Taner Şahin

Taner Şahin

@taner-sahin
Mynet Haber Müdürü

2016’dan beri uygulanıyor! Yaz saati ile ilgili yeni açıklama Bakan Bayraktar’dan geldi! Yaz saati uygulaması değişecek mi?

2016 yılında son bulan yaz saati uygulaması her sene olduğu gibi yine tartışılmaya başlandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ise tartışmalara neden olan yaz saati uygulamasının değişmeyeceğini açıkladı.

Finans 24-04-2024 09:14

Erdoğan o diyalogu ilk kez anlattı: “Telefonumun açılışını Irak Başbakanı gördü ve sordu: ‘Kim bu?’”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 23 Nisan kutlamaları sebebiyle makamında kabul ettiği çocuklarla arasında geçen diyalog herkesi duygulandırdı. Erdoğan kendisine hediye edilen annesi ile birlikte olduğu resim hakkında konuşurken de dikkat çeken bir detayı ilk kez anlattı. Erdoğan telefonunda yer alan görüntüyü gören Kuzey Irak Başbakan’ı ile arasında geçen diyalogu açıkladı.

Haber 24-04-2024 07:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 23 Nisan mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında “Gözümüzün nuru evlatlarımızın bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber 23-04-2024 14:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç için başsağlığı mesajı

İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç dün akşam hayatını kaybetti. Kılıç’ın vefatı ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan da üzüntülerini bildirip seçim öncesi yaptıkları görüşmeyi hatırlatarak, "Merhum Hasan Efendi ile kısa bir süre önce yüz yüze görüşmüş, kendisinin hayır duasını almıştık" dedi.

Haber 23-04-2024 13:37

MSB duyurdu: Irak ve Suriye'de 19 terörist etkisiz

Terör örgütüne yönelik operasyonlar yurt içinde ve yurtdışında hız kesmeden devam ediyor. MSB’den yapılan son dakika açıklamasına göre Irak’ın kuzeyinde 15 PKK’lı terörist ve Suriye’nin kuzeyinde 4 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 23-04-2024 11:40

Bir suç örgütü daha çökertildi! Balıkesir ve Bursa'da operasyon: 8 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir ve Bursa'da düzenlenen "Mahzen-31" operasyonlarında elebaşılığını İsmail Yavuz'un yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.

Haber 23-04-2024 09:04

AK Parti vekilleri uyardı: ‘Giyim kuşamdan, yemeden içmeye çok özenli olun’

AK Partili vekillerin son günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımları tartışmalara neden olunca vekillere uyarı gitti. AK Parti grup yönetimi milletvekillerine yaptığı ikazda “Herkes sizi izliyor, adımlarınıza dikkat edin” dedi. ‘Istakoz’ ve ‘Rolex’ tartışmalarının ardından yapılan bu uyarı dikkat çekti. İşte detaylar…

Haber 23-04-2024 08:18

Aksaray’da akılalmaz olay! Ölen kişinin mezarını açtı, mezarı ateşe verip cesedi yakmak istedi

Aksaray’da yaşanan bir olay akıllara durgunluk verdi. 8 gün önce intihar eden borçlusunun ödeme gününde mezarı başına gitti. Mezar başında canlı yayın açan şahıs yaptıkları ile adeta tüyler ürpertti. ‘Yakacağım seni Apo’ diyerek önce mezarı açmaya başladı ardından ateşe verdi. Mezarı tamamen açmak üzereyken ise bekçi ve polisler tarafından yakalandı.

Haber 23-04-2024 07:36

Bakan Yerlikaya duyurdu: Odacılar organize suç örgütü çökertildi

Batman merkezli 8 ilde düzenlenen operasyonlarda 34 şüpheli gözaltına alındı, şüphelilere ait ve 34 milyon 530 bin lira değerinde işlem hacmine sahip 1283 banka hesabına el konuldu.

