KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ
Devamını Okuİstanbul Esenyurt'ta bir kuyumcuya silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı anına ait cep telefonu görüntülerinde bir kişinin defalarca ateş ettiği görüldü.
Devamını OkuTürkiye Innovation Week 2026'da (Türkiye İnovasyon Haftası-TIW26) "İnovaLİG Ödülleri" sahiplerini buldu. Asis Otomasyon, İnovaLİG 2025’te İnovasyon Döngüsü, 2026’da ise İnovasyon Stratejisi kategorisinde üst üste iki yıl Türkiye birinciliği elde ederek dikkat çeken bir başarıya imza attı.
Devamını OkuYeni Yol Partisi'nden istifa eden bağımsız Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun resmen AK Parti'ye katıldı. Bu katılımla birlikte AK Parti’nin vekil sayısı 281’e ulaştı. Öte yandan Torun, AK Parti Genel Başkan Danışmanı olarak atandığını duyurdu.
Devamını OkuGazeteci Fatih Altaylı, Sergen Yalçın hakkında yaptığı değerlendirmelerle gündem oldu. Yalçın'ın futbolculuk dönemindeki yeteneğine övgüler yağdıran Altaylı, teknik direktörlük kariyerine ise sert eleştiriler yöneltti. Deneyimli gazetecinin "Böyle başa böyle tarak" sözleri dikkat çekti.
Devamını OkuSPK Başkanı Mahmut Sütçü’nün istifası ve Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Osman Çelik’in emeklilik dilekçesinin ardından AK Partili Şamil Tayyar’dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Tayyar, yeni ayrılıkların yaşanabileceğini belirterek “Artık orada oturamazlar” dedi.
Devamını OkuYENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Manisa Milletvekili Hasan Günay’ın TBMM’de düzenlenen cenaze töreninde karşılaştı. İki ismin tokalaştığı anlar ve Bülent Arınç’ın aralarında yer alması dikkat çekti.
Devamını OkuYENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel “Ben savaştayım, büyük bir mücadeledeyim” diyerek “Ölümü de göze almışız, hapsi de göze almışız. Hapisteki arkadaşlarımız da her şeyi göze almış. Biz başka bir mücadelenin içindeyiz. Ya bu memleketi kurtaracağız ya hep birlikte kaybedeceğiz. Bunun ikinci bir seçeneği yok!" dedi.
Devamını OkuBETİMAR Araştırma Şirketi Başkanı Gürkan Duman, son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı. AK Parti ve CHP’deki düşüş trendine dikkat çeken Duman, AK Parti’den kopan oyların adresini açıklarken, partilerin aylar içindeki oy değişimlerini de verilerle ortaya koydu. Yeni Parti ise yeniden yükseliş trendinde, işte parti parti son durum…
Devamını OkuİSTANBUL İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL ÜMRANİYE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ
Devamını OkuCumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, seçim takvimine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Uçum, 2028 Mart veya Nisan ayını işaret ederek “Seçimlere 18 ay kaldı” dedi.
Devamını Okuİstanbul’un bağımsız tiyatro sahnesinden seçilen 10 yapım, 16–20 Ekim 2026 tarihleri arasında dünyanın farklı ülkelerinden tiyatro profesyonelleriyle buluşuyor.
Devamını Okuİstanbul’da sel felaketinin ardından yağışın hafta boyunca sürmesi beklenirken Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, doygun zemin, suyla dolan yollar ve kuvvetli rüzgar nedeniyle yeni risklere karşı uyardı.
Devamını Okuİstanbul'da sağanak ve fırtına etkisini artırıyor. AKOM ve Valilik saat vererek uyarırken, bazı ilçelerde metrekareye 70 kilogram yağış bekleniyor. 18 il için sarı, 3 il için turuncu kodlu uyarı yapıldı. İstanbul'un birçok ilçesinde şiddetini artıran yağışın ardından sürücüler trafikte güçlükle ilerledi.
Devamını OkuRus milyarder Roman Abramoviç’in Muğla’nın Milas ilçesinde iki özel plajı bulunan yaklaşık 100 bin metrekarelik arazi satın aldığı iddia edildi. Kaplankaya Projesi’nin yanındaki araziye otel yerine üç ev yapılmasının planlandığı öne sürüldü.
