Biricik Suden Haberleri

Biricik Suden bu sefer ilginç tarzıyla gündemde! Makyajsız daha güzelsin”
Mazhar Alanson’un spor tutkunu eşi Biricik Suden, bir arkadaşının doğum günü partisinde tarzıyla dikkat çekti. Suden’e takipçileri “Makyajsız daha güzelsin” yorumları yazdı.
Yayın Tarihi: 10-03-2024 10:13
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor salonundan paylaştı! 'Bacaklar büyüsün'
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa 'Bacaklar büyüsün' notu ile paylaşım yaptı. Suden'in spor salonundan pozu sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 29-02-2024 15:03
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden yıllara meydan okuyor... Spor yaptığı anları paylaştı! 'Yok artık' dedirtti
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, son paylaşımında spor yaptığı anları paylaştı. Paylaşımı gündem oldu.
Yayın Tarihi: 20-01-2024 15:53
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden spor taytını giyip kalça kasını sergiledi!
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Giydiği taytla adeta kas şovu yapan Suden'in pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
Yayın Tarihi: 09-01-2024 13:32
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden o yorumlara kayıtsız kalamadı! Fotoğraflı yanıtı sosyal medyayı salladı! 'Saklayacak bir şey göremedim'
MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Spor salonundan pozlarıyla çok konuşulan Suden bu defa takipçilerine verdiği yanıtla gündem oldu. Suden'in 'Saklayacak bir şey göremedim' sözleri sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 02-12-2023 13:22
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'in kol kasları sosyal medyayı salladı! Yorum yağdı
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim yine spor salonundan fotoğraflarını takipçileri ile paylaştı. Suden'in bu defa kol kasları sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 25-10-2023 13:59
Biricik Suden'in kaslı fotoğrafını gören arkadaşı kocası Mazhar Alanson'u arayıp bakın ne demiş! Ünlü isim isyan etti
MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, spor pozlarıyla ve kaslarıyla sık sık gündeme geliyor. Suden son olarak bir arkadaşının eşini aradığını ve "Birick'in damarları çıkana kadar spor yapması hoş mu?" diye sorduğunu söyleyerek isyan etti.
Yayın Tarihi: 01-10-2023 15:05
Biricik Suden'in karın kasları çok konuşuldu! 'Seksilik yok' diyen takipçisine verdiği yanıt sosyal medyayı salladı
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Suden son olarak Instagram sayfasında karın kaslarını sergilediği bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Ünlü isim, bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamadı. Verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.
Yayın Tarihi: 20-09-2023 17:10
Biricik Suden sırt kaslarını paylaştı! Eski haliniz daha güzel denince...
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Kısa süre önce Özkan Uğur'un ölümü sonrası spor yaptığı için eleştirilen Suden şimdi de sırt kaslarını paylaşınca olay oldu.
Yayın Tarihi: 11-08-2023 07:02
Kaslı vücuduyla konuşuluyordu! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden son paylaşımıyla şaşırttı: Yapacak bir şeyim yok
MFÖ grubu solisti Özkan Uğur'un vefatının ardından yaptığı paylaşımlarla adından uzun süre söz ettiren Biricik Suden, son paylaşımıyla gündem oldu. Yalnızca yüzünü çekip paylaşan Suden, kendisi ile ilgili gelen tepkilere verdiği cevapla şaşırttı.
Yayın Tarihi: 05-08-2023 21:01
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden paylaşımıyla tepki çekmişti! 'Şimdi de tatile gidiyorum' dedi ortalık kızıştı
MFÖ grubunun solistlerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayata gözlerini kapadı. Bu acı haber sonrası yakınları ve sanat camiası yasa boğuldu. O isimlerden biri de Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden'di. Özkan Uğur'un yakın arkadaşı Biricik Suden, son olarak spor salonundan paylaşımlar yapınca tepkilerin hedefi olmuştu. Biricik Suden'den yeni bir paylaşım daha geldi ve sosyal medya ikiye bölündü.
Yayın Tarihi: 18-07-2023 11:24
Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden eleştirilere dayanamadı! 44 yıllık arkadaşım diyerek açıkladı
Usta sanatçı Özkan Uğur 8 Temmuz’da hayatını kaybetti. Uğur’un yakın arkadaşı olan Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden’in spor salonundan paylaşım yapması sosyal medyada tepki çekti. Ünlü isim "Haddinizi aşmayın, aksi halde ben sizi uygun olduğunuz yere koyarım" diyerek eleştirilere ateş püskürdü.
Yayın Tarihi: 15-07-2023 13:30
Kim der 60 yaşında diye! Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kaslarıyla şov yaptı
MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden yaptığı paylaşımla bir kez daha şaşırttı. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca gündem oldu.
Yayın Tarihi: 01-07-2023 11:28
Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden kaslarını paylaştı! İlişki düşünmüyorum
MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden kendini spora verdi. Haftanın 5 günü ağırlık çalışan Biricik Suden kaslarını paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi. Biricik Suden gelen eleştirilere de sert çıktı.
Yayın Tarihi: 25-05-2023 15:00
Direk dansı yapmıştı! Mazhar Alanson'dan eşi Biricik Suden'e destek
Direk dansı öğrenmeye başlayan Biricik Suden, geçtiğimiz günlerde o anları takipçileriyle paylaşmış ancak tepki toplamıştı. Eşinin eleştirilmesiyle ilgili konuşan MFÖ grubu solistlerinden Mazhar Alanson, "Dans, değil spor! Kayak, kürek ve halter de yapıyor. Sporun bütün dallarını yapıyor" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 16-12-2021 12:34
Biricik Suden direk dansı yaptı! Tepki çekince Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok dedi
Mazhar Alanson'un 58 yaşındaki eşi Biricik Suden, direk dansı yapınca gündeme geldi. Suden, o anları da sosyal medya hesabından paylaşıp eleştirilince ise "Cinsellik için direklere sarılmaya ihtiyacım yok, sizin de olmasın" dedi.
Yayın Tarihi: 13-12-2021 13:39
Biricik Suden'i yıkan ölüm haberi
MFÖ grubunun solisti Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, yakın arkadaşı olan spor hocası Yiğit Kuşbeygi'nin vefatı ile sarsıldı.
Yayın Tarihi: 06-08-2021 17:24
Survivor Sabriye Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı! 'Abla ya...'
Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve değişimiyle sık sık gündeme gelen Sabriye Şengül Biricik Suden'in fiziğine hayran kaldı
Yayın Tarihi: 21-02-2021 14:05