Üç Kuruş Dizisi Haberleri

Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Nursel Köse alerji nedeniyle ciddi bir sağlık sorunu yaşadığını ifade etti. Avlu, Üç Kuruş, Menajerimi Ara gibi dizilerin yanı sıra; Yaşamın Kıyısında, Dilberay, 72. Koğuş gibi filmlerle bilinen ünlü oyuncu basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Peki, Üç Kuruş dizisinin Neriman'ı Nursel Köse kimdir? Nursel Köse ne zaman evlendi, eşi kimdir?

Magazin

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade beyazlar içinde paylaştı! Melek gibi

Popüler dizi Yasak Elma'da Şahika Ekinci rolüyle büyük çıkış yakalayan Nesrin Cavadzade, sonrasında Üç Kuruş dizisindeki Bahar Yöndel Çaka ile ekranlara geldi. Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da konuşulan Cavadzade, beyaz kombiniyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten süper mini etekli poz verdi!

Üç Kuruş dizisinin yıldızı Kartal rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu ile 2014'te hayatını birleştiren Melis İşiten, son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla ilgi çekiyor. Cesur pozlarını paylaşan bir çocuk annesi İşiten, süper mini eteğiyle kamera karşısına geçti.

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI BELLİ OLDU! 30 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kuruş, Yasak Elma, Survivor'dan hangisi birinci oldu?

Reyting sonuçları 30 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı Üç Kuruş, Yasak Elma, Survivor, Alparslan: Büyük Selçuklu gibi ses getiren yapımların yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Televizyon izleyicisi, Reyting sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kuruş, Yasak Elma, Survivor'dan hangisi birinci oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. Sonuçlar açıklandı. İşte 30 Mayıs 2022 Pazartesi gününün sonuçları...

Haber

Üç Kuruş Dizisi

Üç Kuruş Dizisi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Üç Kuruş Dizisi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'ndan final yapan diziye veda mesajı: Hadi uçtum ben

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine gelen Üç Kuruş dizisi bu akşam yayınlanan final bölümüyle ekrana veda ediyor. Üç Kuruş'ta Ekin Koç ile birlikte başrolü paylaşan Uraz Kaygılaroğlu ise diziye veda mesajı paylaştı. Üç Kuruş'un Kartal'ı Kaygılaroğlu setten kareleri paylaşarak, "Hisliyim ya ben tek tek veda etmek hoşuma gidiyor ama olamadı maalesef. Hadi uçtum ben" dedi.

Magazin

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade bakın kim çıktı! Hakında az bilinen gerçek duyanları şaşırttı

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Şahika karakterinin ardından Üç Kuruş dizisindeki Bahar rolüyle ekranlarda yerini alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade hakkında az bilinen gerçek duyanları şaşırtıyor.

Magazin

Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'ndan 'cinsiyetçi mesaj' itirafı: Cahil ve gereksiz coşkuluymuşum

Üç Kuruş dizisinin Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Üç Kuruş dizsinin sevilen oyuncusu, 2011 yılında futbol üzerine attığı bir mesajı işaret ederek cinsiyetçi ifadeler kullandığı için takipçilerinden özür diledi. Uraz Kaygılaroğlu, paylaşımında "Genç, kızgın, cahil ve gereksiz coşkuluymuşum" ifadelerini kullandı.

Magazin

Reyting sonuçları açıklandı! 16 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor All Star!

Reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı 16 Mayıs 2022 Pazartesi akşamı Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor All Star gibi ses getiren yapımların ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Vatandaşlar, Reyting sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? soru ve konu başlıklarını internette araştırmaya başladı. İşte Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor All Star gibi yapımların ekrana geldiği 16 Mayıs 2022 Pazartesi gününün sonucu...

Haber

64 kilo veren Üç Kuruş'un Kartal'ı Uraz Kaygılaroğlu'nun asıl mesleği bakın neymiş

2011-2014 yılları arasında yayınlanan Pis Yedili dizisinde Can rolüne hayat veren Uraz Kaygılaroğlu, yıllar içerisindeki değişimiyle herkesi şaşırtmıştı. Fazla kilolarından kurtulan Kaygılaroğlu, fit görünümüyle ekranların aranan yüzlerinden biri oldu. Ünlü oyuncu bakın kim çıktı.

