Uyarı Haberleri

Bu 16 ilde yaşayanlar dikkat! Uyarılar peş peşe geliyor... Uzman isim açıkladı: 50 santim kar, aşırı yağış, kuvvetli fırtına ve çamur

Bir süredir olduğu gibi Mart ayının ilk günlerinde de sıcak havalar etkili oluyor. Fakat bu durum değişiyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya yarın için aşırı yağış ve kuvvetli fırtına uyarısında bulundu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından 16 ile turuncu ve sarı kodlu meteorolojik uyarı yapılırken, Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise bölge vererek 50 santimden fazla kar uyarısında bulundu. Uzman isim ayrıca İstanbul için kar ihtimalini de değerlendirdi. İşte tüm merak edilenler!

Haber 04-03-2024 16:17

Altın yatırımcıları dikkat! 22 ayar gram altın için çarpıcı iddia! İslam Memiş tarih verdi: 'Üretimi yasaklanabilir...',

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına en fazla kazandıran yatırım araçlarından altındaki gelişmeler takip edilirken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten de dikkat çeken bir iddia geldi. Fiziki altına ilişkin daha önce de uyarılar yapan Memiş, 22 ayar 1 gram altının üretiminin durdurabileceğini söyledi.

Finans 27-02-2024 11:14

Son dönemde piyasada hızla yayıldı! Kuyumcular uyardı: Aynı ağırlıkta, aynı büyüklükte ama bu detay ele veriyor!

Altın yatırımcıları dikkat... Kuyumcular son dönemde piyasada hızla yayılan ikinci basım çeyrek altın konusunda uyardı. Peki ikinci basım çeyrek altınlar nasıl anlaşılacak?

Finans 25-02-2024 14:34

Bakan Şimşek yatırımcıları uyardı: Tüyo ve duyum adı altında...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Son yıllarda özellikle finansal okuryazarlık düzeyi düşük bireysel yatırımcıların foreks, kripto varlıklar ve borsa alanlarında yüksek kar beklentisiyle hareket ettiği ve yüksek risk aldığı gözleniyor" dedi. Yatırımcıları uyardı.

Finans 13-02-2024 10:25

Diğer Haber Etiketleri

belirti Yaptırım Fed Enflasyon Doktor Hukukçu Kuyumcu SPK deprem gram altın çeyrek altın meteoroloji bitcoin karpuz portakal zeytin zeytinyağı kan şekeri kolesterol istihdam Canan Karatay ATM dolar haberler Sebze abd kafein meyve Fahiş fiyat hastalık uyku 22 ayar 1 gram altın Altın faiz orman yangını Ali Yerlikaya Deri uyuşturucu çikolata Türk lirası Adana Ankara Artvin Bursa İstanbul Kayseri Malatya Muğla Ordu Samsun Siirt mantar İstanbul Valiliği Muğla Valiliği kahve özel okul BOTAŞ yatırım katil Pestisit Marmara Bölgesi çocuk zombi asit İslam Memiş Yarasa rüzgar dolu yağışı Fırtına SEC Zam IMF Özgür Demirtaş antalya dolandırıcılık polis böbrek yetmezliği diyabet enfeksiyon felç grip inme (beyin krizi) kalp krizi kanser kısırlık kızamık obezite reflü uykusuzluk virüs Amerika Ülke Orhan Şen Mehmet Özhaseki Mehmet Şimşek bacak bacak ağrısı boğulma bulaşıcı hastalıklar fay hattı felç belirtileri enerji içeceği gece gece terlemesi gece terlemesi neden olur genç hata hazine ve maliye bakanı içecekler içme suyu ankara sanayi odası afad araştırma dinlenirken bacak ağrısı kanser belirtileri karar jandarma yiyecek yatırımcı nem naci görür mgm meteoroloji genel müdürlüğü maski reflü belirtileri risk sağanak sahte sarı salgın tedbirler tehlike tatlı patates kritik kuvvetli rüzgar kuvvetli sağanak kuvvetli yağış kızamık aşısı kızamık belirtileri kod kayıt dışı paylaşım ölüm üretim uzman vaka togg başarı belgesi altın 1 gram turunçgiller zaman zarar valilik yağış thy sosyal medya

Uyarı

Uyarı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uyarı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Naci Görür 'ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı' diyerek o fay hattıyla ilgili uyarıda bulundu

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli kentler yapılması gerektiğini vurguladı. Deprem konusunda uyarılarda bulunan Görür, Doğu Anadolu Fay'ına dikkat çekti. Görür, 'bu ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı.' ifadelerini de kullandı.

