Kraliçe 2. Elizabeth Haberleri

Prens Philip’in arkadaşı Kraliçe 2. Elizabeth’in son günlerini anlattı! “Öleceğini anlamıştı”

İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth 8 Eylül’de 70 yıllık saltanatını sona erdirerek 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Prens Philip'in bir arkadaşı olan Gyles Brandreth, Kraliçe'nin resmi ölüm nedeninin belirsiz olmasının ardından Elizabeth: An Intimate Portrait (Elizabeth: Samimi bir Portre) adlı biyografi türündeki kitabında Kraliçe hakkında iddialarda bulundu.

Trend 26-11-2022 10:35

Buckingham Sarayı paylaştı! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in mezarı

Buckingham Sarayı, Kraliçe 2. Elizabeth'in mezarlığının fotoğrafını paylaştı. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de hayatı kaybetmiş, 19 Eylül'de birçok ülke liderinin katılımıyla defnedilmişti.

Haber 25-09-2022 10:16

Kraliçe Elizabeth'in özel omlet tarifi! Sıra dışı olan bu tarif kraliçelere özel

Yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in hayatıyla ilgili birçok konu araştırılıyor. Uzun yaşamasıyla bilinen Elizabeth'in yemek düzeni oldukça dikkat çekiyor. Bir beslenme uzmanı, Kraliçe II. Elizabeth'in çok sevdiği bildirilen bir çırpılmış yumurta tarifini paylaştı. İşte Kraliçe II. Elizabeth'in leziz omlet tarifi...

Yemek 21-09-2022 09:20

Kraliçe Elizabeth'in cenazesinde flaş 'Osmanlı' detayı! Dikkatlerden kaçmadı

İngiltere'de 8 Eylül'de hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth görkemli bir törenle son yolculuğuna uğurlandı. Tüm dünyanın canlı yayınlarla davet ettiği törendeki 'Osmanlı' detayı ise dikkatlerden kaçmadı.

Haber 20-09-2022 08:32

Dikkat çeken tek şey göz yaşları değildi! Meghan Markle'ın elbisesindeki gizli detaylar şaşırttı

Kraliçe II. Elizabeth'in dün öğle saatlerinde gerçekleşen cenaze töreninde dikkat çeken sayısız detay vardı. Bunlardan biri de Sussex Düşesi Meghan Markle'ın gözyaşlarını tutamadığı anlar oldu. Markle'ın hüzünlü halinin yanı sıra dikkat çeken bir başka detay da giyimiyle ilgiliydi. Düşesin tercih ettiği görünüş, Kraliçe II. Elizabeth'e dair birçok ufak dokunuş içeriyordu.

Trend 20-09-2022 07:53

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth son yolculuğuna uğurlandı! Son tören kamuoyuna kapalı gerçekleştirildi

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 8 Eylül 2022 tarihinde hayatını kaybetmesinin ardından 19 Eylül’de düzenlenen resmi cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Kraliçe’nin cenaze töreni için İngiliz halkı günler öncesinden sokakları doldurmaya başlamıştı. Bu akşam düzenlenen Kraliyet Ailesi'ne özel bir törenin ardından Kraliçe, St George Şapeli’nin içindeki Kral 6. George Hatıra Şapeli’ne defnedildi.

Trend 19-09-2022 22:57

Dikkat çeken detay! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in gömüldüğü kıyafet ve mücevherler...

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni tüm dünyada canlı yayınla takip edilirken defin işlemlerine ilişkin detaylar da merak konusuydu. Yerel saatle 16:00'da St George Şapeli'nde başlayan defin işleminde Kraliçe’nin hangi kıyafet ve mücevheri kullanacağı Kraliyet ailesi uzmanları tarafından yorumlandı. Kraliçe’nin tahtta kaldığı süre boyunca dudak uçuklatan bir mücevher koleksiyonuna sahip olduğu biliniyordu.

