Yedikule Gogus Hastaliklari Hastanesi Haberleri

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir? Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım bilgileri

Günümüzde bir yerden bir yere gitmek isteyen kişiler, teknolojinin sağladığı imkânlar sayesinde kolayca yol tarifi edinebilmektedir. Herhangi bir nedenle Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyenler de nasıl gideceği konusunda bilgi almak için internete başvurmaktadır. Peki, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 2024-01-21 20:30:24

128 yıllık hastane koronavirüs hastalarına hizmet verecek

Tarihi Hadımköy Askeri Hastanesi, restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Hadımköy Ek Hizmet Binası olarak hizmete açılacağı öğrenildi. 128 yıllık hastanenin koronavirüs hastalarına hizmet vereceği belirtildi.

Haber 2020-04-10 15:50:07

Kalp Damar Hastaliklari erken tanı ve yaşam tarzı değişikliği ile kontrol altına alınıyor

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Uzmanı Yrd.

Haber 2020-01-14 09:08:34

Yedikule'de protesto için toplandılar, müjdeli haberle dağıldılar

YEDİKULE Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, hastanelerinin İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanacağı yönündeki haberlerin ardından, hastane çalışanları bu durumu protesto için hastane bahçesinde toplandı.

Haber 2019-05-10 16:32:58

YEDİKULE'DE PROTESTO İÇİN TOPLANDILAR, MÜJDELİ HABERLE DAĞILDILAR

Haber-Kamera: Yılmaz BEZGİN/ İSTANBUL DHA Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, hastanelerinin İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanacağı yönündeki haberlerin ardından, hastane çalışanları bu durumu protesto için hastane bahçesinde toplandı.

Haber 10-05-19 15:57

Yedikule'de protesto için toplandılar, müjdeli haberle dağıldılar

YEDİKULE Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, hastanelerinin İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanacağı yönündeki haberlerin ardından, hastane çalışanları bu durumu protesto için hastane bahçesinde toplandı.  Ancak Sağlık Bakanlığı’ndan gelen "hastanenin bir başka hastaneye bağlanmayacağı" haberi üzerine sevinerek işlerine döndüler.

Haber 10-05-19 15:53

Yedikule Hastanesi başka bir hastaneyle birleştirilmeyecek

Göğüs Hastalıkları Eğitim Görevlisi Uzm. Dr. Murat Kıyık: - "Gece aldığımız müjde ile bu talihsiz girişimine Bakanlığımızın 'dur' dediğini ve bağlanmanın olmayacağını öğrenmiş bulunmaktayız" - Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Filiz Koşar: - "Burası kendine has bir spesifik hastane. Her şeyi özel. Yaptığı girişimler, acili, yatakları özel ve Türkiye'nin her tarafından, Doğu Avrupa'dan, Türk Cumhuriyetlerinden birçok özel hasta geliyor. Bu hastaların son tedavi merkezi burası"

Haber 10-05-19 14:47

Sağlık Bakanlığı’ndan Yedikule Hastanesi açıklaması

Sağlık Bakanlığı tarafından, “Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanacağı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.Bakanlıktan yapılan açıklamada, medyada, “Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idari ve mali yönden İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bağlanacağı” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.Bu yönde alınmış bir kararın bulunmadığı vurgulanarak, hastanenin gerek insan kaynağı gerek tıbbi donanım yönünden güçlendirilerek sağlık hizmet sunumuna devam edileceği kaydedildi.

Haber 10-05-19 11:45

MUTAFYAN'IN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ BASIN TOPLANTISI

* Yedikule Surp Pirgiç Ermeni Hastanesi Başhekimi ve Mesul Müdürü Armenak Mezaduryan, "Bugün meydana gelen ani kalp durması sonucu kendisini kaybetmiş bulunuyoruz" * Ruhani Meclis Başkanı Episkopos Sahak Maşalıyan, "Maalesef 11 yıl önce başlayan amansız bir hastalığa yenik düştü" Haber-Kamera: İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL DHA  Türk Ermenileri Patriği Mesrob Mutafyan ölümüyle ilgili hastanede basın açıklaması yapıldı.

Haber 08-03-19 17:25

Hastane güvenlik görevlilerinin karıştığı kavga

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi güvenlik görevlilerinin de karıştığı kavgaya ilişkin inceleme başlatıldı

Haber 26-12-18 16:55

Go-kart faciasından yaralanan genç kızın sağlık durumuna ilişkin açıklama

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Celallettin Kocatürk, boynundaki fuların go-kart aracının dolanmasıyla ağır yaralanan Havvanur Yalçın’ın sağlık durumunun iyiye gittiğini söyledi.

Haber 09-04-18 11:45

Go-kart Faciasından Yaralanan Genç Kızın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Celallettin Kocatürk, boynundaki fuların go-kart aracının dolanmasıyla ağır yaralanan Havvanur...

Yurthaber 09-04-18 11:38

Zeytinburnu’nda Farklı Dinler İftar Sofrasında Buluştu

Zeytinburnu Belediyesi’nin organizasyonluğunu, Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’nın ikram sahipliğini üstlendiği iftar programında farklı...

Yurthaber 10-06-17 22:43

Ermeni Vakfı’ndan “kardeşlik” İftarı

Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı, on bir ayın sultanı Ramazan ayında ülkedeki birlik ve...

Yurthaber 09-06-17 15:03

Doçent Kocatürk: Nargile Uyuşturucudur Diyemeyiz

- YEDİKULE Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Celalettin Kocatürk, “Nargile tütünü tömbekiden çıktıktan

Yurthaber 05-05-17 16:04

Ermenilere iade edilen arazi meclis kararı ile park alanına çevrildi

Azınlık mallarının iadesi yasası ile Yedikule Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi Vakfı’na iade edilen Zeytinburnu’nda bulunan 42 bin metrekarelik arazinin 8 bin metrekaresi artık park.

Haber 24-10-14 11:36

O arazi Ermeni Vakfı'na iade edildi

Zeytinburnu Stadyumu'nu da içine alan 42 bin metrekarelik arazi Vakıflar Genel Meclisi'nin kararıyla Yedikule Surp Pırgiç Hastanesi Vakfı'na iade ediliyor.

Finans 26-09-14 09:12

Sümer Tilmaç'ın Sağlık Durumu

 Akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Göğüs Cerrahisi Servisi'nde tedaviye alınan ünlü oyuncu Sümer Tilmaç'ın tedavisine, İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları

Yurthaber 29-01-14 14:50

İstanbul'da 6 kişi yeni akciğerine kavuştu

Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Yedikule Göğüs Hastalıkları Göğüs Cerrahisi Eğitim...

Yurthaber 05-05-12 12:09

Yedikule’ye 200 yataklı ek hizmet binası

Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesi, İstanbul İl Özel İdaresi tarafından yapımı gerçekleştirilen 200 yataklı ek hizmet...

Yurthaber 24-11-11 17:53