Tulumba Tarifi Haberleri

Tulumba tarifi: Tulumba tatlısı nasıl yapılır?

Osmanlı zamanından günümüze kadar ulaşmış olan, saraylardan evimizin mutfaklarına uzun bir yolculuk yapan lezzetlerden biri de tulumba tatlısıdır. Bu tatlı, hem öğünlerden sonra hem de tatlı krizlerinde hızlı bir şekilde hazırlanabilir. Siz de isterseniz bu tarifi deneyebilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek

Ramazanın vazgeçilmezi tulumba tarifi! Hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır?

Ramazanda iftardan sonra hangi tatlı yenilir diye sorulduğunda ilk akla gelen tulumba tatlısı oluyor. Diğer tatlılara göre çok daha uygun fiyatlı olan bu eşsiz lezzet sevilerek tüketiliyor. Evde hakiki tulumba tatlısı nasıl yapılır merak ediyorsanız aşağıdaki tulumba tarifini denemelisiniz.

Yemek

MasterChef tulumba tarifi: Tulumba nasıl yapılır? Tadına doyulamayan çıtır çıtır tulumba tatlısı yapılışı

Tulumba tatlısı tarifi ve yapılışı merak ediliyor. MasterChef’in bu akşam yayınlanacak olan bölümünde yarışmacılar en iyi tulumba tatlısını yapmak için mücadele edecekler. Başarılı olan bir isim mavi takım kaptanı olacak ve kırmızı takım kaptanını seçebilecek. Peki, tulumba tatlısı nasıl yapılır? İşte tarifi ve yapılışı

Yemek

Çıtır çıtır oluyor mutlaka deneyin! Tulumba tarifi

Tulumba sokak lezzetleri denilince akla gelen ilk tatlılar arasında yer alıyor. Küçük boyuttaki bu tatlının lezzeti dillere destan oluyor. Tulumba tatlısını hep dışarıdan alıyorsanız ve evde yapmak istiyorsanız bu tarifi kaçırmayın!

Yemek

Her biri birbirinden lezzetli! Ramazan'ın 12.günü iftar menüsü

Bugün Ramazan ayının 12. günündeyiz. Sizler için hazırladığımız menüde geleneksel Türk mutfağından lezzetler ile balkabağı çorbasının uyumunu birleştirdik. Ramazan ayı bitmeden önce bu sağlıklı ve lezzetli menüyü mutlaka denemelisiniz.

Yemek

Tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumba tatlısı tarifi ve malzemeleri neler? İşte püf noktaları!

Ülkemizde sevilen sokak lezzetlerinden biri olan tulumba tatlısı evde de kolay ve pratik bir tarifle yapılabilmekte. Senelerdir severek yenen lezzet için malzemeler ve tarif merak ediliyor. Peki tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumba tatlısı tarifi ve malzemeleri neler? İşte tatlının püf noktaları!

Yemek

Tulumba tatlısı nasıl yapılır? Tulumba tatlısı malzemeleri neler?

Ağızda dağılan tulumba tatlısı şerbetli tatlılardan biridir. Çayın yanında afiyetle tüketilen tulumba tatlısı, sokak yemeklerinin de vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Dışı çıtır çıtır altın sarısı tulumba tatlısını evde pratik bir tarifle hazırlamak mümkün. İşte tulumba tatlısı malzemeleri ve tarifi...

Yemek

Püf noktaları artık sır değil! Saray mutfağının klasiği tulumba tatlısını çıtır yapabilmek için...

Balkan kültüründen Osmanlı saray mutfağına giren tulumba tatlısı en özel tatlılar arasına girerek lezzetiyle ün salmıştır. Osmanlı saray mutfağının gözdesi olan bu tatlı, ismini tulumbaya benzer bir aletle sıkılarak yağa atılmasından alır. Birbirinden leziz tatlı çeşitlerinden biri olan tulumba tatlısı ile siz de hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz.

Yemek