Altın Fiyatlarında Son Durum Ne Haberleri

Son dakika: Gram altın bin TL'yi aştı! 20 Aralık gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Gram ve çeyrek altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Son dakika haberine göre gram altın bugün bin TL'yi aştı. Aynı şekilde dolar kurunda da hareketlilik devam ediyor. Dolar bu sabah itibarıyla 17.62 TL'yi aştı. Euro da rekora koştu. 20 Aralık gram ve çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? İşte güncel altın fiyatları...

Finans 20-12-2021 09:04

20 Haziran Altın Fiyatları: Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları birçok kişi tarafından merak edilirken, piyasaların kapalı olduğu 20 Haziran Pazar gününde altın fiyatlarının güncel durumu da merak ediliyor. Küresel altın fiyatları Haziran ayının başında kurdaki yükselişle beraber zirveyi gördü. Gram altının 534 seviyelerine kadar yükselmesinin ardından ise son zamanlarda düşüş yaşıyor. 500 liranın altına gerileyen Gram altın, şu an itibariyle 496,61 TL’ye kadar geriledi. Peki Altın fiyatlarında son durum ne?

Finans 20-06-2021 09:36

19 Haziran Cumartesi gram, çeyrek ve yarım altın en kadar? Kapalıçarşı altın fiyatlarında son durum ne?

Son zamanların en büyük rekorunu kıran gram, çeyrek, yarım altın fiyatları, son birkaç haftadır ani düşüşler yaşayarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Geçtiğimiz haftalarda 522 TL’leri aşan gram altın, 19 Haziran Cumartesi sabahına yatay bir seyirle başladı.

Finans 19-06-2021 09:03

10 Mayıs güncel altın fiyatları | Bugün (10 Mayıs) altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Günümüzde oldukça ilgi görmeye devam eden ve değerli madenler arasında bulunan altının fiyatları birçok vatandaş tarafından düzenli olarak takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yaşanan gelişmelere paralel olarak altının ons fiyatında yükseliş yaşandı. Şu an için Ons altın $1.833,66’dan işlem görmeye devam ediyor. Gram altın ise günü 484 TL’den kapattı. 10 Mayıs altın fiyatlarında son durum ne?

Finans 10-05-2021 07:58

Diğer Haber Etiketleri

24 ayar altın altın kuru ne kadar altın ne kadar çeyrek altın ne zaman yükselecek altın ons altın yorumu altında son durum cumhuriyet altın fiyatları cumhuriyet altını fiyatı cumhuriyet altını fiyatı ne kadar cumhuriyet altını satış fiyatı çeyrek altın fiyatı çeyrek altın fiyatı ne çeyrek altın fiyatı ne kadar çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu çeyrek altın fiyatları çeyrek altın ne büyük altın güncel altın fiyatları güncel altın grafiği güncel altın kuru güncel altın yorumları gram altın bugün hediyelik altın anlık altın fiyatları altın bugün altın düşecek mi altın düşer mi altın düşer mi yükselir mi altın fiyatları dolar altın fiyatları düşecek mi altın fiyatları ne kadar oldu altın fiyatları yükselecek mi altın fiyatları yükselir mi altın fiyatlarında son durum dolar ons döviz alış satış kapalı çarşı altın kapalı çarşı altın fiyatları yarım altın fiyatları piyasalarda son durum son dakika dolar uzman altın yorumları altın düşmeye devam edecek mi güncel altın fiyatları ne kadar altının fiyatları gram 24 ayar 5 li ziynet altın kapanış altın fiyatları son ne kadar çeyrek altın 24 saat canlı altın 31 mart altın fiyatları altın ne zaman çıkar bu altın fiyatları geçen hafta dolar altının satış fiyatı kapalıçarşı altın cumhuriyet altın çeyrek altın fiyatları bugün altın grafiği çeyrek altın fiyatları ne kadar gram altın fiyatları bugün gram satış yarım altın alış fiyatı kuru ne kadar altın fiyatları nasıl altın kuru fiyatları altının ons değeri çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar altın ne kadar çeyrek altın ne kadar ne kadar çeyrek altın ne kadar altın ne kadar çeyrek altın alış satış döviz alış altın fiyatı ne kadar oldu altındaki son durum altın fiyatı ne uzman altın çarşı altın fiyatları bilezik fiyatları ne kadar son durum altın kaç gram mehmet ali yıldırımtürk ne kadar çeyrek altın dün altını fiyatı ziynet altın