Haber 05-02-2024 18:33

IMF Başkanı'ndan risk uyarısı: Zamanlaması gerçekten çok önemli!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Başkanı Kristalina Georgieva, merkez bankalarının para politikasında erken gevşeme riskine dair uyarılarda bulundu. Georgieva, "ABD'nin para politikasını gevşetme zamanlaması gerçekten çok önemli, ne çok erken ama aynı zamanda ne de çok geç" dedi.

Finans 02-02-2024 08:21

Altın fiyatları Fed'e odaklandı! Uzman isim 2024'te altın altın çağını yaşayacak dedi, tarih vererek yatırımcıları uyardı: Yılın son alım fırsatı

ABD Merkez bankası (FED) yılın ilk faiz toplantısı yarın gerçekleştirilecek. İki haftadır baskılanan ons altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası yönünü belirleyecek. Yatırımcılar Fed'in faiz kararını takip ederken "Altın fiyatları yükselecek mi, 2024'te yatırımcıları neler bekliyor?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş de Fed'in faiz kararı öncesini işaret ederek, "Yılın son alım fırsatı" yorumunu yaptı.

Finans 30-01-2024 09:47

Veliler isyanda: Özel okulların zam oyununa karşı hukukçular uyardı, Faiziyle geri alabilirsiniz

Özel okullarda erken kayıt dönemi başlarken fahiş zamlar yeniden gündemde. Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemesi ara sınıfları kapsarken birinci, beşinci ve dokuzuncu sınıflara kayıt yaptıracak velileri yüksek fiyatlar bekliyor. Bazı özel okullar MEB'in ara sınıflardaki fiyat düzenlemesini delmek için yan ödemelere fahiş zamlar yaptı. Hukukçular velileri haklarını hatırlattı, uyarılarda bulundu.

Finans 28-01-2024 10:11

Özgür Demirtaş, TL'nin ciddi enflasyonu var dedi, yatırımcıları uyardı: TL bazında bir şeyin 20 yılda 3 katına çıkması bir şey ifade etmiyor

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, enflasyonu yüksek olan para birimlerinin kumbaraya atılmayacağını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 28-01-2024 08:17

ASO Başkanı'ndan kayıt dışı istihdam uyarısı: Ciddi yaptırımlar talep etti, Ekonomik dengeleri bozuyor

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, “Düşük maliyetle işgücü sağlamaya çalışan işverenler, kayıt dışı istihdam ile rekabet avantajı elde etmeye çalışıyor. Ancak bu durum ekonomik dengeleri bozuyor” dedi. Ardıç denetimlerin artırılmasını ve bu konuda ciddi yaptırımların getirilmesini istedi.

Finans 24-01-2024 12:37

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı: Sürpriz gelişmeyi kaçırmayın, rüzgar tersine dönecek

Geçtiğimiz yıl yatırımcısının yüzünü güldüren altında baskılanma yaşanırken yatırımcılar, "Gram altın ne kadar olacak? Altın alınır mı satılır mı?" sorularına yanıt arıyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş emtia fiyatlarında sürpriz gelişmelerin yaşandığını belirterek yatırımcıları uyardı.

Finans 18-01-2024 10:03

Piyasalar Bitcoin kararını beklerken SEC Başkanı'ndan kripto para uyarısı

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonunun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonları (ETF) ile ilgili kararı beklenirken, SEC Başkanı Gary Gensler, kripto para yatırımcılarına uyarı geldi. Gensler, dolandırıcıların da bireysel yatırımcıları tuzağa çekmek için kripto varlıklarının artan popülaritesinden yararlanmayı sürdürdüğünü anlattı.

