Torsten Muller Otvos Haberleri

SON DAKİKA | Bakan Yerlikaya duyurdu! Thomas Josef Kondrad, Jingking Peng ve Daniel Alexander Muller yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kafes-21 operasyonları kapsamında kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Kondrad ve Jingking Peng ile difüzyon mesajıyla yakalama kararı bulunan Daniel Alexander Muller'in gözaltına alındığını duyurdu.

Haber 2023-12-19 08:26:36

Rolls-Royce'un elektrikli otomobilinin ismi doğrulandı

Rolls-Royce CEO'su Torsten Müller-Ötvös'ten markanın elektrikli otomobili hakkında resmi bir doğrulama geldi. CEO Müller-Ötvös, Silent Shadow'un Rolls-Royce'un elektrikli otomobili olacağını doğruladı.

Haber 2021-05-31 11:43:04

ECB/Muller: Gerektiğinde varlık alım listesi genişletilebilir

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi Madis Muller, Euro Bölgesi'nde ekonomik durumun ciddi şekilde kötüleşmesi durumunda, ECB'nin varlık alım programını genişletebileceğini söyledi.

Finans 2019-11-18 12:39:08

Trump’tan Muller davasına ‘Game of Thrones’lı paylaşım

ABD Adalet Bakanı William Barr’ın Muller davasında ABD Başkanı Donald Trump’ın aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump fenomen dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunarak, “Oyun Bitti” yazılı bir görsel paylaştı.ABD Adalet Bakanı William Barr’ın Özel Yetkili Savcı Robert Muller’in ABD Başkanı Donald Trump’ın seçim kampanyası sırasında Rusya ile işbirliği kurduğu iddiası üzerine devam eden davada Trump aleyhine bir delilin elde edilmediğine dair yaptığı ön açıklama sonrası, Başkan Donald Trump da açıklama yaptı.“Oyun bitti”Sosyal medya hesabında fenomen dizi Game of Thrones’a (Taht Oyunları) atıfta bulunan Trump, “Gizli anlaşma yok, blokaj yok.

Haber 2019-04-18 17:50:10

Fischer: Avrupalılar olarak birlik olamazsak, param parça olacağız

Almanya’nın 68 kuşağının sembol isimlerinden ve Yeşiller Partisi kurucuları arasında bulunan Joschka Fischer, Alman gazetesi Handelsblatt’tan Moritz Koch ve Torsten Riecke’ye verdiği röportajda, Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine, Çin’in kıtadaki yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 29-03-19 10:29

DHA DIŞ - Fischer: Avrupalılar olarak birlik olamazsak, param parça olacağız

Almanya’nın 68 kuşağının sembol isimlerinden ve Yeşiller Partisi kurucuları arasında bulunan Joschka Fischer, Alman gazetesi Handelsblatt’tan Moritz Koch ve Torsten Riecke’ye verdiği röportajda, Almanya başta olmak üzere Avrupa ülkelerine, Çin’in kıtadaki yatırımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber 29-03-19 10:29

Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Cyril Muller Özbekistan’da

Avrupa ve Orta Asya'dan sorumlu Dünya Bankası Başkan Yardımcısı Cyril Muller Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ile görüştü

Haber 27-02-19 22:28

Arjantin'de Ford'un eski yöneticilerine hapis

Pedro Muller ve Hector Francisco Sibilla, çalışanlarının kimlik bilgilerini paylaştıkları için "insanlığa karşı suç işlemekten" mahkum edildi

