Prenses Diana Haberleri

Prenses Diana'nın ikonik elbisesi rekor fiyata satıldı! Duyanlar inanamadı

Ölümünün ardından 26 yıl geçen Prenses Diana'nın eşyaları, müzayedelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Kraliyet Ailesi'nin hüzünlü prensesinin ikonik elbiselerinden biri milyonlarca liraya satılarak rekor kırdı.

Magazin 19-12-2023 17:21

Prenses Diana'nın ikonik koyun desenli kazağı rekor fiyata satıldı! 1.1 milyon dolara satıldı

Prenses Diana'nın ünlü koyun desenli kazağı açık artırmada 1,14 milyon dolara ( 30 milyon 721 bin lira) alıcı buldu. Tekliflerin çevrimiçi verildiği açık artırmayı kazanan kişinin kimliği açıklanmadı.

Trend 15-09-2023 09:31

Prenses Diana'nın ikonik kazağı açık artırmada! Fiyatı dudak uçuklattı

Moda ikonu Prenses Diana'nın yıllar önce giydiği ve ikonik hale gelen kara koyun olarak da bilinen meşhur kazağı açık artırma ile satışa çıkarılıyor. Kazak için müzayede 31 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Magazin 28-06-2023 16:37

Kim Kardashian, Oprah'ın partisi için çok cesurdu! Göğüs uçlarının belli olmasını umursamadı

Kanye West ile ayrılığı ve Pete Davidson birlikteliği ile uzun süre gündemde kalan Kim Kardashian, Oprah'ın partisi öncesi selfie çekti. İddialı kıyafetiyle yine dikkat çeken Kim'in sütyensiz tarzına beğeni yağdı.

Magazin 30-01-2023 14:58

Zarafet denilince ilk akla o geliyor! Kate Middleton'ın zarif tarzı

Prenses Diana'nın tarzı yaşamından günümüze kadar yıllardır konuşuluyor. Diana'nın gelini olarak bilinen Kate Middleton da Diana'nın izinden gidiyor. Kadınlar Kate Middleton'ın çabasız ama oldukça kaliteli görünen zarif tarzı için nelere dikkat ettiğini merak ediyor. İşte Kate Middleton tarzına sahip olmanız için yapmanız gerekenler...

Kadin 17-10-2022 15:32

Nevşehir'de kayadan oyma oteldeki havuzların zeminini ünlülerin mozaikleri süslüyor

Nevşehir'de kayadan oyma oteldeki havuzların zeminini ünlülerin mozaikleri süslüyor

Yurthaber 02-10-2022 11:26

Prenses Diana'nın unutulmaz anları ve yıllar sonra bile devam eden eşsiz kombinleri

Bazı kadınlar var ki yaşadıkları dönemlerde oluşturdukları kombinler ile günümüzde bile konuşulmaya devam ediyorlar. Zarafet denilince akla gelen Prenses Diana'da bu kadınlar arasında yer alıyor. Prenses Diana'nın akıllara kazınan eşsiz stilinden örnek alarak kendi kombinlerinizi değiştirebilirsiniz.

Kadin 26-09-2022 13:49

İstenmeyen gelin ilan edilmişti! Prenses Diana ve Kraliçe 2. Elizabeth’in taziye çiçekleri kıyaslandı: Gölgede bıraktı

İngiltere’nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri tarafından bırakılan çiçekler ve sevgi notları, 1997 yılında Fransa’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Prenses Diana’ya bırakılan çiçekler ile kıyaslandı. Sosyal medyada popüler olan görüntülerde kullanıcılar Prenses Diana’nın taziye çiçeklerinin Kraliçe’yi gölgede bıraktığını söyledi.

Trend 13-09-2022 17:43

Kraliçe Elizabeth'in ölümüyle her şey değişti! Diana'nın ünlü unvanının artık başka bir sahibi var

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in İngilizleri yasa boğan ölümünün ardından tahta oğlu Galler Prensi 3. Charles geçti. Kraliçenin ölümü ve akabinde Charles'ın kral olmasıyla kraliyette unvanlar ise değişti. Tahtın 1 numaralı varisi artık Prens William oldu. Galler Prensi ve Prensesi unvanları da Prens William ve eşi Kate (Catherine) Middleton'a geçti. Galler Prensesi unvanı, trajik bir trafik kazasında hayatını kaybeden Diana ile ünlenmişti.