Finans 09-01-2024 07:48

İstanbul Valiliğinden kuvvetli sağanak uyarısı

İstanbul Valiliği, akşam saatlerinden itibaren başlayacak kuvvetli sağanak nedeniyle vatandaşların tedbirli olması uyarısında bulundu.

Yurthaber 15-11-2023 13:41

Marmara Bölgesi'nde yarın fırtına bekleniyor

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesi'nde yarın kuvvetli rüzgar ve fırtına beklendiğini bildirdi.

Yurthaber 10-11-2023 13:36

Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı! 12 ile dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayımladı. Raporda 12 il için sarı kodu gök gürültülü sağanak yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı. Vatandaşlara "Ani sel, su baskını, yıldırım, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır. Kuvvetli yağışların 11.10.2023 Çarşamba sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor." uyarısında bulundu.

Haber 09-10-2023 21:59

Bakan Özhaseki tek tek illeri sıralayıp saat verdi! Vatandaşlarımızdan istirham ediyorum

Eylül ayının son günlerinde yağışlar ve kuvvetli rüzgarlar etkisini artırdı. Yetkililer ise tek tek uyarıda bulundu. Vatandaşlara son çağrı ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi. "Yetkililerimizin uyarılarına bütünüyle uyulmasını vatandaşlarımızdan istirham ediyorum" diyen Bakan Özhaseki riskli illeri tek tek sıralayıp saat verdi.

Haber 30-09-2023 17:36

'Evde kalın' çağrısı yapıldı, okullar kapatıldı! 34 yaşındaki katil firar etti

Pensilvanya Eyalet Polisi, ABD’nin Pensilvanya eyaletinde geçtiğimiz ağustos ayında hapisten kaçan katil Danelo Cavalcante’nin dün gece saatlerinde bir evden tüfek çaldığını açıklayarak, bölge sakinlerinden evde kalmaları çağrısında bulundu. Bölgedeki okullarda güvenlik önlemi olarak eğitime ara verildi.

Haber 12-09-2023 22:02

Meteoroloji'den 11 il için sağanak yağış uyarısı! Bu saatlere dikkat! Sel, fırtına ve dolu yağışı tehlikesi var…

İstanbul’u vuran sel felaketinin üzerinden Türkiye’nin bazı bölgeleri için sağanak yağış uyarıları gelmeye devam ediyor. Hava durumu ile ilgili Meteoroloji’den gelen son dakika bilgisine göre 11 il için sarı kodlu gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Öğle ve akşam saatleri için tek tek uyarılan bölgelerde yaşayan vatandaşlar ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıldı.

Haber 07-09-2023 08:01

Muğla Valiliğinden orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısı

Muğla Valiliği, bölgede sıcak ve kuru hava ile rüzgarın etkisini arttıracağını belirterek, orman yangınlarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Yurthaber 23-08-2023 07:47

Antalya'da hava sıcaklığı 3 ila 6 derece artacak

Antalya'da hava sıcaklıklarının 3 ila 6 derece civarında artması bekleniyor.

Yurthaber 22-08-2023 10:22

Artvin'in kuzey ilçeleri için kuvvetli yağış uyarısı

Artvin'in kuzey ilçeleri için yerel kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 22-08-2023 07:58

MASKİ'den Malatya'daki deprem sonrası içme suyu uyarısı:

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce, Yeşilyurt ilçesinde dün meydana gelen depremin ardından ana su kaynağında bulanıklık oluştuğu belirtilerek, ikinci bir duyuruya kadar içme suyunun kullanılmaması uyarısında bulunuldu.

Yurthaber 11-08-2023 09:46

SPK'den sosyal medya üzerinden hisse pazarlayanlara ve yatırımcılara uyarı!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), ''sosyal medya mecraları”, “oluşturulan üyelik bazlı gruplar” ve “sohbet odaları” üzerinden hisse senedi pazarlayan kişi veya kişiler ile bu kişi ya da kişilere karşı yatırımcıları uyardı.

