Alp Navruz Haberleri Ve Son Dakika Alp Navruz Haberleri

Alp Navruz Haberleri Ve Son Dakika Alp Navruz Haberleri

Sevilen yakışıklı oyuncu Alp Navruz, 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyunculukla ilkokul çağlarında tanışan yakışıklı oyuncu üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünde tamamlamıştır. Birçok sinema ve film dizisinde rol olan başarılı oyuncu genç yaşta en sevilen ekran yüzleri arasındaki yerini almıştır. Adını Faziletin Hanımı ve Kızları ile duyuran oyuncu Elimi Bırakma ile daha büyük başarılara imza atmıştır. Alp Navruz tiyatroda ile oyunculuğa başlayarak profesyonel iş hayatında ilk öncelikle mankenlik yaparak devam etme kararı almıştır. Model olarak devam ettiği sürelerde bazı teklifleri değerlendirmiş ve dizi oyunculuğu yapmak isteyerek günümüzdeki şöhretine kısa süre içerisinde kavuşmuştur. Spor ve yüzmeye karşı olan ilgisi sevenleri tarafından bilinir.

Alp Navruz Haberleri

Kanal D'nin yeni dizisi başladığı gibi bitti! Final kararı verildi

Yapımını D Media'nın üstlendiği, başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı Senden Önce dizisi başladığı gibi bitti. Heyecanla beklenen dizinin ekran ömrü kısa sürdü ve final kararı verildi.

Magazin 22-02-2024 15:12

Ünlü yönetmen Sadullah Celen hayatını kaybetti!

Yapımcı ve yönetmen Sadullah Celen,, beynindeki pıhtı nedeniyle 64 yaşında hayatını kaybetti. . Celen, 'Züğürt Ağa', 'Şehnaz Tango', 'Yedi Numara' gibi birçok film ve dizinin yönetmenliğini üslenmişti. Yönetmenin ölüm haberini oyuncular sosyal medya hesaplarından paylaştı. Hande Erçel, Sadullah Celen ile fotoğrafına, "Gittiğin yerde güneş ol bize hep olduğun gibi" notunu düştü.

Magazin 02-01-2024 20:50

Aşk 2023'ün son günlerinde bitti! Alp Navruz'dan Sıla Türkoğlu açıklaması

Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz geçtiğimiz yaza damgasını vuran çiftlerden olmuştu. Ancak bu aşk 2023'ün son günlerinde son buldu. Alp Navruz ilk kez ayrılık iddialarına dair konuştu.

Magazin 26-12-2023 09:44

Bomba ayrılık iddiası! Sıla Türkoğlu ile Alp Navruz sosyal medyada birbirini sildi

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Doğa' karakteriyle dikkat çeken oyuncu Sıla Türkoğlu meslektaşı Alp Navruz ile bir süredir aşk yaşıyordu. Çiftin sosyal medyada birbirini takipten çıkması akıllara ayrılık iddiasını getirdi.

Magazin 22-12-2023 10:51

Alp Navruz sevgilisi Sıla Türkoğlu'nu havluya sarıp poz verdi!

En son Yürek Çıkmazı dizisinde rol alan Alp Navruz kendisi gibi oyuncu olan Sıla Türkoğlu ile beraber. Tatilden sevgilisiyle paylaşım yapan ünlü isim Türkoğlu'nu havluya sarıp poz verdi.

Magazin 01-08-2023 08:04

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu Alp Navruz’u paylaştı! Beğeni yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları arasında yer alan Sıla Türkoğlu aşk hayatıyla sık sık gündem oluyor. Dizide Doğa karakterine hayat veren Türkoğlu dizisinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Alp Navruz’la beraber tatile çıktı. Sosyal medya hesabından Alp Navruz’un bir pozunu paylaşan Türkoğlu’na beğeni yağdı.

Magazin 21-07-2023 13:00

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu pozlarıyla nefes kesti! Alp Navruz dayanamadı

Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterine hayat veren Sıla Türkoğlu dizisinin sezon finali yapmasının ardından tatile çıktı. Sosyal medya hesabından paylaştığı pozlarıyla büyüleyen Türkoğlu’nun paylaşımına sevgilisi Alp Navruz da kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-07-2023 11:06

Merakla bekleniyordu! Taze aşıklar Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz'dan ilk paylaşım

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde canlandırdığı 'Doğa' karakteriyle dikkat çeken oyuncu Sıla Türkoğlu meslektaşı Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Taze aşıklar beraber mutfağa girerek pizza yaptı. Kameralara poz veren ikili Instagram hesaplarında paylaşım yaptı.