Haber 20-04-2024 08:31

CHP’li başkan Burcu Köksal harekete geçti! Hepsini tek tek kendi elleriyle mühürledi

AK Parti’den CHP’ye geçen Afyonkarahisar’ın yeni başkanı Burcu Köksal’ın ilk adımlarından biri sığınmacılara yönelik oldu. CHP'li başkan Köksal, kentte sığınmacılara ait olduğu tespit edilen iş yerlerini ruhsatları olmadığı gerekçesiyle mühürledi. Köksal, konuyla ilgili sosyal medya mesajında "Sığınmacıları güzel Afyonkarahisar’ımızdan amasız, fakatsız, lakinsiz göndereceğiz" ifadelerini kullandı.

Haber 20-04-2024 07:44

Cemevleri ile ilgili önemli karar! Resmi Gazete’de yayımlandı artık bakanlık bütçesinden ödenecek…

Alevi vatandaşların ibadethaneleri ile ilgili hükümetten dikkat çeken bir adım daha geldi. Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Kültür ve Turizm Bakanlığı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cemevlerinin aydınlatma giderleri artık talebe bağlı olarak bakanlık bütçesinden ödenecek.

Finans 20-04-2024 07:19

Tokat'taki korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı! İşte depremin bilançosu…

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Dron ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi. İçişleri Bakan Yardımcısı Karaloğlu, Tokat'taki depreme ilişkin yaptığı açıklamada "Tokat ilimizde 3 ilçe, 30 köyde, 191 konutta, 84 ahırda, 7 camide ve bir fırında hasar var. Bunlar yıkık değil, hasar var. Yozgat ilimizde ise bir ilçe, 7 köyde 94 konutta, 4 camide ve 3 ahırda ön hasar tespitlerimiz var" dedi.

Haber 19-04-2024 07:59

Bolu'da damat vahşeti: Eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

Bolu’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aile içi kavgada çılgına dönen damat eşini ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Çifte cinayet zanlısı damat olayın ardından gözaltına alındı.

Haber 19-04-2024 07:44

Mehmet Uçum’dan yüzde 50+1 mesajı: Ayar gelecek sinyali sonucu çıkarmaya çalışanlar boşuna uğraşmasınlar

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili yüzde 50+1 tartışmaları ile ilgili Cumhurbaşkanlığı Hukuk Kurulu Politikaları Kurulu Başkanvekili Mehmet Uçum’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Uçum açıklamasında yüzde 50+1 kuralının devam edeceği mesajını verdi.

Haber 18-04-2024 16:12

Denizbank’ta yeni skandal! Müşterilerin hesaplarından para çalıp kripto paraya yatırmışlar…

Seçil Erzan skandalının ardından bankadaki denetimlerini sıklaştıran Denizbank’ta yeni bir skandal daha ortaya çıktı. Antalya’nın Manavgat ilçesindeki şubede gerçekleşen olayda müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalındığı öğrenildi. 4'ü banka personeli, 8 şüpheli tutuklanırken müşterilerin hesaplarından alınan paraların ise sanal bahis siteleri ve kripto para borsasında kaybedildiği öne sürüldü.

Finans 18-04-2024 14:35

İkinci el araba satışlarında yaprak kımıldamıyor! Galericilerin ‘kredi’ isyanı: 90 günü buldu…

Konut satışlarında olduğu gibi, yüksek faiz oranları otomobil sektörünün de belini büktü. Özellikle ikinci el araba piyasasında adeta yaprak kımıldamıyor. Galericiler dört gözle araç kredisi için düzenleme bekliyor. Taşıt kredilerinde vade sayısı ya da faiz oranları ile ilgili son dakika gelişmeleri için gün sayılıyor. İşte ikinci el araç piyasasındaki son durum…

Finans 18-04-2024 08:20

Antalya’daki teleferik kazası ile ilgili çok konuşulacak iddia! ‘Seçimden sonra yapılacaktı’ diyerek emri veren kişiyi açıkladı

Antalya’daki teleferik kazasında tutuklanan otomosyan amirinin ifadesi ortaya çıktı. Serkan Yellice ifadesinde “159 kalem işten 19'u yapıldı, eksiklikler seçimden sonra tamamlanacaktı” dedi. Yellice ayrıca eksikler tamamlanmadan tesisin açılması ile ilgili emri veren kişinin kim olduğunu da açıkladı: “Eksiklikler giderilmeden tesisin açılması emrini veren kişi Ahmet Buğra Samsunlu'dur”

Haber 17-04-2024 07:42

Mansur Yavaş ‘İlk icraatım’ olacak demişti! O proje belediye meclisinde kabul edildi

2024 yerel seçim sonuçlarının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde de çoğunluğu elde eden CHP’den ilk hamle geldi. Mansur Yavaş'ın ‘seçimi kazanırsam ilk icraatim olacak’ dediği proje resmen kabul edildi.

