Abdullah Zeydan Haberleri

Van, DEM'den AK Parti'ye geçmişti! Ekrem İmamoğlu'ndan ilk açıklama geldi: 'Bu kabul edilemez'

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Van’da seçimi kazanan DEM Partili Abdullah Zeydan’ın memnu(seçilme) haklarının iptali hakkında sosyal medya hesabından tepki gösterdi. İmamoğlu, "Bu kabul edilemez" dedi. Öte yandan CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaptığı açıklamada CHP'li bir heyetin görevlendirildiğini belirtti.

Haber 02-04-2024 18:43

Van canlı seçim sonuçları! Van'daki seçim sonuçlarında AK Parti'nin adayı Abdulahat Arvas mı DEM Parti'nin adayı Abdullah Zeydan mı kazanacak?

Siyasi partiler için seçim maratonu 31 Mart 2024 pazar günü sona eriyor. Belediye başkan adaylarının kıyasıya mücadelesi sandıkta sona erecek. Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için mücadele AK Parti adayı ve DEM Parti adayı arasında geçeceği tahmin ediliyor. Vanlı seçmenler Van'daki seçim sonuçlarını merakla takip ediyor.

Haber 29-03-2024 16:02

HDP'li eski milletvekili Zeydan'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının terör suçlarından hükümlü HDP Hakkari milletvekili Abdullah Zeydan'ın tahliyesine yönelik itirazı üzerine Zeydan'ın hükmen tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Haber 01-11-2019 23:10

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş oyunu kullandı

HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ile HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, oylarını cezaevine getirilen 164 tutuklunun seçmen olarak kayıtlı olduğu 9902 numaralı sandıkta kullandı.

Haber 24-06-2018 12:47

Abdullah Zeydan

Abdullah Zeydan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Abdullah Zeydan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

HDP'li Abdullah Zeydan'ın hapis cezası onandı

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'a, yerel mahkemece iki ayrı suçtan verilen 8 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası onandı.

Haber 03-05-2018 10:48

'PKK sizi tükürüğünde boğar' demişti! Mahkemede kendini böyle savundu

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, 'terör örgütüne üye olmak', 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununa muhalefet' suçlamalarıyla 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuklu yargılandığı davada savunma yaptı. Zeydan, "PKK sizi tükürüğünde boğar" sözünü terör örgütü IŞİD'e karşı söylediğini bu konuşmadan dolayı çok büyük sıkıntılar çektiğini ifade etti.

Haber 24-05-2017 08:55

Demirtaş'ın açlık grevinde flaş gelişme! Bakan randevu verdi

HDP Ankara milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Selahattin Demirtaş'ın açlık grevi ile ilgili olarak "Pervin Buldan Adalet Bakanı'ndan görüşme talep etmişti. Pazartesi bizi kabul edebileceğini söyledi” dedi. HDP Genel Merkezi'nden dün yapılan açıklamada, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş ve Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın bugün itibariyle açlık grevine başlayacakları ve cezaevindeki tüm mahkumlara dönük adaletsiz uygulamaları görünür kılmak istedikleri belirtildi.

Haber 31-03-2017 14:35

Selahattin Demirtaş açlık grevine başlıyor

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, yarın açlık grevine başlıyor. Daha önce cezaevindeki bazı PKK’lı hükümlüler, OHAL nedeniyle getirilen kısıtlamaları ve ceza infaz kurumunun uygulamalarını öne sürüp, protesto için açlık grevi yapmıştı.

Haber 30-03-2017 13:43

Demirtaş ve Zeydan'ın volta atarken fotoğrafı yayınlandı

Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın cezaevinde volta atarken çekilen fotoğrafları yayınlandı

Haber 23-03-2017 21:36

Demirtaş’ın Zeydan’la aynı koğuşta kalma talebi reddedildi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın, tutuklu bulundukları Edirne Yüksek Güvenlikli F TipiCezaevi’nde HDP Milletvekili Abdullah Zeydan ile aynı koğuşta kalma talebi reddedildi.

Haber 05-12-2016 19:24

HDP'li Zeydan: 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan, ''Yüksekova’da dün gece yaşanan çatışmalarda bize gelen bilgilere göre 3 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı'' dedi.

Haber 27-08-2015 09:32

HDP'li Milletvekili Zeydan'ın sözlerine ailesinden tepki

AK Parti milletvekili adayı Rüstem Zeydan, kardeşi HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan'ın terör örgütü PKK lehine söylediği sözleri aile olarak kabul etmediklerini belirtti.

Haber 31-07-2015 18:35

HDP'li vekil Zeydan'dan şoke eden PKK açıklaması

PKK’nın Kuzey Irak’taki kamplarının savaş uçakları tarafından bombalanması Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde protesto edildi.

Haber 27-07-2015 09:35

HDP'li Zeydan: Çözüm süreci hükümet tarafından bitirilmiştir

HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan,sürdürülen çözüm sürecinin Ak Parti hükümeti tarafından bitirildiğini ileri sürdü.

Haber 25-07-2015 19:50