Devamını OkuCumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştü. Erdoğan, Suudi Arabistan’ı hedef alan Husi saldırılarını kınayarak Türkiye’nin Suudi Arabistan’ın yanında olacağını belirtti.
Devamını OkuPOLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI İSTANBUL ARNAVUTKÖY POLİS MESLEK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
Devamını OkuTürkiye'de iş dünyasının en büyük sorunlarından biri haline gelen tahsilat krizi giderek derinleşiyor. Şirketlerin yüzde 86'sı müşterilerinden ödemelerini zamanında alamazken, faturaların üçte birinden fazlasının vadesi geçmiş durumda. Ticari kredi faizlerinin yüzde 49'u aşması da işletmelerin nakit sıkışıklığını artırıyor. İşte piyasadaki son durum ve dikkat çeken rakamlar...
Devamını OkuFon soruşturmasında manipülatif işlemlerle haksız kazanç sağladığı belirlenen şüphelilerin isimleri TMSF’ye bildirildi. Şüphelilere parayı iade etmeleri için tebligat gönderilirken haklarındaki adli işlemlerin süreceği belirtildi. Şüpheliler tarafından yapılacak olağan dışı işlemlerin ise savcılığa bildirilmesi talep edildi.
Devamını OkuKocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanvekilliği seçiminde Cumhur İttifakı’nın adayı oldu. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Büyükakın’ın Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu belirterek başarılar diledi.
Devamını OkuHakkında ev hapsi kararı verilen gazeteci İsmail Saymaz, Süleyman Soylu'nun İçişleri Bakanlığı dönemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Saymaz, fon krizinin ardından yaşanan süreçte bugünkü tabloyu eleştirerek "Meğer Süleyman Soylu ne demokrat adammış diyorum" ifadelerini kullandı.
Devamını OkuHEKTS (HEKTS), 13 Ekim Salı 2026 için hazırlanan analizde, 12 Ekim Pazartesi 2026 kapanış verilerine göre 2,14 TL kapanış, %-2,28 değişim ve 0,15 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuDOGUS OTOMOTIV (DOAS), 13 Ekim Salı 2026 için hazırlanan analizde, 12 Ekim Pazartesi 2026 kapanış verilerine göre 142,30 TL kapanış, %-1,52 değişim ve 0,07 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuAKBANK (AKBNK), 13 Ekim Salı 2026 için hazırlanan analizde, 12 Ekim Pazartesi 2026 kapanış verilerine göre 68,35 TL kapanış, %0,74 değişim ve 5,86 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuManisa’daki 11 kişinin hayatını kaybettiği otobüs kazasının ardından bu kez seyir halindeki yolcu otobüsünde yaşananlar tepki çekti. Şoförün, aracı durdurmadan yerini diğer şoföre bırakması yolculara korku dolu anlar yaşattı.
Devamını OkuManisa Akhisar'da 11 kişinin hayatını kaybettiği, 27 kişinin yaralandığı kazanın ardından tur şirketi sorumluluğu reddetti. Şirket kazadaki tüm suçu sürücüye atarak “Yalnızca ulaşım hizmeti verdik, kaza bireysel hatadan kaynaklandı” açıklamasıyla tepki çekti.
Devamını OkuT.S.K.B. (TSKB), 12 Ekim Pazartesi 2026 için hazırlanan analizde, 09 Ekim Cuma 2026 kapanış verilerine göre 9,93 TL kapanış, %1,33 değişim ve 0,20 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuOYAK CIMENTO (OYAKC), 12 Ekim Pazartesi 2026 için hazırlanan analizde, 09 Ekim Cuma 2026 kapanış verilerine göre 20,66 TL kapanış, %1,57 değişim ve 0,24 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuT. HALK BANKASI (HALKB), 12 Ekim Pazartesi 2026 için hazırlanan analizde, 09 Ekim Cuma 2026 kapanış verilerine göre 43,88 TL kapanış, %-0,09 değişim ve 0,64 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuT.C. KÜÇÜKÇEKMECE 3. AİLE MAHKEMESİNDEN / BAŞKANLIĞINDAN
Devamını OkuAK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, fon skandalına ilişkin soruşturmanın tüm yönleriyle aydınlatılmasını istedi. Zengin, sorumluların siyasi görüşüne ve makamına bakılmaksızın hesap vermesi gerektiğini söyleyerek “Listenin tamamı açıklansın” dedi.