Trend 19-09-2022 16:51

Tüm dünya izliyordu! Biden yine şaşırtmadı: Kraliçe Elizabeth'in cenaze töreninde böyle yakalandı

Dünya tarihinin en çok gaf yapan liderlerden biri olarak anılan ABD Devlet Başkanı Joe Biden, bugün tüm dünyanın gözü önünde yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. Kraliçe 2. Elizabeth'in milyonların takip ettiği cenaze töreninde kameralara beklenmedik bir şekilde yakalandı.

Haber 19-09-2022 14:59

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni ne zaman, nerede ve saat kaçta yapılacak? Kraliçe 2. Elizabeth bugün defnediliyor

İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth 96 yaşında 8 Eylül 2022 tarihinde İskoçya'da bulunan Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybetti. Kraliçe’nin resmi olarak ölüm haberinin açıklanmasının sonrasında naaşı cenaze öncesinde Londra'daki Westminster Salonu'nda halkın ziyaretine açıldı. Kraliçe 2. Elizabeth'in cenaze töreni 19 Eylül'de TSİ 13.00'te (BST 11.00) Westminster Kilisesi'nde yapılacak.

Trend 19-09-2022 10:40

Kraliyeti sarsan olay iddia! 'Yasak aşk sonucu doğdum' diyerek tehdit etti

Avustralya'da yaşayan ve Kral Charles ve Kraliçe Camilla'nın aşk çocuğu olduğunu iddia ederek gündeme gelen 56 yaşındaki Simon Dorante-Day, uzun zamandır çeşitli kanıtlar ortaya atarak iddiasını destekliyordu. Dorante-Day, Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından yaptığı açıklama ile yeniden dikkatleri üzerine çekti.

Trend 19-09-2022 08:46

Ülke bunu konuşuyor! Big Ben'in çanları çalmadı, soruşturma başlatıldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de hayatını kaybetmişti. Dün ülke genelinde Kraliçe 2. Elizabeth onuruna 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşu sırasında Big Ben’in çanları ise çalmadı. İngiltere Parlamentosu Sözcüsü yaptığı açıklamada "Bunu acil olarak araştırıyoruz" dedi.

Haber 19-09-2022 07:13

Kraliçe 2.Elizabeth'in cenaze töreni için eşi görülmemiş güvenlik! SAS hazır bekleyecek

Kraliçe 2. Elizabeth'in yarın yapılacak cenaze merasimi öncesinde Londra'da şimdiye kadar eşi benzeri görülmemiş bir güvenlik hazırlığı yapılıyor. Ülke liderlerinin geleceği cenaze töreni yüzlerce milyon insan tarafından televizyon ekranlarından izlenecek. Polis sayısının iyice artırılacağı törende ordunun özel komando birimi SAS da ihtiyaç halinde müdahaleye hazır bekleyecek.

Haber 18-09-2022 13:08

Halkın arasından koşarak Kraliçe’nin tabutunun başına geldi! Polis yaka paça gözaltına aldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 19 Eylül Pazartesi günü cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlanacak. İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth’in naaşı cenaze öncesinde Londra'daki Westminster Salonu'nda halkın ziyaretine açıldı. İngiltere halkı Kraliçe Elizabeth’i son bir kez görebilmek için saatlerce kuyruk bekledi. Geniş güvenlik önemlerine rağmen kalabalığın arasından sıyrılarak koşup tabuta sarılan adam korku dolu anlar yaşattı.

Trend 17-09-2022 13:51

Gazını kavanozlara koyarak satıyordu! Doktoru yasakladı ama Kraliçe’yi onurlandırmak için özel karışım hazırladı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Connecticut şehrinde yaşayan 31 yaşındaki Steph Matto, gazını ve göğüs terini kavanozlara koyup satıyordu. İlginç girişimcilik deneyimi sayesinde Matto yılda 147 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 91 bin TL) kazanmayı başardı. Matto sağlık sorunları nedeniyle emekliliğe ayrıldığını açıklamıştı ancak Kraliçe 2. Elizabeth’i onurlandırmak için özel bir kavanoz yarattığını duyurdu.