Magazin 02-07-2023 00:16

Sıla Türkoğlu ve Alp Navruz'dan tatil kaçamağı! Bakın nereye gidiyorlar

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle büyük beğeni toplayan Sıla Türkoğlu, Alp Navruz ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz hafta beraber görüntülenen çiftin tatile nereye gidecekleri ortaya çıktı.

Magazin 21-06-2023 08:24

Sıla Türkoğlu salıncakta poz verdi! İlk beğeni sevgilisi Alp Navruz'dan geldi 'İşte duru güzellik'

Sıla Türkoğlu, oyunculuk kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla oldukça sık konuşuluyor. Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterine hayat veren Türkoğlu, sosyal medya hesabından salıncakta poz paylaştı. İlk beğeni sevgilisi Alp Navruz'dan geldi.

Magazin 17-06-2023 23:43

Alp Navruz ile Sıla Türkoğlu aşkı sosyal medyayı salladı! İşte aşkın ilk fotoğrafı

Alp Navruz, geçtiğimiz yıl Ada Masalı dizisindeki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile evliliğe giden ilişkisini bitirdikten sonra aradığı aşkı oyuncu Sıla Türkoğlu'nda buldu. İkilinin aşk pozları sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-06-2023 11:09

Esas Yalı Çapkını iddiası ortalığı karıştırdı, duyan inanamadı! Meğer asıl Ferit ve Seyran...

Cuma günlerinin reyting rekortmeni Yalı Çapkını dizisi büyük bir ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrolde olduğu dizi, yine çok konuşulacak bir konu ile gündeme geldi. Yalı Çapkını dizisinde Seyran ve Ferit karakterleri için daha önce farklı oyunculara teklif götürüldüğü iddia edildi.

Magazin 09-03-2023 22:26

Alp Navruz'dan yeni set aşkı! Adı İlayda Alişan ile anılıyordu ama...

Yürek Çıkmazı dizisinde Halil karakteri ile ekranlarda olan Alp Navruz, adından söz ettirmeye devam ediyor. En son Ada Masalı dizisindeki partneri Ayça Ayşin Turan ile evlilik yolundayken ayrılan oyuncu, daha sonra İlayda Alişan ile anılmaya başlamıştı. Bir son dakika iddiasına göre Alp Navruz yeni bir set aşkı yaşıyor.

Magazin 06-03-2023 01:36

Yürek Çıkmazı bu akşam var mı, yok mu? Yürek Çıkmazı yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte 28 Şubat TRT1 yayın akışı

Yürek Çıkmazı dizisi TRT1'de yayınlanmaya devam ediyor. Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin yeni bölümü izleyiciler tarafından merak edildi. Peki Yürek Çıkmazı bu akşam var mı, yok mu? Yürek Çıkmazı yeni bölüm yayınlanacak mı? İşte 28 Şubat TRT1 yayın akışı...

Magazin 28-02-2023 12:14

Ayça Ayşin Turan yine çok iddialı! Süper minisiyle yere çömeldi, sosyal medya yıkıldı

Netflix filmi Sen İnandır ile ekranlara geri dönmesi beklenen güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Süper minisiyle yere çömelen Ayça Ayşin Turan'ın pozlarına takipçileri övgü dolu yorumlar yaptı.

Magazin 07-12-2022 14:52

Yürek Çıkmazı'nın Feride'si Dilara Aksüyek'in eski aşkı Arka Sokaklar'dan çıktı! 9 yaş küçük oyuncuyla öpüşürken...

Başrollerini İrem Helvacıoğlu, Alp Navruz, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta'nın paylaştığı Yürek Çıkmazı dizisi ile ekrana dönen güzel oyuncu Dilara Aksüyek'in eski aşkı Arka Sokaklar'dan çıktı, gören şaştı kaldı.

Magazin 25-11-2022 12:30

Bir Peri Masalı'nın yıldızı Alina Boz'un Rus annesi Olga güzelliğiyle büyüledi! Takipçileri övmeye doyamadı

Bir Peri Masalı dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Alina Boz, Rus bir anne ve Türk bir babanın kızı... Alina Boz'un annesi Olga Boz, güzelliğiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 14-11-2022 17:23

Yürek Çıkmazı'nın Halil'i Alp Navruz kimdir? Alp Navruz kaç yaşında ve nereli? İşte dizileri ve filmleri

Ünlü oyuncu Alp Navruz, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisindeki Halil rolünü üstlendi. Bununla birlikte Alp Navruz'un kariyeri ve özel hayatı hakkında araştırmalar hız kazandı. Peki Yürek Çıkmazı'nın Halil'i Alp Navruz kimdir? Alp Navruz kaç yaşında ve nereli? İşte dizileri ve filmleri...

