The Lord Of The Rings Filmi (Yüzüklerin Efendisi) Haberleri

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ 1. BÖLÜM İZLE! Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri dizisi J. R. R. Tolkien'in The Hobbit ve The Lord of the Rings eserlerindeki olaylardan binlerce yıl öncesini işliyor. Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark ve Ismael Cruz Córdova gibi oyuncuların rol aldığı dizi 2 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geldi. Birçok kişi internette "Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 1. bölüm izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman, saat kaçta? Nereden izlenir?

Magazin 02-09-2022 13:39

Yüzüklerin Efendisi için geri sayım başladı! Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı filminin vizyon tarihi belli oldu

Amerika Birleşik Devletleri merkezli yapım şirketi Warnes Bros. “Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim’in Savaşı” filminin vizyon tarihinin kesinleştiğini duyurdu. Anime tarzındaki yapılacak filmin vizyon tarihi 12 Nisan 2024 olarak duyuruldu.

Trend 16-02-2022 17:08

Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı filmi ne zaman vizyona girecek? Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim'in Savaşı filminin konusu nedir?

Yüzüklerin Efendisi hayranlarının merakla beklediği Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı, hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Yüzüklerin Efendisi sevenleri çıkacak olan Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı filminin vizyon tarihi için nefeslerini tutup beklemeye başladı. İşte Yüzüklerin Efendisi: Rohirrim Savaşı filmi hakkında merak edilenler!

Magazin 16-02-2022 13:46

Yüzüklerin Efendisi dizisinin resmi adı açıklandı! Dizinin ilk bölüm tarihi de kesinleşti

Amazon Prime’ın merakla beklenen Yüzüklerin Efendisi (Lord Of Rings) dizisinin resmi adı açıklandı. Sinema sektörünün kült yapımlarından biri olarak kabul edilen Yüzüklerin Efendisi filminden uyarlanan dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih de belli oldu.

Trend 21-01-2022 17:55

Yüzüklerin Efendisi’nin Frodo’su Elijah Wood’dan şaşırtan itiraf! “Kitapları daha okumadım”

Yüzüklerin Efendisi (Lord of the Rings) film serisinin yıldızı Elijah Wood, tüm dünyanın hayranlık duyduğu J.R.R. Tolkien’in kitaplarını tam olarak okumadığını belirtti. Sinema dünyasının ikonik yapımlarından birinin yıldızı olan Elijah Wood’un dünya genelinde çok satanlar arasında giren kitapları henüz okumaması hayranları şaşırttı.

Trend 28-12-2021 17:04

Yüzüklerin Efendisi serisinin yönetmeni Peter Jackson için yeni iddia! Kovulmakla tehdit mi edildi?

J.R. R. Tolkien’in fantastik kitabından esinlenerek beyaz perdeye uyarlanan Yüzüklerin Efendisi serisi tüm dünyada geniş yankı uyandırmayı başardı. Peter Jackson'ın menajeri Ken Kamins, Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği'nin vizyona girmesinin 20. yılı için verdiği röportajda, Weinstein'ın Jackson'ı tehdit ettiğini anlattı.

Trend 17-12-2021 17:16

Hayranlarına büyük sürpriz! Yüzüklerin Efendisi ekibi, filmin 20. yılını rap klibiyle kutladı

Yüzük Kardeşliği filminin vizyona girmesinin 20. yılını kutlamak isteyen talk sunucusu Stephen Colbert ve serinin oyuncuları eğlenceli bir rap videosuna imza attı. Serinin en büyük hayranlarından biri olduğunu iddia eden talk show sunucusu Stephen Colbert, Late Night at Stephen Colbert adlı programında, Yüzük Kardeşliği'nin vizyona girişinin 20. yılı olduğunu söyleyerek bir kutlama yaptı.

Trend 17-12-2021 12:16

Kendisini Gollum’a dönüştürdü! Görüntüsüyle takipçilerini korkuttu

Cadılar Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Bu nedenle dünuanın pek çok noktası ve sosyal medya Cadılar Bayramı konseptine büründü. Makyaj sanatçısı Charlotte Roberts kendisini efsane haline gelen Lord Of Rings (Yüzüklerin Efendisi) serisinin sevilen kahramanı Gollum’a benzetmek için makyaj yeteneklerini konuşturdu. Roberts’ın paylaşımının sonrasında takipçileri büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Trend 15-10-2021 10:42

Yüzüklerin Efendisi’ni yaşıyor! Gerçek bir Hobbit gibi hayatını devam ettiren Nicolas Gentile sosyal medyada gündem yarattı

İtalya’nın kırsal bir kesiminde kendi küçük Hobbit köyünü kuran 37 yaşındaki pasta şefi Nicolas Gentile, sosyal medyada büyük ses getirdi. Gentile, Abruzzo'daki Chieti kasabası, bir hobbit köyüne dönüştü.Özel bir yaşam alanı kuran ve giydiği kostümlerle de hayatını destekleyen Gentile’ye filmin oyuncuları Elijah Wood, Sean Astin ve Billy Boyd’dan övgü dolu yorumlar geldi.

Trend 16-09-2021 09:36

Yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmler!

Fantastik romanlar ve filmlerin büyülü dünyasına hayran olan pek çok kişi vardır. Özellikle hayatın gerçeklik kaosundan kaçmak ve yeniden mucizelere inanmak için fantastik dünyalar sevenlerini karşılar. Sizler için her bir sahnesinde yepyeni bir dünyanın kapılarını aralayan fantastik romanlardan uyarlanan filmleri araştırdık.

Trend 04-03-2021 16:21

Viggo Mortensen, yeniden Aragorn olmaya çok hevesli

Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Aragorn'u canlandıran Viggo Mortensen, 'Tolkien'in evreni sonsuzdur' diyerek gelecekteki bir film veya dizide Aragorn karakterini yeniden canlandırmak istediğini söyledi.

Trend 17-02-2021 10:21

Elijah Wood diziye karşı çıktı: 'O Yüzüklerin Efendisi değil!'

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Frodo karakteriyle hafızalara kazınan Elijah Wood, “Yüzüklerin Efendisi” dizisi için yeni bir isim talep ediyor.

Magazin 16-02-2021 14:38

Viggo Mortensen, Aragorn değil Wolverine olacaktı

Yüzüklerin Efendisi serisinde canlandırdığı Aragorn ile hafızalara kazınan yıldız oyuncu Viggo Mortensen, yıllar sonra Wolverine karakterini canlandırma teklifini reddetmesi üzerine konuştu.

Trend 10-02-2021 08:10