Haber 11-12-18 20:57

Bölünmüş ABD Kongresi, Trump'ın politikalarını sekteye uğratabilir

ABD'de, Demokratların ara seçimler sonucunda Temsilciler Meclisi'nin kontrolünü Cumhuriyetçilerin elinden almasıyla ortaya bölünmüş bir Kongre çıktı - Trump'ın özellikle göçmenlik, sağlık ve ticaret alanında atmak istediği adımlarda, ara seçimlerin galibi sayılan Demokratların direnciyle karşılaşması bekleniyor - High Frequency Economics Başekonomisti Jim O'Sullivan: - "Piyasa beklentilerine paralel gelen seçim sonuçları, siyaset sahnesini kördüğümlere hazır hale getirdi" - "Demokratların Trump'ın ticaret politikalarına karşı girişimleri bence sonuç vermez” - Deutsche Bank Uluslararası Başekonomisti Torsten Slok: - "Bölünmüş Kongreler tarihsel olarak varlık fiyatlarının yükselmesine neden oldu. Bu trendin devam etmesini bekliyoruz"

Finans 08-11-18 11:00

ABD'li kadınları Türk iş adamı kılığında aşık edip dolandırdı!

Antalyalı iş insanı Atıl Pekşen'in (45) sosyal medya hesaplarından aldığı fotoğrafları kullanarak, 'Alexander Gotze Muller' ismiyle sahte profil açan kişi, ABD'li kadınları kendisine aşık ettikten sonra dolandırdı. Pekşen, kendisine ulaşan 5 kadını sosyal medyadan tanıştırarak, ülkelerinde birlikte şikayetçi olmalarını sağladı.

Haber 21-10-18 11:02

Türk iş insanının fotoğraflarıyla ABD'li kadınları dolandırdı

ANTALYALI iş insanı Atıl Pekşen'in (45) sosyal medya hesaplarından aldığı fotoğrafları kullanarak, 'Alexander Gotze Muller' ismiyle sahte profil açan kişi, ABD'li kadınları kendisine aşık ettikten sonra dolandırdı.

Haber 21-10-18 10:38

Ailesinden sonra bir darbe daha! Hadise’ye kraliyet golü

Ailesinden yana dertli olan ve kardeşleriyle arası açık olan şarkıcı Hadise, aşk hayatında da umduğunu bulamadı. Popçunun, geçtiğimiz yıl birlikte olduğu ve unutamadığı Fransız model Aurelien Muller, gönlünü Prenses Diana’nın yeğeni Kitty Spencer’a verdi.

Magazin 06-10-18 10:46

WSJ: ‘Türkiye’deki Kriz Az Rastlanır Bir Durum’

WSJ, Türkiye ekonomisi haberinde Trump’ın mali çalkantılarda piyasaları sükunete çağıran ABD politikalarından saptığını söylüyor. Gazetenin görüş aldığı iktisatçı Torsten Slok da makroekonomik krizle karşı karşıya kalan Türkiye’nin aynı anda IMF'nin ana hissedarı olan ABD ile siyasi anlaşmazlığa girmesinin eşine az rastlanır bir durum olduğunu kaydediyor

Haber 13-08-18 18:20

Kıyamet köyü şöhretinin zirvesine ulaştı

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle ismini 2012'de dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı turizm merkezi Şirince'ye yılda 1,5 milyon turist geliyor - Beklediği ilgiye "kıyamet günü"nün ünüyle yavaş yavaş ulaşan Şirince'yi son dönemde en çok Uzakdoğulu misafirler tercih ediyor - Güney Koreli Dongkyoung Choe: - "Fransa'da ve İtalya'da böyle küçük köyler var ama Şirince hem kültürünü hem de kendine has özelliklerini uzun yıllar yaşatmayı başardığı için çok doğal" - Brezilyalı Emanuel Muller Ramos: - "Efes Antik Kenti'ni gezdikten sonra Şirince'ye geldim ancak buraya hayran kaldım. Her açıdan mükemmel bir yer"

Haber 22-07-18 11:24

Alman turistlerden Aizona Antik Kenti’ne ilgi

Kütahya’nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizonai Antik Kenti’ne Alman turistler son dönemde yoğun ilgi gösteriyor.15 veya 20 şer kişilik gruplar halinde Aizonai Antik Kenti’ni ziyaret eden Alman turistler, binlerce yıllık tarihi olan Çavdarhisar ilçesinin dünyanın en güzel yerlerinden biri olduğunu söylediler.Çavdarhisar Aizonai Antik Kentine ilk defa geldiğini ve hayran kaldığını belirten Volfkan Muller, ’’Efes Antik Kenti’ni gördüm.