Finans 31-07-2023 22:11

Siirt'te jandarmadan boğulmalara karşı uyarı

Siirt'te İl Jandarma Komutanlığı ekipleri baraj ve gölet kenarlarında vakit geçiren vatandaşları boğulma riskine karşı uyardı.

Yurthaber 27-07-2023 11:10

Samsun'da hız yapan motosikletli genci uyaran trafik polisine başarı belgesi

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, hız yapan motosikletli gence uyarıda bulunan trafik polisi Alper Gökhan Yıldırım'a başarı belgesi verdi.

Yurthaber 24-07-2023 13:33

Aralarında İstanbul ve Bursa da var... AFAD'dan 15 il için 'turuncu' ve 'sarı' kodlu uyarı!

AFAD'dan 11 il için "turuncu kod"lu sağanak uyarısı geldi. Yapılan açıklamada, Kastamonu, Sakarya, Bartın, Karabük, Bolu, Kocaeli, Zonguldak, Düzce, Sinop, Samsun ve Ordu için "turuncu", İstanbul, Bursa, Bilecik ve Yalova için ise "sarı" kodla yağış uyarısı yapıldı.

Haber 08-07-2023 20:10

Son günlerde artışa geçti! Peş peşe uyarılar geldi: Belirtiler 1 ila 3 saat içinde ortaya çıkıyor... Ölümle sonuçlanabilir

Doğadan toplanan mantardan zehirlenmelere karşı peş peşe uyarılar geldi. Önceki gün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın paylaşımı sonrası bu kez de Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Doğan'dan uyarı geldi. Doç. Dr. Doğan, "Tüketildikten 6 saat sonra belirtilere neden olan mantarlar, ciddi ve potansiyel olarak ölümcül zehirlenmelere yol açabilir." ifadelerini kullandı.

Haber 14-06-2023 17:42

Meteorolojiden Samsun ve Ordu için sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Samsun ve Ordu için gök gürültülü sağanak uyarısında bulundu.

Yurthaber 05-06-2023 13:20

Adana'da polis yardım bahanesiyle dolandırıcılığa karşı vatandaşı uyardı

Adana'da polis ekipleri, ATM'lerden işlem yapan vatandaşları, yardım bahanesiyle dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı.

Yurthaber 02-06-2023 10:30

Uzmanlardan acil uyarı! Bu içecekler kalp krizine neden oluyor, böbrekleri bitiriyor

Yediğimiz ve içtiğimiz gıdalar sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Uzmanlar sıklıkla tüketilen ve sağlık için büyük risk oluşturan zararlı yiyecekler hakkında acil uyarlarda bulundu. Bu içeceği tüketen çocukların büyük risk altında olduğunu söyleyerek kalp krizi, böbrek yetmezliği gibi zararlarını sıraladılar.

Haber 31-05-2023 15:08

Sağanak alarmı verildi! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden ‘afet’ uyarısı: 'İzinler kaldırıldı'

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle dün bazı ilçelerde yollar adeta göle dönmüştü. Bugün de Ankara için sağanak alarmı verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ‘afet’ düzeyinde yağışlar beklendiğini duyurarak ilgili tüm personelin izinlerinin iptal edildiğini açıkladı.

Haber 30-05-2023 12:55

BOTAŞ'tan asılsız ve spekülatif iddialara karşı uyarı!

BOTAŞ, vatandaşları asılsız ve spekülatif iddialara karşı uyardı. Şirketten yapılan açıklamada, "BOTAŞ'ın Gazprom Şirketi dahil olmak üzere, herhangi bir ülke veya şirkete satılması/devredilmesi iddialarının gerçeklikle uzaktan yakından ilgisi bulunmamaktadır." ifadelerine yer verildi.

Haber 25-05-2023 19:44

İstanbul'da yarın için kuvvetli sağanak uyarısı

Marmara Bölgesi'nde, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya'da yarın kuvvetli sağanak bekleniyor.