Trend 17-09-2022 11:48

David Beckham Kraliçe Elizabeth'e veda için kuyrukta bekledi! 'Bu delilik!'

Eski futbolcu David Beckham, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in başkent Londra'daki Westminster Hall'de halkın ziyaretine açılan tabutunu görmek isteyenlerin oluşturduğu kuyrukta görüldü.

Magazin 17-09-2022 09:44

Kuşkonmazlara bakarak geleceği tahmin eden kahin Jemima Packington, Kraliçe’nin ölümünü bilmişti! Yeni kehanetleri gündem oldu

Kuşkonmazları kullanarak geleceği tahmin ettiğini iddia eden Jemima Packington isimli bir kadın “Mystic Veg” ismiyle tüm dünyada popüler olmayı başardı. Kuşkonmazları havaya atan ve düşme şekillerine göre geleceğe yönelik tahminlerde bulunan Packington son olarak İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünü bilmişti. Packington’un Kral 3. Charles ve Boris Johnson’ın gelecekleri hakkında kehanetleri merak uyandırdı.

Trend 16-09-2022 13:56

Kraliçe'nin cenaze töreninde korkutan anlar! Birden yere yığıldı

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreninde Kraliyet muhafızlarından biri bayıldı. Perşembe günü saat 01.00 sularında Kraliçe'nin tabutunun başında meydana gelen olayın görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Westminster Hall'da gerçekleşen tören esnasında birden bayılıp yere düşen muhafız herkesi korkuttu.

Trend 15-09-2022 10:16

Turkish Cargo, Kraliçe Elizabeth'in cenazesi için İngiltere'ye çiçek taşıyor

Turkish Cargo, Kraliçe Elizabeth'in cenazesi için İngiltere'ye çiçek taşıyor

Yurthaber 15-09-2022 10:12

Ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı! Kraliçe 2. Elizabeth iki mücevheriyle birlikte gömülecek

8 Eylül'de hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth'in nasıl gömüleceğinin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak Kraliçe'nin Galler altınından olan nikah yüzüğü ve bir çift inci küpesiyle birlikte gömüleceği tahmin ediliyor.

Haber 15-09-2022 08:00

Suudi Arabistan’da Umre ziyaretini Kraliçe’ye adayan bir kişi tutuklandı! Sosyal medyadan tepki yağdı

İsmi açıklanmayan bir Yemen vatandaşı Umre ziyaretini İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ruhuna adadığını söylediği bir sosyal medya paylaşımının sonrasında tepkilerin odağına yerleşti. Umre ziyareti sırasında hem Arapça hem de İngilizce pankart açan adam Suudi Arabistan’ın yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle tutuklandı.

Trend 14-09-2022 13:44

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden saatler sonra ortaya çıkan bulutun şekli dikkat çekti

İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe 2. Elizabeth’in 70 yıllık saltanatı 8 Eylül’de sona erdi. Geçtiğimiz perşembe günü İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth 96 yaşında vefat etti. Kraliçe’nin cenazesi Londra’ya getirildikten sonra cenaze hazırlıkları devam ederken sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü gündem yaratmayı başardı.

Trend 14-09-2022 11:44

Nostradamus'tan Charles iddiası! Dikkat çeken sürpriz isim detayı: Krallığı uzun sürmeyecek

İngiltere'de Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünün ardından oğlu Charles tahta geçti. 3. Charles unvanını alan yeni kralla ile ilgili Nostradamus’un kehanetleri konusunda uzman olan Mario Reading dikkat çeken bir iddiada bulundu. İddiaya göre Charles'ın krallığı kısa sürecek ve yerini sürpriz bir isim alacak.

Haber 14-09-2022 08:01

Elizabeth'in prenses olarak gelip kraliçe olarak ayrıldığı Kenya'daki otel: Treetops

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in 96 yaşında vefatının ardından 1952'deki Kenya seyahati sırasında tahta çıktığı haberini aldığı Treetops Otel yeniden gündeme geldi. Kenya'nın kuzeyindeki Aberdare National Park'ta bulunan Treetops Otel'e prenses olarak gelen 2. Elizabeth, babasının ölümü üzerine bu otelden kraliçe olarak ayrıldı.

