları Kılıçdaroğlu'nun hesaplarından attı, savunması şaşkına çevirdi: Güvenip şifreyi verdim!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından gelen taciz mesajlarını gören kadın doktor gözlerine inanamadı. Aracına bırakılan notu gördükten sonra Emniyet'in yolunu tutan doktor şikayetçi olurken, iddia edilen taciz mesajlarını Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın attığı belirlendi. Olayla ilgili açıklama yapan Ay, doktoru taciz etmediğini belirtirken, "Kemal Bey’in sosyal medya hesaplarının şifresini ona ben verdim. O mesajları kendisi atmış." dedi.

Haber

Erken seçim için AK Parti'den dikkat çeken açıklama! CHP lideri Özel '2026' diyordu... 2027 çıkışı geldi

Muhalefetin erken seçim çıkışına kapıları kapatan iktidar cephesinden dikkat çeken mesajlar geldi. Her fırsatta 4 yıl boyunca erken seçim olmayacağını belirten AK Parti'den bu kez '2027' çıkışı geldi. Erken seçimin gündemlerinde olmadığının altını çizen AK Parti yönetimi, "2027’de belki bu konu açılabilir, seçimler bir yıl veya altı ay geriye çekilebilir. Ancak o zamana kadar seçim tartışmalarına girmek yok" mesajını verdi.

Haber

Bir anda 3. parti oldular! Erken seçim konuşulurken, seçim anketi geldi... İşte AK Parti ile CHP arasındaki fark ve partilerin son oy oranları

Erken seçim gündemi Ankara kulislerini meşgul etmeye devam ederken, muhalefetin çağrıları da giderek artıyor. Özellikle son seçimde sandıktan birinci parti çıkan CHP'de "Yakında erken seçim olur" söylemleri öne çıkarken, Yöneylem Araştırma'dan da seçim anketi geldi. Yapılan son seçim anketinde AK Parti ile CHP arasındaki fark dikkat çekerken, kararsızlar bir anda 3. parti konumuna geldi. İşte son seçim anketinde çok konuşulacak sonuçlar...

Manşet

Kapıda kaldılar! Rektör istedi, Boğaziçi Üniversitesi'ne CHP’li vekiller alınmadı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş başkanlığındaki yaklaşık 10 milletvekilinden oluşan heyet, açıklama yapmak için geldikleri Boğaziçi Üniversitesi'nde kapıda kaldılar. Rektörün talebiyle Boğaziçi Üniversitesi'ne giremediler.

Haber

Özgür Özel konuşurken... Dikkat çeken 'bozkurt' detayı! Kameralara yansıdı

Başbağlar şehitlerini anma programına katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Biz ülkenin bütün acılarına hep birlikte sahip çıkmalıyız" diye konuştu. Öte yandan milli futbolcu Merih Demiral'ın yaptığı bozkurt sevinci ve UEFA'nın skandal kararıyla ilgili gündem devam ederken, Özel'in konuşması sırasında kaydedilen bir görüntü ise dikkat çekti.

Haber

Forvetlerine fark attı! Özgür Özel ankette açık ara birinci çıktı: İmamoğlu ve Yavaş detayı

CHP'de yaptırılan anketten geniş yankı uyandıracak sonuçlar geldi. Özgür Özel'in birinci çıktığı ankette, futbol takımındaki forvetlere benzettiği ABB ve İBB başkanları Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu arasındaki fark dikkat çekti.

Haber

Türk bayrağının yakılması kabul edilemez CHP'den 10 maddelik açıklama! Sert tepki geldi

CHP'den Türkiye'de ve Suriye'de yaşanan son olaylarla ilgili bir açıklama geldi. "Türkiye, Suriye politikasını yeniden belirlemeli, mevcut statükonun devamının tıkanma noktasına geldiğini görmelidir" denen açıklamada ayrıca Türk bayrağının yakılmasına tepki gösterildi.

Haber

Özgür Özel'den iddialı sözler! İstesem Cumhur İttifakı'nı dağıtırım dedi, 2026 başını işaret etti: Erdoğan'ı yeneriz!

İktidarla yürütülen 'normalleşme' adımları ve erken seçim tartışmalarıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Parti ile MHP arasında bir rahatsızlık olmuş olabileceğini belirtirken "Bahçeli Erdoğan’a ‘ya benimsin ya kara toprağın’ diyor" diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapacağı bir teklifle Cumhur İttifakı'nı dağıtabileceğini iddia eden Özel, "Bugünden bir buçuk sene sonra yapılacak seçimde yani 2026 başında biz Erdoğan’ı yeneriz." dedi.