Trend 11-09-2022 11:21

Prenses Diana ve Prens Charles’in boşanma sebebi olarak gösterilmişti! Şimdi 'Kraliçe Eş' oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefat haberinin tüm dünyadaki yankıları sürerken Kraliyet ailesi bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. İngiltere tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanını elde eden 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi üzerine 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. İngiltere Kralı Charles’in eşi Camilla Parker ise “Kraliçe Eş” unvanına sahip oldu.

Trend 09-09-2022 09:24

Kapadokya'da kayadan oyma oteldeki Prenses Diana odası ilgi görüyor

Otelin yönetim kurulu başkanı Musa Ertaş: - "Açık ve net oluşu, sergilediği tavırlar bu odaya ismini vermemizde etkili oldu. İyi bir insanın ismini otelimizdeki bir odaya vermiş olmaktan dolayı mutluyuz"

Yurthaber 31-08-2022 17:56

Prenses Diana: Ölümünün 25. yılında fotoğraflarla Diana'nın yaşamı

1997 yılında Paris'te geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Galler Prensesi Diana, bir zamanlar "dünyanın en çok fotoğrafı çekilen kadını" olarak anılıyordu. Ölümünün 25. yılında, Diana'nın yaşamına objektiflere yansıyan kareleriyle bakıyoruz.

Haber 31-08-2022 06:51

Prenses Diana'yı öldüren kazadan kurtulan tek kişiydi! 5 yıl sonra ilk kez görüntülendi: Hala yara izleri taşıyor

Prenses Diana'nın koruması ve onu öldüren kazadan kurtulan tek kişi olan Trevor Rees-Jones, 5 yıl sonra ilk kez görüntülendi. Şimdi 54 yaşında olan Jones'un, hala yıllar önce yaşanan kazanın izlerini taşıdığı görüldü. Kazanın ardından yaşadıklarının detayları ise şaşırttı.

Magazin 21-08-2022 12:45

Kalplerin Kraliçesi müzikali, 13-14 Ağustos'ta Zorlu PSM'de sahnelecek

Washington National Opera sanatçılarının hayat verdiği ve ilk gösterimi ABD'de yapılan müzikalde Lady Diana'yı Türk mezzo soprano Lori Şen canlandırıyor

Yurthaber 10-08-2022 15:19

Düşes Camilla'dan Diana açıklaması! Hayatıma devam ediyorum

Prens Charles ve Prenses Diana’nın evliliğinin bitmesinden sorumlu tutulan Düşes Camilla dikkat çeken açıklamalar yaptı. Camilla, çeşitli iddialar ortaya atılarak hedef gösterilmesinin ve devamlı eleştirilmesinin zor bir durum olduğunu ancak hayatına devam ettiğini söyledi.

Magazin 24-06-2022 10:33

Tarihin en bilinen ismiydi! İşte geçmişten günümüze Prenses Diana’yı canlandıran oyuncular...

Ölümünün üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen Galler Prensesi Diana hayat hikâyesiyle tarihe damga vuran figürlerin biri olmayı başardı. İkonik kıyafetleriyle günümüzde bile hâlâ moda dünyasına yön vermeyi başaran Lady Diana, Kraliyet Ailesi’nin en ilgi çeken üyelerinden biri oldu.

Trend 12-11-2021 15:30

Prenses Diana’yı canlandıran Kristen Stewart’tan itiraf geldi: Gelinlik sahnesi ürkütücüydü

Prenses Diana’nın hayatını konu alan Spencer filminin başrol oyuncusu Kristen Stewart çok konuşulan gelinlik sahnesi için ilk kez açıklama yaptı. Prenses Diana’nın gelinliğine çok benzer bir kostümün dikildiğinden söz eden güzel oyuncu, “Bunu giydiğim gün, ürkütücü bir gündü" dedi.

Trend 02-11-2021 17:24

Netflix’ten çok tartışılacak karar! Prenses Diana röportajı The Crown’da gösterilecek

Netflix, Kraliyet Ailesini kızdıracak bir hamle yaparak tartışmalı BBC’de yayınlanan Prenses Diana, Martin Bashir röportajını The Crown dizisinde gösterecek. The Crown dizisi Karaliçe Elizabeth’in tahtı çıkış yıllarından bugüne kadar olan yolculuğunu konu alıyor.