Haber 16-04-2024 07:44

Terör örgütü PKK’nın sözde ‘Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu’ yakalandı

Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde "Paris kuzey gençlik kolu sorumlusu" olan terörist Serhat G, Fransa'dan geldiği İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haber 13-04-2024 14:33

AK Partili başkanın çalışanı bıçaklandı, CHP'li adayın eşi gözaltına alındı!

Konya’nın Karapınar ilçesinde yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’in yanında çalışan Mehmet Aldanmaz (35), darbedilip bıçaklandıktan sonra evininin önüne bırakıldı. Gözaltına alınanlar ise CHP Karapınar Belediye başkan adayı olan Gönül Karabacak’ın eşi H.K. ile N.Ö. oldu. İşte bir ilçeyi karıştıran olayın detayları…

Haber 13-04-2024 07:36

Ege Denizinde 4.5 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre deprem sabaha karşı 05,23'te yaşandı.

Haber 13-04-2024 07:23

Gaye öğretmen, evinde ölü bulundu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde Gaye Kayan (54) (fotoğraftaki) ailesi ile birlikte yaşadığı evinde ölü olarak bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizine bağlı olduğu tahmin edilen Kayan'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haber 11-04-2024 15:08

‘Seni akşam evinden aldıracağım’ diyerek tehdit edince ortalık karıştı! “Polismiş, çakal bu çakal!”

İstanbul’da trafikte yaşanan kavgalara çok ilginç anların yaşandığı bir yeni bir görüntü daha eklendi. Başakşehir’de yaşanan kavga esnasında şahıslardan birisi polis olduğunu iddia ederek “Seni akşam evinden aldıracağım” diyerek karşı tarafı tehdit etti. Bu hamlesinin ardından polis olduğunu iddia eden şahsı video kaydına alındı. O anlarda yaşananlar ise böyle görüntülendi…

Haber 11-04-2024 14:02

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-2024 11:21

Ücretsiz doğal gaz desteği ne zaman sona erecek? Detaylar ortaya çıktı: 43 milyar lira…

Geçtiğimiz yıldan bu yana uygulanan 25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması, 1 Mayıs 2024’te sona erecek. Ücretsiz doğal gaz desteği ile birlikte vatandaş faturalarında bu kış bir düşüş yaşamıştı. Mayıs 2024’e kadar devlet tarafından verilen destek miktarının 43 milyar lirayı bulacağı öğrenildi.

Finans 11-04-2024 08:58

Hamas lideri ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görüşme anı böyle görüntülendi

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında Hamas lideri Heniyye'nin 3 oğlu ve 4 torunu yaşamını yitirdi. Bu saldırının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye’yi arayarak başsağlığı diledi. O anların görüntüleri de yayınlandı.

Haber 11-04-2024 07:41

Türkiye’nin ‘ihracat’ kararı sonrası İsrail’den ilk yanıt! ABD’ye şikayet ettiler: ‘Çağrı yapacağız’

Türkiye’nin İsrail ile yaptığı ticaretle ilgili aldığı karar sonrası dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İsrail’den gelen ilk açıklama Türkiye’nin ABD’ye şikayet edilmesi olarak yorumlandı. İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Türkiye'nin ihracatı kısıtlama kararına yanıt olarak ihracatı kısıtlanacak ürün listesi hazırlayacaklarını, yatırım ve ithalat kısıtlaması için de ABD Kongresi'ne çağrı yapacaklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç'tan da Filistin açıklaması geldi.