Magazin 08-11-2022 22:25

Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Yürek Çıkmazı konusu ve oyuncu kadrosu

Yürek Çıkmazı dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Her hafta salı akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisi hakkında merak edilenler seyirciler tarafından sorgulanıyor. Peki, Yürek Çıkmazı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Yürek Çıkmazı konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 08-11-2022 19:14

Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler

Yürek Çıkmazı dizisinin nerede çekildiği ve gerçek bir hikaye olup olmadığı seyirciler tarafından merak edildi. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı sezonun yeni dizilerinden biri. Yürek Çıkmazı TRT 1'de seyircisiyle buluşacak. Yürek Çıkmazı dizisinin çekim yerleri ve hikayesi dikkat çekiyor. Peki, Yürek Çıkmazı nerede çekildi, hangi sokakta? Yürek Çıkmazı gerçek hikaye mi? İşte merak edilenler...

Magazin 01-11-2022 19:31

Yürek Çıkmazı hangi kitaptan uyarlama? Yürek Çıkmazı kitabının özeti merak konusu oldu

Yürek Çıkmazı dizisi TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İrem Helvacıoğlu ve Alp Navruz gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yürek Çıkmazı'nın hangi kitaptan uyarlama olduğu seyirciler tarafından merak konusu oldu. Öte yandan dizinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihine dair detaylar da sorgulanıyor. Peki, Yürek Çıkmazı hangi kitaptan uyarlama? Yürek Çıkmazı kitabının özeti merak konusu oldu...

Magazin 01-11-2022 19:00

Yürek Çıkmazı ne zaman başlıyor? Yürek çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yürek Çıkmazı dizisi TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başlayacak. Oldukça iddialı oyuncu kadrosuna sahip olan Yürek Çıkmazının başrolünde Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer alacak. Yürek Çıkmazı'nın ne zaman başlayacağı ve konusu merak ediliyor. İşte Yürek Çıkmazı ne zaman başlıyor? Konusu nedir? Oyuncuları kimler? sorularının cevapları...

Magazin 31-10-2022 21:15

Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı yayın tarihi belli oldu!

Yürek Çıkmazı adlı yeni dizi yakında Trt 1'de yayın hayatına başlayacak. Başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yer aldığı Yürek Çıkmazı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Dizinin fragmanını izleyen ve takip eden seyirciler Yürek Çıkmazı konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihine dair detayları arama motorlarında sorguluyorlar. Peki, Yürek Çıkmazı konusu nedir, oyuncuları kimler? Yürek Çıkmazı yayın tarihi ve detaylar...

Magazin 24-10-2022 22:40

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrıldı mı? Yürek Çıkmazı dizisinin Halil'i Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan sosyal medyada takibi bıraktılar mı? Ünlü çifte nazar değdi!

Alp Navruz - Ayça Ayşin Turan çifti ayrılık söylentileri sebebiyle gündem olmuştu. Ünlü oyuncunun spor salonunda kendisine ilgi gösteren kadınlarla yakınlaştığı ve sevgilisinin bu duruma tepki gösterdiği öne sürülmüştür. Ayrıca, başarılı oyuncunun 3 milyon TL'lik reklam teklifi sonrası kız arkadaşıyla barışmak için yakın arkadaşlarını araya soktuğu iddia edilmişti. Peki, Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan ayrıldı mı? Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan çiftine nazar değdi.

Magazin 18-10-2022 06:30

Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz aşkında flaş gelişme! Yakışıklı oyuncu spor salonundaki kızlarla...

Yaklaşık 10 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çiftine nazar değdi. İddiaya göre, Alp Navruz, spor salonunda kendisine ilgi gösteren kadınlarla yakınlaşınca, Ayça Ayşin Turan, tepki gösterdi. Çiftin 20 gündür görüşmediği de iddialar arasında.

Magazin 10-10-2022 08:00

Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'dan aşk pozu! Beğeni yağmuruna tutuldu

Geçtiğimiz yıl sona eren Ada Masalı dizisinde başrolü paylaşan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un dizi aşkı gerçek olmuştu. Birlikteliklerine devam eden oyuncu çift, son zamanlarda mutluluklarıyla gündemden düşmüyor.

Magazin 06-09-2022 18:59

Alp Navruz kıskançlık iddialarına cevap verdi! “Ayça Hanım da krize girdi”

Başarılı oyuncu Alp Navruz’un sevgilisi Ayça Ayşin Turan’ı oyuncu Ekin Koç’tan kıskandığı iddia edilmişti. Verilen iddialara göre Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yakınlaşma sahnelerini görerek kıskançlık krizine girdiği belirtilmişti. Alp Navruz sosyal medya hesabından kıskançlık krizi iddialarına cevap verdi.