Magazin 26-10-2021 15:06

Prenses Diana'dan miras kalan biker kombinleri için bütçe dostu öneriler

Aykırı kişiliği ve asi tavırlarıyla tarih sahnesinin en orijinal figürlerinden biri olan Galler Prensesi'inin hayatı, birçok sanat dalına konu olurken stil kodlarıysa yıllardır moda endüstrisinin en büyük ilham kaynaklarından. Tüm moda dünyasını etkileyen Lady Diana'nın en ikonikleşen kıyafetlerinden biri de şüphesiz biker şortlar. Her ortama ayak uydurabileceğiniz bütçe dostu biker kombinler ile prensesler gibi görünmeye ne dersiniz?

Kadin 01-10-2021 12:17

Prenses Diana’ya benzerliğiyle sosyal medyayı fethetti! Fiziksel özellikleri sayesinde milyon dolarlar kazanıyor

Rose van Rijn ismindeki TikTok kullanıcısı, Galler Prensesi Diana Spencer’a benzerliği sayesinde sosyal medyada gündem oldu. Bu benzerliği TikTok’ta milyonlarca dolar kazanmasını sağladı.

Trend 17-09-2021 17:23

Prenses Diana’nın hayatını anlatan Spencer filminden ilk afiş yayınlandı! Heyecan zirveye ulaştı

İngiliz Kraliyet ailesinin en önemli figürlerinden biri olarak kabul edilen Prenses Diana’nın hayatı beyaz perdeye uyarlanacak. Biyografi türündeki filmde Prenses Diana’yı, Kristen Stewart canlandıracak. Büyük bir merakla beklenen filmin ilk afişi yayınlandı.

Trend 26-08-2021 17:12

Charles ve Diana'nın düğün pastası 40 yıl sonra satışta çıktı!

Lady Diana ve Prens Charles'ın düğün pastasının müzayedede 500 sterline satılması bekleniyor. 40 yıl sonra satışa çıkan pastanın büyük bir dilim olduğu göze çarparken, kraliyet sözcüleri pastanın evliliklerinden daha uzun süre dayandığını ifade ediyor.

Haber 28-07-2021 07:20

Kitty Spencer babasından 5 yaş büyük milyarder Michael Lewis ile evlendi

Lady Diana'nın yeğeni Lady Kitty Spencer (30), moda milyoneri Michael Lewis (62) ile İtalya'da evlendi.

Magazin 27-07-2021 12:30

Prens William ve Prens Harry ödünç verdi! Diana'nın gelinliği 25 yıl sonra sergide

Prenses Diana'nın 1981'de Prens Charles ile evlenirken giydiği ikonik gelinlik Kensington Sarayı'nda sergileniyor. 25 yıl sonra görücüye çıkan gelinlik, Gelinlik, Prenses Diana'nın iki oğlu Prens William ile Prens Harry tarafından Kensington Sarayı'na ödünç verildi.

Haber 03-06-2021 15:16

Bu rekorlar bir başka! Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran ünlü isimler

1955-2000 yıllarındaki adıyla Guinness Rekorlar Kitabı (İngilizce: The Guinness Book of Records), her yıl basılan ve hem insanlar tarafından kırılan hem de doğanın aşırılıklarının neden olduğu dünya rekorlarını barındıran bir referans kitabı olarak karşımıza çıkıyor. En çok satan kitap serisi dünya rekoruna sahiptir Ayrıca Amerikan kütüphanelerinden en çok çalınan kitap olma özelliğini taşır.

Trend 26-05-2021 10:01

İngiltere’yi sarsan Diana röportajı skandalında istifa

Eski BBC Genel Müdürü Tony Hall, BBC'nin 1995 yılında Prenses Diana ile yaptığı röportajda sahte belgeler kullanılmasına ilişkin soruşturma sonucu o dönemde olayın üstünü örttüğünün belirlenmesinin ardından Ulusal Galeri Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 22-05-2021 19:59

Prens Harry: Annemin ölümünden sonra alkole ve uyuşturucuya sürüklendim

Prens Harry, annesinin ölümü nedeniyle yaşadığı travmanın kendisini alkole ve uyuşturucu kullanımına sürüklediğini söyledi. Sussex Dükü duygularını maskelemek ve hissettiklerini daha az hissetmek için bunu yaptığını belirtti.