Trend 13-09-2022 17:58

İstenmeyen gelin ilan edilmişti! Prenses Diana ve Kraliçe 2. Elizabeth’in taziye çiçekleri kıyaslandı: Gölgede bıraktı

İngiltere’nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth’in hayatını kaybetmesinin ardından sevenleri tarafından bırakılan çiçekler ve sevgi notları, 1997 yılında Fransa’da geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Prenses Diana’ya bırakılan çiçekler ile kıyaslandı. Sosyal medyada popüler olan görüntülerde kullanıcılar Prenses Diana’nın taziye çiçeklerinin Kraliçe’yi gölgede bıraktığını söyledi.

Trend 13-09-2022 17:43

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’e sıradışı cenaze töreni! Wayne Lineker’ın İbiza’daki anma töreni sosyal medyayı salladı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında İskoçya’daki Balmoral Kalesi’nde hayatını kaybettiği haberi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Kraliçe’nin ardından ise İngiltere tahtının yeni sahibi oğlu Galler Prensi 3. Charles’in oldu. Kraliçe’nin ölüm haberi İngiltere halkını yasa boğarken ünlü futbolcu Gary Lineker’ın kardeşi Wayne Lineker, İbiza’da ilginç bir cenaze töreni düzenlendi.

Trend 12-09-2022 15:39

Kraliçe Elizabeth’in naaşı yola çıktı! 6 saat sürecek

Geçtiğimiz perşembe günü hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenazesi, Balmoral Kalesi'nden alınarak, kortej eşliğinde Edinburgh'a doğru yola çıktı. Saat 12'de başlayan yolculuk 6 saat sürecek. 2. Elizabeth'in cenazesi 13 Eylül Salı günü Londra'ya getirilecek ve 19 Eylül Pazartesi cenaze töreni düzenlenecek.

Haber 11-09-2022 13:29

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in Atatürk sözleri yeniden gündem yarattı! “Bu kadar yakışıklı olduğunu ilk defa görüyorum”

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefat heberinin duyurulmasının yankıları tüm dünyada devam ediyor. Kraliçe 2. Elizabeth’in vefatından sonra 70 yıllık taht serüveni boyunca yaşadıkları bir kez daha gündem yaratmayı başardı. Özellikle Kraliçe’nin Türkiye ziyareti sırasında Atatürk ile ilgili olarak söylediği sözler bir kez daha gündem oldu.

Trend 10-09-2022 15:16

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünden sonra Prens Charles resmen kral ilan edildi! Dünya canlı izledi...

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in İskoçya’daki Balmoral Kalesi’nde rahatsızlandığı ve tıbbi gözetim altında tutulduğu haberi dünyayı hareketlendirmişti. Kraliçe’nin ölüm haberi Buckingham Sarayı’ndan yapılan resmi açıklamayla duyuruldu. İngiltere tarihinin en uzun süre tahtta kalan kişisi unvanına sahip Kraliçe 2. Elizabeth’in ardından ise oğlu 3. Charles kral oldu. Canlı yayınlanan törenle 3. Charles resmen İngiltere Kralı oldu.

Trend 10-09-2022 12:01

Arjantinli haber sunucusu, Kraliçe’nin ölümünü canlı yayında kutladı! Sosyal medyadan tepki yağdı

Arjantinli haber sunucusu Santiago Cuneo, İngiltere 2. Elizabeth’in ölüm haberini canlı yayında ilginç bir şekilde sundu. Cuneo, canlı yayında Kraliçe’nin ölümünün resmi olarak doğrulanmasından sonra bir şişe şampanya patlatarak “Şeytana onu aldığı için alkışlayın” dedi.

