Ece Üner ile Susma programı Haberleri

Ece Üner'den gündüz kuşağı programlarına sert eleştiri! Müge Anlı gibi...
Haber spikeri olarak tanınan ve ardından bir süre ‘Ece Üner ile Susma' programı yapan Ece Üner açıklamalarıyla dikkat çekti. Ece Üner bu tarz programlardan sonra kendini sorguladığını söyledi ve "‘Haysiyet’ adlı diye bir kitap yazıp insanların haysiyetleri gün içinde yaya yaya konuşmak bana dokundu" dedi.
Yayın Tarihi: 15-05-2022 15:42
Ece Üner'den Hülya Avşar'ın Gerekirse simit yenecek sözlerine tepki
Hülya Avşar'ın "Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız" şeklindeki ekonomik kriz yorumu sosyal medyada tepki topladı. Avşar'ın gündem olan sözlerine bir tepki de ünlü sunucu Ece Üner'den geldi. Üner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür" ifadelerini kullandı.
Yayın Tarihi: 20-12-2021 20:47
Ece Üner ile Susma programı ekrana veda ediyor!
Kanal D'de hafta içi her gün canlı olarak yayınlanan Ece Üner ile Susma programı ekrana veda ediyor. Gündüz kuşağında Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz'a rakip olan ünlü haberci Ece Üner'in programı, 17 Aralık Cuma günü son defa seyirci karşısına çıkacak.
Yayın Tarihi: 16-12-2021 20:12
Yazar Ece Ergönenç kabus anlarını 'Ece Üner ile Susma'da anlattı! Seni ışığa kavuşturacağım beni hatırlayacaksın
Kanal D'nin; sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner ile Susma'da ünlü yazar Ece Ergönenç katıldı. Saplantılı aşığı yüzünden altı yıldır korku içerisinde olan iki çocuk annesi ünlü yazar yaşadıklarını programda anlattı.
Yayın Tarihi: 01-12-2021 11:57
Ece Üner'in 10 Kasım'daki programında siyah beyaz yayın! Atatürk gittiğinden beri renksiz kaldık
Kanal D'de ekrana gelen Ece Üner ile Susma programının 10 Kasım'da ekrana gelen bölümünde, ünlü sunucu Mustafa Kemal Atatürk'ü duygulandıran sözlerle andı. "Atatürk gittiğinden beri renksiz kaldık" mesajı verilen Ece Üner'in programı, anma sırasında siyah beyaz olarak yayınlandı. Üner konuşmasında, "Hissetmek ne renktir acaba? 1938'de ulusal güneşimiz battığından beri yalnızca siyah beyaz" dedi.
Yayın Tarihi: 10-11-2021 21:43
Gündüz kuşağının sevilen sunucusu Ece Üner'in üzen hikayesi! Annesiyle ilgili gerçeği duyanlar şaştı kaldı
Show TV'de uzun yıllar oturduğu ana haber koltuğunu bırakarak gündüz kuşağı sunuculuğuna soyunan başarılı spiker Ece Üner'in hayat hikayesindeki anne detayı, sevenlerini üzdü.
Yayın Tarihi: 26-10-2021 11:25
Ece Üner'in canlı yayında çıldırdığı anlar! Bağırmaya başladı
Ece Üner sunduğu programda sinirlerine hakim olamadı. Bir anda bağırmaya başlayan Üner "Çocuk deyince benim sinirlerim kalkıyor" dedi.
Yayın Tarihi: 22-10-2021 16:04
Ece Üner'de Eşim ve yeğenim aynı yatakta defalarca yattı demişti! Kuş muhabbeti şoke etti
"Eşim ve öz yeğenim aynı yatakta yattı" diyen Sedat Akbalık yine Ece Üner ile Susma programındaydı. Karısıyla telefonda konuşan Akbalık muhabbet kuşunu görünce her şeyi unutup kuşunu sordu.
Yayın Tarihi: 01-10-2021 14:41
Ece Üner ile Susma programında şoke eden sözler! Eşim ve öz yeğenim aynı yatakta yattı
Ece Üner ile Susma programında son yaşananlar izleyenleri şoke etti. "Eşim ve öz yeğenim aynı yatakta defalarca yattı" diyen Sedat Akbalık'ın anlattıkları karşısında dinleyenler şaşkına döndü. İşte izleyenleri dumura uğratan olayın detayları!