Magazin

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade 'estetik' iddialarını yalanlayınca alay konusu olmuştu! Meğer bu halinden eser yokmuş: Onu hiç böyle görmediniz!

Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade, dizide Kadir Çermik'in hayat verdiği Baybars karakteri tarafından öldürülmüştü. Kartal bunun intikamını almak için harekete geçiyor. Yeni bölümde neler olacağı merak konusu olurken dizinin güzel yıldızı Nesrin Cavadzade'nin her fırsatta yalanladığı 'estetik' iddiaları yeniden akıllara geldi. Peki ünlü oyuncu gerçekten estetik yaptırmadı mı? İşte Üç Kuruş'un Bahar'ı Nesrin Cavadzade'nin yıllar içerisindeki değişimi...

Magazin

Üç Kuruş Bahar öldü mü? Nesrin Cavadzade Üç Kuruş dizisinden çıktı mı?

Üç Kuruş'un Bahar'ı gündemde yer alıyor. Sevilen dizide başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, Bahar karakterine hayat veriyor. Dizide Kartal ile birlikte olan Bahar, yeni bölümde büyük olaylarla karşılaşır. Üç Kuruş dizisinde Bahar vuruluyor. İzleyiciler Üç Kuruş dizisinden Bahar'ın çıkıp çıkmayacağını araştırıyor. Peki, Üç Kuruş Bahar ölüyor mu, diziden ayrılacak mı? İşte ayrıntılar!

Magazin

Üç Kuruş bitiyor mu? Üç Kuruş final mi yapıyor? Üç Kuruş ne zaman bitecek? Üç Kuruş final bölümü ne zaman yayınlanacak?

Üç Kuruş dizisinin final tarihi belli oldu. İlk bölümünden itibaren ilgiyle izlenen Üç Kuruş dizisinden gelen final kararı takipçilerini bir hayli üzdü. Show TV'nin iddialı yapımlarından biri olan Üç Kuruş final kararı aldı. Bir süredir gündemde olan Üç Kuruş dizisinin final tarihine ilişkin detaylar!

Magazin

REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! 9 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor

9 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor gibi ses getiren yapımların ekrana gelmesinin ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki 9 Mayıs 2022 reyting sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Üç Kuruş, Yasak Elma, Hakim, Survivor'dan hangisi birinci oldu? İşte detaylar...

Haber

Üç Kuruş dizisinin Bahar'ının giydiği muhteşem elbiseye 500 TL altı alternatif öneriler

Tüm izleyenleri ekran başına kilitleyen Üç Kuruş dizisinin hikâyesi kadar karakter kostümleri de oldukça konuşuluyor. Nesrin Cevadzade'nin hayat verdiği Bahar karakteri, muhteşem fiziği ve kıyafetleriyle öne çıkıyor. 22. bölümde giydiği pembe elbise de çok konuşulmuştu. Bahar'ın pembe elbisesine alternatif ürün arayışındaysanız yazımız tam size göre! Tıpkı Bahar gibi tüm gözleri üzerinize çekecek birbirinden şık modelleri yakından incelemeye ne dersiniz?

Kadin

Üç Kuruş dizisinde Şahin karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Şahin'i Umutcan Ütebay diziden ayrıldı mı?

Üç Kuruş dizisinde Şahin karakteri ayrıldı mı? sorusunun yanıtı Show TV'de yayınlanan dizinin dün ekrana gelen bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Peki Üç Kuruş dizisinde Baybars karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Şahin'i Umutcan Ütebay diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Magazin

Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse diziden ayrıldı mı?

Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? sorusunun yanıtı Show TV'de yayınlanan dizinin dün ekrana gelen bölümünün ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları yayınlanıyor. Peki Üç Kuruş dizisinde Neriman karakteri ayrıldı mı? Üç Kuruş'un Neriman'ı Nursel Köse diziden ayrıldı mı? İşte detaylar...