Trend 10-09-2022 09:40

Kraliçe 2. Elizabeth'in Eskişehir'deki bal mumu heykeline ziyaretçi ilgisi

Kraliçe 2. Elizabeth'in Eskişehir'deki bal mumu heykeline ziyaretçi ilgisi

Yurthaber 09-09-2022 14:23

Kraliçe 2. Elizabeth'in Antalya'daki bal mumu heykeli çiçeklerle donatıldı

Heykelin olduğu bölümde fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçiler nedeniyle zaman zaman yoğunluk yaşandı

Yurthaber 09-09-2022 11:59

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü dünya basınında! “Yeri doldurulamaz”

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. İngiltere’de 10 gün süreyle ulusal yas ilan edilirken İngiliz basını manşetlerinde Kraliçe’nin ölümüne yer verdi. 70 yıllık saltanatını sona erdiren Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

Trend 09-09-2022 11:42

İngiltere yasta! Halk Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünü Buckingham Sarayı’nın önünde şarkıyla andı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in ölümünden sonra ülkede 10 günlük ulusal yas ilan edildi. Kraliçe’nin ölümüyle birlikte İngiltere’de bayraklar yarıya indirildi ve etkinlikler iptal edildi. Kraliçe’nin ölüm haberini alan halk gözyaşları içinde Buckingham Sarayı’nın önüne akın etti. Binlerce kişi sarayın önünde hep bir ağızdan ‘God Save The King (Tanrı Kralı Korusun)’ şarkısını söylemeye başladı.

Trend 09-09-2022 10:25

İşte BBC'nin Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümünü duyurduğu an!

İngiliz yayın kuruluşu BBC, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümünü böyle duyurdu. Kraliçe'nin ölüm haberini siyah ceket ve kravat takan BBC spikeri Huw Edwards verdi.

Haber 09-09-2022 09:59

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni ne zaman? Kraliçe Elizabeth nereye defnedilecek, cenaze töreni nasıl olacak?

Kraliçe 2. Elizabeth 96 yaşında hayata gözlerini yumdu. İngiltere'nin yeni kralı eski Galler Prensi 3. Charles olurken eşi Camilla da ülkenin yeni kraliçesi oldu. Basında yer alan haberlerin ardından Kraliçe Elizabeth'in cenaze töreni ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Peki, Kraliçe 2. Elizabeth’in cenaze töreni ne zaman, nereye defnedilecek?

Haber 09-09-2022 09:40

Prenses Diana ve Prens Charles’in boşanma sebebi olarak gösterilmişti! Şimdi 'Kraliçe Eş' oldu

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in vefat haberinin tüm dünyadaki yankıları sürerken Kraliyet ailesi bir kez daha gündeme gelmeyi başardı. İngiltere tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanını elde eden 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi üzerine 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. İngiltere Kralı Charles’in eşi Camilla Parker ise “Kraliçe Eş” unvanına sahip oldu.

Trend 09-09-2022 09:24

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth hayatını kaybetti! Prens Harry haberi alınca bu hale geldi

İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde rahatsızlanan ve doktorlar tarafından gözetim altına alınan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. Haberin ülke genelinde duyurulmasından sonra Londra'daki kraliyet konutu Buckingham Sarayı'nda bayraklar yarıya indirildi. Sussex Dükü Harry’nin büyükannesi Kraliçe'nin ölümünün Perşembe günü açıklanmasından önce İskoçya'daki kraliyet mülküne gelişine dair fotoğraflar ortaya çıktı.

Trend 09-09-2022 08:05

Yeni Kral Charles'la ilgili flaş detay! İlber Ortaylı anlattı: İsmini kullanmayabilir

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetti. İngiltere tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanını elde eden 2. Elizabeth'in ölümünün ardından 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu. Prof. Dr. İlber Ortaylı, Charles'ın tahta geçmesiyle ilgili "Birkaç kralın kellesinin gittiği olmuştur" diyerek önemli bir detayı paylaştı.