Devamını Okuİstanbul Maltepe’de 7 katlı binanın 3 katının çökmesi sonucu enkaz altında kalan 14 kişiden 10’u sağ kurtarıldı. Son kişi 25 saat sonra çıkarılırken faciada can kaybı 5’e yükseldi.
Devamını OkuUNESCO MÜZİK ŞEHİRLERİ ŞANLIURFA’DA BULUŞUYOR
Devamını OkuTicaret Bakanı Ömer Bolat, 37,8 milyon liralık aile tasarrufunun 2024'ten bu yana sukuk (kira sertifikası) hesabında bulunduğunu belirterek fon soruşturmasıyla ilişkilendirilmesine tepki gösterdi.
Devamını OkuMaltepe'de 7 katlı bir binanın alttaki 3 katında çökme meydana geldi. Enkazdan 3'ü çocuk 10 kişi sağ kurtarıldı, 2 kişinin ise cansız bedeni çıkarıldı. Enkazda kalan 3 kişi için çalışmalar sürüyor. Meydana gelen çökmeyle ilgili İstanbul Valisi Davut Gül ve bakanlardan art arda açıklamalar geldi. Mimar ve şantiye şefi gözaltına alındı.
Devamını OkuAKBANK (AKBNK), 08 Ekim Perşembe 2026 için hazırlanan analizde, 07 Ekim Çarşamba 2026 kapanış verilerine göre 69,25 TL kapanış, %-0,36 değişim ve 10,12 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuKara para aklama ve terörün finansmanıyla mücadele kapsamında kimlik tespitine ilişkin parasal sınırlar yükseltildi. Nakit, döviz ve kuyumcu işlemlerinde sınır 370 bin liraya, elektronik transferlerde ise 30 bin liraya çıkarıldı.
Devamını OkuÇorum'da otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Ölenler arasında dün nişanlanan çiftin de olduğu öğrenildi.
Devamını OkuÇeşme Belediyesi'nin meclis toplantısında Lal Denizli ile CHP Çeşme İlçe Başkanı Eda Tavaz arasında dikkat çeken bir tartışma yaşandı. Denizli'nin sözleri gündem oldu.
Devamını OkuYeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'nun fon krizi üzerinden yönelttiği eleştirilere Şamil Tayyar'dan dikkat çeken yanıt geldi. Tayyar, Karahasanoğlu'nun sözlerini tiye alan ifadeler kullanarak "Pes ediyorum" dedi.
Devamını OkuAK Parti İstanbul Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fon skandalına ilişkin isim vermeden sert mesajlar verdi. İstanbul'da katıldığı bir programda konuşan Soylu, "İçimizde kim yanlış yaparsa, yanlış yapan odur ve dışarı çıkar. Kim yanlış yaparsa kim bu işlere tama ederse bu davanın onunla bir işi yoktur!" dedi.
Devamını OkuMoskova çevresindeki petrol rafinerilerini hedef aldığı belirtilen Ukrayna İHA’sı, petrol depolama tesisine çarpmak üzereyken Rus hava savunma ekiplerinin müdahalesiyle havada imha edildi.
Devamını OkuDışişleri Bakanlığı, İsrail’in Kuneytra’daki faaliyetleriyle 1974 Kuvvetlerin Ayrıştırılması Anlaşması’nı aşındırdığını belirterek uluslararası topluma çağrıda bulundu. İsrail güçleri, “Sufa Hattı” veya “Sufa 53” olarak bilinen proje kapsamında, pazar günü Suriye’nin güneyindeki Kuneytra’da bulunan el-Aşa köyünün batısında kazı çalışmalarına yeniden başlamıştı.
Devamını Okuİspanya Başbakanı Pedro Sanchez, konut yasasının mecliste takılmasının ardından parlamentoyu feshederek erken genel seçim kararı aldı. Siyasi gündemin hareketlendiği Madrid’de gözler sandık tarihine çevrildi.
Devamını OkuOYAK CIMENTO (OYAKC), 02 Ekim Cuma 2026 için hazırlanan analizde, 01 Ekim Perşembe 2026 kapanış verilerine göre 20,72 TL kapanış, %2,57 değişim ve 0,18 milyar TL işlem hacmi kaydetti.
Devamını OkuCopyright © MYNET A.Ş. Telif Hakları MYNET A.Ş.'ye Aittir.