Magazin

Üç Kuruş 22. son bölümde Neriman öldü, Nursel Köse diziye veda etti

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. son bölümüyle ekrana geldi. Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'ta Leyla ile Efe'nin düğününde keyifli anlar yaşanırken Kılıç'ın hamlesi her şeyi altüst etti. Düğüne gelen Kılıç, silahını çekerek ateş etti. Neriman, Kılıç'ın kurşunlarıyla hayatını kaybetti. Üç Kuruş'ta Neriman karakterini canlandıran Nursel Köse ve Şahin karakterini canlandıran Umutcan Ütebay, son bölümde diziye veda etti.

Magazin

Üç Kuruş dizisi Leyla ölüyor mu? Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora diziden ayrılıyor mu?

Üç Kuruş dizisinin hayranları Leyla karakterinin akıbetini merak ediyor. Show TV ekranlarında yayınlanan dizi her hafta pazartesi akşamları ekrana geliyor. Dizide Leyla karakterine hayat veren Aslıhan Malbora’nın yeni bölüm fragmanında vurulması izleyicinin aklında bazı soru işaretleri oluşturdu. İşte Üç Kuruş dizisinin Leyla'sının ölüp ölmeyeceğine dair mera edilen detaylar!

Magazin

Üç Kuruş 22. yeni bölüm 2. fragmanı! Düğünde vurulan Leyla ölüyor mu?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'ta Leyla ile Efe'nin düğününde keyifli anlar yaşanırken Kılıç'ın hamlesi her şeyi altüst ediyor. Kartal ve Leyla karşılıklı oynarken düğüne gelen Kılıç, Leyla'yı vurarak herkesi şoke ediyor. Üç Kuruş'ta vurulan Leyla'ya ne olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Magazin

Üç Kuruş 22. yeni bölüm fragmanı! Leyla'ya ne olacak?

Show TV'nin sevilen dizisi Üç Kuruş'un 22. yeni bölümünden ilginç bir fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'ta Leyla'nın kınası yakılıyor. Kartal ve Şahin'in nefes kesen kavgası gerilimi yükseltirken, Kartal'ın "Kız kardeşinin ölümüne sebep olan adam mı söylüyor bunu?" sözleri karşısında Şahin şoke oluyor. Leyla'ya ne olduğu büyük merak konusu olurken aksiyonun ve heyecanın hız kesmeyeceği bir bölüm seyirciyi bekliyor.

Magazin

Reyting Sonuçları 4 Nisan Pazartesi: Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım reytinglerde birinci oldu?

Reyting sonuçları, 4 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen Üç Kuruş, Alparslan Büyük Selçuklu, Hakim gibi yapımların ardından merak konusu oldu. Dünün reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi yapım reytinglerde birinci oldu? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Trend

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi?

Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili televizyon izleyicileri tarafından merak konusu oldu. Show TV ekranlarında yayınlanan dizide hayat verdiği Kılıç Hicaz karakteri ile beğeni toplayan oyuncu ile ilgili Üç Kuruş dizisinin Kılıç Hicaz'ı Necip Memili kimdir? Necip Memili nereli ve kaç yaşında? Evli mi? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin

Üç Kuruş dizisi Kartal karakterinin tarzını sevenler için alternatif gömlek önerileri

2021 senesinde Show TV ekranlarında yayına başladığından beri herkes tarafından severek takip edilen Üç Kuruş dizisinin karizmatik karakteri Kartal’ın tarzını beğenenler için alternatif gömlek önerileriyle karşınızdayız!

Haber

28 Mart 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

28 Mart 2022 reyting sonuçları birincisi hangi yapım oldu? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Üç Kuruş, Survivor, Alparslan Büyük Selçuklu gibi birbirinden farklı yapımlar yayınlandı. 28 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend

Üç Kuruş dizisinde Azade karakterine veda eden Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında ve nereli?

Sezin Akbaşoğulları'nın kim olduğu araştırılıyor. Oyuncu Sezin Akbaşoğulları birçok dizi, tiyatro, sinema, kısa film projelerinde yer aldı. Peki Üç Kuruş dizisinde Azade karakterine veda eden Sezin Akbaşoğulları kimdir? Sezin Akbaşoğulları kaç yaşında ve nereli? İşte ayrıntılar...