Altın Fiyatlarında Son Durum Ne

Altın Fiyatlarında Son Durum Ne Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Altın Fiyatlarında Son Durum Ne Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

29 Nisan altın fiyatları | 29 Nisan altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar oldu?

Altın fiyatları son zamanlarda hareketli günler geçirirken, yatırımcılar da altın fiyatları ile yakından ilgileniyor. Altın fiyatları birkaç gündür seviyesini koruyor. Gram altın dün kapanışta 469 seviyesinden işlem görürken 29 Nisan sabahı güne kapanış seviyesinde başladı. Çeyrek altın ise 757 seviyesinde kapattıktan sonra 29 Nisan gününe yükselişle başladı. Peki altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 29-04-2021 07:48

26 Nisan altın fiyatları son durum | 26 Nisan gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Değerli madenler arasında büyük ilgi gören altın, son günlerde yaşadığı hareketlilik ile dikkat çekiyor. Yatırımcıların büyük ilgiyle takip ettiği altın fiyatları ise haftaya yükselişle başladı. Gram altın, kapanışta 477 seviyelerinde bulunurken, çeyrek altın ise günü 775 seviyelerinde bitirmişti. Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın fiyatlarında genel olarak bir yükseliş gözlemleniyor.

Finans 26-04-2021 07:26

Altın düşer mi? Altın ne zaman yükselir?

Gram altın 18 Nisan'da yeşil ibre ve yukarıyı gösterirken 460 TL üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Vatandaş ise altın düşer mi, ya da altın yükselecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Yatırımcıların merakla takip ettiği altın yükselecek mi ve ne zaman yükselecek? Gram ve çeyrek altın ne zaman çıkar? İşte yanıtı...

Finans 18-04-2021 13:47

9 Nisan altın bilezik fiyatları | 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları, hareketli günler yaşadıktan sonra eski durgun günlerine geri döndü. Bir anda artış gösteren altın fiyatları, son günlerde durgun seyrine devam ediyor. Analistler, küresel bir etki yaratan koronavirüs pandemisinin ekonomiye etkilerini değerlendirerek, TL üzerinde oluşan baskının dengeleneceğini ifade ediyor. Dolar piyasasından da oldukça etkilenen altın fiyatlarında son durum ne? 14 ayar, 18 ayar ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar?

Finans 09-04-2021 08:13

Altın ne zaman yükselecek? Gram ve çeyrek altın ne zaman çıkar?

Gram altın 4 Nisan'da yeşil ibre ve yukarıyı gösterirken 453 TL üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Vatandaş ise altın yükselecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükselecek mi ve ne zaman yükselecek? Gram ve çeyrek altın ne zaman çıkar? İşte uzmanlardan yanıt...

Finans 04-04-2021 13:06

31 Mart altın fiyatları ne kadar oldu? 31 Mart gram, çeyrek, yarım altın ne kadar?

Düğünlerin ve takı severler için vazgeçilmez yatırım araçlarından olan altınlar, değişen piyasa koşullarından etkilenmeye devam ediyor. Döviz kurunda yaşanan hareketlilik, altın fiyatlarını da oldukça etkiliyor. Dün 451 TL seviyelerinden işlem gören gram altın 31 Mart itibariyle az da olsa düşüş yaşayarak 445 TL seviyelerine geriledi. Peki 31 Mart çeyrek ve yarım altın fiyatlarında son durum ne?

Finans 31-03-2021 07:41

Altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? Gram ve çeyrek altın fiyatları ne zaman çıkar?

Gram altın fiyatları piyasaların kapandığı 27 Mart günü güne yeşil ibre ile başlangıç yaparken 451,25 TL üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Vatandaş ise altın fiyatları yükselecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram ve çeyrek altın düşer mi, yükselir mi ve ne zaman yükselecek? İşte yanıtı...