Finans 09-04-2024 13:56

O ilde alarm verildi! ‘Suriye ya da Afgan uyruklu kişilerden bulaştığını düşünüyoruz’

Iğdır'da sağlık ekipleri, kurdukları triaj üniteleriyle kızamık hastalığına karşı önlem aldı. Kentte görev yapan bir doktor, yapılan testlerinde kızamık hastalığı görülmesi üzerine izolasyona alındı.

Haber 07-04-2024 08:20

İstanbul’da TEM Otoyolu'nda korku dolu anlar! Yolcu otobüsü alev alev yandı

Ümraniye TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsünde yangın çıktı. İçerisinde yolcu olmadığı öğrenilen otobüse, itfaiye ekipleri müdahale etti. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber 07-04-2024 07:50

Kütahya'da seçim sonucu değişmedi! CHP’nin adayı kazandı…

Kütahya’da oyların yeniden sayılmasına karar verilmesinin ardından seçim sonucu değişmedi. Sayılan geçersiz oylarda Kamil Saraçoğlu'nun oyu 154, Alim Işık'ın oyu 58, Eyüp Kahveci'nin oyu 27 artarken sonuç değişmedi. CHP'li Eyüp Kahveci 571 oy farkıyla ilk sırada yer aldı.

Haber 07-04-2024 07:24

YSK'dan bir iptal kararı daha! AK Parti adayı mazbatasını bile almıştı ama o ilçede seçimler iptal edildi...

YSK'dan bazı ilçeler için seçim iptali kararları gelmeye devam ediyor. Son olarak alınan karara göre Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde AK Parti adayı Ali Murat Bucak önde tamamlayıp mazbatasını alırken, Yeniden Refah Partisi'nin itirazı üzerine İl Seçim Kurulu seçimleri iptal etme kararı aldı.

Haber 07-04-2024 07:15

Yeniden Refah Partisi’nden çok konuşulacak AK Parti iddiası: ‘Çok büyük bir grup gelecek’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’dan çok konuşulacak bir AK Parti iddiası geldi. Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’den ayrılma ihtimali olanlar hakkında canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aydal “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-2024 08:30

Yeniden Refah Partisi yorumu olay oldu! Murat Özer, çok iddialı konuşmuştu ama seçim sonuçları onu fena yanılttı…

2024 yerel seçim sonuçlarında aldığı başarılı sonuçla adından söz ettiren Yeniden Refah Partisi ile ilgili bir yorum sosyal medyada gündem oldu. Seçim günü canlı yayın konuğu olan gazeteci Murat Özer, Yeniden Refah Partisi ile ilgili çok iddialı bir çıkış yaparak partinin adının ekranda gösterilmesinin bile gereksiz olduğunu iddia etmişti. İşte sosyal medyada viral olan o görüntü…

Haber 04-04-2024 13:54

'Masquerade' gece kulübündeki facia böyle gelmiş! İşte 29 kişinin can verdiği yangının çıkış anı...

Türkiye’nin konuştuğu gece kulübü yangını ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü 'Masquerade' isimli gece kulübünde yangının başladığı ana ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 04-04-2024 08:14

AK Parti 1 oy farkla kaybetmişti! İtiraz sonrası karar verildi: Seçim yenilenecek

İYİ Parti adayının 1 oy farkla seçimi kazandığı Aksaray’ın Güzelyurt ilçesinde AK Parti sonuçlara itiraz etti. İlçe Seçim Kurulu ise verdiği karar sonrasında seçimin yenileneceğini duyurdu.

Haber 04-04-2024 07:24

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-2024 14:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Faruk Özlü'ye: 'Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz'

Yerel seçimleri hiç beklemediği bir sonuçla bitiren AK Parti cephesinden dikkat çeken bir görüntü geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığı'nı yeniden kazanan Faruk Özlü'yü tebrik etti. Erdoğan ile Özlü arasında geçen telefon konuşmasına ilişkin görüntüler ise sosyal medyadan paylaşıldı.