Magazin

Üç Kuruş'ta Necip Memili fırtınası esecek! Baybars'ın büyük oğlu Kılıç dengeleri değiştirecek

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş'un yeni bölümünde Necip Memili sürprizi yaşanacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a katılan Necip Memili, Baybars'ın büyük oğlu Kılıç'ı canlandıracak. Kılıç'ın dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden büyük bir heyecan bekleniyor.

Magazin

21 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

21 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından haftanın ikinci gününde merak konusu oldu. Dün akşam Üç Kuruş, Alparslan Büyük Selçuklu, Survivor All Star 2022 gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar ekrana geldi. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 21 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend

Üç Kuruş'ta bomba isim! Çukur'un Cumali'si Necip Memili hangi rolde oynayacak?

Show TV'de yeni sezonda Çukur'un yerine ekrana gelmeye başlayan Üç Kuruş dizisinde büyük bir sürpriz yaşanacak. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a, Çukur'da Cumali Koçovalı rolünü canlandıran ünlü oyuncu Necip Memili konuk olacak.

Magazin

Üç Kuruş dizisi final mi yapıyor? Sevilen diziden üzen haber! Üç Kuruş dizisi ne zaman final yapacak?

Show TV'de ekrana gelen ve başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Üç Kuruş dizisinden kötü bir haber geldi. Son günlerde sosyal medyada yer alan Üç Kuruş dizisinin final yapacağı iddiaları sonrası dizinin gerçekten final yapıp yapmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki Üç Kuruş dizisi final mi yapıyor? Üç Kuruş dizisi ne zaman final yapacak? İşte merak edilenler!

Magazin

Üç Kuruş dizisinin Leyla karakterinin giydiği göz kamaştıran kırmızı elbiseye 300 TL altı alternatif öneriler

Üç Kuruş dizisindeki her karakter, sahip oldukları tarzlar, giydikleri parçalar ve kombinleriyle kendilerinden söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle Leyla karakterinin giydiği kırmızı elbise en çok konuşulanlar arasında. Mini etekli, dar ve düşük balon kollu bu elbiseye bayılanlar için 300 TL altındaki muadillerini bulduk ve inceliyoruz!

Kadin

14 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

14 Mart reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen kişiler konuya ilişkin internette araştırma yapmaya başladı. Dün; Üç Kuruş, Bir Varmış Bir Yokmuş, Yasak Elma, Adı Sevgi ve Alparslan: Büyük Selçuklu gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 14 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend

Üç Kuruş 19. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Kartal ve Bahar bir araya gelebilecek mi?

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş 18. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 19. yeni bölümünden ön izleme sahnesi de yayınlandı. Sevda üzerine konuşan Ruşen, Kartal'a gururunu bir kenara bırakıp Bahar'la konuşması gerektiğini söylerken Kartal'ın ne yapacağı merak konusu oluyor. "Kartal ve Bahar bir araya gelebilecek mi?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

Magazin

Üç Kuruş dizisinden Bahar'ın giydiği trençkotu beğenenler için alternatif öneriler

Ekranların sevilen yüzü Nesrin Cavadzade, bugünlerde Üç Kuruş dizisiyle sevenleriyle buluşuyor. Başarılı oyuncunun giydiği her kıyafet gündeme bomba gibi düşüyor desek yanlış olmaz. Cavadzade hayranları oyuncunun hem dizilerde hem günlük hayatında kullandığı kombinleri yakından takip ediyor. Siz de Üç Kuruş dizisi hayranıysanız ve Bahar karakterinin trençkotuna hayran kaldıysanız yazımızı okumaya devam edin!

Kadin

7 Mart reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

7 Mart reyting sonuçları açıklandı m? sorusunun yanıtını öğrenmek isteyen vatandaşlar konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Dün; Yasak Elma, Üç Kuruş ve Alparslan Büyük Selçuklu gibi birbirinden farklı ve değerli yapımlar yayınlandı. Peki Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu? 7 Mart reyting sonuçları ve ayrıntılar haberimizde...