Magazin 09-08-2022 16:53

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan yeni fotoğraf

Yaklaşık 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, objektif karşısına geçti. Turan, sevgilisiyle asansörde verdiği pozu Instagram'dan yayınladı.

Magazin 08-08-2022 09:43

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un bayram paylaşımı Twitter'da gündem oldu

'Ada Masalı' adlı dizi birlikte rol aldığı Alp Navruz ile arkadaşlıkları zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşıyor. Çiftin bayram kutlaması için yaptığı paylaşımda, Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı havalara uçurduğu forğrafı Twitter'dan trend oldu.

Magazin 10-07-2022 09:21

Ayça Ayşin Turan'ın Alp Navruz'a aşk dolu bakışı olay oldu

Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti birlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu Turan o anları Instagram'da da paylaştı. Ayça Ayşin Turan'ın sevgilisine aşk dolu bakışı gündem oldu.

Magazin 17-06-2022 16:44

Ayça Ayşin Turan- Alp Navruz çiftinden aşk dolu paylaşım!

Ada Masalı dizisinde partner olup daha sonra aşk yaşamaya başlayan Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, önceki gün aşka geldi. Turan, sevgilisiyle romantik pozunu Instagram'dan yayınladı.

Magazin 17-06-2022 11:43

Ada Masalı'nın Haziran'ı Ayça Ayşin Turan kırmızı elbisesiyle deniz kıyısından paylaştı! Melek gibi

2021'in haziran ayında başlayan ve 25 bölüm sonra sona eren Ada Masalı dizisinde Haziran rolüne hayat veren Ayça Ayşin Turan son zamanların dikkat çeken oyuncularından biri oldu. 29 yaşındaki başarılı oyuncu, deniz kıyısından poz verdi.

Magazin 08-05-2022 14:50

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan'ın romantik pozu

Anketlerde ‘yılın en romantik çifti’ seçilen Ada Masalı dizisi oyuncuları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’dan bir paylaşım geldi. İkilinin paylaşımı hayranları tarafından beğeni topladı.

Magazin 24-04-2022 15:13

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’dan aşk itirafı sonrası ilk poz!

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın arkadaşlıkları kısa sürede aşka döndü. Bir dizi setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüşen Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’dan ilk kez aşk pozu geldi. Geçtiğimiz günlerde aşk iddialarına cevap veren ikili, “Güzel bir arkadaşlık kurduk, farklı boyutta denemeye başladık” ifadelerini kullanmıştı. Ünlü oyuncuların bugün sosyal medyaya damga vuran o mutluluk fotoğrafı!

Magazin 12-01-2022 07:14

Alp Navruz'la ilişki yaşamıştı! Miss Turkey güzeli Ebru Şam'ın pozlarına bakan bir daha baktı!

2009 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik elde eden Ebru Şam en son, oyuncu Alp Navruz ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Miss Turkey yarışmasının ardından farklı projelerle de ekran önüne gelen Ebru Şam'ın Instagram pozları beğeni topladı.

Magazin 02-01-2022 13:25

Alp Navruz'dan Ada Masalı'ndaki rol arkadaşı Ayça Ayşin Turan ile aşk itirafı: Farklı bir boyuta geçtik

Romantik komedi dizisi Ada Masalı'nda Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un gerçek hayatta da aşk yaşadığı iddia edilmişti. Daha önce aşk iddialarını yalanlayan Alp Navruz bu defa ise ilginç bir itirafta bulundu. Ünlü oyuncu "Şimdi farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" ifadeleriyle aşkı doğruladı.

Magazin 22-12-2021 23:04

Ada Masalı dizisi bitiyor mu? Ada Masalı'nın 25. ve final bölümüne Haziran ve Poyraz'ın düğünü damga vuracak!

Star Tv ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan bir süredir reytingleri düşen Ada Masalı dizisi 25. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan'ın başrollerde oynadığı Ada Masalı'nın final bölümüne Haziran ve Poyraz'ın düğünü damga vuracak. Çekimleri sona eren Ada Masalı'nın final bölümünden fotoğraflar da geldi.

Magazin 09-12-2021 21:14

Ada Masalı 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Haziran ve Poyraz'ı korkutan olay!

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı'nın 19. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ada Masalı'nın seyirciyle buluşan yeni tanıtımında Alper (Rami Narin) ve Melisa'nın (Merve Nur Bengi) kız isteme töreni eğlenceli anlara sahne olurken Haziran (Ayça Ayşin Turan) ile Poyraz'ın (Alp Navruz) otelinde yangın çıkıyor.