Haber 03-04-2024 07:45

Sinan Oğan’ın lüks evi ilk kez görüntülendi! ‘Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder’

Sinan Oğan hakkında çıkan Ankara’da aldığı mülkler ve 30 milyon TL değerinde olduğu öne sürülen mâlikanesi ile ilgili iddialarının ardından ilk kez evinin kapılarını bir gazeteciye açtı. Oğan, Azeri bir medya mensubuna konuştu. İşte o görüntüler...

Haber 02-04-2024 08:17

CHP’li vekilden gündem yaratan Süleyman Soylu iddiası: “Hakime 'Beni gördüğünüzde niye ayağa kalkmadınız?' demiş”

Yerel seçim sonuçları belli oldu ancak dikkat çeken detaylar gelmeye devam ediyor. CHP'li Gökhan Günaydın, oy farkının az olduğu Gaziosmanpaşa'da ilçe seçim kuruluna gelen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun odasına gittiği hakime, "Beni gördüğünüzde niye ayağa kalmadınız" dediğini anlattı.

Haber 02-04-2024 07:36

AK Parti o ilçede seçimi 1 oy farkla kazandı! Isparta ve Antalya’da dikkat çeken yerel seçim sonuçları…

Yerel seçim sonuçları kesin olmayan sonuçlara göre Türkiye genelinde belli oldu. Isparta'nın Aksu ilçesinde AK Parti'nin adayı Veli Kahraman'ın bir oy farkla seçimi kazanması seçimin en çok dikkat çeken sonuçlarından bir tanesi oldu.

Haber 01-04-2024 06:50

Ahmet Hakan'ın seçim yorumu viral oldu! Seçim sonuçlarından sonra bu sözlerle stüdyodan ayrıldı

AK Parti’nin 2024 yerel seçim sonuçlarının kesin olmayan ilk sonuçlarına göre büyük bir oy kaybı yaşaması ile ilgili Ahmet Hakan’ın yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yaşanan oy kaybı ile ilgili savunmak adına "Vatandaş 'Bu seçim yerel seçim, Erdoğan'la ilgili bir durum yok' diyor" ifadelerini kullandı. İstanbul, Ankara, İzmir sonuçlarının ardından Ahmet Hakan stüdyodan ayrıldı.

Finans 31-03-2024 22:18

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 31-03-2024 20:52

CANLI MALATYA seçim sonuçları! Malatya'da seçimi kim kazandı? AK Parti adayı Sami Er mi, CHP adayı Veli Ağbaba mı? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına gitti. 61 milyon seçmenin oy kullanması beklenen yerel seçimlerde sandıklar 17.00’da kapandı ve oy sayım işlemlerine geçildi. Malatya seçim sonuçları da bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı. Bu seçimde Yeniden Refah Partisi’nin de bölgede güçlü olduğu da iddia ediliyor. Durum böyle olunca da Malatya yerel seçimlerinde yarışın AK Parti, CHP ve Yeniden Refah Partisi arasında geçeceği yorumları yapılmıştı.

Finans 31-03-2024 20:51

CANLI KOCAELİ SEÇİM SONUÇLARI! Kocaeli yerel seçimi kim kazandı? AK Parti mi, CHP mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

Kocaeli yerel seçim sonuçları ve oy oranları belli oldu. Türkiye 2024 yerel seçimleri için bugün sandık başına giderek oylarını kullandı. Pazar günü yapılacak seçim öncesi Kocaeli seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. 31 Mart yerel seçimlerinin sona ermesiyle beraber tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları da oy sayımının başlaması ile birlikte belli olacak. İşte 2024 Kocaeli seçim sonuçları ve oy oranları ekranı...

Finans 31-03-2024 20:48

CANLI Kars seçim sonuçları! Kars'ta seçimi kim kazandı? CHP adayı Dindar Gültekin mi, MHP adayı Ötüken Senger mi, DEM parti adayı Kenan Karahancı mı?

Canlı Kars seçim sonuçları ve oy oranları araştırmaları hız kazandı. 2024 yerel seçimlerinin sona ermesiyle birlikte tüm il ve ilçe adaylarının oy oranları yayınlanıyor. Kars seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Kars’ta yarışın 3 parti arasında geçmesi bekleniyor. Peki, Kars'ta seçimi kim kazandı? mı? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-2024 20:46