Yayın Tarihi: 29-09-2021 17:32
RTÜK harekete geçti! Gündüz kuşağı programlarına ceza yağdırdı
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, 6112 sayılı Yasa'da yer alan yayıncılık ilkelerini ihlal eden, Ece Üner ile Susma, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme, Fulya ile Umudun Olsun programlarını yayınlayan kanallara toplum ahlakına aykırı ve aile değerlerini hiçe sayma gerekçesiyle idari para cezası verdi.
Yayın Tarihi: 08-09-2021 15:27
Hey gidi yıllar! Ekranların dobra ismi Ece Üner'in değişimine bakın
Gündemdeki olaylara dair yaptığı yorumlarla, her zaman adından söz ettiren başarılı sunucu Ece Üner, ekranlarla tanıştığında 20 yaşında yolun başında bir genç kızdı. Gelin, Ece Üner'in yıllar içindeki değişimine gelin hep birlikte göz atalım...
Yayın Tarihi: 08-09-2021 09:50
Eşinin ve öz babasının 20 yıldır ilişki yaşadığını iddia etmişti! Çocuklarının DNA sonuçlarını Ece Üner açıkladı!
Ece Üner ile Susma programında, eşi Ayşegül ile öz babasının 20 yıllık ilişkisini anlatan Adnan Bey, çocuklarının DNA testini talep etmişti. Adnan Bey eşinin, iki çocuğunun kendisinden olmadığını söylediğini de açıklamıştı. Ece Üner ise DNA sonuçlarına göre 5 çocuğun biyolojik babasının kim olduğunu canlı yayında açıkladı.
Yayın Tarihi: 06-09-2021 23:58
Ekibi istifa etmişti! 'Ece Üner' depremine ilişkin ilk açıklama!
Ece Üner’in sunduğu 'Ece Üner ile Susma' adlı programda görev yapan 7 gazeteci, olayların çarpıtıldığını söyleyerek istifa etmişti. Konuya ilişkin açıklama geldi.
Yayın Tarihi: 04-09-2021 09:17
Ece Üner'de skandal bitmiyor! Kocasının babasıyla ilişki yaşadığı söylenen kadından yeni iddia
Ece Üner'de mide bulandıran aldatma olayı işlenmeye devam ediyor. Kayınpederi ile 20 yıldır aşk yaşadığı ileri sürülen Ayşegül isimli kadın yeni iddiasıyla herkesi şoke etti.
Yayın Tarihi: 03-09-2021 14:13
Ece Üner ile Susma hakkında olay iddia: Olaylar manipüle ediliyor
'Ece Üner ile Susma' programı başladığı gündem beri eleştiriliyor. Üner'in ekibinde istifa depremi yaşandığı iddiası gündem oldu. İstifa eden gazeteciler olayların manipüle edildiğini, reyting uğruna çarpıtıldığını iddia ederek program ekibinden istifa etti.
Yayın Tarihi: 03-09-2021 11:17
Babam ve eşimi ilişkiye girerken bastım demişti! Karısı her şeyi itiraf etti
Susma programında, 'Eşimin babamla 20 yıldır ilişkisi var' diyen adam damga vurmuştu. Yayına katılan kadın, kocasının askere gitmesinden bu yana kayınbabasının yatağına gelerek silah zoruyla kendisini istismar ettiğini anlattı.
Yayın Tarihi: 02-09-2021 15:53
Ece Üner ne diyeceğini bilemedi! Babam ve eşimi ilişkiye girerken bastım
Ece Üner ile Susma programında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Programa katılan Adnan Bey, karısının, kendi öz babasıyla cinsel birliktelik yaşadığını ve çocuklarının da babasından olduğunu iddia etti. Adnan Bey'in açıklamaları herkesi şoke etti.
Yayın Tarihi: 30-08-2021 08:01
Ece Üner ile Susma programı 3 yaşındaki kaçırılan kızı buldu
Ece Üner ile Susma programının ilk yayın konuğu olan Serap Avcı, 3 yaşındaki kızı Belinay'ın şiddet gördüğü eski eşi Bayram tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Programın daha ikinci yayınında kaçırılan küçük kız Belinay bulundu.
Yayın Tarihi: 11-08-2021 11:23
Müge Anlı'ya rakip olacaktı! Ece Üner ile Susma programının fragmanı isyan ettirdi
Show Ana Haber bülteni sunuculuğundan istifa edip reality bir program sunmak için Kanal D ile anlaşan Ece Üner'in, 'Ece Üner ile Susma' programının fragmanı herkesi isyan ettirdi. Sosyal medyada tartışmalara neden olan fragmanda, Emine Bulut cinayeti ile reklam yapılması tepki çekti.
Yayın Tarihi: 10-08-2021 09:56