Akrilik Haberleri

Protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar? Protez tırnak ömrü ne kadar?

Kadınlar için her daim bakımlı ve güzel görünmek son derece önemli bir konudur. Cilt bakımından saç bakımına kadar birçok bakıma önem veren kadınlar, güzel ve şık bir tırnak görünümü elde etmek için de pek çok uygulamadan faydalanmaktadır. Bu uygulamalardan biri de protez tırnak denilen ve tırnakların daha dikkat çekici görünmesini sağlayan uygulamadır. Peki, protez tırnak nasıl yapılır, nasıl çıkar ve ömrü ne kadardır?

Kadin 19-01-2024 18:22

Uzmanından protez tırnak uyarısı! 3. derece yanıklara neden olabilir

Tırnaklara estetik form ve kusursuz görünüm kazandırmak için uygulanan protez tırnakların son yıllarda oldukça popüler hale geldiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Derya Can, protez tırnak kullananların saç düzleştirici ve fön makinesi kullanılırken dikkat etmesi gerektiğini söyleyerek, “Akrilik tırnaklar yanıcıdır. Yüksek ısı ile alev alarak 3. derece yanıklara neden olabilir” uyarısında bulundu.

Kadin 15-10-2023 10:00

Tırnak kırılması sorununa en etkili çözümler! Tırnaklarınız eskisinden daha güçlü olacak

Bakımlı tırnaklar her zaman daha temiz ve göze hitap eden bir görüntü ortaya çıkarıyor. Özellikle kadınların görünüşüne önem verdiği tırnaklar bazen ne kadar bakım yapılsa da kırılma ve soyulma gibi problemler ortaya çıkarabiliyor. Eğer tırnaklarınız ince yapıda ve tırnak kırılması şikayetleriniz varsa evde deneyebileceğiniz en etkili çözüm yollarını sizler için derledik.

Kadin 25-08-2023 09:17

Serin havalarda üzerinize alıp dışarı çıkabileceğiniz en iyi panço modelleri

Ofiste içiniz ürperdiğinde veya balkona çıkarken üstünüze alabileceğiniz bir kıyafet mi arıyorsunuz? Öyleyse mutlaka bir panço edinmelisiniz! "İyi de panço her kıyafete uymaz ki" diye düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Hem birçok kombine uyacak hem farklı zamanlarda kullanabileceğiniz zarif panço modelleri için okumaya devam edin.

Kadin 15-03-2023 14:05

Akrilik

Akrilik Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Akrilik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Her ay güzellik salonlarına servet harcamayın! İşte evde protez tırnak yapmanın püf noktaları

Tırnakların kırılması, uzamaması gibi dertlere veda edebilirsiniz. Nasıl mı? Tabii ki takma tırnaklar yerine çok daha sağlam ve doğal görünen protez tırnaklarla. Eğer bu fikir hoşunuza gittiyse harika bir yazıyla karşınızdayız. Evde protez tırnak yapımıyla ilgili tüm detaylar için okumaya devam edin!

Kadin 01-03-2023 17:54

Soğuk havalarda sizi çepeçevre sarıp sıcacık tutacak en iyi kadın kazak modelleri

Siz de yumuşacık ve içinizi ısıtan kazaklarla aşk yaşayanlardan mısınız?Cevabınız "Evet" ise sezonun trendlerine uygun, rahatlığınızı ve şıklığınızı ön planda tutacak birbirinden kaliteli kazakları gardırobunuza ekleme zamanı geldi demektir. Soğuk havalarda tarzınızı kombinlerinize yansıtarak havalı görünmek için ihtiyacınız olan en iyi kadın kazak modelleri arasından seçtiğimiz ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 27-02-2023 13:35

Kazak havaları geldiği için heyecanlı olanlara öneriler

Havalar soğumaya başladığında kazak mevsimi geldiği için sevinenlerden misiniz? Eğer öyleyse şıklığınızdan ve konforunuzdan ödün vermeden sizi sıcacık tutacak kazak modellerine mutlaka göz atmalısınız! Soğuyan havalarda, şıklığı sayesinde tarzınızı daha havalı gösteren ve üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz rahatlıkta olan kazak modellerini sizin için listeledik. Gelin, tüm kış sizi ısıtacak olan bu kazak modellerini birlikte inceleyim.

Kadin 25-11-2022 17:37