Tetanoz Aşısı Haberleri

Sağlık Bakanı Koca'dan tetanos uyarısı! Şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş il Sağlık Müdürlüğünde açıklamalarda bulundu. Tetanos aşıları ve şebeke suları hakkında bilgi veren Koca, alınması gereken önlemleri açıkladı.

Haber 24-02-2023 17:32

Hamilelikte tetanos aşısı ne zaman yaptırılır, tetanos aşısı vurulmazsa ne olur? Gebelikte tetanos aşısının yan etkileri nelerdir, düşüğe neden olur mu?

Bir bebek sahibi olmaya karar verdikten sonraki süreç son derece önemlidir. Hem anne hem de baba adayına düşen bazı görevler bulunmaktadır. Öncelikli olarak atılacak adımın bir doktora danışmak olması gerekir. Anne ya da baba olmak için hiçbir engeli bulunmadığı tespit edilen çiftler bebek sahibi olabilir. 40hafta sürecek olan hamilelik boyunca yapılması gereken bazı aşılar da bulunmaktadır. Peki, hamilelikte tetanos aşısı vurulmazsa ne olur?

Kadin 17-02-2023 09:35

Basit bir kesik ölüme götürüyordu! Böbrekleri iflasın eşiğine geldi, bilinci kapandı

İstanbul'da inşaat işçisi Derviş Aslan paslı bıçakla eli kesilince ölümle burun buruna geldi. Tetanos aşısının olduğunu söylediği için kesik tedavisi yapılan ve taburcu edilen Aslan'ın 4 gün sonra şuuru kapandı. Tekrar hastaneye kaldırılan adam 10 yılda bir yaptırması gereken tetanos aşısını olmadığı için yoğun bakıma yatırıldı. 50 günlük yaşam savaşını kazanan Aslan, doktorlarını bile şaşırtırken, Prof. Dr. Namigar Turgut, "Gecikseydi kesin ölümle sonuçlanırdı'' açıklamasında bulundu.

Haber 30-08-2022 15:20

Tetanoz Aşısı

Tetanoz Aşısı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tetanoz Aşısı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.