Magazin 22-05-2021 15:08

Tarihi Diana röportajının perde arkası! BBC resmen özür diledi

Prenses Diana'nın yıllar önce BBC'ye verdiği röportaj yeniden ülkenin gündemine oturdu. BBC televizyonunun yürüttüğü iç soruşturmada röportajı yapan gazeteci Martin Bashir'in Prenses Diana'yı kandırdığı ve röportajı bu sayede aldığı sonucuna varıldı. Raporun açıklanmasının ardından BBC'nin başındaki isim Tim Davie özür diledi.

Magazin 21-05-2021 10:25

Prens Harry'dan radikal karar: Prenses Diana için İngiltere’ye dönecek!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirdiği podcast'te kullandığı çarpıcı ifadeler ile gündeme gelen Prens Harry, aldığı karar ile İngiltere'ye dönmeyi planlıyor.

Magazin 19-05-2021 10:42

Kraliyet düğünlerinin gelenekleri nelerdir? Kraliyet düğünlerinde etkili olan görgü kuralları

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in eşi Edinburgh Dükü Prens Philip’in hayatını kaybetmesi gözleri bir kez daha bu aileye çevirdi. Dizi, film ve kitaplara konu olan katı kurallarıyla Kraliyet Ailesi adeta tüm üyelerinin yaşamının çizgilerini de büyük bir titizlikle oluşturdu. Sıra dışı geleneklere sahip olan Kraliyet düğünleri, yüzyıllardır benzer şekilde ilerliyor.

Trend 09-04-2021 15:34

The Crown'ın Prenses Diana'sı Emma Corrin cinsel kimliğini açıkladı

İngiliz kraliyet hayatını anlatan The Crown dizisinde Prenses Diana karakterine hayat veren ödüllü oyuncu Emma Corrin, sosyal medyada cinsel kimliğini açıkladı.

Magazin 08-04-2021 09:46

Prenses Diana'nın mektupları 67 bin 900 sterline satıldı!

Prenses Diana'nın 1990'dan 1997'ye kadar kaleme aldığı mektuplar açık artırmada satıldı. El yazısı 36 mektuptan 67 bin 900 sterlin gelir elde edildi. Öte yandan Diana'nın Kraliçe Elizabeth'ten "patron" diye bahsettiği mektup 7 bin 200 sterlinle en yüksek fiyata satıldı.

Haber 19-03-2021 16:15

Hiç görmediği torunlarından Prenses Diana'ya mektup!

Kate Middleton ve Prens William'ın üç çocuğu Prens George, Prenses Charlotte ve Prens Louis, hiç görmedikleri babaanneleri Prenses Diana'nın Anneler Günü'nü kutladı. Mesajlarda, Prenses Charlotte'ın "Babam seni özlüyor" notu dikkat çekti.

Haber 15-03-2021 11:09

İnsanlık tarihin akışını değiştiren 10 kadın!

Devletlere yön veren, tek bir sözüyle imparatorlukları titreten, yaptıkları buluşlarla dünyayı güzelleştiren kadınlar, yüzyıllardır tarihin akışını değiştiriyor.

Trend 08-03-2021 09:26

Emma Corrin Prenses Diana’ya teşekkür etti

Emma Corrin, 2021 Altın Küre’de “Televizyon Dramasında En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Corrin Galler Prensesi Diana’ya teşekkürlerini iletti.

Trend 02-03-2021 09:16

Tarihin tozlu sayfalarına gömülen olayları gün yüzüne çıkartıyoruz! 24 Şubat tarihte bugün neler oldu?

Tarihin sır dolu perdesini sizler için bir kez daha aralıyoruz. Yeni yılın ilk haftasında tarihte gizemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Geçtiğimiz 24 Şubat’ta tarihte neler yaşandı sizler için derledik. Dünya tarihine damga vuran 24 Şubat olayları...

Trend 24-02-2021 11:48

Kraliçe Elizabeth ve uzun süren hükümdarlığı sırasında yaşanan 5 önemli an!

1926 yılında doğan Elizabeth, İkinci Dünya Savaşı yıllarında tek kadın hükümdar olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmayı başardı. 68 yıllık hükümdarlığında Kraliçe Elizabeth pek çok sansasyonel olay yaşadı. Sizler için bu olayları araştırdık.

Trend 04-02-2021 11:19

Diana'nın yasak aşkları açıklandı

İngiltere'de Prenses Diana'nın ölümü nedeniyle ilgili Yüksek Mahkeme tarafından açılan soruşturmada, Diana'nın Prens Charles ile evli olduğu dönemden başlayarak birlikte olduğu beş erkeğin isimleri açıklandı.

Haber 30-11-1999 00:00