Toprak Sergen Haberleri

Semih Sergen kimdir? Burak Sergen'in babası Semih Sergen kaç yaşında ve neden öldü?

Semih Sergen kimdir sorusunun yanıtı birçok kişi tarafından merakla araştırılmaya başladı. Oyuncu ve ses sanatçısı Burak Sergen ve Toprak Sergen'in babaları Semih Sergen hayatını kaybetti. Gelen vefat haberiyle birlikte birçok kişi Semih Sergen'in özel hayatıyla ilgili bilgileri araştırmaya başladı. Peki, Semih Sergen kimdir? Burak Sergen'in babası Semih Sergen kaç yaşında ve neden öldü?

Magazin 06-08-2022 14:54

Burak Sergen ve Toprak Sergen'in acı günü! Ünlü sanatçı Semih Sergen hayatını kaybetti

Sinema, Tiyatro ve seslendirme sanatçısı ve Burak Sergen ve Toprak Sergen'in babaları, Semih Sergen (91) Bodrum'da hayatını kaybetti.

Magazin 06-08-2022 14:33

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisine Toprak Sergen de katıldı!

TRT 1'in dönem dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinden bomba bir transfer haberi geldi. Bir süredir ekranlardan uzak kalan ünlü oyuncu Toprak Sergen, merakla beklenen dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 09-09-2021 22:21

Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin filminin oyuncuları kim?

Senaryosunu Tolga Çevik'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Ozan Açıktan'ın üstlendiği Sen Kimsin filmi 2 Mart 2012 tarihinde vizyona girmişti. Tekin isimli karakterin ve emekli trafik polisinin kaybolan bir kızın peşindeki maceralarını anlatan filmde başrolü yine Tolga Çevik üstleniyor. Peki Sen Kimsin filmi nerede ve ne zaman çekildi? Sen Kimsin oyuncuları kim? İşte detaylar...

Magazin 16-03-2021 11:02

Toprak Sergen

Toprak Sergen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Toprak Sergen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.