Yoğurt Çorbası Tarifi Haberleri

Her mevsim yapılır: Pirinçli yoğurt çorbası tarifi! İçinizi ısıtacak yoğurt çorbası nasıl yapılır?

Yoğurt çorbası birçok yemeğe oldukça yakışan ve her mevsim tüketilebilen çorba tarifleri arasında yer alıyor. Sıcacık lezzetiyle içinizi ısıtan yoğurt çorbası nasıl yapılır sorusu sıklıkla aratılıyor. Evde yapacağınız pirinçli yoğurt çorbası tarifine bayılacaksınız.

Yemek 06-02-2023 11:57

Enfes lezzetler ile Ramazan’ın 29. günü iftar menüsü

Ramazan’ın son günlerine geldik. Ramazan yavaş yavaş yerini bayram telaşına bırakıyor. Ramazan’ın son günlerinde oruç açmak için mükellef bir sofra kurmak isteyenler “ne yemek yapsam” telaşına düştü. İftar sofralarınızı şenlendirecek, lezzetleri ile damak çatlatacak ramazan menüsü ile karşınızdayız.

Yemek 30-04-2022 07:12

Yoğurt çorbası nasıl yapılır? Yoğurt çorbası malzemeleri neler?

Tadıyla dillere destan yoğurt çorbasının tarifi araştırılıyor. Sofralarda sıklıkla yerini alan yoğurt çorbası erişte, un, yoğurt gibi malzemelerden hazırlanıyor. Peki yoğurt çorbası nasıl yapılır? Yoğurt çorbası malzemeleri neler? İşte detaylar...

Yemek 19-04-2022 22:46

Soğuk yaz çorbalarıyla gelen sayısız fayda! Uzmanından 5 soğuk yaz çorbası tarifi ile…

Pandemi sürecinde bağışıklığımızı güçlü tutmak için önemli rol oynayan çorbalar, sıcak yaz aylarında çok tercih edilmeyebiliyor. Ancak bazı çorbalar üzerinde dumanı tütmesinin aksine, soğuk tüketilerek de hem serinletiyor hem de zengin besleyici değerleriyle bağışıklığı güçlendiriyor.

Yemek 25-06-2021 11:33

Yoğurt Çorbası Tarifi

Yogurt Çorbası Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Yogurt Çorbası Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Yoğurt çorbası nasıl yapılır? İşte yoğurt çorbası tarifi...

Lezzetli ve yapımı oldukça pratik olan yoğurt çorbası tarifini haberimizde sizler için derledik. Yoğurt çorbası yapmak için su, un, pirinç, yoğurt, tuz ve bir yumurta sarısı yeterlidir. Yoğurt çorbası nasıl yapılır? İşte yoğurt çorbası tarifi...

Yemek 28-05-2021 17:43

Yoğurt çorbası nasıl yapılır? Mis gibi kokusuyla tadı damağınızda kalacak

Yoğurt çorbası nasıl yapılır diye merak edenler için şimdiden söyleyelim oldukça kolay bir tarif sizi bekliyor. Pirinç, yoğurt, yağ ve su ile hazırlayacağınız lezzetli bir yoğurt çorbası elde etmek için en önemli unsur ise nanenin unutulmaması. 100 gramında 75 kalori bulunan yoğurt çorbası hafif bir çorba tarifi olduğundan diyet yapanların da vazgeçilmezleri arasında yer alır. Peki lezzetli bir yoğurt çorbası tarifi için nasıl bir yol izlenmesi gerekir? İşte videolu yoğurt çorbası tarifi...

Yemek 04-02-2021 15:42

Enfes bir kolajen kaynağı: Kemik sulu yoğurt çorbası

Kış sofralarının olmazsa olmazı çorbayı, kolajen deposu haline getirdik. Kemik suyuyla pişirdiğimiz yoğurt çorbasının tadına doyum olmuyor. Cilt dokusunu yenileyen çorbanın detayları geliyor, buyursunlar.

Yemek 17-12-2020 14:25

Yoğurt çorbası tarifi: Şeflerin sır gibi sakladığı yoğurt çorbası yapılışı

Hastalıklara şifa olan çorbaların başında yerini alan yoğurt çorbası tarifi, neredeyse bütün yemeklerin yanına yakışıyor. Enfes kokulu, tam kıvamında yoğurt çorbası nasıl yapılır diyenler için ustaların tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

Yemek 10-07-2020 15:09

Yoğurt çorbası tarifi: İçinizi ısıtacak lezzetli yoğurt çorbası nasıl yapılır? (videolu anlatım)

Türk mutfağının en önemli parçalarından biri olan yoğurt, çorbalarımızda da kullanılan özel bir malzemedir. Yoğurt çorbası ya da diğer adlarıyla yayla çorbası ve ayran çorbası sık sık, özellikle de kış aylarında yapılan bir yemektir. Peki yoğurt çorbası nasıl ve hangi farklı şekillerde yapılır? İşte nefis bir yoğurt çorbası tarifi ve farklı yoğurt çorbası tarifleri...

Yemek 18-11-2018 14:51