Haber

Özgür Özel'in kardeşi Barış Özel CHP'li belediyeye isyan etti: Böyle mi yöneteceksiniz İzmir'i?

Barış Özel'den CHP'de İzmir tartışmasının fitilini ateşleyecek bir çıkış geldi. Genel Başkan Özgür Özel'in kardeş Barış Özel İzmir'deki su zammına değinerek Büyükşehir Belediyesi'ne yüklendi. Özel daha sonra paylaşımını alıntılayan gazeteci İsmail Saymaz'a verdiği yanıtta "İzmir'de suyla ilgili ilk kez konuşmuyorum" dedi.

Haber

CHP Parti Sözcüsü Yücel'den kırmızı çizgi vurgusu: 'Bunların dışında her şeyi konuşabiliriz'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin Manisa İl Danışma Kurulunda önemli açıklamalarda bulundu. Yücel, 3 madde sıraladı ve "Bunlar bizim kırmızı çizgilerimiz. Bunların dışında her görüşü dinleriz, her görüşe saygılıyız, her şeyi konuşabiliriz”

Haber

İmamoğlu’ndan çok konuşulacak CHP çıkışı: ‘Partiyi yoran yüklerden kurtulmalıyız!’

CHP’deki değişim mesajını ilk dile getiren isim olan Ekrem İmamoğlu’ndan yine çok konuşulacak bir çıkış geldi. İmamoğlu CHP’nin Türkiye’de bir dönüşümü hedeflediğini belirterek "Parti içi rekabette bireysel, kişisel ve partiyi yoran yüklerden kurtulmalıyız” dedi.

Haber

Erdoğan'a canlı yayında meydan okudu! Özgür Özel: Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız

CHP lideri Özgür Özel'den erken seçim gündemini hareketlendirecek bir çıkış geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a meydan okuyan Özel tarih vererek "Kendisine kaçamayacağı bir teklif sunarız" dedi. Özel ayrıca CHP'nin asgari ücret önerisini açıkladı.

Haber

Ankara'da CHP kulislerini karıştıran yemek! Mansur Yavaş hamlesi Özgür Özel'e mesaj Kılıçdaroğlu iddialarına yanıt geldi

Ankara'da Mansur Yavaş ile Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği yemek CHP kulislerini karıştırdı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun temaslarıyla ilgili yeniden genel başkanlığa aday olacağı iddiaları geniş yankı uyandırdı. Hem Kılıçdaroğlu'nun hem Özel'in kurmaylarından iddialara yanıt geldi.

Haber

Erdoğan ile Bahçeli görüşmesinden gündem yaratacak kulis: ‘Sonuna kadar gidilsin’

Sinan Ateş davası ile ilgili tartışmalar sürerken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli arasındaki görüşmede de bu konu gündeme geldi. Kulislere yansıyan bilgilere göre görüşmede Erdoğan dava ile ilgili kararlılık mesajı verirken Bahçeli de “Sonuna kadar gidilsin. Biz de bunu istiyoruz” dedi. İşte görüşmeye ilişkin kulislere yansıyan detaylar…

Haber

CHP'li isimlerden Seydişehir'de salgın iddiası! Binlerce kişi hastaneye başvurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şabhaz ve CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, Seydişehir ilçesinde salgın yaşandığını iddia etti. Sağlık Bakanlığından açıklama yapmasını beklediklerini ifade eden Şabhaz, “Bayram tatili sona ermeden başlayan bu salgında, yaklaşık 5 bin civarında kişi hastanelere müracaat etti" dedi.

Haber

SON DAKİKA | 'Erken seçim' çıkışı kulisleri hareketlendirdi! CHP lideri Özgür Özel'den yeni açıklama.... 1,5 yıl sonrayı işaret etti

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken 'erken seçim' çıkışı geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP lideri Özel, "Toplumun yarısının erken seçim talebi var. 1,5 yıl sonra erken seçimi olası görüyorum. 5 yıl tamamlanamaz" dedi. Hükümetle yürütülen normalleşme süreciyle ilgili de değerlendirmelerde bulunan Özel, "Millet normalleşmeden memnundur ama kimse bu şartlarda muhalefetten yumuşama beklemesin normalleşme tam da yerini bulmuştur. Normalleşmeye devam" dedi.