Finans 27-03-2021 11:39

26 Mart altın fiyatları | 26 Mart gram çeyrek, yarım altın ne kadar oldu

Hafta sonu Asya piyasalarında yaşanan hareketlilik altın piyasalarını da etkiledi. 26 Mart tarihinde gram altın 438,36 TL civarında seyrederken, çeyrek altın 710,92 TL’den işlem görüyor. 25 Mart tarihine göre %0,45 oranında bir değişimle güne başlayan altın fiyatlarında son durum ne?

Finans 26-03-2021 08:06

Altın yükselecek mi? Uzmanlardan, 'Altın ne zaman yükselecek?' sorusuna cevap

Gram altın güne yeşil ibre ile başlangıç yaparken 442 TL üzerinden işlem görmeye devam ediyor. Vatandaş ise altın yükselecek mi sorusunun yanıtını arıyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Altın yükselecek mi ve ne zaman yükselecek? İşte uzmanlardan yanıt...

Finans 25-03-2021 09:57

Gram altın için uzmandan 395 TL uyarısı: Gram altın ne zaman yükselecek?

Son 7 ayın seviyelerine kadar gerileyen altın fiyatları dolar/TL'deki düşüşle birlikte aşağı yönlü hareket ettiği için gram altın fiyatı 406 seviyelerine kadar geldi. "Altın fiyatları ne zaman yükselecek" araştırılırken, uzmanında 395 TL'ye kadar düşebilir uyarısı geldi. Öte yandan ABD'de bugün sona eren tatilden sonra teşvik paketlerinin ne zaman işleme alınacağı yatırımcıların gündemi oldu. Peki dolar/TL düşüşleri devam ettikçe altın fiyatları da düşecek mi? Uzmandan güncel altın grafiği...

Finans 16-02-2021 11:49

Altın fiyatları ne kadar? 24 Ekim Cumartesi altın fiyatları! Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ederken, altın fiyatları ile ilgili hareketlilik ve uzman altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altına yatırım yapanlar ve yapmak isteyenler 24 Ekim 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırıyor. Altın haftayı nasıl kapattı? Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Uzmanlara göre altın fiyatları düşecek mi? İşte 24 Ekim Cumartesi altın fiyatları!

Finans 24-10-2020 09:34

Altın fiyatları ne kadar? 26 Eylül Cumartesi altın fiyatları! Altın haftayı nasıl kapattı? Altın fiyatları düşecek mi?

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ederken, altın fiyatları ile ilgili hareketlilik ve uzman altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altına yatırım yapanlar ve yapmak isteyenler 26 Eylül 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırıyor. Altın haftayı nasıl kapattı? Güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Uzmanlara göre altın fiyatları düşecek mi? İşte 26 Eylül Cumartesi altın fiyatları!

Finans 26-09-2020 09:49

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? 19 Eylül 2020 altın fiyatları!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaya devam ederken, altın fiyatları konusunda gözlemlenen değişimler ve uzmanların altın yorumları merak içerisinde takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altın almak ya da altına yatırım yapmak isteyenler tarafından 19 Eylül 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırılıyor. Gram altın haftayı nasıl tamamladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 19-09-2020 09:24

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? 12 Eylül 2020 altın fiyatları!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusu sorulmaya devam ederken vatandaşlar tarafından, altın fiyatları konusunda yaşanan hareketlilik ve uzmanların altın yorumları merakla takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi altına yatırım yapanlar ve altına yatırım yapmak isteyenler 12 Eylül 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırılıyor. Gram altın haftayı nasıl tamamladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 12-09-2020 09:42

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? 5 Eylül 2020 altın fiyatları!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusuna yanıt aranmaya devam edilirken vatandaşlar tarafından, altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik ve uzmanların altın yorumları yakından takip ediliyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Şimdi vatandaşlar ve altın yatırımcıları 5 Eylül 2020 Cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırılıyor. Gram altın haftayı nasıl tamamladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 05-09-2020 09:37

Gram altın ne kadar? Çeyrek altın fiyatları son durum! Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? 29 Ağustos 2020 altın fiyatları!

Çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar sorusuna yanıt arayan vatandaşlar altındaki fiyat hareketliliği nedeniyle güncel gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, altın fiyatlarında son durum ne? Vatandaşlar tarafından 29 Ağustos 2020 cumartesi anlık güncel altın kuru fiyatları araştırılıyor. Gram altın haftayı nasıl tamamladı? İşte altın fiyatı, altın kurunda son durum!

