Airpods Kulaklık Haberleri

A101 Aldın Aldın Kataloğu'nun yıldızlarından! İşte A101'e gelen Apple AirPods (3. Nesil) incelemesi

A101'in bu haftaki İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu yayınlandı. 28 Aralık Perşembe tarihinden itibaren indirimli fiyatıyla satışta olan onlarca ürün arasından A101 Aktüel Kataloğu'nun adeta yıldızı sayılabilecek ürünlerden biri de Apple AirPods olarak karşımıza çıktı! a101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın fırsatları kapsamında satışa sunulan bu ürünü sizin için detaylı bir şekilde inceledik.

Finans 29-12-2023 12:09

Müzik dinlemenin keyfine erişmenizi sağlayacak Huawei marka en iyi kulaklık modelleri

Huawei, iletişim teknolojileri üreticileri arasında öne çıkmayı başaran markalardan biri. Akıllı telefonları ve saatleriyle dikkat çeken marka, tasarladığı birbirinden kaliteli kulaklık modelleriyle de piyasaya yön veriyor. Müzik dinlerken daha keyifli anlar yaşayabilmenize ve yüksek ses kalitesinden yararlanabilmenize imkân tanıyan en iyi Huawei kulaklık modellerini merak ediyorsanız hemen listemize göz atabilirsiniz.

Haber 27-06-2023 15:46

Müzik keyfini doyasıya yaşamak isteyenlere hem kaliteli hem uygun fiyatlı AirPods kulaklık muadilleri

Bluetooth kulaklıklar müzik dinlemeyi hem pratik hem eğlenceli hâle getiriyor. Ayrıca kompakt boyutları sayesinde kolayca taşınarak her ortamda eşsiz bir müzik keyfi yaşatıyor. Bluetooth kulaklık çeşitleri arasında AirPods kalitesinde, birbirinden kullanışlı ve uygun fiyatlı modeller bulunuyor. Gelin bütçenizi sarsmayacak, AirPods kalitesindeki en iyi bluetooth kulaklık modellerini beraber keşfedelim!

Haber 21-06-2023 17:07

Kaliteli ses deneyimi sunan her bütçeye ve beğeniye uygun kulaklık modelleri

Müzik ve podcast dinlemek, film izlemek, oyun oynamak, telefon görüşmesi yapmak için kaliteli ses deneyimi sunan bir kulaklık olmazsa olmaz. İster evde ister ofiste ister seyahatte isterseniz de sporda, kısacası her anınızda yanınızda olacak kaliteli bir kulaklık arıyorsanız doğru yerdesiniz. Birçoğu indirimde olan ve her biri çok sevilen kulaklık modellerini sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 10-03-2023 14:35