Haber

Düğüm bugün çözülecek! Meclis kulislerinde gündem oldu: İstifa edecek 2 partiden birine gidecek, aralarında CHP de var

Partiler arasındaki geçişler seçimlerin ardından da devam ediyor. Son günlerin en çok konuşulan ismi ise İYİ Partili Koray Aydın. Kulislerde Aydın'ın bugün istifa etme ihtimali konuşulurken izleyeceği yol da merak ediliyor. Aydın'ın aralarında CHP'nin de olduğu 2 partiden birine katılacağı konuşuluyor.

Haber

Özgür Özel erken seçim için ilk kez tarih verip asgari ücret açıklaması yaptı: ‘Ben buna susmayacağım’

Asgari ücret ve emekli maaşlarına zam beklentilerinin ardından Ankara kulislerindeki hareketli günler devam ediyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Ben masadan ve görüşmeden bir asgari ücret zammı çıkarsam bunun kaybedeni olmazdı. Çıkaramadım, şimdi bunun bedelini iktidarın tek başına ödemesi için ben buna susmayacağım” dedi. Erken seçime ilişkin sözlerinin doğru anlaşılmadığını da belirten Özel, “Erdoğan 5 yıllığına seçildi ama bence 1.5 yıl sonra erken seçim olur” ifadelerini kullandı.

Haber

CHP, 'Maden Kanunu'nun bazı maddelerinin iptali için AYM'ye başvurdu

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, '7501 sayılı Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un bazı maddelerinin iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne (AYM) başvurdu.

Haber

Meclis'te dikkat çeken anlar! 20,5 metre olan listeyi açtı, uzadıkça uzadı: Hepsi Türkiye'de yakalanmış

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, TBMM'de Türkiye'de yakalanan uluslararası çete liderlerinin 20,5 metrelik listesini açtı. Söz konusu anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Akay'ın hazırladığı liste, sosyal medyada gündem yarattı. Akay, paylaşımında “uzadıkça uzadı” notunu düştü.

Haber

Milyonlarca kişi kritik görüşmeyi merakla takip etti: Emekli, memur ve asgari ücretliye zam talebine Şimşek ne yanıt verdi? CHP'li Karatepe anlattı

Türkiye İstatistik Kurumu'nun zamlarını belirleyecek haziran ayı enflasyon verisini açıklamasına sayılı günler kaldı. SSK, Bağkur, memur emeklileri, memurlar ve çalışanlar maaşlara yapılacak zam oranlarını merak ederken Ankara'da dün 4 saat süren kritik bir zirve gerçekleşti. Görüşme sona ererken kameralara yansıyan kırmızı dosya dikkat çekti. Emekli ve çalışanların beklediği zam maaşlarına yansıyacak mı?

Finans

CHP’de bir sürpriz görüşme daha! Kılıçdaroğlu hem İmamoğlu ile hem de Mansur Yavaş’la görüşecek

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüşeceğinin açıklamasının yankıları sürerken dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Kılıçdaroğlu’nun Mansur Yavaş ile de görüşeceği açıklandı.

Haber

Mehmet Şimşek'e kritik ziyaret sonrası ilk açıklama! 'Kırmızı dosya' merak uyandırdı, görüşmenin süresi dikkat çekti

Asgari ücrete zam ve emekli maaşı konularında bugün Hazine ve Maliye Bakanlığında önemli bir görüşme gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe'nin Bakan Mehmet Şimşek'i ziyaretine damga vuran detay görüşmenin süresi oldu. Ayrıca görüşme sona ererken kameralara yansıyan kırmızı dosya dikkat çekti. Görüşme sonrası ilk açıklama Karatepe'den geldi.

Finans

Emekli ve asgari ücretlinin gözünü çevirdiği görüşme! CHP'li heyet ve Bakan Şimşek buluşuyor: Masada 4 talep var!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ardından bir buluşmada CHP'li Yalçın Karatepe ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında gerçekleşecek. Milyonlarca emekli ve asgari ücretlinin gözü kulağı görüşmedeki gündem maddelerinde.

Finans

'Topal' şarkısıyla oynamıştı, CHP'li Şerafettin Bahadır'ı dövüp silahla vurdular! 'Azmettirici' deyip MHP'li isimleri suçladılar... Özgür Özel'den sert açıklama: Seçim sonuçlarını hazmedemediler!

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde gece saatlerinde ortalık karıştı. CHP’li Pınarbaşı Belediye Üyesi Şerafettin Bahadır akşam saatlerinde darp edilip, silahlı saldırıya uğradı. CHP'liler hastaneye akın ederken, saldırıdan MHP'li isimleri sorumlu tuttu. CHP lideri Özel yaptığı açıklamada "Seçim sonuçlarını hazmetmek ve halkın mesajını almak yerine, suçsuz günahsız bir insana, kız çocuğunun yanında savunmasızken, sopalarla saldırıp kurşun sıktılar" ifadelerini kullandı.