Finans 29-08-2020 09:50

Altın fiyatları! Çeyrek altın ne kadar? (14 Temmuz 2018)

Altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Türkiye gündeminde yaşanan siyasi, ekonomik gelişmelere bağlı olarak altın fiyatlarında dalgalanmalar sürerken vatandaşlar bu soruya yanıt arıyor. Yatırım yapmak, birikim yapmak ve yakınlarına hediye almak isteyenler gram altın fiyatlarında son durum ne? İşte Kapalıçarşı ve serbest piyasa 14 Temmuz 2018 tarihli altın fiyatları...

Finans 14-07-2018 11:23

Altın fiyatlarında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları ABD istihdam verileri öncesi, son 11 yılın en kötü haftalık kayıp serisini gerçekleştirmeye yöneldi. Spot altının ons fiyatı açılışta yatay bir seyirle 1,089 dolardan işlem gördü.

Finans 03-08-2015 16:02

Altındaki son durum ve Kapalıçarşı'da altın fiyatları Mynet Finans'ta

1999 yılından bu yana en uzun kayıp sürecini gerçekleştiren altın fiyatlardaki düşüş önlenemiyor. Uzmanlar, dolar düşmediği sürece altın fiyatlarındaki düşüşün durmayacağını belirtiyor.

Finans 27-07-2015 11:29

Altın fiyatlarında son durum ve Kapalıçarşı'da altın fiyatları Mynet Finans'ta

Ülkede yaşanan siyasi karışıklıkların ardından vatandaşlar altın fiyatlarını merak ediyor. Altın fiyatları ve Kapalıçarşı'da altın fiyatlarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Finans 23-07-2015 10:39

Altında son durum ve çeyrek altın fiyatları Mynet Finans'ta

Altındaki düşüşün devam etmesiyle 'Altın fiyatları ne kadar oldu?', 'Altındaki düşüş devam edecek mi?'gibi sorulara yanıt aranıyor. Altındaki son durum ve Kapalıçarşı'da altın fiyatları haberimizde.

Finans 20-07-2015 12:22

Altında son durum ve Kapalıçarşı'da altın fiyatları

Altın fiyatları iki günlük kaybın ardından yatay hareket ediyor. İstanbul Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 98,25 lira, Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 655,00 lira oldu.

Finans 13-07-2015 11:16

Altında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altın, Yunanistan krizine rağmen, Mart ayından bu yana en düşük seviyesi yakınında işlem gördü. 9 Temmuz'da 16.28 itibariyle spot altının ons fiyatı yüzde 1165,80 dolardan işlem gördü.

Finans 08-07-2015 11:13

Altında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Yunanistan'da gerçekleştirilen referandumda halkın 'hayır' sonucunu çıkarmasıyla altın fiyatlarında düşüş yaşanıyor. 7 Temmuz'da Kapalıçarşı'da 157 liradan alınan çeyrek altın 165 liradan satılıyor.

Finans 06-07-2015 14:09

Altında yaşanan anlık gelişmeler ve çeyrek altın fiyatları Mynet Finans'ta

Yunanistan'ın borçlarını ödeyemeyeceği açıklaması altın fiyatlarını da etkiledi. Altında yaşanan değişimler, Kapalı Çarşı'da altın fiyatları ve anlık altın takibi haberimizde...

Finans 29-06-2015 15:24

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. 171.00 lirayla geçen haftayı kapatan çeyrek altın fiyatlarının satış fiyatı 25 Haziran'da saat 15.13 itibariyle 164,07 oldu.

Finans 25-06-2015 15:25

İşte altında son durum ve çeyrek altın fiyatları

Altın fiyatları yükselişini sürdürüyor. Buna göre dün sabah 169,38'dan satışa çıkarılan çeyrek altın 19 Haziran'da saat 12.00 itibariyle 171,68 liraya yükseldi.

Finans 15-06-2015 14:19

2015 seçim sonuçları altın fiyatlarını da etkiledi

Seçimler sonrası vatandaşın merak ettiği konulardan biri de altın fiyatları oldu. Altın fiyatları hakkında anlık gelişmeleri ve dakika dakika altın fiyatlarını haberimizden takip edebilirsiniz.

Finans 08-06-2015 11:27