Haber 09-09-2022 07:40

İngiltere'nin yeni kraliçesi Camilla kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası İngiltere'nin yeni kralı olan 3. Charles'ın eşi Camilla kaç yaşında?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi nedeniyle ülkenin yeni kralı Prens Charles, yeni kraliçesi ise Camilla oldu. Bilindiği üzere İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ülke tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanına sahipti. Peki, İngiltere'nin yeni kraliçesi Camilla kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası İngiltere'nin yeni kralı olan 3. Charles'ın eşi Camilla kaç yaşında?

Haber 09-09-2022 06:55

İngiltere Kralı 3. Charles kimdir? İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası İngiltere'nin yeni kralı olan Prens Charles kaç yaşında?

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in yaşamını yitirmesi sebebiyle İngiltere'nin yeni kralı Prens Charles oldu. Bilindiği üzere İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ülke tarihinin "en uzun süre tahta kalan hükümdarı" unvanına sahipti. Peki, İngiltere'nin yeni kralı 3. Charles kimdir, kaç yaşında? İşte İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası tahta geçen Prens Charles'ın hayatı ve biyografisi...

Haber 09-09-2022 06:48

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü İngiliz basınında: ‘Hizmete adanmış bir ömür’

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümünün ardından İngiliz gazeteleri, tarihe geçecek sayılarını hazırladı. İşte bu gazetelerden öne çıkanların birinci sayfaları.

Haber 09-09-2022 06:00

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kraliçe 2. Elizabeth için taziye mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 96 yaşında hayatını kaybeden İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth için sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınladı.

Haber 08-09-2022 22:52

İngiltere yasta! Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından Londra sokaklarından ilk görüntüler

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in hayatını kaybetmesi tüm İngiltere'de büyük bir üzüntüye yol açtı. Kraliçe Elizabeth'in ölümünün ardından İngiltere sokaklarından ilk görüntüler de geldi. Buckingham Sarayının kapısına ölüm ilanı asıldı ve ülkenin başkenti Londra'nın farklı noktalarına Kraliçe Elizabeth'in fotoğrafları ile doğum ve ölüm tarihinin yer aldığı görsellerin koyulduğu görüldü. Öte yandan İngiltere İstanbul Başkonsolosluğunda da bayrak yarıya indirildi.

Haber 08-09-2022 22:30

Kraliçe 2. Elizabeth ölürse ne olacak? Londra Köprüsü yıkıldı

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık durumundan endişe edildiği gerekçesiyle tıbbı gözetim altınması sonrası akıllara 'Kraliçe ölürse ne olacak?' sorusu geldi. Olası ölüm haberi sonrası uygulamaya sokulacak planların ne olacağı merak konusu olurken ilk olarak ölüm haberinin "Londra Köprüsü yıkıldı" koduyla Başbakan'a iletileceği öğrenildi. İşte İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth hayatını kaybettiğinde yapılması planlanan uygulamalar...

Haber 08-09-2022 17:13

Kraliçe'nin güzel torunu bakın nerede çalışıyor! Asgari ücret karşılığında..

İngiltere, Kraliçe II. Elizabeth’in 18 yaşındaki torunu Leydi Louise Windsor’un bir bahçe düzenleme merkezinde çalışıyor olduğu haberiyle çalkalandı. Kraliçe'nin torununun Haziran ayından bu yana bir bahçecilik merkezinde asgari ücretle çalıştığı ortaya çıkınca, olay büyük gündem oldu.

Trend 20-08-2022 09:47

Yeni nesil Baba Vanga olarak tanımlanan Hannah Carroll 2022 yılı kehanetleriyle sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada yeni nesil Baba Vanga olarak kısa sürede ünlenen 19 yaşındaki Hannah Carroll, 2022 yılının başlarında kehanetlerini içeren bir paylaşım yapmıştı. 18 maddelik kehanet listesinin bir bir doğru çıkması üzerine gözler Caroll’a çevrildi. Ünlü medyumun 2022 kehanetleri arasında en dikkat çekeni ise İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth’in bu yıl öleceğini öngörmesiydi.

Trend 15-08-2022 14:17