Yurthaber 17-05-2023 15:30

Prof. Dr. Canan Karatay açıkladı! Zeytini sakın bu şekilde yemeyin... Kısırlık riski var

Prof. Dr. Canan Karatay, hastalıklar ve sağlıklı beslenme hakkında yaptığı açıklamalarla gündem oluyor. Sağlıklı yaşamak için paketli gıdalardan uzak durulması gerektiğini vurgulayan Karatay, yaptığı açıklamada kahvaltıda oldukça sevilerek tüketilen zeytinlerin yanlış tüketiminin kısırlığa yol açabileceğini belirtti.

Haber 02-05-2023 09:08

THY'den sahte hesaplara yönelik uyarı! İtibar etmemenizi önemle rica ederiz

THY'den şirket logosunu kullanan sahte hesaplara yönelik uyarı geldi. Şirketten yapılan açıklamada, "Resmi destek hesabımız '@TK_HelpDesk' dışındaki müşteri ilişkileri destek hesaplarının THY ile ilgisi bulunmamaktadır. Güvenliğiniz için bu hesaplara itibar etmemenizi önemle rica ederiz." ifadelerine yer verildi.

Haber 01-05-2023 20:55

Severek yiyorsunuz ama dikkat! Bu meyveler kan şekerini uçuruyor

Uzmanlar sağlıklı beslenme için meyve ve sebze tüketiminin önemini her fırsatta vurguluyor. Ancak oldukça faydaları bulunan meyveler ve sebzeler bazı durumlarda zararlı etkiler yaratabiliyor. Oldukça sevilerek tüketilen bazı meyvelerin kan şeker için risk oluşturabildiği öğrenildi.

Haber 01-05-2023 17:23

Uykuda bu belirtiyi yaşıyorsanız göz ardı etmeyin! Kanserin en yaygın belirtisi

Kanserin belirtilerini önceden tespit etmek ve tedaviye erken başlamak hayat kurtarabiliyor. Uzmanlar kanserin göz ardı edilen belirtileri hakkında uyarılarda bulunuyor. Bir doktor uykuda sıklıkla yaşanan sağlık sorununa karşı uyararak bu durumun kanserin en yaygın belirtisi olduğunu açıkladı.

Haber 01-05-2023 09:01

Felç geçirmeden aylar önce ortaya çıkan belirti! Bu semptomu fark etmek hayatınızı kurtarabilir…

Felç ani gelişen hastalıklar arasında yer alsa da aylar öncesinde çeşitli belirtiler göstererek uyarı verebiliyor. Uzmanlar inmeye erken müdahale etmenin ölümcül sonuçlara karşı koruyabildiğini belirtiyor. Felç geçirmeden üç ay önce başlayan kısa süreli belirtilere karşı bilinçli olmak gerekiyor.

Haber 11-04-2023 17:07

Salgın kızamık hastalığına dikkat! Vakalar giderek artıyor... Bir an önce ciddi tedbirler alınmalı!

Kızamık, hava yoluyla kişiden kişiye bulaşan riskli enfeksiyon hastalığıdır. Oldukça bulaşıcı olan kızamık hastalığından korunmak için doğru önlemleri almak gerekiyor. Giderek artan kızamık vakaları hakkında bilgilendirmelerde bulunan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, kızamık hastalığında önlem alınmazsa gerçekleşebilecek sonuçları paylaştı.

Haber 03-04-2023 14:44

Sıklıkla yapılan bu hatalardan uzak durun! Kanserden korunmak için 6 öneri

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kansere karşı bilinçli olmak hayat kurtarıyor. Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız birçok hata kansere yol açabiliyor. Uzmanı kanserden korunmak için 6 öneri paylaştı.

Haber 03-04-2023 12:01

Tehlike giderek yayılıyor! Ölümcül Marburg virüsünün görüldüğü ülkelere gitmeyin uyarısı yapıldı

Covid-19 ile artan salgın hastalıklar tüm dünyada tedirginlik yaratıyor. Son olarak görülen ölümcül Marburg virüsü hakkında birçok vatandaş endişe yaşıyor. Uzmanlar Ölümcül Marburg virüsünün görüldüğü ülkelere olan seyahatlere karşı uyarılarda bulunuyor.

