Volkan Bayarslan Haberleri

SON DAKİKA | Süper Kupa maçının hakemi belli oldu! Galatasaray-Fenerbahçe derbisini Volkan Bayarslan yönetecek

Son dakika haberi: 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa'yı Volkan Bayarslan'ın yöneteceği açıklandı.

Spor 04-04-2024 13:29

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Volkan Bayarslan hangi takımlı? Derbi için geri sayım!

Volkan Bayarslan Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Papara Park'ta oynanacak maçta Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Öte yandan Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izleme ekranı sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Volkan Bayarslan vatandaşlar tarafından merak edildi.Peki, Volkan Bayarslan kimdir?

Spor 17-09-2023 19:27

Trabzonspor Beşiktaş derbisinin hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Volkan Bayarslan'ın takımı

Trabzonspor Beşiktaş derbisinin hakemi Volkan Bayarslan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak maç için geri sayım sürerken birçok kişi yaptıkları araştırmalara hız verdi. Bilindiği üzere, Bordo Mavililer, Ertuğrul Doğan başkanlığı döneminde üç büyüklere karşı ilk maçına çıkacak. Peki, Trabzonspor Beşiktaş derbisinin hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Volkan Bayarslan'ın hayatı...

Spor 16-04-2023 12:40

Beşiktaş efsanesi bile penaltı dedi! Derbinin önüne geçen pozisyon sonrası sarı-lacivertliler isyan ediyor

Beşiktaş-Fenerbahçe maçına damga vuran Saiss'in Serdar Aziz'e yaptığı müdahale 'penaltı' olarak yorumlandı. Maçın hakeminin ve VAR'ın es geçtiği bu pozisyon sonrası Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada isyan etti.

Spor 03-10-2022 08:29

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi muhtemel görülen 11'leri! Beşiktaş Fenerbahçe maçı kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Vodafone Park'ta oynanacak maç için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Derbiye sarı-lacivertli taraftarlar alınmayacak. Karşılaşmada, hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak, ilk 11 kimler olacak? İşte Beşiktaş Fenerbahçe derbisi hakkında merak edilenler...

Spor 02-10-2022 15:45

Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgisi!

Beşiktaş ile Fenerbahçe Süper Lig'in 8. haftasında Vodafone Park Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Maçı hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan olarak açıklandı. Merakla beklenen Beşiktaş Fenerbahçe derbisi ne zaman, saat kaçta? Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 02-10-2022 14:40

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında, hangi takımlı?

Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin hakemi Volkan Bayarslan, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanacak karşılaşma öncesi taraftarlar tarafından merak konusu oldu. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe derbisinin hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında, hangi takımlı?

Spor 02-10-2022 14:34

Kasımpaşa Galatasaray maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Hakem Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?

Kasımpaşa Galatasaray maçının hakemi Volkan Bayarslan, heyecanla beklenen maç öncesi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kasımpaşa ile Galatasaray, Süper Lig'in 6. haftasında kozlarını paylaşacak. Mavi Beyazlı ekip Antalyaspor deplasmanında gösterdikleri 2-0'lık başarının bir benzerini kendi sahasında sarı kırmızılılara da göstermek istiyor. Peki, Kasımpaşa Galatasaray maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Hakem Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında, hangi takımı tutuyor?

Spor 11-09-2022 15:13

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlı?

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan, 21 Mayıs Cumartesi günü oynanacak maç öncesi futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İki ekip sezonun son mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Vatandaşlar, Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir? Volkan Bayarslan nereli ve kaç yaşında? Hangi takımlı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte 21 Mayıs Cumartesi (bugün) oynanacak Yeni Malatyaspor Fenerbahçe maçı ile ilgili ayrıntılar...

Spor 21-05-2022 16:51

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı için geri sayım devam ediyor. İki Karadeniz ekibi Süper Lig'in 30. haftasında oynanacak maçta karşı karşıya gelecek. Futbolseverler, Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Çaykur Rizespor - Trabzonspor maçı hangi kanalda? sorularının yanıtını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. İşte maça ilişkin detaylar...

Spor 18-03-2022 15:10

TFF'den Covid-19 bilgilendirmesi! ''Bir hakem pozitif''

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), bir Süper Lig hakeminin Covid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Spor 18-01-2022 17:08