Portrait Displays Haberleri

Prens Philip’in arkadaşı Kraliçe 2. Elizabeth’in son günlerini anlattı! “Öleceğini anlamıştı”

İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth 8 Eylül’de 70 yıllık saltanatını sona erdirerek 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Prens Philip'in bir arkadaşı olan Gyles Brandreth, Kraliçe'nin resmi ölüm nedeninin belirsiz olmasının ardından Elizabeth: An Intimate Portrait (Elizabeth: Samimi bir Portre) adlı biyografi türündeki kitabında Kraliçe hakkında iddialarda bulundu.

Trend 2022-11-26 10:35:29

Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst başrollerini paylaştığı ''The Power of the Dog'' setinden şaşırtan itiraf

1 Aralık’ta vizyona girmesi beklenen The Power of the Dog filmi eleştirmenler tarafından güçlü bir Oscar adayı olarak kabul ediliyor. The Piano, The Portrait of Lady gibi filmleriyle tanıdığımız Oscar'lı senarist ve yönetmen Jane Campion'ın son filmi The Power of The Dog'un başrol oyuncuları çekimler sırasında birbirleriyle konuşmadıklarını açıkladı.

Trend 2021-11-24 16:09:22

Geçtiğimiz yılın çok konuşulan filmine imza atan Celine Sciamma yeni filminin çekimlerine başladı

Geçtiğimiz yıl Portrait of a Lady on Fire'la büyük ses getiren yönetmen Celine Sciamma, yeni filminin çekimlerine Fransa’da başladı. 8 yaşında iki çocuğun yaşadıklarını konu alacak olan filmin adı Petite Maman olarak açıklandı.

Trend 2020-11-10 07:39:31

Türk resim ve heykel sanatçılarının eserleri Londra'da

Türk ressam ve heykel sanatçılarının kimi eserleri, önemli sanat merkezlerinden biri olan Londra'da, 7 Mayıs'ta açılacak sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunulacak - Villa di Geggiano adlı tarihi binada 9 gün sürecek sergide, Londra National Portrait Gallery'de eseri sergilenen tek Türk ressam olan İsmail Acar'ın çalışmaları da yer alacak

Haber 2019-05-02 13:05:10

Portrait Displays‘in otomatik kalibrasyon yazılımı Samsung QLED TV’lerde

Samsung Electronics, dünyanın önde gelen video görüntü kalibrasyon yazılımı sağlayıcısı Portrait Displays ile işbirliği yaptı. Portrait Displays’in yeni otomatik kalibrasyon yazılımı CalMAN with AutoCal Samsung’un geçtiğimiz günlerde Türkiye’de tanıttığı QLED TV’lerde kullanıma sunuldu.

Haber 12-06-17 10:19

Kayserili Fotoğrafçı Amerikan Fotoğraf Platformu’ndan Ödül Aldı

Kayserili fotoğrafçı Hasan Aslan, dünyaca ünlü Amerikan Wedding and Portrait Photographers International (WPPI) Fotoğraf Platformu’nun...

Yurthaber 19-02-17 12:42

Mural Portrait By Renowned Artist Vandalized In Istanbul

- Unknown assailants have vandalized a mural portrait painted on the façade of a ruined building in the Fatih district

Yurthaber 19-06-15 08:58