Haber 03-04-2023 10:01

Grip olan herkese acil uyarı! Ölümcül riskin gerçekleşmesi altı kat artıyor

Grip özellikle mevsim geçişlerinde en sık karşılaşılan hastalıklar arasında yer alıyor. Gripte uygun dinlenme koşullarının sağlanmaması yaşam kalitesinin düşmesine ve hastalığın kolayca yayılmasına neden oluyor. Uzmanlar grip olan herkesin gripten sonraki hafta tehlikeye karşı çok daha riskli hale geldiklerini belirtiyor.

Haber 30-03-2023 09:06

Türkiye'nin otomobili Togg, dolandırıcılara karşı kullanıcıları uyardı

Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk akıllı cihazı T10X’i kullanıcılarla buluşturmasına sayılı günler kala, markanın adını kullanarak vatandaşları dolandırmaya çalışan kişilerin sayısında artış yaşandığını açıklayan Togg, kullanıcıları dikkatli olmaya çağırdı.

Haber 29-03-2023 17:24

Antalya'da sağanak etkisini göstermeye başladı

Antalya kent merkezinde sağanak etkili oluyor.

Yurthaber 16-03-2023 08:30

Geceleri ortaya çıkan bu belirtiye dikkat! Yüksek kolesterolün bilinmeyen ilk uyarıcı işareti

Toplumda birçok kişi geceleri çeşitli sağlık problemleri yaşadığını belirtiyor. Bu problemlerin göz ardı edilmesi başta uyku sorunlarına ardından çeşitli hastalıklara neden olabiliyor. Uzmanlar yüksek kolesterol hastalığının ilk belirtisinin geceleri ortaya çıktığını belirterek riske karşı uyardı.

Haber 14-03-2023 09:10

Kayseri Valiliği depremle ilgili asılsız paylaşımlara karşı vatandaşları uyardı

Kayseri Valiliği, İncesu ilçesindeki depremle ilgili bazı sosyal medya hesaplarından yapılan asılsız paylaşımlara itibar edilmemesi uyarısında bulundu.

Yurthaber 08-03-2023 07:49

Deprem sonrası yaşanan uyku bozukluklarına dikkat! Önlem alınmazsa tehlikeli hastalıklara yol açabilir

Yaşanan depremler psikolojik olarak sadece depremden etkilenen bölgeleri değil tüm yurdu etkisi altına aldı. Birçok vatandaş deprem korkusu nedeniyle rahat bir şekilde uyuyamadığını paylaşıyor. Uzmanlar depremden sonra yaşanan uyku bozukluklarına müdahale edilmemesinin ciddi sorunlara neden olduğunu belirtiyor.

Haber 06-03-2023 10:11

Severek yiyoruz ama şiddetli ataklara neden olabiliyor! Uzmanlar reflü riskine karşı uyarıyor

Yediğimiz yiyecekler ilk olarak mide sağlığımızı etkiliyor. En yaygın mide hastalıkları arasında yer alan reflü yenilen yiyecekler ile tetiklenebiliyor. Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Orhan Kocaman, yaygın tüketilen bazı yiyeceklerin göğüste yanma hissini artırdığını paylaştı.

Haber 23-02-2023 13:54

Uzmanlardan zombi uyuşturucu uyarısı! Bu uyuşturucu deriyi çürütüyor

Uyuşturucu kullanımı çok riskli durumlara sebep oluyor. Uyuşturucunun zararlı etkilerinin uzun süreli kullanımda ortaya çıktığı düşünülse de birçok uyuşturucu ilk kullanımdan itibaren oldukça zararlı etkiler yaratıyor. Uzmanlar Amerika'da kullanımının giderek arttığı zombi uyuşturucunun etkilerine karşı uyarılarda bulunuyor.

Haber 22-02-2023 09:03