Manşet

Kayseri Pınarbaşı’nda gerilim sürüyor diyerek açıkladı! Olayı böyle duyurdu: 'Önceki MHP'li başkanın kardeşi CHP’li belediye meclis üyesini dövüp silahla vurdu'

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde yenilenen seçimlerde CHP'nin adayı kazanmıştı. Gazeteci İsmail Saymaz, önceki belediye başkanının kardeşi ve beraberindekilerin CHP’li belediye meclis üyesi Şerafettin Bahadır’ı dövdükten sonra ayağından vurduğunu aktardı.

Haber

Süleyman Soylu'dan dikkat çeken yazı! CHP öncülüğündeki 'örtülü ittifak’ için üç aşamalı hedef vardır

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı'na yönelik gelen açıklamalarla ilgili bir yazı kaleme aldı. "CHP öncülüğündeki 'örtülü ittifak’ için üç aşamalı hedef vardır" diyen Soylu, "Siyaset Millete Milletin verdiği emanetle yapılır. Kendisini Milletten akıllı sananlar her daim yanılırlar" dedi.

Haber

Özgür Özel’in 'bidon kafa' tepkisi Yılmaz Özdil’i kızdırdı: ‘Sana bu iftiranı yedireceğim!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen CHP lideri Özgür Özel'e, Yılmaz Özdil'in eleştirileri sorulmuş, Özel de Özdil'in ‘zihniyetini’ eleştirerek “Kutuplaşmadan besleniyor. Oy vermeyen seçmene bidon kafa diyen bir zihniyet...” ifadelerini kullanmıştı. Özel’in bu ifadeleri üzerine Yılmaz Özdil’den yanıt gecikmedi. Özdil açıklamasında “Sana bu iftiranı yedireceğim” dedi. İşte detaylar…

Haber

31 Mart sonrası Ekrem İmamoğlu'nun o sözünü ilk kez açıkladı! Özgür Özel, Mehmet Şimşek ile ne konuşacak? İşte ayrıntılar...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalar yaparak, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Değişim olmazsa İstanbul'da aday değilim" dediğini aktardı. Bakan Şimşek ile bayramdan sonra bir araya geleceklerini açıklayan Özel, "İlk defa buradan söylüyorum, eğer CHP birinci parti olmazsa yani iktidar olamazsak genel başkanlığı bırakıyorum" dedi.

Haber

İki kritik anket birden! CHP'nin oy oranı damga vurdu: Erken seçim isteyenlerin yüzdesi de belli oldu

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 3,5 ay geçti. CHP'nin ilk kez AK Parti'yi geçtiği sonuçların ardından yeni anketler de merak ediliyordu. ORC 'Bu pazar seçim olsa kime oy verirdiniz?' sorusu üzerinden son çalışmasını yayınladı. CHP'nin yine birinci parti çıktığı çalışmada oy oranı da dikkat çekti. Öte yandan anket çalışmasına göre erken seçim isteyenlerin de yüzdesi belli oldu.

Manşet

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Cumhur İttifakı ve CHP açıklaması: ‘Devlet Bey’in açıklaması gayet isabetli!’

Cumhurbaşkanı Erdoğan İspanya ve İtalya dönüşü sonrasında uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan son günlerde tartışmalara neden olan MHP lideri Bahçeli’nin açıklamaları için "Devlet Bey'in açıklaması devlet adamı yaklaşımıyla, sakin, bir tartışmaya fırsat vermeden yapılmıştır. Konuyu bu şekilde kapatmış olması gayet isabetlidir" dedi. Erdoğan CHP ziyareti için de "Bizim iade-i ziyaretimizi demek ki hazmedemediler" ifadelerini kullandı.

Haber

‘İstesek CHP’ye en az 10 vekil gelir’ Ankara kulislerini karıştıran sözler! İYİ Partililer tepki gösterdi…

Ankara kulislerinde sıcak saatler bu kez CHP ile İYİ Parti arasında yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın 'İstesek İYİ Parti'den CHP'ye en az 10 vekil gelir' sözleri gerilime neden oldu. CHP’li ismin bu sözlerine İYİ Parti cephesinden peş peşe tepkiler geldi. İYİ Partili Buğra Kavuncu ve Hasam Toktaş da bu sözler üzerine "Siyaset biraz da edeptir, nezakettir. Bu nezaketten yoksun açıklamaları kınıyoruz” şeklinde konuştular.

Haber