Haber 24-04-18 10:57

Deutsche Bank Bitcoin hakkında uyardı

Son dönemlerde artan değeri ve yatırımlarıyla kripto para piyasasının dikkat çeken üyesi Bitcoin'e art arda uyarılar gelmeye devam ediyor. Son uyarının sahibi ise Alman bankası Deutsche Bank'ın başekonomisti Torsten Slok.Duetsche Bank başekonomisti Torsten Slok tarafından hazırlanan ve müşterilerine gönderilen 2018 yılındaki olası riskler notunda Bitcoin'in olası çöküşü, 13 sırada yer buldu.

Finans 11-12-17 16:46

Hadise'nin sevgilisinin fotoğrafları olay oldu!

Uzun süredir hayatında kimse olmayan hadise, klibinde oynayan Fransız model Aurelein Muller ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Magazin 04-12-17 13:51

Hadise'nin klip aşkı gerçek oldu! Sevgilisiyle New York’a tatile gitti!

Şarkıcı Hadise Sıfır Tolerens klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçti.

Magazin 01-12-17 13:10

O Ses Türkiye'de Hadise'nin zor anları! O sahneleri karşısında görünce..

Hadise'nin Fransız manken Aurelien Muller ile çektiği ve cesur sahnelerin olduğu yeni klibi O Ses Türkiye stüdyosunda yayınlanınca Hadise zor anlar yaşadı!

Magazin 12-11-17 02:01

Yeni klibinde küvete giren Hadise sınırları zorladı

'Sıfır Tolerens' klibi için Fransız manken Aurelien Muller ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Hadise, cesaretiyle sınırları zorladı.

Magazin 10-11-17 10:03

Dodan ile anılan Hadise, yeni sevgilisiyle ilk kez el ele!

Adı O Ses yarışmacısı Dodan Özer ile anılan Hadise, yeni klibinde sevgilisi rolünde oynattığı Aurellien Muller ile kamera karşısına el ele geçti.

Magazin 08-11-17 10:09

Caz Tatili Torsten Goods - Band İle Renklendi

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında sahne alan Torsten Goods ve...

Yurthaber 13-02-16 10:40

Bursa’da Caz Rüzgarı Sürüyor

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Nilüfer Caz Tatili Festivali kapsamında sahne alan Torsten Goods &...

Yurthaber 13-02-16 09:03

Alman Bakan Muller, Suriyeli Öğrencileri Ziyaret Etti

Federal Almanya Cumhuriyeti Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Bakanı Dr. Gerd Müller, ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye’ye...

Yurthaber 27-01-16 10:48

Alman Bakan Muller: “suriye İçin Görev Üstlenmek İstemeyen Devletler Türkiye’yi Örnek Alsın”

IHAAW212741-GEN/26-01-2016 - ALMAN BAKAN MULLER: “SURİYE İÇİN GÖREV ÜSTLENMEK İSTEMEYEN DEVLETLER TÜRKİYE’Yİ ÖRNEK ALSIN”...

Yurthaber 26-01-16 22:14

Futbol tarihinin en iyi 50 golcüsü

Spor Yazarı Liam Corbett, 1950'den bu yanaki büyük turnuvalarda gol atarak, futbol tarihinin akışına en büyük etkide bulunan ilk 50 golcüyü seçti. Listenin başındaki isimse Lionel Messi değil, Alman efsane Gerd Muller.

Haber 07-02-13 12:19

Bir Big Mac için ne kadar çalışmak lazım?

Deutsche Bank’tan Torsten Slok’un hazırladığı ilginç tablo dünya üzerideki geliş eşitsizliğini de gözler önüne seriyor.

Finans 02-05-12 09:57