Magazin 25-10-2021 02:42

Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan kaçamadı! Böyle yakalandılar

'Ada Masalı' adlı dizide Haziran ve Poyraz karakterlerini canlandıran Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'un aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İkili bakın nerede görüntülendi.

Magazin 09-10-2021 15:56

Ada Masalı 15. yeni bölüm ön izleme sahnesi yayınlandı! Haziran, Tokyo'ya taşınma kararı alıyor!

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı'nın 15. yeni bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı. Ada Masalı'nın ön izleme sahnesinde Haziran, Tokyo'daki bir iş teklifini kabul ettiğini söyleyerek gitmekte kararlı olduğunu gösteriyor. Büyük bir aşk yaşarken ayrılmak durumunda kalan ikilinin arasında geçen buruk konuşma dikkatlerden kaçmazken Poyraz, Haziran'a gitmeden son bir kez beraber yemek yemeyi teklif ediyor.

Magazin 23-09-2021 02:27

Ada Masalı'nın 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Poyraz'ın veda öpücüğü

Star TV'nin sevilen dizisi Ada Masalı'nın 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde baskılara dayanamayarak ayrılmak zorunda kalan Haziran ve Poyraz, birbirleriyle yüzleşecek. Haziran'ın Poyraz'dan son isteği ise yalnızca bir öpücük olacak.

Magazin 20-09-2021 12:23

Ada Masalı 14. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ada Masalı'nda Haziran ve Poyraz'ın romantik anları: Bu son gün öp beni

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı'nın 14. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Ada Masalı'nın bölümünde Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz (Alp Navruz) aşkları bu kez büyük bir sınavın eşiğindedir. Ada Masalı'nın 21 Eylül Salı ekrana gelecek olan 14. bölümünde, Haziran ve Poyraz aşkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Haziran'ın "Bu son gün öp beni" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 20-09-2021 02:44

Ada Masalı 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Bizi hiç kimse ayıramayacak

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı'nın 14. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Ada Masalı'nın yeni tanıtımında düğündeki kargaşanın ardından Haziran (Ayça Ayşin Turan) ilişkileri konusunda umutsuzluğa düşerken Poyraz (Alp Navruz), onları hiç kimsenin ayıramayacağına dair verdiği sözü genç kadına tekrar hatırlatıyor.

Magazin 18-09-2021 02:47

Ada Masalı'nın 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümden ilk ön izleme geldi...

Ada Masalı 14. bölüm ön izlemesi yayınlandı. 14. bölümden verilen sahnede, nikah masasına oturan Haziran ve Poyraz'a ailelerinden büyük tepki geliyor. Olay düğünde, ortalık bir anda savaş alanına dönüyor.

Magazin 15-09-2021 11:58

Ada Masalı'nın 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Haziran ve Poyraz evleniyor

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un paylaştığı Ada Masalı dizisinin, 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Haziran ve Poyraz, aşklarının karşısındaki engellere inat evlilik kararı alıyor.

Magazin 14-09-2021 13:07

Ada Masalı 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Haziran ve Poyraz'dan evlilik kararı!

Star TV'nin yaz dizisi Ada Masalı'nın 13. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada Masalı'nın yeni bölüm fragmanında, Haziran (Ayça Ayşin Turan) ve Poyraz'ın (Alp Navruz) evlilik kararı herkesi şaşırtıyor.

Magazin 13-09-2021 02:02

Ada Masalı 11. bölüm fragmanı yayınlandı! Sen ne yaptın?

Başrollerinde Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’u yer aldığı Ada Masalı’nın yeni fragmanı beğeniye sunuldu.

Magazin 29-08-2021 02:00

Ada Masalı'nın Hakan'ı Cem Anıl Kenar diziden ayrıldı! Veda mesajı paylaştı

Star TV'de ekrana gelen Ada Masalı dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Ada Masalı'nda Hakan karakterini canlandıran Cem Anıl Kenar diziye veda etti. Cem Anıl Kenar sürpriz vedayı Instagram'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Magazin 25-08-2021 21:32

Ada Masalı 11. yeni bölümden ön izleme sahnesi yayınlandı! Haziran ve Poyraz arasında Batu krizi!

Star TV'nin yaz dizisi Ada Masalı'nın 10. son bölümüyle ekrana geldi. Ada Masalı'nın 11. yeni bölüm ön izleme sahnesi de son bölümün ardından yayınlandı. Ada Masalı ön izleme sahnesinde Haziran ve Poyraz arasında Batu tartışması yaşanıyor.

Magazin 25-08-2021 01:39