Trend

Üç Kuruş 18. yeni bölüm ön izleme sahnesi! Kartal yeni imajıyla şaşırtıyor

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş 17. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 18. yeni bölümünden ön izleme sahnesi de yayınlandı. Kartal ile Leyla'nın terk edilmiş ve harabeye dönmüş evlerine girdiği sahnede Çaka ailesine neler olduğu akıllarda soru işaretleri oluşturuyor. Kartal'ın yeni imajı ise dikkat çekiyor.

Magazin

Üç Kuruş 17. yeni bölümden ön izleme sahnesi! Kartal öfkesine yenik düşüyor

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş 16. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 17. yeni bölümünden ön izleme sahnesi de yayınlandı. Kartal'ın Şahin'e sert tepki gösterdiği sahnede iki kardeş arasında ipler kopma noktasına geliyor. Şahin'e rest çeken Kartal, yıllarca ailesi için verdiği emekten bahsederek ağırlığını ortaya koyuyor. Şahin'in ağır sözleri karşısında öfkesine hakim olamayan Kartal ise kardeşine tokat atıyor.

Magazin

Bora Akkaş kimdir, aslen nereli? Üç Kuruş Çetin karakteri Bora Akkaş kaç yaşında ve evli mi?

Oyuncu Bora Akkaş, Üç Kuruş dizisinin kadrosuna dahil oldu. Daha önce Geniş Aile dizisinde rol alan oyuncu, Üç Kuruş dizisinde Çetin karakterini canlandıracak. Akkaş, aynı zamanda Hakunamatata adlı müzik grubunda yer alıyor. Peki Bora Akkaş kimdir, aslen nereli? Üç Kuruş Çetin karakteri Bora Akkaş kaç yaşında ve sevgilisi kim? İşte hayatı...

Magazin

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora: Ailem oyuncu olduğuma hala inanmıyor

Show TV'de ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinin sevilen yıldızı Aslıhan Malbora, katıldığı Youtube programında şaşırtan açıklamalarda bulundu. Hayatıyla ilgili samimi itiraflarda bulunan Üç Kuruş'un Leyla karakteri, oyuncu olduğuna ailesinin hala inanmadığını ve sektöre atılmadan önce onu vazgeçirmeye çalıştıklarını anlattı.

Magazin

Üç Kuruş dizisinin Efe Komiseri'nin asıl mesleği bakın neymiş! Ekin Koç meğer oyunculuktan önce...

Show TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Üç Kuruş'ta Efe Komiser karakterini canlandıran Ekin Koç, başarılı performansıyla sık sık gündeme geliyor. Daha önce Uyanış: Büyük Selçuklu, Sana Bir Sır Vereceğim, Muhteşem Yüzyıl: Kösem gibi pek çok dizide rol alan Ekin Koç'un mezun olduğu okul ve mesleği şaşırttı. İşte Ekin Koç'un bilinmeyenleri...

Magazin

14 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

Merakla beklenen 14 Şubat reyting sonuçları açıkladı. Bilindiği üzere her gün, bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Farklı kanallarda yer alan birbirinden değerli yapımlar reyting mücadelesinin kazananı olmak için her gün büyük bir mücadele veriyor. Peki 14 Şubat günü en çok izlenen yapımlar arasında bakalım hangileri yer almış. İşte 14 Şubat reyting sonuçları!

Trend

7 Şubat reyting sonuçları açıklandı! Hangi dizi, program reytinglerde birinci oldu?

Merakla beklenen 7 Şubat reyting sonuçları açıkladı. Bilindiği üzere her gün, bir önceki günün reyting sonuçları açıklanıyor. Farklı kanallarda yer alan birbirinden değerli yapımlar reyting mücadelesinin kazananı olmak için her gün büyük bir mücadele veriyor. Peki 7 Şubat günü en çok izlenen yapımlar arasında bakalım hangileri yer almış. İşte 7 Şubat reyting sonuçları!

Trend

Üç Kuruş Çetin kimdir? Üç Kuruş dizisine katılan Bora Aktaş kaç yaşında, nerelidir?

Show TV’nin yeni yapımlarından sayabileceğimiz Üç Kuruş dizisi kadrosuna yeni bir ismi kattı. Her hafta pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş dizisi izleyiciler tarafından beğeni ile izlenen yapımlar arasındadır. Üç Kuruş dizisine Çetin karakteriyle Bora Aktaş dahil oldu. İzleyiciler Bora Aktaş’ı daha önceki dizilerinden tanıyordur ancak tanımayanlar Üç Kuruş Çetin kimdir şeklinde araştırmaya başladı.

Haber

Üç Kuruş 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bora Akkaş hangi rolde oynayacak?

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş'un merakla beklenen 12. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un yeni bölümünde Kartal, Bahar, Efe ve Leyla arasında gerginlik yaşanırken Azade'nin Kartal'ın evine gelmesi herkesi şaşkınlığa uğratıyor. Diziye yeni katılan Bora Akkaş'ın hayat vereceği karakter merak konusu olurken Baybars ile karşı karşıya geldiği anlar heyecanla bekleniyor.

Magazin

Üç Kuruş dizisine yeni transfer! Bora Akkaş da Üç Kuruş'a katıldı!

Show TV'de pazartesi akşamları ekrana gelen Üç Kuruş dizisinin kadrosuna Sezin Akbaşoğulları'nın ardından sevilen bir oyuncu daha katıldı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'a daha önce Geniş Aile ve Yeşilçam gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Bora Akkaş da dahil oldu. Bora Akkaş, 'Üç Kuruş'ta çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak.

Magazin

Üç Kuruş'un kadrosuna Sezin Akbaşoğulları katıldı!

Show TV'de ekrana gelen, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Başarılı oyuncu Sezin Akbaşoğulları, Üç Kuruş'a 11. bölümden itibaren sürpriz bir karakterle dahil oluyor.

Magazin

Üç Kuruş'ta Kartal Nezih'i öldürdü! Zafer Algöz Üç Kuruş dizisinden ayrıldı

Show TV'de ekrana gelen, Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 10. son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Nezih'in adamlarını kendi tarafına çekmeyi başaran Kartal, Çıngıraklı'ya baskına gelen Nezih'i öldürdü. Üç Kuruş'a Bahar'ın gizemli babası Nezih karakteriyle katılan Zafer Algöz son bölümde diziye veda etti.

Magazin

Üç Kuruş 11. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Neriman ve Ferhan arasında büyük sır!

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş, ekranlara verdiği iki haftalık aranın ardından 10. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş'un 11. yeni bölümünden de ilk sahne yayınlandı. Neriman, Ferhan'la görüşerek Kartal'dan önce Baybars'ın yerini bulması gerektiğini söylerken Ferhan'ın Neriman'a hedef listesinde de yazdığı gibi "abla" demesi dikkat çekiyor. Neriman Ferhan'a bilmediği şeyler olduğunu söylerken Neriman'ın ne bildiği merak konusu oluyor.

Magazin

Üç Kuruş 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kartal yeni tarzıyla herkesi şaşırtıyor

Show TV'nin sevilen Üç Kuruş'un 10. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Üç Kuruş, iki haftalık aranın ardından yeni bölümüyle ekranlara dönüyor. Üç Kuruş'un yeni bölümüne Efe ve İrfan'ın nefes kesen karşılaşması damga vuracak. Şahin'in babasına isyan ettiği anlar duygu dolu dakikalara sahne olurken "Efe, İrfan'ı yakalayabilecek mi?" sorusunun yanıtı ise büyük merak konusu oluyor. Üç Kuruş'ta Kartal yeni tarzıyla da şaşırtacak.

Magazin

Üç Kuruş neden yok? Üç Kuruş yeni bölümü ne zaman?

Kadrosunda Ekin Koç, Uraz Kaygılaroğlu, Aslıhan Malbora ve Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Üç Kuruş dizisi, ilk bölümünden itibaren büyük beğeni topladı. Dizinin 10 Ocak Pazartesi günü yayın akışında yer almaması, ''Üç Kuruş neden yok?'' ve ''Üç Kuruş yeni bölümü ne zaman?'' sorularını akıllara getirdi.

Magazin